Visszatérve Möri'hez:) Mariah apja afro-venezuelai, míg édesanyja pedig ír volt, talán innen azok a különleges vonásai, amelyeket már a botoxkezelések, plasztikai műtétek miatt nem úgy tűnnek fel. A Fantasy albuma igazi korai R&B lemez. Korábban is kísérletezgetett R&B hangzással, de ezt csak 95-ben érte el. Majd ugye elvált a lemezmogul férjétől és sokkal nagyobb teret kapott. Így meg tudta valósítani az álmait és 97-ben a Butterfly albumán már főleg hip-hop/R&B és soul műfajú dalok találhatóak. Semmiesetre sem pop, bár szerintem ő soha nem volt popénekesnő, popdalokkal. Zeneileg ezek voltak Mariah legjobb korszakai + a 2005-ös visszatérés. A Mimi albuma szerintem az elmúlt évtized (01-09) egyik legjobb R&B lemeze volt. Möri megosztó. Sokak szerint, csak sikítozik
R n' B
2013. január 19. 20:22
Ismerem a Boys II Men-t. Kedvenc fiúbandáim nekem sincsenek, de őket nagyon imádom. Ők a hangjukkal futottak, nem pedig az egyébként sem létező férfias bájuk miatt.
Az One Sweet Day-t pedig nem kísérlem meg, mert a sírás kezd el kerülgetni. Amikor megfejtettem úgy az előző ezredforduló közepén, hogy miről is szól, örökre a szívembe zártam, pedig már egész picike koromban szerettem ezt a dalt. 16 hétig volt #1 a Billboardon. Akkor ugye még igazi lemezeladás által lehetett ezt a megtiszteltetést kivívni. Persze a 90's években főleg a fekete műfajok és a tehetséges fekete zenészek uralták az amerikai könnyűzenei piacot. Ma már fogod és elég, ha az iTunes-ról leszeded az átszámítva 250 Ft-os dalt és jövőhéten már valamelyik tinikedvenc förmedvény ott virít akár az első helyen. Nagy cucc!
Visszatérve Möri'hez:) Mariah apja afro-venezuelai, míg édesanyja pedig ír volt, talán innen azok a különleges vonásai, amelyeket már a botoxkezelések, plasztikai műtétek miatt nem úgy tűnnek fel. A Fantasy albuma igazi korai R&B lemez. Korábban is kísérletezgetett R&B hangzással, de ezt csak 95-ben érte el. Majd ugye elvált a lemezmogul férjétől és sokkal nagyobb teret kapott. Így meg tudta valósítani az álmait és 97-ben a Butterfly albumán már főleg hip-hop/R&B és soul műfajú dalok találhatóak. Semmiesetre sem pop, bár szerintem ő soha nem volt popénekesnő, popdalokkal. Zeneileg ezek voltak Mariah legjobb korszakai + a 2005-ös visszatérés. A Mimi albuma szerintem az elmúlt évtized (01-09) egyik legjobb R&B lemeze volt. Möri megosztó. Sokak szerint, csak sikítozik
Szeretnének ők így sikítozni. Szerintem ő az egyik énekesnő, aki oda teszi a hangját, ahová akarja egy dalban. Oké, már kissé megkopott a hangja és a mezoszoprán hangfekvését teljesen átképezte szopránra, de szerintem még mindig gyönyörű a hangja. És persze a stílusa, díváskodása is hagy némi kívánnivalót maga után.
Én a mozdulatait is imádom.
2013. január 20. 12:21
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na gyorsan hozzászólok én is a dolgokhoz, RIP Liyah, Miss-Teeq-et nem hallgatok, férfi RnB bandákat sem, sose tudtak megfogni, túl hasonló az összes, de a Boyz II Men jó, Mariah-t meg nem hallgatom rendszeresen, de nagyon bírom és majdnem minden tetszik tőle.
Múltkor hellorl írta Teyanat, nem tudtam megkedvelni, pedig tud a csaj, de annyira antipatikus, hogy ezzel az egészet agyoncsapja, ez viszont rohadtul tetszik
Fuckin' Neptunes
Múltkor hellorl írta Teyanat, nem tudtam megkedvelni, pedig tud a csaj, de annyira antipatikus, hogy ezzel az egészet agyoncsapja, ez viszont rohadtul tetszik
Fuckin' Neptunes
2013. január 22. 18:31
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Damn
Annyira gyönyörű, kifinomult, elegáns..hihetetlen. Amúgy Beyoncé, Whitney és Aaliyah áll nálam "kedvenc Himnusz-előadók" listáján a top3-ban. (háhá micsoda lista
) Még Christina Aguilerától sem szeretem hallani annyira. Nem tudom, pedig a hangja zseniális, de ő valahogy túlcicomázza az egészet, a sok hajlítás, meg minden, de a fenti három előadó pont eltalálja, hogy mégis hogyan illő egy himnuszt előadni.
