VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 13:17
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
tök gáz
2011. május 02. 13:20
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Am ez akkoraa nagy csaláás megfordítottáák a képeet ahool a végéén Évaa képee volt ott Anii képee volt legelsőneek szaal ennyit az igazságoos játéékróól =/
2011. május 02. 13:24
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (fannuska12 @ 2011.05.02. 11:53)
Benne volt a Blikkben hogy Olivér Anikó elleni kampányt folytat..
Hát gyönyörü..
Az az ősember is mit képzel magáról??
Majd figyeljétek meg hogy hogy remeg a keze meg mindene!!
Komolyan mondom, ha megnyeri a VV4-et, tényleg megáll a szive.. xD
Hát gyönyörü..
Az az ősember is mit képzel magáról??
Majd figyeljétek meg hogy hogy remeg a keze meg mindene!!
Komolyan mondom, ha megnyeri a VV4-et, tényleg megáll a szive.. xD
Olivér nem Anikó ellen kampányolt, hanem Alekosz mellet - nagy különbség és ott sem volt a párbajon ...
Anikó is remegett, Balázs meg is jegyezte ezt. Ha valaki reszket vagy remeg, az nem azt jelenti, hogy idegbeteg, hanem, hogy izgatott. Ha olyan ingerszegény közegből kijönnél 1 hónap után, mint a villa, ugyanigy reszketne bárki egy ilyen helyzetben ...
Thora, Te miért érzel késztetést, hogy szinte mindenkinek válaszolsz vagy feleselsz? Ők is leírják a véleményüket, Te is megtetted. Pont. Nem fogsz senkit sem meggyőzni semmiről és értelme sem lenne a győzködésnek.
2011. május 02. 13:32
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Nekem mind1 volt, h kimegy vissza, mert egyikkel sem volt bajom, de talán azért drukkoltam az Évának, mert a Rácz testvérek gusztustalanul az Anikónak drukkoltak! És bár sajnálom, h ő esett ki, mert kifejezetten jó volt őt nézni
2011. május 02. 13:33
|
Rooby97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 30 Azonosító: 147350 offline
|
Éva legyőzte Gigit is és Anikót is, bár szerintem mindekettőt csak a szerencsének köszönhette, hisz ki tudja hogy 1 perccel előbb vagy utóbb Anikó nem e vette volna át a vezetést? Egy Anikó-Gigi párbajt is szivesen megnéztem volna..
2011. május 02. 13:34
|
koko1118új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 147746 offline
|
Ne ehhez jut az RTL klub.. komolyan mondom hogy egy ilyen nő kell a magyaroknak egy ilyen ostoba egy megne mondjam mi? Hát a magyaroknak is lenne annyi esze hogy a normálisabbra szavazott volna..De eddig még ilyet sem csináltak hogy megfordították a képeket:O? hát mondom kamu az egész műsör..ennyi az egész..
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 02. 13:37
|
|
glamourus77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 150439 offline
|
Én bírtam Anikót, de jobban örülök, hogy Éva ment vissza. Talán nem szeret bele abba az ocsmány Alekoszba, a pasija így is tök ideges volt... Remélem a finálén nem fog a földön fetrengeni...
Hajrá Jerzyy!!
Hajrá Jerzyy!!
2011. május 02. 13:40
_Toto_! Talán mert kíváncsi vagyok, de értemes választ eddig nem kaptam a kérdéseimre. De ez nem a Te problémád vagy az enyém.
kiki1118! Ezt már mindenki tudja
Valszeg korábbban is csaltak, már akk, mikor a Rácz-tesók bekerültek - és ezt úgy mondom, h kedveltem őket! -, de ez nem volt egyértelmű :/
Rooby97! Gigit nem győzte volna le, ha nem mutatják meg az állást a képekkel, de nem tudom, mit kell ezt felhozni -.-"
Rooby97! Gigit nem győzte volna le, ha nem mutatják meg az állást a képekkel, de nem tudom, mit kell ezt felhozni -.-"
2011. május 02. 13:46
|
|
chiaraavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 127 Csatolások: 997 Azonosító: 59751 offline
|
A Jerzy mit keres ott az utolsó háromban???? Egyértelmű, hogy sajnos az Alekosz nyer. Éva pedig neki köszönheti a sikerét. Jobb lett volna, ha az Anikó megy vissza. Így már egyáltalán nem érdekel, hogy hogyan nyer az Alekosz.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. május 02. 13:50
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
Végig reménykedtem benne, hogy ő megy vissza, és nagyon is örültem neki. Minden esetre Anikónak nem kellett volna kimennie. Neki kellene a hármasban lennie és nem Jerzynek. A végén megnyeretik vele. Ki tudnám nézni az RTL-ből
2011. május 02. 14:03
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2011.05.02. 13:40)
_Toto_! Talán mert kíváncsi vagyok, de értemes választ eddig nem kaptam a kérdéseimre. De ez nem a Te problémád vagy az enyém.
Valszeg korábbban is csaltak, már akk, mikor a Rácz-tesók bekerültek - és ezt úgy mondom, h kedveltem őket! -, de ez nem volt egyértelmű :/
Szerintem nem is itt fogsz választ kapni a kérdéseidre.
Honnan tudod, hogy nem győzte volna le, ha nem mutatják meg a képeket? Ott voltál? Te ellenőrizted a szavazatokat? Netalán te számoltad a szavazatokat? Mit tudsz amit mi szegény csóró fórumozok nem, hogy ennyire biztos vagy mindenben? Csak találgatsz és pufogtatsz a levegőbe, semmivel sem tudsz többet, mint bárki más aki az összefoglalókat nézi, de valamiért ennek az ellenkezőjéről akarz mindekit meggyőzni. Te így látod a dolgokat, a többiek meg úgy.
Már többször leírtam, hogy manipulatív a játék, de nem a szavazatokban látom a maipulációt meg a csalást, ugyanis nem az RTL-hez érkeznek közvetlenül a szavazatok, ahogy ha valaki smst küld valakinek, akkor sem egyik telefonról a másikra megy az üzenet, hanem a telefontársaság központján keresztül. Utálom az RTL-t, de nem hiszem, hogy a telefontársaságok dolgaiba is bele tudnának nyúlni.
A maipuláció tegnap a párbajon is nyomonkövethető volt a bejátszásokkal. Balázs azt mondta, hogy nézzük meg a bejátszásokat, hogy Anikónak milyen jó pillanatai voltak, hogy mit tett a döntőbe jutásért - összeválogatták a jó jelenteit. Évának meg összevágták a kitöréseit, hisztijeit, a veszekedést Alekosszal, meg amikor visszadumál neki a katonai héten. Ezt nem nevezném egyenlő bánásmódnak. Évának is voltak vidám és jó pillanatai mégsem azok kerültek összeválogatásra - ennek ellenére megnyerte a párbajt. Lehet, hogy ha összeállítanak róla is egy korrekt összefoglalót, akkor még nagyobb arányban nyer.
Ahogy már egyszer írtam, menjen mindenki fagyizni az sms árából inkább.
2011. május 02. 14:07
|
|
boszikaa97The GazttE♥SuG™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 4792 Csatolások: 231 Azonosító: 129360 offline
|
hajrá Éva, csak így tovább!!
2011. május 02. 14:09
|
evilgenius_96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 138096 offline
|
szerintem aki butának nevezi Évát az akkor nem tudom mi. szeretnél te olyan buta lenni mint ő. a Corvinus Egyetemre biztos buták járnak...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.