Starity

R n' B

62 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 11. 17:54 #961
hellorl
hellorl
alksldjskd
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Idézet
Húha gyerekek, ezt benéztük, nem gondoltam, hogy Gigi már ENNYIRE közel van a világsztársághoz.

Nem értesz ehhez, mások jobban tudják rohog.gif wink.gif

ÚÚ de jó volt Solange előadása w00t.gif A mostani haja úgy tetszik.
A baloldali haját úgy szerettem, a másik nem tetszett, de ez tökéletes.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2012. december 11. 18:09 #962
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Tök olyan volt ez az előadás, mintha egy régi Soul Traint néznénk biggrin.gif

Így már jobb volt a haja, hogy nem volt annyira a homlokában, mert így szerintem borzalmas.
Nekem így tetszett a legjobban:
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. december 11. 18:51 #963
hellorl
hellorl
alksldjskd
A frufrus tényleg szörnyű. Mint egy pulikutya rohog.gif

Majd' elfelejtettem. Isten éltesse a szülinapost bday.gif

2012. december 11. 20:51 #964
janet7
janet7

Státusz.
Igenigen, boldog szülinapot a férjemnek biggrin.gif rohog.gif

"Kicsit" más vonal, de
http://depositfiles.com/files/whjeql9mf
Annyira tetszik a hangja w00t.gif Pedig ebből a dalból még Aretha verzióját sem szeretem, meg semelyiket, csak az eredetit, de ez van olyan jó.
2012. december 12. 14:16 #965
hellorl
hellorl
alksldjskd
ÁÁ janet légyszi küldd el valamilyen más formában, ha tudod, mert ez a shit gépem olyan lassú, hogy két oldal egyszerre való megnyitása problémát okoz neki. Már mindenhogy próbáltam, de nem megy. Vagy elég a cím is, úgy talán sikerül youtube-on megtalálni. help.gif Imádom a havat, meg a telet, az a lényeg dry.gif

Úristen mi ez a Rihanna-cikk már megint?? Most őszintén? Láttam a hozzászólásodat janet meghajolo.gif Már a t.ököm kivan az ilyesmikkel. Nem beszélve arról, hogy 3 sor szöveg, két kép és kész a cikk. Bitch please.
2012. december 12. 14:33 #966
janet7
janet7

Státusz.
És úgy nem megy, hogy csak kimásolod a linket, aztán csak azt nyitod meg? Vagy ez hülyeség rohog.gif
Youtube-on nincs fent természetesen biggrin.gif Mavis Staples - Son of a Preacher Man, hátha valahogy megtalálod.

Ja és hát igen, a Rihanna cikk újabb minőségi darab rohog.gif
2012. december 13. 17:22 #967
hellorl
hellorl
alksldjskd
Sikerült meghallgatni thumbsup.gif Milyen gáz már, hogy nincs fenn youtube-on? Amúgy először azt hittem, hogy ilyen nagyon alter lesz, (miattad janet rohog.gif ), aztán meg csalódtam, mert rohadt jó a dal... csak rövid biggrin.gif w00t.gif

A múltkor beszéltük Ayo-t és most ezt berakom, mert tök r&b-s nekem. Amúgy a Joyfult bírom a legjobban, mert ott több a reggae, a másik két albumában meg van blues, soul, reggae, meg minden , ami jó, de mégis az első albuma a favorit.
2012. december 13. 18:51 #968
janet7
janet7

Státusz.
Ezt az alter dolgot bóknak veszem rohog.gif
Én is meglepődtem, hogy nincs fent Youtube-on, pedig azért ő nem egy nevenincs előadó, a dal meg pláne híres. Annyira tetszik, hogy erős hangja van, de mégis sokkal lágyabb a hangzása, mint a legtöbb erős hangú énekesnek biggrin.gif

Ayotól nekem is a Joyful tetszik a legjobban, de a kedvenc dalom a Billie-Eve-ről van.
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2012. december 14. 12:30 #969
janet7
janet7

Státusz.
2012. december 14. 14:55 #970
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Ezt az alter dolgot bóknak veszem

Helyes smileeee.gif

Alicia gyönyörű volt, mint mindig, tetszett az előadása. És a haja is bejön, bár elég sok időbe telt, mire megszoktam. A Brand New Me amúgy még mindig szerelmem, még rohog.gif A Girl On Fire-ral is ez volt, de már a könyökömön jön ki.
Három nap és jön a klip a Brand New Me-hez. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
Gyönyörű lesz benne. Mikor megláttam a haját, azt hittem elájulok. w00t.gif w00t.gif
2012. december 17. 18:43 #971
hellorl
hellorl
alksldjskd
Merre vagytok? mellow.gif

