Starity

R n' B

62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 14. 14:47 #101
- törölt felhasználó -    
még van 1 valaki, akit nagyon jónak tartok wub.gif
Christina Milian heart.gif

mostis a So Amazin albumát hallgatom biggrin.gif és persze az is +pont hogy Cassievel is nagyon jó barátnők heart.gif talán ő az akit szeretek Cassie baráti társaságából, a többit max kicsit szeretem biggrin.gif kivéve a Kardashian lányokat
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7
2011. augusztus 14. 14:52 #102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 14:36)
Itt még egy előadót nem láttam, nem tudom mennyire ismeritek Brandy-t. Én a Right Here című számával ismertem meg és nagyon megtetszett, szerintem egy nagyon nagy tehetség.
itt a Right Here:

de ez is egy nagyon jó szám heart.gif 

elképesztő hangja van meghajolo.gif

énis a Right here számával ismertem meg, de sajna mostanába nem hallok rola, de tuti nem 1 kis sztár, ha ennyit fotózzák a paparazzik, bár hogy ujabban fotozzák-e azt nemtudom, ahol szedtem a képeim kitöröltek az oldalról, mert nemvoltam tul aktiv és nem irtam oda semmit dry.gif bár arról az oldalrol szinte mindenkit törölnek, aki nem jár fel 2 hét alatt egyszer se, vagy egy komit se ir
de ha visszakerülök lehet teszek rola is képeket ujra meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 14. 14:53 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2011.08.14. 14:47)
még van 1 valaki, akit nagyon jónak tartok wub.gif 
Christina Milian heart.gif 

mostis a So Amazin albumát hallgatom biggrin.gif és persze az is +pont hogy Cassievel is nagyon jó barátnők heart.gif talán ő az akit szeretek Cassie baráti társaságából, a többit max kicsit szeretem biggrin.gif kivéve a Kardashian lányokat

Jaj de imádom őt heart.gif heart.gif
ez egy olyan gyönyörű szám tőle cray.gif

3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 14. 14:58 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2011.08.14. 14:52)
énis a Right here számával ismertem meg, de sajna mostanába nem hallok rola, de tuti nem 1 kis sztár, ha ennyit fotózzák a paparazzik, bár hogy ujabban fotozzák-e azt nemtudom, ahol szedtem a képeim kitöröltek az oldalról, mert nemvoltam tul aktiv és nem irtam oda semmit dry.gif  bár arról az oldalrol szinte mindenkit törölnek, aki nem jár fel 2 hét alatt egyszer se, vagy egy komit se ir
de ha visszakerülök lehet teszek rola is képeket ujra meghajolo.gif

Hát az szívás, igazából valaki itt is írta azt hiszem az Ötletdoboz topikban, hogy be kéne vezetni, hogy ha valameddig nem lép be az illető, akkor autómatikusan törlik, de szerencsére a modik nem tartották jó ötletnek.
Igaz, hogy Brandy mostanában nem valami felkapott, meg nem hallunk róla semmit, de hát ilyen igazi tehetségekről nem is nagyon fogunk sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 14. 14:59 #105
- törölt felhasználó -    
ez nekem jelenleg a kedvenc demóm wub.gif
Pharrel volt a producere a dalnak, alig várom hogy halljam az egészet wub.gif állitolag a teljes verzión Pharrel is hallható lesz biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 14. 15:02 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 14:58)
Hát az szívás, igazából valaki itt is írta azt hiszem az Ötletdoboz topikban, hogy be kéne vezetni, hogy ha valameddig nem lép be az illető, akkor autómatikusan törlik, de szerencsére a modik nem tartották jó ötletnek. 
Igaz, hogy Brandy mostanában nem valami felkapott, meg nem hallunk róla semmit, de hát ilyen igazi tehetségekről nem is nagyon fogunk sad.gif

