VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 14:17
elegem van már ebből a nőből(Évából) .Eddig Jerzyt utáltam de közülük már csak ő érdemelné meg a fődijat
sztem bunda mert érdekes hirtelen megcserélték a képeket .tök feltünő..de min1 remélem anikó folytatja az éneklést és kint sokan szereteik ugyhoogy neki jó lesz kintis
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 02. 14:23
"Alkoholistának tekintjük az olyan embert, aki függőségi viszonyba került az alkohollal szemben és akinél a mértéktelen és huzamos alkoholfogyasztás miatt kezdenek jelentkezni a testi, szellemi és szociális tönkremenés jelei.
Kicsit szabadabban tolmácsolva, alkoholista az az ember, aki olyan függőségi viszonyba kerül az alkohollal szemben, hogy nem tud nélküle élni és ezért elveszti az ellenőrzést saját maga felett az ital miatt. "
Szerintem Éva nem ilyen!! (de ez csak az én véleményem, nem kérek mocskolódást meg sértegetést emiatt)
Én örülök hogy ő ment vissza. Most viszont már Alekosznak
kell nyernie!!
Kicsit szabadabban tolmácsolva, alkoholista az az ember, aki olyan függőségi viszonyba kerül az alkohollal szemben, hogy nem tud nélküle élni és ezért elveszti az ellenőrzést saját maga felett az ital miatt. "
Szerintem Éva nem ilyen!! (de ez csak az én véleményem, nem kérek mocskolódást meg sértegetést emiatt)
Én örülök hogy ő ment vissza. Most viszont már Alekosznak
dana
2011. május 02. 14:30
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
Zsófi765 neked aztán szép szád van kár volt ide írnod szerintem erre az undorító beszédre nem kíváncsi senki,lány létedre így beszélsz szégyeld magadat.Okés hogy van véleményed de másképpen is lelehet írni.
2011. május 02. 14:33
Én mindkét személynek drukkoltam Éva és Anikó egyik kedvencem volt mondjuk most is az.
mondjuk én is meglepődtem egy kicsit,hogy nem Ani ment vissza,mivel elvileg a Béci fanok miután kiesett Rácz testvérek közül is az utolsó áttérnek Anikó felé és rá szavaznak.Nos örülök,hogy Éva drága ment tovább,de viszont Anikónak is örültem volna.
Ezek után viszont Alekosznak kell megnyernie!
mondjuk én is meglepődtem egy kicsit,hogy nem Ani ment vissza,mivel elvileg a Béci fanok miután kiesett Rácz testvérek közül is az utolsó áttérnek Anikó felé és rá szavaznak.Nos örülök,hogy Éva drága ment tovább,de viszont Anikónak is örültem volna.
Ezek után viszont Alekosznak kell megnyernie!
2011. május 02. 14:34
|
|
juli és ancsi$€Ł€N@ F( )R€V€R™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 851 Csatolások: 18 Azonosító: 131210 offline
|
Na ez nem szép! Éva az a nagyszájú hempergő asszony nem normális!!!!!!remélem nem az nyeri meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. május 02. 14:35
|
|
Bebe_1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 552 Csatolások: 21 Azonosító: 128734 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.01. 21:57)
Na ilyen tuti, h nincs.
Ez biztos, h csalás volt!
Elszomorító, h ez kell az embereknek
Ez biztos, h csalás volt!
Elszomorító, h ez kell az embereknek
Igen, sajna igazad van!! Utálom Évát!! Anikónak kellett volna visszamenni!
2011. május 02. 14:35
Mondjuk amilyen gyakorlatokat lenyomott az utolsó két párbajnál az szép volt
2011. május 02. 14:38
|
|
Fruzsyka11Princess❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 530 Azonosító: 126243 offline
|
Ugyis ALEKOSZ NYer!!
2011. május 02. 14:41
Köszi Bebe_1999, de ez van :/
_ToTo_! Téged sem értelek! Állításod szerint utálod az RTLt, meg a VVt, mégis véded évát, meg mocskolod a Rácz-tesókat!
Am én nem szeretnék senkit meggyőzni arról, amit én másképp látok, ha vki annyira naív, h elhiszi, h számít a 315 Ft-os SMS-e, akk szavazzon csak.
Ja és nyilván Évának is voltak jó pillanatai, de az az érdekes, h azt nem játszották be, csak a veszekedéseit. Ez van. Senki nem mondta, h az RTL korrekten játszik.
_ToTo_! Téged sem értelek! Állításod szerint utálod az RTLt, meg a VVt, mégis véded évát, meg mocskolod a Rácz-tesókat!
Am én nem szeretnék senkit meggyőzni arról, amit én másképp látok, ha vki annyira naív, h elhiszi, h számít a 315 Ft-os SMS-e, akk szavazzon csak.
Ja és nyilván Évának is voltak jó pillanatai, de az az érdekes, h azt nem játszották be, csak a veszekedéseit. Ez van. Senki nem mondta, h az RTL korrekten játszik.
janet7
2011. május 02. 14:41
Nem igaz,hogy megint Éva ment vissza. -.- Én Anikónak szurkoltam
2011. május 02. 14:46
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
Szép volt, Éva!
Örülök, hogy segíthettem neked!
2011. május 02. 14:48
Aniiii
Nemsoká vége a vv-nek mit fogok én nézni ezután..
2011. május 02. 14:54
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
hehehe
tudtuk h ő fog visszamenni. nagyon meg is érdemelte
2011. május 02. 15:02
HálaIstennek
Hajrá Éva&Alek!!! (Jerzy-t még most se tudom, hogy mit keres még mindig bent
)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.