Starity

R n' B

62 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 14. 19:33 #141
- törölt felhasználó -    
Hoztam pár Liyah idézetet heart.gif

Idézet
Őszintén mondom, hogy az összes áldozat, amit hoztam, megérte, hiszen idáig jutottam. Megérte a sok fáradtságot és szomorúságot. Azt akarom, hogy az emberek jó emberként és olyan előadóként emlékezzenek rám, aki mindent beleadott" -Aaliyah 1979-2001

Idézet
A kedvenc álmomban nagyon sötét van.Valaki követ engem nem tudom ki.Nagyon megvagyok ijedve.Aztán hirtelen felemelkedem, messze a földtől.Hogy mit érzek? Mintha suhannék a levegőben .Szabad vagyok. Súlytalan. Senki se érhet utol.Senki sem érinthet meg.Ez egy elképesztően csodás érzés"

Idézet
Élvezned kell a munkádat;
úgy kellene felkelned minden nap, 
hogy szereted amit csinálsz.
Én oszintén szeretem, 
a szívem csücskétől a lelkem legmélyéig.
Igazán boldog vagyok."
Aaliyah 1979-2001

Idézet
"VALÓBAN TÖBB VAGY, MINT EGY NŐ, TÖBB, MINT EGY LEGENDA, TÖBB, MINT EGY ÁLOM? EZ ÖRÖKKÉ ÉLNI FOG"
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 14. 19:36 #142
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 19:33)
Hoztam pár Liyah idézetet heart.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Amúgy annyira durva, az első idézet úgy tudom az utolsó interjújában volt és úgy beszél benne, mintha megérezte volna, vagy nem tudom. De ezt már mások is mondták... cray.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 14. 19:38 #143
- törölt felhasználó -    
Én úgy vagyok az angollal mint Bogszics:Eddig sz@r németet tanultam,zero angol de szeptembertől go english. laugh.gif
Na mielőtt így elolvastam itt a kommenteket megírtam egy cikket Melanie Fionaról.Szerintem amúgy iszonyú tehetséges a csaj.Imádom. wub.gif

Úgylátom nemsokára megélem azt a napot is,hogy ha feljövök starityre nem egyből bíbör röhög a pofámba cikkeknél. rohog.gif
Wiz Khalifáról a No Sleep videoklipp lenne?Mert akkor az nekem jöhet,ha nem akarja megírni senki. smileeee.gif
Kid Cudiról meg a rap-up-on láttam egy vámpíros képet. rohog.gif Arról lenne szó?

Ez a "Legyenek cikkek tehetségekről is" nagyon jó ötlet. thumbsup.gif rohog.gif

A Ciara ft. Justin Timberlake szám nagyon jó,énis szeretem.Régen sokat adták a rádióban. smileeee.gif

Mary visszatért? w00t.gif Nem is tudtam róla.Ezt a számot már töltöm is. wub.gif vagy el sem ment?biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 19:39 #144
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (janet7 @ 2011.08.14. 19:36)
meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Amúgy annyira durva, az első idézet úgy tudom az utolsó interjújában volt és úgy beszél benne, mintha megérezte volna, vagy nem tudom. De ezt már mások is mondták... cray.gif

Nagyon jók az idézetek meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Igen ezt én is hallottam... cray.gif És ezekből is látszik, hogy mennyire szerette azt amit csinált és milyen keményen dolgozott sad.gif Kár hogy tragédia lett a vége.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 14. 19:40 #145
- törölt felhasználó -    
annyira itt kéne most is lennie! :/
utánozhatatlan volt és most is az.
R.I.P. Liyah.<33 :/
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 14. 19:43 #146
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.14. 19:38)

Úgylátom nemsokára megélem azt a napot is,hogy ha feljövök starityre nem egyből bíbör röhög a pofámba cikkeknél. rohog.gif 
Kid Cudiról meg a rap-up-on láttam egy vámpíros képet. rohog.gif Arról lenne szó?