hát az én esetembe nem lenne jó, ha ezt bevezetnék biggrin.gif durva lenne ujrakezdeni, hogy már ennyi mindent töltöttem rohog.gif és persze a megbélyegzések se maradnák el, hogy én csak 1 uj tag vagyok aki nemis ért ehhez az oldalhoz _nevet.gif
amugy szerintem lehetne őt is előretolni starityn, hirek mindenkiről vannak biggrin.gif rapup-on asszem rola is van 1 csomo hir, amit itt cikkbe meglehetne irni biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 14. 15:25 #107
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2011.08.14. 14:59)
ez nekem jelenleg a kedvenc demóm  wub.gif 
Pharrel volt a producere a dalnak, alig várom hogy halljam az egészet wub.gif állitolag a teljes verzión Pharrel is hallható lesz biggrin.gif 

w00t.gif ez biztos jó lesz, főleg, hogy Pharell a producer meghajolo.gif

Idézet
hát az én esetembe nem lenne jó, ha ezt bevezetnék  durva lenne ujrakezdeni, hogy már ennyi mindent töltöttem  és persze a megbélyegzések se maradnák el, hogy én csak 1 uj tag vagyok aki nemis ért ehhez az oldalhoz 
amugy szerintem lehetne őt is előretolni starityn, hirek mindenkiről vannak  rapup-on asszem rola is van 1 csomo hir, amit itt cikkbe meglehetne irni

rohog.gif
hát igen, lehetne sok cikket írni, de azokat is majdnem csak mi írnánk, pontosabban ti, mert elég sz@r a megfogalmazásom biggrin.gif rá kell venni Aalyah-t hogy írjon egy párat (de te is nyugodtan megírhatod) _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Aalyah
2011. augusztus 14. 15:41 #108
- törölt felhasználó -    
Lauryn-t direkt hagytuk ki? biggrin.gif
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 14. 16:19 #109
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Úristen megint mennyi hozzászólás, hát ez kész... rohog.gif beer.gif
Ciara legjobb albuma tényleg a Goodies, egyszerűen imádom. wub.gif
És szerintem ez a legjobb szám róla:

Bogszics, én is pont pár napja találtam rá Ledisi-re. rohog.gif És tényleg fantasztikus. meghajolo.gif

Brandyt én régen valamiért nem szerettem, fogalmam sincs, hogy miért, de most nagyon imádom.

Nem sok szám van, amin sírok csak maga a szám miatt, de ez...Ezen mindig sírok. cray.gif Gyönyörű.

Laurynt meg én sem értem hogy hagyhattuk ki. Az egyik legnagyobb. meghajolo.gif

És Aalyah...HATALMAS köszönet érte meghajolo.gif , nagyon ajánlom, hogy elfogadják. De tényleg váá most feldobtad a napom, végre A HANG-nak is lesz adatlapja. w00t.gif wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 14. 16:44 #110
janet7
janet7

Státusz.
És elfogadták. w00t.gif w00t.gif w00t.gif Most úgy örülök wub.gif

Igazából én senkire nem szeretem azt mondani, hogy hasonlít Aaliyah-ra, de ha valakire mondani kell, akkor az nekem csak ő lehet:

Én nagyon imádom ezt a csajt és szerintem tiszta Liyah. A hangja, a kinézete...De persze nem olyan értelemben, hogy koppintja. Imádom a zenéjét. wub.gif meghajolo.gif

Nem tudom, nekem Cassie nem hasonlít Liyah-ra semmilyen tekintetben, akárhogy próbálom... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics
2011. augusztus 14. 16:44 #111
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.14. 16:19)

