Szerintem is fölöslegesek a harcok, mégis sok ütős dal származik belőlük, szóval nekünk csak jó
Igen, talán a Get It Over With az egyetlen, amiről sehogy sem tudom elképzelni, hogy kislemez és siker legyen. Így viszont nincs meg az esély, hogy megunjam
Nekem a No Love Allowed most jobban bejön, mint a Man Down, gondolom mert azt már kicsit meguntam, meg ebben nincs olyan rész, amit kivennék belőle, ott meg volt. Viszont a klippel kapcsolatban egyet értek, csak a Man Down vonalán lehetne tovább menni, és így unalmas lenne.
Beliyah: Nincs veled baj

Én már ott tartok (hellorl-nek már mondtam), hogy a Rated R utáni kedvencem lett ez a mostani album, annyira el van találva számomra. Nem mondom, hogy tele van igényes remekművekkel, mert pl. a Jump, a Pour It Up meg a Numb egyértelmű, hogy nem olyan óriási alkotások, de mégis jó őket hallgatni, az ilyenek is lehetnek jók. A Get It Over With-No Love Allowed-Lost In Paradise-What Now négyes meg simán Rated R szintűek szerintem. Én pont úgy vagyok vele (a Rated R-nál is ez volt, a Loudnál meg a TTT-nál már nem), hogy ha összehoz egy jó albumot, minden sz.rságát elfelejtem

Mikor elkezdtem hallgatni azt hittem utálni fogom, de a végére kezdtem megszeretni és minél többet hallgatom, annál jobban imádom, nem gondoltam, hogy egy ilyet hoznak össze. Csak ki tudja utána megint mikor borul el az agya és csalódom benne megint
Pont beszéltük Bogsziccsal, hogy milyen jól néz ki mostanában, még sose volt ilyen szexi. Az első két album korszakánál nagyon szürke volt, a GGGB-nél sem sokkal kevésbé, a Rated R stílust imádtam eddig a legjobban, de a mostanihoz képest valahogy az is olyan szürke

A Loud szerintem borzalom volt, utáltam a vörös hajat, a közönséges Loud Tour ruhákat, meg a szőke borzalmat is, a TTT jelentéktelen, de most...nagyon tetszik. Beszéltük, hogy furcsa, mert a rövid hajas kinézet a Rated R-tól nem áll olyan messze, a hosszú hajas meg a többitől, de mégis van benne valami, ami eddig nem. Felszedett valami szexi sugárzást időközben

Igaz, hogy ribis, de most valahogy azt is elfogadom tőle, inkább legyen így ribis, mint a Loud turnés borzalmaknál
Alicia albuma meg megint csak második kedvenc album lett, az As I Am után
Nincs gond veled, csak más az ízlésed

Nekem Keyshia az, akit meghallgatok, tudom, hogy jó, de nem köt le, valahogy nem átütő.