Nyáron volt egy fesztivál, már nem tudom pontosan, melyik...na és Jay-Z lépett fel és Bee-t is meghívta előadóként. Asszem a Crazy In Love-ot és a Diva-t adta elő Beyo. Akkor nagyon megijedtem, mert gyakorlatilag szörnyű volt az az előadása. A hangja olyan fura volt, nem tetszett. Annyi kommentet és véleményt olvastam azzal kapcsolatban, hogy kezdi elveszíteni a hangját, meg max még egy albumot tud kiadni, mert elmegy a hangja stb. Valahogy én is éreztem, hogy ez nem Beyoncé formája volt. Nem tudom, mi lehetett akkor azon az előadáson, de ez a mostani éneklése bebizonyította a sok asshole-nak, hogy semmi probléma nincs itt a hangjával.
Amúgy ezt Alicia Keysnél is sok helyen olvastam, gyakorlatilag ugyanezeket kapta meg ő is a hangjával kapcsolatban..
Kicsit fura, de azon gondolkoztam, hogy Beyoncé évről évre egyre jobban hasonlít Tinára. Oké persze érthető, hiszen az édesanyja, de akkoris nagyon durván feltűnik mostmár. Annak idején úgy senkire nem hasonlított, sőt Solo olyan volt akár az ikertesója, de most nem. Solange meg inkább az apjára hasonlít most.
Igen, én ilyeneken gondolkozom szabadidőmben.
Annyira gyönyörű, kifinomult, elegáns..hihetetlen. Amúgy Beyoncé, Whitney és Aaliyah áll nálam "kedvenc Himnusz-előadók" listáján a top3-ban. (háhá micsoda lista
Nyáron volt egy fesztivál, már nem tudom pontosan, melyik...na és Jay-Z lépett fel és Bee-t is meghívta előadóként. Asszem a Crazy In Love-ot és a Diva-t adta elő Beyo. Akkor nagyon megijedtem, mert gyakorlatilag szörnyű volt az az előadása. A hangja olyan fura volt, nem tetszett. Annyi kommentet és véleményt olvastam azzal kapcsolatban, hogy kezdi elveszíteni a hangját, meg max még egy albumot tud kiadni, mert elmegy a hangja stb. Valahogy én is éreztem, hogy ez nem Beyoncé formája volt. Nem tudom, mi lehetett akkor azon az előadáson, de ez a mostani éneklése bebizonyította a sok asshole-nak, hogy semmi probléma nincs itt a hangjával.
Kicsit fura, de azon gondolkoztam, hogy Beyoncé évről évre egyre jobban hasonlít Tinára. Oké persze érthető, hiszen az édesanyja, de akkoris nagyon durván feltűnik mostmár. Annak idején úgy senkire nem hasonlított, sőt Solo olyan volt akár az ikertesója, de most nem. Solange meg inkább az apjára hasonlít most.
2013. január 22. 18:55
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Talán 1-2 hónapja lehetett, hogy én is himnuszokat hallgattam, és valahogy nálam is ez a hármas maradt meg.
Bár nálam Beyoncé áll az első helyen, szorosan második Whitney és Aaliyah is. A harmadik hely még kiadó.
Ez is gyönyörű!
Az új pedig gyönyörűbb. Olyan egyszerűen nagyszerű.
Február 4! Super Bowl.
Ez a hangvesztéses dolog szerintem hülyeség Beyoncénál (és Alicianál is tuti). Lehet elfogult vagyok, de nekem még mindig ugyanolyan jó minden fellépése, mint eddig.
Ez is gyönyörű!
Az új pedig gyönyörűbb. Olyan egyszerűen nagyszerű.
Február 4! Super Bowl.
Ez a hangvesztéses dolog szerintem hülyeség Beyoncénál (és Alicianál is tuti). Lehet elfogult vagyok, de nekem még mindig ugyanolyan jó minden fellépése, mint eddig.