Laurynt meg én sem értem hogy hagyhattuk ki. Az egyik legnagyobb. meghajolo.gif 

Hát ez az... beer.gif nekem is épphogy eszembe jutott
meghajolo.gif

Úhh még Lemar is van, na ő is nagyon tud meghajolo.gif

2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. augusztus 14. 16:59 #112
- törölt felhasználó -    
Itt van Coko adatlapja.
http://starity.hu/sztarok/coko/
De majd lesz csinálva még a többieknek is (SWV,En Vogue,Salt 'N' Pepa,meg a többi),csak egyszerre nem lehet annyit csinálni,valamiért nem engedi.De majd ha akarja valaki felvenni,vagy átvállalni akkor közületek bárkinek szívesen odaadnám ha kell. smileeee.gif
janet7: Hoppá a The Title-t tényleg kihagytam,azis hatalmas szám.Köszi. meghajolo.gif Erről a Tweete-ről még nem is hallottam de tényleg nagyon tud. w00t.gif Igazad van nagyon Liyah-s ez a lány. wub.gif
Nekem Christina Milian-tól ez a kedvencem,de amiket ti linkeltetek azok is új kedvencek lesznek,valószínűleg. wub.gif

Aztarohadt ... Laurynt tényleg kihagytuk.Köszönet érte. meghajolo.gif

Ja meg Brandy Right Here-jét is imádom.Régen minden nap meghallgattam. heart.gif Ez egy feldolgozás de nagyon jó. wub.gif

3 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics
2011. augusztus 14. 17:38 #113
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 13:28)
Végre én is itt vagyok (nem hiszem hogy sokáig) laugh.gif 
Ajaj, én is most töltögetek, nem tudom mennyi hely lesz a telón rohog.gif 
Nekem mindig is Usher-el volt a bajom, mert sohasem tudtam eldönteni, hogy pop vagy rnb, igaz hogy mostanában popot csinál de régen meg nem annyira unsure.gif 

Igen, mostanában eléggé pop lett, de régen tiszta RnB volt szerintem. Ez a szám meg nagyon jó. A klip meg mégjobb, Chilli gyönyörű benne, mint mindig. wub.gif
Egyszer hallottam egy nyilatkoztatot Chillitől, hogy mikor Usher megkérte, hogy szerepeljen a klipben, akkor kikötötte, hogy csak akkor szerepel, ha ő lesz a központi szereplő, mert nem akar egy lány lenni a sok közül. _nevet.gif _nevet.gif
Amúgy olyan aranyosak voltak együtt, nem is értem Ushert, hogy hogy csalhatta meg. Ha pasi lennék és olyan barátnőm lenne, mint ő, akkor eszembe nem jutna másra nézni. laugh.gif
2011. augusztus 14. 17:48 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.14. 17:38)
Igen, mostanában eléggé pop lett, de régen tiszta RnB volt szerintem. Ez a szám meg nagyon jó. A klip meg mégjobb, Chilli gyönyörű benne, mint mindig. wub.gif 
Egyszer hallottam egy nyilatkoztatot Chillitől, hogy mikor Usher megkérte, hogy szerepeljen a klipben, akkor kikötötte, hogy csak akkor szerepel, ha ő lesz a központi szereplő, mert nem akar egy lány lenni a sok közül. _nevet.gif  _nevet.gif 
Amúgy olyan aranyosak voltak együtt, nem is értem Ushert, hogy hogy csalhatta meg. Ha pasi lennék és olyan barátnőm lenne, mint ő, akkor eszembe nem jutna másra nézni. laugh.gif

Tényleg egy gyönyörű nő heart.gif ez a központi szereplős nagyon jó, teljesen igaza van nevet2.gif
ohmy.gif Úgy látszik, hogy a magánéletekről nem sokat tudok (ahogyan Alicia babájáról sem), mert azt sem tudtam, hogy együtt voltak, meg hogy Usher meg is csalta ohmy.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 14. 17:55 #115
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 17:48)
Tényleg egy gyönyörű nő heart.gif  ez a központi szereplős nagyon jó, teljesen igaza van nevet2.gif 
ohmy.gif Úgy látszik, hogy a magánéletekről nem sokat tudok (ahogyan Alicia babájáról sem), mert azt sem tudtam, hogy együtt voltak, meg hogy Usher meg is csalta ohmy.gif

