Évának sokkal többel kellett volna nyernie, de most már mindegy, a lényeg hogy ott van
VV4: Éva negyedszerre is párbajt nyert
2011. május 02. 10:42
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Szerintem egyértelmű, hogy ez nem teljesen volt igazságos verseny, tuti nem ennyi volt az arány és az hogy egyfolytában megmutatták az állást az sem volt éppen sportszerű
Évának sokkal többel kellett volna nyernie, de most már mindegy, a lényeg hogy ott van
De innentől Alekoszé a pálya
1 felhasználónak tetszik:
dana
2011. május 02. 10:44
|
horgasz484új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 150427 offline
|
Idézet (Niicolee_ @ 2011.05.02. 10:35)
Nem hiszem el,hogy ez a HP ment vissza :@ Basszus .. Ahj .. szavaztam is Anikóra
De káár
Éva -.-" ... Kiforgatta Anikó szavait .. Ani nem is azt mondta,hogy ha Alek nem lenne a villában akkor már Éva se,hanem hogy ha Alek nem lenne a villában akkor Éva odamenne máshoz is. Ennyi .. Jerzyn látszott,hogy nem Évát várta vissza
Anikó százszor szebb mint Éva
Szegény .. Biztos rossz lehetett neki,hogy az Anyukája nem volt ott a párbajon. De hát Ani is tud olyan őszinte lenni mint Éva .. Az meg egyszer összeveszik Alekkal .. Egyszer meg imádják egymást .. Kezd nevetséges lenni .. 
Van meg egy het es Eva megismetli Onmagat. Egyszer mar kitort rajta az "oszinteseg"-i roham amikor Alekot szidta. Persze erre megint az elferdult velemenyeknek az a valasza, hogy mergeben tette.
Nem! Eva mindenkin keresztul gazol ha az erdekei ugy kivanjak es akar becstelenseggel de megszerzi AMI NEKI FONTOS!
janet7
2011. május 02. 10:46
|
|
kingcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 129794 offline
|
hátigen könnyű neki visszamenni ha felcserélik a képeket..... mert eddig ani vt a jobb oldalon..... tökre beleéltem magam h kint hagyja évát..depersze megcserélték....szánalom
janet7
2011. május 02. 10:54
|
horgasz484új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 150427 offline
|
Idézet (ancsa13 @ 2011.05.02. 10:42)
Szerintem egyértelmű, hogy ez nem teljesen volt igazságos verseny, tuti nem ennyi volt az arány és az hogy egyfolytában megmutatták az állást az sem volt éppen sportszerű
De innentől Alekoszé a pálya 
Ancsa 13!
MI lenne a velemenyed ha az esemenyek forditva tortentek volna?
Ha Eva szazalekai kevesebb lett volna mint Anikoe es ebben a szituban cserelik meg a kepeket?
Szamomra nyilvanvalo a valaszod hisz meg ebben a helyzetben is kevesled eva ontjait. Pedig Anira a szavazas lezarasa elott 10 percel nem mentek el a kuldott sms-ek.
janet7
2011. május 02. 10:58
|
|
Britney.stargirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 146461 offline
|
Eddig is tudtam, hogy az RTL folyamatosan csal, de most már teljesen meg vagyok győződve.
Végre valaki normális is volt a villában, akiért még lehetett nézni ezt a műsort, most meg már az is kiesett.
Nem tudom mit szeretnek egyes emberek Éván, lehet, hogy azt, hogy egy alkoholista idegbeteg, nem tudom...
Most már csak abban reménykedek, hogy Jerzy nyeri meg!
Végre valaki normális is volt a villában, akiért még lehetett nézni ezt a műsort, most meg már az is kiesett.
Nem tudom mit szeretnek egyes emberek Éván, lehet, hogy azt, hogy egy alkoholista idegbeteg, nem tudom...
Most már csak abban reménykedek, hogy Jerzy nyeri meg!
janet7
2011. május 02. 11:05
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Sztem is csalás volt ez az RTL részéről!
Biztos h az Anit többen szeretik...már csak azért is mert itt starity-n is kedveltebb!
egyetértek veletek: Britney.stargirl
kingcii.
Biztos h az Anit többen szeretik...már csak azért is mert itt starity-n is kedveltebb!
egyetértek veletek: Britney.stargirl
kingcii.
2011. május 02. 11:14
|
|
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 807 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 offline
|
szegény anikó pedig neki kellett volna visszamennie!
2011. május 02. 11:16
|
|
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline
|
én megmondom őszintén úgy voltam vele, hogy Ani fog visszamenni :\ azaz nem lepődtem volna meg, és ha így lett volna nem jöttem volna mindjárt azzal, hogy "bunda volt" mert nagyon is elképzelhető lett volna, ahogy az is hogy Éva nyer, 50-50% esélyük volt. de mindenki magából indul ki...
mindenesetre nagyon megörültem mikor Éva került ki győztesen! eddig se értettem mit keres még mindig ott az a napraforgó
ideje volt már hogy Éva kiiktassa. és tényleg akik Évának szurkolnak legalább úgy szurkolnak neki, hogy tudják milyen: ő is ember, hibázik, de mi így szeretjük, ahogy Alekoszt is
Ani végig megjátszotta magát, ahhoz ment mindig akit épp a legerősebbnek látott, és nem tudom ti melyik bolygón éltek, de a kikezdés pontosan azt jelenti amit Anikó csinált, minden hímneművel flörtölt és rájuk mászott. ennyi... Hajrá Éva & Alek
mindenesetre nagyon megörültem mikor Éva került ki győztesen! eddig se értettem mit keres még mindig ott az a napraforgó
2011. május 02. 11:18
|
horgasz484új tag |
|
Idézet (Orsie16 @ 2011.05.02. 11:08)
Am úgy bírom már ha nem az megy vissza akit ti akartok akk már rögtön csalás az egész de ha viszont a ti kedvencetek megy vissza akk már ez korrekt

Bocs!