Gőzerővel keresem a Vh1 Divas fellépéseket, de természetesen nem találom őket. ÁÁ a hivatalos oldalon letiltották a vidiket, youtube-on meg sosem találom meg őket, vagy éppenséggel nem tudom, hogy keressek rá. Ha tudtok valami jó linket, pls írjátok meg. smileeee.gif Ledisi, Jordin Sparks, meg asszem Melanie Fiona énekelt Whitney-dalt. Olyan kíváncsi vagyok rá.
Amúgy úgy emlékszem, korábban tettetek már be Ledisi-dalt, de ezt most muszáj..úgy szeretem. smileeee.gif
2012. december 17. 20:10 #972
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.12.17. 18:43)
Merre vagytok? mellow.gif 
Gőzerővel keresem a Vh1 Divas fellépéseket, de természetesen nem találom őket. ÁÁ a hivatalos oldalon letiltották a vidiket, youtube-on meg sosem találom meg őket, vagy éppenséggel nem tudom, hogy keressek rá. Ha tudtok valami jó linket, pls írjátok meg. smileeee.gif Ledisi, Jordin Sparks, meg asszem Melanie Fiona énekelt Whitney-dalt. Olyan kíváncsi vagyok rá. 
Amúgy úgy emlékszem, korábban tettetek már be Ledisi-dalt, de ezt most muszáj..úgy szeretem. smileeee.gif

Én is 1000-rel nézném a VH1 Dívákat és persze arra is kíváncsi lettem volna, hogy Adam hogy énekelte el a Ray of Lightot. Kíváncsi vagyok mit produkáltak a dívák és hogy énekelték el a Whitney dalokat. (Bízom benne, hogy jobban, mint Antal Timi...alaposan megerőszakolta a Run 2 u-t.) dry.gif A hivatalos oldalon nem elérhető a YouTube-on sem elérhető már, mert a YouTube rákfenéje (VEVO) törölte őket, mire meg tudtam volna nézni. mad.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, hellorl, Beliyah
2012. december 17. 22:02 #973
hellorl
hellorl
alksldjskd
Gyűlölöm ezeket a tiltásokat. Mindig megszívom. dry.gif
Egész jó fellépők voltak tényleg. Ciara, Kelly Rowland, Keri Hilson, meg ugye Adam. Láttam egy képet, hogy hogyan nézett ki Adam drága...hááát ő díva volt tényleg rohog.gif Nem az, mert szeretem őt (nagyon is), csak néha túlzásba viszi a feminim vonalat. biggrin.gif

Muszáj leírjam, friss élmény. Megnéztem Rihanna Loud Tour-ját, az O2 Arénásat. Tetszett persze, de azért van egy pár negatívum is benne. A ruhákat ismertem, hogy mikben lépett fel, de nem igazán tetszik úgy egy sem...(De: a sárga ruci a lassú daloknál.) A több most tényleg több lett volna rohog.gif De ez a kisebb dolog. A setlistet gyakorlatilag kívülről vágtam, hogy mi után mi fog jönni, mert ez a dallista az összes előadásán, -legyen az fesztivál, vagy egy minikoncert-, mindig így adja elő. Lehetett volna színesebb, újabb. Pl a Russian Roulette sehol nem volt, pedig egy pár állomáson előadta anno. Mondjuk nem is baj, hogy nem rontotta el a dalt, mert a hangja sem volt túl erős itt. Sok volt a közönség énekeltetése (többnyire a magas hangoknál), ez nem tetszett. Az Unfaithfulnál gyakorlatilag szenvedett a drága. sad.gif De a Man Down meglepően jó lett, először hallottam vállalható élő előadását ennek a dalnak. Na mindegy. A "Behind the scenes" részek is tetszettek. Alapjában véve jó koncert, csak kicsit lapos, a dalok tekintetében. Úgy 10/7. smileeee.gif
2012. december 18. 16:05 #974
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.12.17. 22:02)
Gyűlölöm ezeket a tiltásokat. Mindig megszívom. dry.gif 
Egész jó fellépők voltak tényleg. Ciara, Kelly Rowland, Keri Hilson, meg ugye Adam. Láttam egy képet, hogy hogyan nézett ki Adam drága...hááát ő díva volt tényleg rohog.gif Nem az, mert szeretem őt (nagyon is), csak néha túlzásba viszi a feminim vonalat. biggrin.gif 
Muszáj leírjam, friss élmény. Megnéztem Rihanna Loud Tour-ját, az O2 Arénásat. Tetszett persze, de azért van egy pár negatívum is benne. A ruhákat ismertem, hogy mikben lépett fel, de nem igazán tetszik úgy egy sem...(De: a sárga ruci a lassú daloknál.) A több most tényleg több lett volna rohog.gif De ez a kisebb dolog. A setlistet gyakorlatilag kívülről vágtam, hogy mi után mi fog jönni, mert ez a dallista az összes előadásán, -legyen az fesztivál, vagy egy minikoncert-, mindig így adja elő. Lehetett volna színesebb, újabb. Pl a Russian Roulette sehol nem volt, pedig egy pár állomáson előadta anno. Mondjuk nem is baj, hogy nem rontotta el a dalt, mert a hangja sem volt túl erős itt. Sok volt a közönség énekeltetése (többnyire a magas hangoknál), ez nem tetszett. Az Unfaithfulnál gyakorlatilag szenvedett a drága. sad.gif De a Man Down meglepően jó lett, először hallottam vállalható élő előadását ennek a dalnak. Na mindegy. A "Behind the scenes" részek is tetszettek. Alapjában véve jó koncert, csak kicsit lapos, a dalok tekintetében. Úgy 10/7.  smileeee.gif

