R n' B
2013. január 29. 13:09
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Ezeket én is láttam
Imádom Beyoncé-t, meg az egész csapatot, de én is jól szórakoztam közbe.
Van igazságalapja, de még tudják, hol a határ, és mi vicces.
2013. január 29. 16:56
Idézet (Beliyah @ 2013.01.29. 13:09)
Ezeket én is láttam
Imádom Beyoncé-t, meg az egész csapatot, de én is jól szórakoztam közbe.
Van igazságalapja, de még tudják, hol a határ, és mi vicces.
Azóta erről a klipjükről mindig ez a paródia jut az eszembe.
2013. február 03. 16:32
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hogy lehetett ennyire gyönyörű?
Amúgy nekem a kedvenc Left Eye dalom ez. Annyiszor segített már nekem
Az Eye Legacy- verziót is szeretem, bár nem jobb, mint az eredeti.
Amúgy nekem a kedvenc Left Eye dalom ez. Annyiszor segített már nekem
2013. február 04. 08:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Istennőm!
Imádtam az elejétől a végéig. Hiányoltam a Nuclear-t, de így is örültem, hogy újra együtt láthattam a DC-t.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. február 04. 15:22
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Egy szóval lehetne őt jellemezni: vérprofi.
Nem tudom, hányszor néztem már végig, de még mindig tetszik. Hihetetlen jó volt. Kelly és Michelle pedig gyönyörűek voltak.
Volt ilyen Super Bowl előtti beszélgetés Bee-vel. Kérdezgették a showról, meg úgy mindenről, és annyira tetszett, hogy ezt a playback témát tök lazán kezelte, még poénkodott is, hogy a Super Bowlon 100%- ig élőben fog énekelni
És megmutatta a kételkedőknek, hogy ő mégis egy óriási énekesnő...és az is marad!!
Semmi nagyképűség (valaki ezt írta róla egy cikknél
), hanem profizmus és maximalizmus. Ezek azért nem ugyanazt jelentik
Nem tudom, hányszor néztem már végig, de még mindig tetszik. Hihetetlen jó volt. Kelly és Michelle pedig gyönyörűek voltak.
Volt ilyen Super Bowl előtti beszélgetés Bee-vel. Kérdezgették a showról, meg úgy mindenről, és annyira tetszett, hogy ezt a playback témát tök lazán kezelte, még poénkodott is, hogy a Super Bowlon 100%- ig élőben fog énekelni
1 felhasználónak tetszik:
Beliyah
2013. február 07. 17:10
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Idézet (Beliyah @ 2013.02.05. 21:33)
De gyönyörű félperc.
Az egyik legzseniálisabb dala (a One In A Million mellett
Valami vadbarom egy videója alatt puffogott, hogy Liyah igazából nem is tudott énekelni, és a magas hangoknál csak szenvedett
Az egyik févörit fellépése. A kedvenc részem 0:00-12:00-ig tart.
2013. február 07. 19:10
|
|
|
Úristen! Amit beraktál fellépést nagyon jó. Annyira élvezhető az egész mindenféle világítás nélkül, és emellett nagyon jól énekel Liyah!
2013. február 12. 18:13
|
|
|
Idézet (Norah @ 2013.02.12. 16:23)
Mindegyik albumot szeretem tőlük, bár hozzám a Survivor áll a legközelebb. Biztosan a Perfect Man miatt, amit egyenesen imádok. Na meg persze az igazán jó felállás miatt. Sajnálom bár, hogy Beyo mellett egyik tag sem tudott igazán kibontakozni, de igaz, hogy mindegyik lány közül Beyonak volt a legjobb hangja már akkor is, de ennyire elnyomva tényleg egyikőjüknek sem szabadott volna lennie.
Nektek kedvenc album tőlük?
2013. február 12. 20:28
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Elhiszitek, hogy már 1 éve nincs köztünk???
(Ezt a dalt rakom be , mert látom, nagy Mariah-imádatban szenvedtek
)
Nekem az első albumuk a kedvencem, a Destiny's Child. A legjobb albumuk.
(Ezt a dalt rakom be , mert látom, nagy Mariah-imádatban szenvedtek
Nekem az első albumuk a kedvencem, a Destiny's Child. A legjobb albumuk.
2013. február 12. 21:11
Möri'imádatban szenvedek én már több, mint 10 éve.
Nincs olyan év, hogy ne venném elő a dalai és a gyerekkora emlékeztet. pl. amikor a szülői ház kertjében, hintázás közben végig a Daydream bömbölt. Valamivel muszáj volt elnyomni a szomszéd mulatós zenéjét.
Kedvenc DC lemez? Jó kérdés. Talán a The Writing's on the Wall, de a Survivor is csúcs. Bee-t néha, amiatt nem szerettem, mert nem hagyta a többieket érvényesülni. Oké, hogy ő az atomreaktor, ami a hangot illeti és ő az oszlopos tag, de elvileg lánybanda. Nagyon imádtam őket. Nem voltam olyan nagy boybandes, inkább a feminista lánybandákat szerettem. Biztos, hogy valami tudatalatti lehetett, hiszen akkor még azt sem tudtam, mi az. Beenek a DC a legjobb ugródeszka volt a szólókarrierhez. Végülis 15-70-15-ös felállásban jutottak mikrofonhoz. Nem lett ez máshogy a DC feloszlása után se. Nagyon ritka az, hogy egy bandaszétválás után, többnek is sikeres legyen a szólókarrierje.
Ezzel pedig nagyon sokat kúráltam magam, szerelmi csalódások után.
Kedvenc DC lemez? Jó kérdés. Talán a The Writing's on the Wall, de a Survivor is csúcs. Bee-t néha, amiatt nem szerettem, mert nem hagyta a többieket érvényesülni. Oké, hogy ő az atomreaktor, ami a hangot illeti és ő az oszlopos tag, de elvileg lánybanda. Nagyon imádtam őket. Nem voltam olyan nagy boybandes, inkább a feminista lánybandákat szerettem. Biztos, hogy valami tudatalatti lehetett, hiszen akkor még azt sem tudtam, mi az. Beenek a DC a legjobb ugródeszka volt a szólókarrierhez. Végülis 15-70-15-ös felállásban jutottak mikrofonhoz. Nem lett ez máshogy a DC feloszlása után se. Nagyon ritka az, hogy egy bandaszétválás után, többnek is sikeres legyen a szólókarrierje.
Ezzel pedig nagyon sokat kúráltam magam, szerelmi csalódások után.
2013. február 15. 20:10
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Remélem, hogy ennek a megjelenését már nem tolják el. De miért csak EP? Annyira örültem volna egy teljes albumnak annyi év után. Jól van, örülök ennek is. Tökéletes lesz
http://rnbxclusive.se/2013/02/tweet-simply-tweet-ep-snippets/
http://rnbxclusive.se/2013/02/tweet-simply-tweet-ep-snippets/
2013. február 15. 21:32
|
|
|
Én sem értem mire jó ez. A dalok nagy része már elég régen elkészült, és napvilágra is kerültek. Nem értem mi titkolni valójuk van. Bár az soha nem gond, ha egy albumon sokat dolgoznak. Csak a türelmetlenségem egyre jobban tombol.
Tweetnek viszont nagyon örülök.
Tweetnek viszont nagyon örülök.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.