Az biztos rohog.gif
Amúgy én sem vagyok képben általában a magánéleteket illetően, de ezt tudtam. laugh.gif
2011. augusztus 14. 18:28 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.14. 15:25)
w00t.gif ez biztos jó lesz, főleg, hogy Pharell a producer  meghajolo.gif 
rohog.gif 
hát igen, lehetne sok cikket írni, de azokat is majdnem csak mi írnánk, pontosabban ti, mert elég sz@r a megfogalmazásom biggrin.gif rá kell venni Aalyah-t hogy írjon egy párat (de te is nyugodtan megírhatod) _nevet.gif

alap hogy jó lesz heart.gif

nekem is elég rossz, én inkább nem irok cikkeket rohog.gif én max keresőnek vagyok jó, aki keriti a hireket rohog.gif de megirni? hát tuti nem adnák ki rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, Adri98, janet7, Bogszics
2011. augusztus 14. 18:33 #117
- törölt felhasználó -    
na de ne maradjon ki ez a lány sem smileeee.gif Rihannával indult ő is, Jay Z egyszerre fedezte fel őket (asszem) csak Rihanna sikeres lett, ő meg már nem.. lehet nem kellet volna elmennie az Interscope recordhoz dry.gif mivel már onnan is elment rohog.gif még mindig csinál zenét, de sajna ahogy észrevettem nem nagyon vevők már rá sad.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 14. 18:42 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2011.08.14. 18:28)
alap hogy jó lesz heart.gif
nekem is elég rossz, én inkább nem irok cikkeket rohog.gif én max keresőnek vagyok jó, aki keriti a hireket rohog.gif de megirni? hát tuti nem adnák ki rohog.gif

Elvállalom a cikkírást.De előre szólok az angoltudásom nem a legtökéletesebb,úgyhogy a fordítással lehet akadnak majd problémák. rohog.gif Valaki betársulhatna. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 14. 18:42 #119
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (cassiecica @ 2011.08.14. 18:33)
na de ne maradjon ki ez a lány sem smileeee.gif Rihannával indult ő is, Jay Z egyszerre fedezte fel őket (asszem) csak Rihanna sikeres lett, ő meg már nem.. lehet nem kellet volna elmennie az Interscope recordhoz dry.gif mivel már onnan is elment rohog.gif még mindig csinál zenét, de sajna ahogy észrevettem nem nagyon vevők már rá sad.gif 

Hmm pedig megnéztem, és nekem megmondom őszintén jobban tetszik, mint Rihanna. Szerintem az annyira nem gáz, hogy nem olyan híres, mint Rihanna, mert általában (mármint így a 21. században) ha valaki akkora hírnevet kap, az kommersz lesz és a zenéje is sokkal inkább tucat lesz, mintha nem lenne olyan ismert.

Idézet
Elvállalom a cikkírást.De előre szólok az angoltudásom nem a legtökéletesebb,úgyhogy a fordítással lehet akadnak majd problémák. rohog.gif  Valaki betársulhatna. rolleyes.gif

Na ezzel én is pont így vagyok. rohog.gif Fogalmazni valamennyire tudok, de az angollal nekem is gondok lennének. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 14. 18:48 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.14. 18:42)
Elvállalom a cikkírást.De előre szólok az angoltudásom nem a legtökéletesebb,úgyhogy a fordítással lehet akadnak majd problémák. rohog.gif Valaki betársulhatna. rolleyes.gif

Hát nem tudom, lehet, hogy én is megpróbálom, ha találok akár a rapup-on, vagy valahol máshol egy jó cikket, ami tényleg ezekről az előadókról szól, meg azért az én angoltudásom sem a legjobb (csak 3 évig tanultam), de azért a fordítók jól jönnek laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!