2013. január 23. 16:11
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Hú alig várom én is a Super Bowlt
Amúgy elég sok előadónál eljátsszák ezt a "nem tud már énekelni"- dolgot. Elég béna.
Milyen? Milyen?
Nekem nagyon bejön. Vagyis hát én mindig olyan "retró" hangzást várok, ami a 90-es években, és a 2000-es évek elején volt, de mindig rá kell jöjjek, hogy olyan már aligha lesz. De ez tetszik. Várom már az albumot, vagy legalábbis még több újat tőlük. Bár sosem lesz a régi Lisa nélkül, de ...na , mégis legyen már új album, vagy dal.
Amúgy elég sok előadónál eljátsszák ezt a "nem tud már énekelni"- dolgot. Elég béna.
Milyen? Milyen?
Nekem nagyon bejön. Vagyis hát én mindig olyan "retró" hangzást várok, ami a 90-es években, és a 2000-es évek elején volt, de mindig rá kell jöjjek, hogy olyan már aligha lesz. De ez tetszik. Várom már az albumot, vagy legalábbis még több újat tőlük. Bár sosem lesz a régi Lisa nélkül, de ...na , mégis legyen már új album, vagy dal.
2013. január 23. 18:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Ó, ez nekem mára a nap fénypontja!
Nagyon örülök a lányoknak! Főleg annak, hogy nem kerestek Lisa helyére mást! Nekem tetszik a dal. Nem is vártam tőlük rosszat!
Nagyon örülök a lányoknak! Főleg annak, hogy nem kerestek Lisa helyére mást! Nekem tetszik a dal. Nem is vártam tőlük rosszat!
2013. január 24. 18:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ez amúgy csak T-Boz, szólóban. De elvileg lesz közös is...reméljük.
Na de mindegy, nekem is bejön, csak nem elég fülbemászó. De a 3D szintet szerintem eléri. A Neptunessal kéne valamit összehoznia (meg Chillivel
), az 100%, hogy ütne.
Autotune amúgy, vagy csak szimplán ilyen a hangja? Nem tudom eldönteni. De amúgy teljesen T-Boz-os, nem tudom miért írják, hogy nem felismerhető...
Na de mindegy, nekem is bejön, csak nem elég fülbemászó. De a 3D szintet szerintem eléri. A Neptunessal kéne valamit összehoznia (meg Chillivel
Autotune amúgy, vagy csak szimplán ilyen a hangja? Nem tudom eldönteni. De amúgy teljesen T-Boz-os, nem tudom miért írják, hogy nem felismerhető...
2013. január 24. 18:32
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (hellorl @ 2013.01.22. 18:31)
Damn
) Még Christina Aguilerától sem szeretem hallani annyira. Nem tudom, pedig a hangja zseniális, de ő valahogy túlcicomázza az egészet, a sok hajlítás, meg minden, de a fenti három előadó pont eltalálja, hogy mégis hogyan illő egy himnuszt előadni.
Amúgy ezt Alicia Keysnél is sok helyen olvastam, gyakorlatilag ugyanezeket kapta meg ő is a hangjával kapcsolatban..

Milyen már hogy Beyoncé nem is élőben énekelte a himnuszt Obama beiktatási ünnepségén. Okát nem értem, mert tud élőben is énekelni...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. január 24. 20:22
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Állítólag T-Boz albumán lesz...ha lesz. Nekem első hallásra megtetszett a dal. Milyen autotune?
Nekem nagyon tetszene egy "csak T-Boz"-album, jó egyedül is.
Hallottam én is a TV-ben ezt. Sőt, mindenhol ezt olvasom a fellépéssel kapcsolatban, de én nem akarom elhinni. Azt írják, hogy nem volt idő próbálni, és mindenféle technikai bakit, illetve Beyoncé bakizását akarták kiküszöbölni. Fura, mert Bee koncert és dokfelvételei nem azt bizonyítják, hogy csak odaáll és playbackel, hanem előtte hetekkel, hónapokkal próbál, összerakja a showt. Oké ez csak egy fellépés, de kétlem, hogy pont Obama ünnepségén akarná a Himnuszt eltátogni.
Az a baj, hogy nem sokat mutatják Beyoncét, így elég nehéz észrevenni a dolgot. Talán az eleje, ami kicsit engem is megkérdőjelez, de pl 00:40-nél meg annyira látszik, hogy ő énekel. Miért veszi ki a fülcsijét? Elterelő-dolog lenne? Kétlem. Oké, ennyire elfogult vagyok vele kapcsolatban, de én akkor sem akarom ezt elhinni, hiába kezelik ezt a dolgot kész tényként..
