Miley Cyrus - Performs at the Atahualpa Stadium in Quito, Ecuador - April 29, 2011
2011. május 01. 15:09
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
haha
Attól még ,hogy 18 nem kell k..vásnak lenni
engeteg énekesnő van,aki a külsőségek nélkül is a csúcson tud maradni több évtizeden át.Az ilyen "énekesnők" szerintem csak bizonyos hiányosságaikat próbálják leplezni. (Az már mások dolog,hogy a népnek erre van igénye...)
2011. május 01. 16:27
Idézet (LaTasha @ 2011.05.01. 15:09)
haha
Attól még ,hogy 18 nem kell k..vásnak lenni
engeteg énekesnő van,aki a külsőségek nélkül is a csúcson tud maradni több évtizeden át.Az ilyen "énekesnők" szerintem csak bizonyos hiányosságaikat próbálják leplezni. (Az már mások dolog,hogy a népnek erre van igénye...)
Szerintem ez pedig egy szép stílus, nekem tetszik. Annyi érzelmet ki lehet vele fejezni. Nem muszáj mindenki hulla tökéletesnek lennie, és olyat felvennie, amit a stylistok adnak rá
9 felhasználónak tetszik:
Kata159,
Shippo 00,
Szandi1995,
SelenaGirl,
Beba13,
Lady Suzy,
Fire_Work,
Riley13,
Lolla
2011. május 02. 15:51
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
Idézet (Esment @ 2011.05.01. 16:27)
Szerintem ez pedig egy szép stílus, nekem tetszik. Annyi érzelmet ki lehet vele fejezni. Nem muszáj mindenki hulla tökéletesnek lennie, és olyat felvennie, amit a stylistok adnak rá
Egyébként is, mindenkinek más az ízlése, meg az viszont nem lenne szép dolog, hogy a kedvenc sztárodat, és a te sztár-ideáljaidat hozzá hasonlítod. Nem értem mi a baj ezzel a nagyszerű stílussal..
Nem modell Miley, nem azt veszi fel, amit rá adnak, hanem amiben jól érzi magát, és kifejezi az ő stílusát, zenéjét, gondolkodását..
igazad van egyetértek vele akinek meg nem tetszik az ne nézegesse hogy mit vesz fel Miley meg mit keres itt a Miley rajongói oldalán
2011. május 02. 20:10
Nos drága tag aki K_rvának nevezte Miley Cyrus-t.Igen ezzel egy picinyt én is így vagyok,de nem ócsárolhatjuk le más stílusát.Ez van!!
Nem mi szabjuk meg az egyéniségét Miss Cyrus-nak.Na szerintem jól áll neki a rucika xD
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2011. május 02. 20:43
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
Idézet (SelenaGirl @ 2011.05.02. 20:10)
Nos drága tag aki K_rvának nevezte Miley Cyrus-t.Igen ezzel egy picinyt én is így vagyok,de nem ócsárolhatjuk le más stílusát.Ez van!!
Nem mi szabjuk meg az egyéniségét Miss Cyrus-nak.Na szerintem jól áll neki a rucika xD
Köszi a képeket

Köszi a képeket
^^ ^^
2011. május 03. 15:38
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én Mileyt teljesen megértem h ki akar törni ebből a kislány szerepből no meg hogy a szüleink(legalábbis nálam)mindig Hannah Montanázzák ha csak simán Miley is...és amúgy is... Demivel szerintem vmennyire hasonlítanak...Demi is hord egy kicsit vadabb ruhákat(jó ez egy dolog de várd ki a végét
)...szerintem ők ketten azok akik fel merték vállalni hogy ők valóban ilyenek és nem nagyon foglalkoznak azzal h mit mondanak
mert itt volt a kislánykodás...nos ez nem jött be mert ezek nem ők...hiába jó színésznők nem bírják tovább h mindenki kislánynak nézi őket és ezt még eljátszani is...aki igazán a rajongója ki tart mellette és ennyi
(ha esetleg hülyeséget írtam bocsi
) Szóval a képről...Imádom Mileyt és nagyon jó ez a ruha
imádom!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!