Hát van rá esélyed, hogy megéld rohog.gif (remélem a modik elfogadják a cikkeket) de kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy Solange-s cikknél hány komment lenne mellow.gif
Jaja, a vámpíros, szerencsére találtam +2 forrást, megpróbálom ma valahogy megírni
2 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah
2011. augusztus 14. 19:44 #147
- törölt felhasználó -    
Jajj köszönet az idézetekért. meghajolo.gif Énis keresgéltem,de csak azt találtam meg eddig ami úgy kezdődik,hogy "A kedvenc álmomban(...)" És amúgy ez az első tényleg olyan,mintha megérezte volna.Hát legalább teljesült Liyah vágya,mi tényleg úgy emlékezünk rá,ahogy ő szerette volna. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 14. 19:47 #148
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 19:43)
Hát van rá esélyed, hogy megéld rohog.gif  (remélem a modik elfogadják a cikkeket) de kíváncsi lennék, hogy mondjuk egy Solange-s cikknél hány komment lenne mellow.gif 
Jaja, a vámpíros, szerencsére találtam +2 forrást, megpróbálom ma valahogy megírni

Nálam a +2 forrás általában a wikipédia és a youtube. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 14. 19:49 #149
Bogszics
Bogszics

Lisa Lopes idézetek:

Idézet
Az energia nem vész el, csak átalakul

Ezt a New star is born c. dalához fűzte hozzá. Iszonyatosan bölcs volt a gondolkodása meghajolo.gif Kicsit lökött volt, de ezekből meg a rapjeről, amit írt, lejött, hogy egy nagyon értelmes, igaz ember volt sad.gif :

Idézet
Ezt a dalt mindazoknak ajánlom, akik veszítettek már el valakit. Azt fejezem ki vele, hogy nincs olyan, hogy halál. Jobb szó híján nevezhetjük átváltozásnak, de ahogy a tudósok mondják: 'Minden atom, ami egykor egy csillag részét képezte, most benned van.' A testedben. A dalban tulajdonképpen ezt fejezem ki. ... Nem számít, mi történik vagy mit gondolnak az emberek a halálról. Mind ugyanazon a helyen osztozunk.

Ezt az universal quest c. dalából:

Idézet
What is energy?
It's what you eat
It's what you breathe
It's what you think
It permeates throughout your being
And serves a link to all other energies

Ezek szinte klasszikussá vált sorok, természetesen a Waterfallsból:

Idézet
Dreams are hopeless aspirations 
In hopes of comin' true 
Believe in yourself 
The rest is up to me and you

heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 14. 20:04 #150
- törölt felhasználó -    
"Az energia nem vész el, csak átalakul."
a fizika tanárom szokta nekünk mondani..
majd rákérdezek nála ,hogy szereti-e a TLC-t biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:08 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.14. 19:49)
Lisa Lopes idézetek: 
Ezt a New star is born c. dalához fűzte hozzá. Iszonyatosan bölcs volt a gondolkodása meghajolo.gif Kicsit lökött volt, de ezekből meg a rapjeről, amit írt, lejött, hogy egy nagyon értelmes, igaz ember volt sad.gif :
Ezt az universal quest c. dalából:
Ezek szinte klasszikussá vált sorok, természetesen a Waterfallsból:
heart.gif

Ajjajj és itt jön elő az angoltudás... rohog.gif

Amúgy tényleg hihetetlen mennyire bölcs volt Lisa.Főleg ahhoz képest,hogy milyen élete volt.Úristen én ezen egy évig gondolkodhatnék akkor sem tudnék ilyen dolgokat mondani.Nincs mese Left Eye tökéletes. R.I.P. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, janet7, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:25 #152
- törölt felhasználó -    
http://3.bp.blogspot.com/_SJFYFNZrMyc/S1F1FhetGII/AA8A/13XBXYe_iuM/s400/aaliyah-airbrush.jpg

nekem kell ez a poló!

ez a mocsok nem jeleníti meg. sad.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:31 #153
Bogszics
Bogszics

Idézet (Aalyah @ 2011.08.14. 20:08)
Ajjajj és itt jön elő az angoltudás... rohog.gif 
Amúgy tényleg hihetetlen mennyire bölcs volt Lisa.Főleg ahhoz képest,hogy milyen élete volt.Úristen én ezen egy évig gondolkodhatnék akkor sem tudnék ilyen dolgokat mondani.Nincs mese Left Eye tökéletes. R.I.P. heart.gif

