Én aninak szurkoltam.
De mind1 aninak úgy is jobb lesz kint mert találkozhat az anyukájával...
Úgyhogy ani rajongók nézzétek a dolog jó oldalát.
VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 15:03
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
2011. május 02. 15:05
Remélem Jerzy lesz a harmadik, Éva a második és Alek az első
Szerintem is megérdemelte Éva, hogy ott legyen a fináléban nem Anikó nyert meg 3 párbajt!
2011. május 02. 15:17
|
|
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline
|
AZ ALKOHOLIZMUS NEM ITT KEZDŐDIK!!!!
HA MÁR A PIÁLÁSRÓL BESZÉLTEK, ANIKÓ IS UGYANANNYIT MEGIVOTT, SOKKAL RÉSZEGEBB SZOKOTT LENNI, ÉS UNDORITOBB!!! ÉS NEM MELLESLEG, EZ NEM SZÉPSÉGVERSENY VOLT.
HA MÁR A PIÁLÁSRÓL BESZÉLTEK, ANIKÓ IS UGYANANNYIT MEGIVOTT, SOKKAL RÉSZEGEBB SZOKOTT LENNI, ÉS UNDORITOBB!!! ÉS NEM MELLESLEG, EZ NEM SZÉPSÉGVERSENY VOLT.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. május 02. 15:22
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
azaruha
na mind1 nem ez a lényeg
Anikónak jobban örültem volna :S
na mind1 nem ez a lényeg
Anikónak jobban örültem volna :S
2011. május 02. 15:25
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.02. 14:41)
Köszi Bebe_1999, de ez van :/
_ToTo_! Téged sem értelek! Állításod szerint utálod az RTLt, meg a VVt, mégis véded évát, meg mocskolod a Rácz-tesókat!
Am én nem szeretnék senkit meggyőzni arról, amit én másképp látok, ha vki annyira naív, h elhiszi, h számít a 315 Ft-os SMS-e, akk szavazzon csak.
Ja és nyilván Évának is voltak jó pillanatai, de az az érdekes, h azt nem játszották be, csak a veszekedéseit. Ez van. Senki nem mondta, h az RTL korrekten játszik.
_ToTo_! Téged sem értelek! Állításod szerint utálod az RTLt, meg a VVt, mégis véded évát, meg mocskolod a Rácz-tesókat!
Am én nem szeretnék senkit meggyőzni arról, amit én másképp látok, ha vki annyira naív, h elhiszi, h számít a 315 Ft-os SMS-e, akk szavazzon csak.
Ja és nyilván Évának is voltak jó pillanatai, de az az érdekes, h azt nem játszották be, csak a veszekedéseit. Ez van. Senki nem mondta, h az RTL korrekten játszik.
Attól, mert valamit vagy valakit nem szeretek még lehet véleményem róla. Mi evvel a problémád?
2011. május 02. 15:50
Több, mint 280 hozzászólás durván egy nap alatt ebben a topicban. Jó lesz, ha már vége lesz ennek a mocskos műsornak. Utána még csengeni fog és remélem egy jó ideig nem olvashatok ezekről a senkikről. Hétköznapi emberek, akik olyanok, mint mi. Semmit sem tettek le az asztalra, amiért lehetne értük rajongani. Nem is értettem soha a VV-t ebből a szempontból. Itt az lenne a lényeg, hogy szimpátiával fogja meg egy versenyző a közönséget? Ehhez nem kell tehetség.
Hihetetlen, hogy képesek vagytok kitépni egymás haját és kinyomni egymás szemét ilyen igénytelen, rakás szemét műsorért, és csak azért, hogy nektek legyen igazatok, közben pedig fogalmatok sincs, hogy valójában a versenyzők milyen mentalitásúak és, hogy ténylegesen mi folyt a kulisszák mögött. Számomra megdöbbentő, hogy vannak itt értelmes és normális emberek is, akik inkább ilyen dolgokról veszekednek és a VV-vel foglalkoznak, ahelyett, hogy élveznék a friss levegőt, a jó időt és az érettségi szünetet (persze, akinek van).
Egyébként tegnap belenéztem a párbaj első 10 percébe és már akkor sem voltam túlzottan elragadtatva. Mindkettő egy hisztis liba, ahogy láttam az összevágásokat, úgyhogy, ha választanom kellett volna, akkor azt mondtam volna, hogy tök mindegy, mert egyikük sem érdemelné meg a nyereményt. Éva sokszor volt már kint párbajozni (az ide feltöltött tudósító cikkekből értesülve), szóval max ő rá mondanám azt, hogy oké, megdolgozott érte. Egyébként úgyis Alekosz fog nyerni. Szervezik neki az asszonyos műsorát. Bunda az egész. Már az elején meg volt az, hogy kik lesznek benne a fináléban, és, hogy ki viszi el a fődíjat. Számomra ez gáz, értethetetlen és részben szánalmas is, hogy egymás haját tépitek, primitíven ledegradáljátok egymást egy olyan műsor miatt, ami meg van rendezve,ez még hagyján, de képesek vagytok szavazni is.
Egyébként tegnap belenéztem a párbaj első 10 percébe és már akkor sem voltam túlzottan elragadtatva. Mindkettő egy hisztis liba, ahogy láttam az összevágásokat, úgyhogy, ha választanom kellett volna, akkor azt mondtam volna, hogy tök mindegy, mert egyikük sem érdemelné meg a nyereményt. Éva sokszor volt már kint párbajozni (az ide feltöltött tudósító cikkekből értesülve), szóval max ő rá mondanám azt, hogy oké, megdolgozott érte. Egyébként úgyis Alekosz fog nyerni. Szervezik neki az asszonyos műsorát. Bunda az egész. Már az elején meg volt az, hogy kik lesznek benne a fináléban, és, hogy ki viszi el a fődíjat. Számomra ez gáz, értethetetlen és részben szánalmas is, hogy egymás haját tépitek, primitíven ledegradáljátok egymást egy olyan műsor miatt, ami meg van rendezve,ez még hagyján, de képesek vagytok szavazni is.
2011. május 02. 15:51
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
chh.. -.-" Anikóó (L)
2011. május 02. 15:53
|
|
anonimuska14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 537 Csatolások: 26 Azonosító: 135267 offline
|
am olyan cipőm wan mint Aninak
2011. május 02. 15:57
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Grat Éva örüljél, megint megnyert helyetted egy párbajt Alek-Olivér, mint mindig.
Tényleg nagyon ügyes ember, ha csak velük tud ott bent érvényesülni.Ő azaz ember aki mindig minden pillanatban változtatja a véleményét, és még ő napraforgózza le Anikót? Mégis többet ér Anikó nála. Amúgy kivette észre,hogy Éva mindig a kamerának pózol? Meg igazgatja egy fojtába a haját. Nyerjen Jerzy, mivel Aleknak ott lesz a műsora, Évának meg nem adnám oda nyugodt szívvel a pénzt, meg semmit se.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 02. 16:01
Hát én sírtam mikor kiesett azu Ani.... a Mamám meg az Anyukám neki szurkoltak én meg a Dédimamám az Aninak! És ő 1000x többször megérdemelt volna mindent! És az szerintem nem finálé meg döntő ha az Alekosz meg az Olivér rajongói is rá szavaznak! Mert az nem mutat meg semmit! Erről ennyit! Én már as Jerzynek adnám a fődíjat! Az Aleknek meg lesz a műsora!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.