Miley Cyrus - Performs at the Atahualpa Stadium in Quito, Ecuador - April 29, 2011
2011. május 01. 15:09
|
|
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17822 Csatolások: 223670 Azonosító: 46320 offline
|
haha
Attól még ,hogy 18 nem kell k..vásnak lenni
engeteg énekesnő van,aki a külsőségek nélkül is a csúcson tud maradni több évtizeden át.Az ilyen "énekesnők" szerintem csak bizonyos hiányosságaikat próbálják leplezni. (Az már mások dolog,hogy a népnek erre van igénye...)
2011. május 01. 16:27
Idézet (LaTasha @ 2011.05.01. 15:09)
haha
Attól még ,hogy 18 nem kell k..vásnak lenni
engeteg énekesnő van,aki a külsőségek nélkül is a csúcson tud maradni több évtizeden át.Az ilyen "énekesnők" szerintem csak bizonyos hiányosságaikat próbálják leplezni. (Az már mások dolog,hogy a népnek erre van igénye...)
Szerintem ez pedig egy szép stílus, nekem tetszik. Annyi érzelmet ki lehet vele fejezni. Nem muszáj mindenki hulla tökéletesnek lennie, és olyat felvennie, amit a stylistok adnak rá
9 felhasználónak tetszik:
Kata159,
Shippo 00,
Szandi1995,
SelenaGirl,
Beba13,
Lady Suzy,
Fire_Work,
Riley13,
Lolla
2011. május 02. 15:51
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
Idézet (Esment @ 2011.05.01. 16:27)
Szerintem ez pedig egy szép stílus, nekem tetszik. Annyi érzelmet ki lehet vele fejezni. Nem muszáj mindenki hulla tökéletesnek lennie, és olyat felvennie, amit a stylistok adnak rá
Egyébként is, mindenkinek más az ízlése, meg az viszont nem lenne szép dolog, hogy a kedvenc sztárodat, és a te sztár-ideáljaidat hozzá hasonlítod. Nem értem mi a baj ezzel a nagyszerű stílussal..
Nem modell Miley, nem azt veszi fel, amit rá adnak, hanem amiben jól érzi magát, és kifejezi az ő stílusát, zenéjét, gondolkodását..
igazad van egyetértek vele akinek meg nem tetszik az ne nézegesse hogy mit vesz fel Miley meg mit keres itt a Miley rajongói oldalán
2011. május 02. 20:10
Nos drága tag aki K_rvának nevezte Miley Cyrus-t.Igen ezzel egy picinyt én is így vagyok,de nem ócsárolhatjuk le más stílusát.Ez van!!
Nem mi szabjuk meg az egyéniségét Miss Cyrus-nak.Na szerintem jól áll neki a rucika xD
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2011. május 02. 20:43
|
|
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline
|
Idézet (SelenaGirl @ 2011.05.02. 20:10)
Nos drága tag aki K_rvának nevezte Miley Cyrus-t.Igen ezzel egy picinyt én is így vagyok,de nem ócsárolhatjuk le más stílusát.Ez van!!
Nem mi szabjuk meg az egyéniségét Miss Cyrus-nak.Na szerintem jól áll neki a rucika xD
Köszi a képeket

Köszi a képeket
^^ ^^
2011. május 03. 15:38
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én Mileyt teljesen megértem h ki akar törni ebből a kislány szerepből no meg hogy a szüleink(legalábbis nálam)mindig Hannah Montanázzák ha csak simán Miley is...és amúgy is... Demivel szerintem vmennyire hasonlítanak...Demi is hord egy kicsit vadabb ruhákat(jó ez egy dolog de várd ki a végét
)...szerintem ők ketten azok akik fel merték vállalni hogy ők valóban ilyenek és nem nagyon foglalkoznak azzal h mit mondanak
mert itt volt a kislánykodás...nos ez nem jött be mert ezek nem ők...hiába jó színésznők nem bírják tovább h mindenki kislánynak nézi őket és ezt még eljátszani is...aki igazán a rajongója ki tart mellette és ennyi
(ha esetleg hülyeséget írtam bocsi
) Szóval a képről...Imádom Mileyt és nagyon jó ez a ruha
imádom!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.