Ez az a turné, amit tavaly Budapestre is elhozott a Papp László Sportarénába? Nem volt rossz koncert, de a magas hangokat, ott, akkor is lespórolta, itt-ott használt félplayback-et is, de a Man Down-t akkor is rendesen előadta. Hátha a Diamonds World Turné-ját ide is elhozza, ha már a végefelé jár a turnéval és majd úgy gondolják a koncertszervezők, menedzserek, hogy néhány nem éppen a jólétről híres makroállamot is útba kéne ejteni.. laugh.gif
Jövőre a bécsi Stadthalle-ban fel fog lépni ezzel a turnéjával, viszont elég borsosnak tartom az árát. esetleg, ha olyan szinten fog majd produkálni, mint az SNL fellépéseken, nem kizárt, hogy elmegyek.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7, Beliyah
2012. december 18. 20:58 #975
hellorl
hellorl
alksldjskd
Igen igen, ez az a koncert. Sajnos nem jutottam el, irigyellek Norah. cool.gif
Azt olvastam, hogy plusz 10 állomást tettek a listába, de hozzánk legközelebbi helyszín Bécs, Magyarországról még nincs hír.
Na igen, ha van kedve, énekel, ha nincs, akkor meg nem. Amúgy tényleg volt félplayback, meg ugye a vokalistái is sokat segítettek neki. Az egyik vokalista csaj úgy idegesít, de igazából egyikük sem illik Rihanna hangszínéhez.
2012. december 19. 00:27 #976
janet7
janet7

Státusz.

Tudom, kicsit furák biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2012. december 21. 15:44 #977
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Tudom, kicsit furák

Pöppet rohog.gif Az első az viszont nagyon tetszik, mondjuk lehet Erykah miatt.

Tegnap keresgéltem youtube-on, és találtam egy tök jó vidit R&B lánycsapatokról. Meg kell mondjam, sokukat nem ismertem az első két videóból.
sad.gif
Az első rész is jó, az inkább a '80-as évekhez tartozik szerintem.

2012. december 24. 15:29 #978
hellorl
hellorl
alksldjskd
Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek. smileeee.gif

2013. január 07. 19:00 #979
janet7
janet7

Státusz.
Múltkor nem néztétek a Viván a 90-es évek legjobb RnB dalai (vagy valami ilyesmi) listát? Nagyon badass volt biggrin.gif Azon gondolkodom, hogy milyen indíttatásból adtak le egy olyat, mert valahogy kétlem, hogy a Viva nézőközönsége (meg eleve a magyar közönség) annyira vevő lenne rá. biggrin.gif
2013. január 07. 20:33 #980
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2013.01.07. 19:00)
Múltkor nem néztétek a Viván a 90-es évek legjobb RnB dalai (vagy valami ilyesmi) listát? Nagyon badass volt biggrin.gif Azon gondolkodom, hogy milyen indíttatásból adtak le egy olyat, mert valahogy kétlem, hogy a Viva nézőközönsége (meg eleve a magyar közönség) annyira vevő lenne rá. biggrin.gif

Nem láttam. Szerencsére nincs VIVA TV-m. Utoljára 2008 környékén néztem, de már akkor is apadt a nívó. De van elképzelésem, hogy milyen lehet napjainkban. Ugyan az a 20-30 előadó és azok dala orrba-szájba. Milyen volt ez a lista?
3 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7, Beliyah
62 oldal 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!