Nekem nagyon tetszene egy "csak T-Boz"-album, jó egyedül is.
Idézet
Pöttömke
Milyen már hogy Beyoncé nem is élőben énekelte a himnuszt Obama beiktatási ünnepségén. Okát nem értem, mert tud élőben is énekelni...
Hallottam én is a TV-ben ezt. Sőt, mindenhol ezt olvasom a fellépéssel kapcsolatban, de én nem akarom elhinni. Azt írják, hogy nem volt idő próbálni, és mindenféle technikai bakit, illetve Beyoncé bakizását akarták kiküszöbölni. Fura, mert Bee koncert és dokfelvételei nem azt bizonyítják, hogy csak odaáll és playbackel, hanem előtte hetekkel, hónapokkal próbál, összerakja a showt. Oké ez csak egy fellépés, de kétlem, hogy pont Obama ünnepségén akarná a Himnuszt eltátogni.
Az a baj, hogy nem sokat mutatják Beyoncét, így elég nehéz észrevenni a dolgot. Talán az eleje, ami kicsit engem is megkérdőjelez, de pl 00:40-nél meg annyira látszik, hogy ő énekel. Miért veszi ki a fülcsijét? Elterelő-dolog lenne? Kétlem. Oké, ennyire elfogult vagyok vele kapcsolatban, de én akkor sem akarom ezt elhinni, hiába kezelik ezt a dolgot kész tényként..
Beliyah
2013. január 24. 22:19
|
|
|
Én úgy vagyok vele, hogy ha többször is eltudta már élőben énekelni, akkor most sem kellett neki nagy akadályt jelentenie..
Szerintem ha nem ő énekelte volna most akkor és ott, akkor a másik illetővel csinálnák ugyanezt.
Szerintem ha nem ő énekelte volna most akkor és ott, akkor a másik illetővel csinálnák ugyanezt.
hellorl
2013. január 26. 13:41
Idézet (Beliyah @ 2013.01.26. 11:12)
Milyen természetesen gyönyörű (volt)..
Korábban hangot is adott egy dalában: "Feel so good being bad, there's no way I'm turnin' back".
2013. január 26. 14:29
|
|
|
Idézet (Norah @ 2013.01.26. 13:41)
Korábban hangot is adott egy dalában: "Feel so good being bad, there's no way I'm turnin' back".
Ha a szadodalától elvvonatkoztatunk, akkor esetleg komolyan is gondolta. Ő így érzi jól magát és ilyen már soha nem lesz. Most is gyönyörű, de össze sem lehett a régi énjével hasonlítani.
Így van, ahogy mondod! Továbbra is gyönyörű, de a régi angyali külseje még gyönyörűbb volt. Feleslegesen is próbálna már olyan lenni, mint volt, hiszen ma már ennyi év, és történés után nem állna jól neki ez az angyali szerep...
És nem is lenne hiteles a dolog.
hellorl
2013. január 26. 18:18
|
|
|
Igen, abban is van valami amit mondasz, janet. De annyira természetes volt az egész lénye. Sokkal jobban szerettem külsőleg is akkor, ugyanúgy mint zeneileg is.
2013. január 27. 11:52
|
|
hellorlalksldjskd |
|
Idézet (janet7 @ 2013.01.26. 18:12)
Nekem stílusra nem tetszik régen, akkor ugyanolyan volt, mint a többiek.
Valahogy én is így látom, bár nekem tetszett az az imidzse. Az a baj, hogy azt a külsőt, ha a köztudatban akart volna maradni, nem tudta volna huzamosabb ideig hozni. Abban az időben rengeteg tizenakárhány éves, gyönyörű, hosszú hajú fekete lány akart befutni és mégis a süllyesztőbe kerültek az átlagos dalaikkal. Oké Rihannának szerintem az első két albuma egyáltalán nem volt átlagos, a karibi- reggae dallamokkal, de valószínűleg akkor sem kajálták volna be annyian azt a zenét, már akkor sem, nemhogy most. Muszáj a stílusváltás, hogy ne maradjon unalmas.
De szeretem őket
Amúgy ez csak nekem kicsit "nehéz" így elsőre? Az eredeti Crystal Waters dal alapból nem tetszik, hát így sem
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.