En nem partoskodoan irtam le a velemenyem. Nekem teljesen mindegy volt h ki megy vissza. A barati korokben tapasztaltakat irtam le es ezekkel azonosult a velemenyem a csalasi gyanukrol.
Ezekre nem lehet elfogadhato magyarazatot adni.
2011. május 02. 11:26
|
|
cyelovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 210 Csatolások: 0 Azonosító: 139664 offline
|
Én őszintén Anikónak szurkoltam..
nem értem h győzhetett Éva..
nagyon nem szeretem ahogy viselkedik és nem tetszik..
Szerintem Anikónak kellet volna nyernie...meghát ahogy Éva viselkedik..Van barátja de alekra ugrik ,mászik..tuti h csak egy színésznő de Anikóra mondTa
Am pedig azért menT mindig valakihez mert mndig ki estek személyek akiket szeretett...mindenki ezt tette volna h ne legyen 1 dül am HA ALEK KI ESETT VOLNA TUTI H ÉVA IS MÁSNAK A TÁRSASÁGÁT KERESTE VOLNA... ERRŐL ENNYIT..
nem értem h győzhetett Éva..
Szerintem Anikónak kellet volna nyernie...meghát ahogy Éva viselkedik..Van barátja de alekra ugrik ,mászik..tuti h csak egy színésznő de Anikóra mondTa
Am pedig azért menT mindig valakihez mert mndig ki estek személyek akiket szeretett...mindenki ezt tette volna h ne legyen 1 dül am HA ALEK KI ESETT VOLNA TUTI H ÉVA IS MÁSNAK A TÁRSASÁGÁT KERESTE VOLNA... ERRŐL ENNYIT..
janet7
2011. május 02. 11:26
Idézet (VanessaWolfe13 @ 2011.05.02. 11:05)
Az hogy itt mennyien szeretik nem tükrözi a valóságot. Mert az ittlevők csak egy kis rétege az amúgy sokkal nagyobb,és kiterjedtebb korosztályú társadalomnak.
2011. május 02. 11:29
|
|
ChelseaLovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.26. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 141702 offline
|
De jó! Legalább nem nézem a finálét! :@
2011. május 02. 11:36
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
miss-asco egyet értek veled legalább te ősszintén megmondtad a farankót,de ez a sok lökött nem bírja fel fogni hogy Anikó szánalmas,kétszínű.Ezek minek nézik a valló világot,ha nem látnak tisztán ízlés vicamuk van!!!Nem volt semmi csalás mert én az utolsó percekben is szavaztam és milyen érdekes én tudtam szavazni.Akik itt dumálnak azok nem szavaztak hanem csak ítélkeznek és várják a csodát.Évának amúgy is több követője van mint Anikónak.
dana
2011. május 02. 11:45
Na, kezdjük az elején: Anikó miért kétszínű? Azért, mert sokat sírt? Mert egyesek szerint minden pasira rámászott? Nos... egyértelműen nincs tisztában az érzéseivel, és fiatal, miért ne eshetne szerelembe újra és újra? Nyilván ezek nem voltak komoly érzések. Olivér viszont egyértelműen megszivatta.
De tudtommal éva volt az, aki először ott puncsolt több embernek is, utána meg kibeszélte őket. Vagy ezt a kedves éva fanok nem látták? Mindig azzal jöttök, h : ő a jó, ő csinálja a showt! De kérdezem: nektek valóban ilyen példakép kell?
Amúgy is: pár hét/hónap/év elteltével megbánjátok, h szavaztatok rá, vagy elfelejtitek őt,vagy akármelyik másik játékost.
De azt észrevehetnétek, kinek milyen a személyisége.
Én az elején bírtam évát, de aztán láttam, milyen is. Sőt, nekem kedvencem sincs. Ne harcoljatok már ennyire valaki mellett, aki nem tett semmit, hiszen nincs értelme.
Sajnálom, de ez a véleményem.
De tudtommal éva volt az, aki először ott puncsolt több embernek is, utána meg kibeszélte őket. Vagy ezt a kedves éva fanok nem látták? Mindig azzal jöttök, h : ő a jó, ő csinálja a showt! De kérdezem: nektek valóban ilyen példakép kell?
Amúgy is: pár hét/hónap/év elteltével megbánjátok, h szavaztatok rá, vagy elfelejtitek őt,vagy akármelyik másik játékost.
De azt észrevehetnétek, kinek milyen a személyisége.
Én az elején bírtam évát, de aztán láttam, milyen is. Sőt, nekem kedvencem sincs. Ne harcoljatok már ennyire valaki mellett, aki nem tett semmit, hiszen nincs értelme.
Sajnálom, de ez a véleményem.
janet7
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.