Sok sikert a továbbiakban...
Lezajlott az évszázad esküvője
2011. április 29. 17:46
|
|
edyyy_dinusssúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.03. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 144678 offline
|
nagyon szép volt ^^
2011. április 29. 17:47
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
Sokak szerint Kate csak kihasználni akarja Williamet de szerintem nem. Szerintem őszinte és tényleg szereti. És sokan azt mondják ,hogy Kate testvére szebb de szerintem nem. Tökéletes pár. Bár ahogyan látom kicsit átlagos volt a ruhája Kate-nek de szerintem direkt ilyet akart..meg a haja sem volt valami bonyolult de szerintem így is nagyon gyönyörű volt
)
2011. április 29. 17:48
|
|
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 525 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline
|
@Candies nagyon jó ötlet
2011. április 29. 17:48
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Kate ruhája nagyon szép volt, maga a szertartás, a lovas menet a palotába meg csodálatos. A csókot kicsit kevésnek éreztem, két szinte szájrapuszi. A kisgyerekek meg ennivalóak voltak.
Megérte megnézni, tényleg nagyon látványos volt.
Megérte megnézni, tényleg nagyon látványos volt.
2011. április 29. 17:49
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Gyönyörű volt, elképesztő érzés lehet, hogy egy egész ORSZÁG téged ünnepel!!! Nekem az tetszett, amikor Kate kilépett az erkélyre, és meglátta az elképesztő tömeget, csak ennyit mondott: WOW!, hát igen, röviden és tömören összefoglalta!
Nagyon klassz érzés lehetett! De én majd Harry esküvőjére leszek ám kíváncsi!
)
2011. április 29. 17:49
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
Sok Boldogságot nekik!
nagyon szép esküvő volt
nagyon szép esküvő volt
2011. április 29. 17:51
|
|
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline
|
Évszázad esküvője... ki számára? Az elvetemülteknek biztosan. Számomra a sajátom lesz az, úgy gondolom, és úgy lenne jó, ha mindenki a sajátjára gondolna ez alatt.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. április 29. 17:53
Szerintem megérdemli az évszázad esküvője címet. Kate gyönyörű volt, egyébként angolon néztük is. Báár persze, hogy egy előkelő család, hiszen Vilmos herceg nagymamája a királynő, de még mindig nem tartom fairnak a nagyobb felhajtást. Ezt egy 2 órás esküvő volt, valakinek meg csak 5 perces jut..
2011. április 29. 17:54
Kate menyasszonyi ruhája szerintem túl egyszerű volt, ahhoz képest, hogy ezentúl hivatalosan is hercegnő . Amúgy a szertartás nagyon szép volt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.