Na igen rohog.gif Egyébként ennek ültem neki google fordítóval, de csak azt a hat sort sikerült normálisan lefordítani, ha akarod leírhatom magyarul:D rohog.gif Nagyon nehéz a szöveg, dehát Left Eye-ról van szó, aki nem arról írt, hogy 'blablabla'. R.I.P. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Adri98
2011. augusztus 14. 20:33 #154
Bogszics
Bogszics

Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.14. 20:25)

Erre kíváncsi lennék, de nekem sem jeleníti meg sad.gif
Amúgy gondolkodtam, hogy kéne venni Aliciás/Liyah-s/Lisás pólót, márha van. Vagy pólót nyomtatni, akkor úgyis én választom ki a képet biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Adri98
2011. augusztus 14. 20:35 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.14. 20:31)
Na igen rohog.gif Egyébként ennek ültem neki google fordítóval, de csak azt a hat sort sikerült normálisan lefordítani, ha akarod leírhatom magyarul:D rohog.gif Nagyon nehéz a szöveg, dehát Left Eye-ról van szó, aki nem arról írt, hogy 'blablabla'. R.I.P. heart.gif

Nem kell van,egy klafa kis online szótáram,aminek sikerül minden 3. szót lefordítania. rohog.gif

OMG!Nekem ez a top-nadrág-cipő kombó kéne. wub.gif http://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/keri-diesel-4.jpg
Meg még az esernyő is jöhet. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, janet7, Adri98
2011. augusztus 14. 20:37 #156
- törölt felhasználó -    
Amúgy a DM boltban,lehet ilyen fotós pólót csináltatni úgy hogy te választod ki a képet.Nekem is kéne. thumbsup.gif Már a veszprémiben lehet...a többiben nemtudom.
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:37 #157
janet7
janet7

Státusz.

A legnagyobb. heart.gif meghajolo.gif

És itt van magyarul a szövege:
http://imageshack.us/f/155/tlcwaterfalls.jpg/
Nem tudom mennyire látszik, de ha elmentitek és kinagyítjátok, akkor már oké lesz szerintem.

Egyébként mekkora ez a komment a videónál:
Idézet
left eyes solo in this song is better than Lil Waynes career

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif És milyen igaz. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:38 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.14. 20:35)
Nem kell van,egy klafa kis online szótáram,aminek sikerül minden 3. szót lefordítania. rohog.gif 
OMG!Nekem ez a top-nadrág-cipő kombó kéne. wub.gif http://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/keri-diesel-4.jpg

óóóóó wub.gif
ez nekem is kéne : DD

jaaaés itt a kép smileeee.gif
http://www.kephost.com/images4/2011/8/14/67yf11lg2guxudbiqgb1.jpg
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:42 #159
janet7
janet7

Státusz.
Ahh de jó az avid. wub.gif meghajolo.gif
Ez nekem is kéne, meg ami Missyn volt a Pass That Dutch végén:

w00t.gif wub.gif

És ilyen autó is kell, ha már itt tartunk:

laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98
2011. augusztus 14. 20:45 #160
Bogszics
Bogszics

Idézet (Aalyah @ 2011.08.14. 20:35)

Ez nekem is jöhetne @_@
Ezeket most találtam:
Ez keell wub.gif http://cache0.bigcartel.com/product_images/33166498/aaliyah_t-shirt.jpg
Meg ez is jó: http://cgi.ebay.com/Aaliyah-R-B-Hip-Hop-Tribute-Soul-Rock-Icon-T-Shirt-M-/260832087627?pt=US_Womens_Ts...#ht_2189wt_1066 wub.gif

De ha már a ruháknál tartunk, nem lenne rossz, ha idepottyanna az égből nekem Alicia gardróbja:DD

Pl az első képen a kabátba totál szerelmes vagyok, a másodikon meg a úgy az egész outfitbe, annyira jó ez a kék+arany párosítás, és jól is áll neki heart.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98
62 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!