Starity

R n' B

62 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. december 06. 16:34 #941
hellorl
hellorl
alksldjskd
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Idézet
Norah
Nem tom' ki hogy van vele, de nekem **-ra hiányoznak az igazán jó girlband-ek. 

Nem csak neked. sad.gif Imádom ezt a dalt.

Idézet
janet7
Cokoékat jelölték Grammyre, ahj annyira jó lenne, ha nyernének!!! Mondjuk Beyoncéval egy kategóriában, háát...  Ha már a Soul Traint nem nyerték meg, legalább eeezt 

Beyoncét nagyon bírják a Grammy-díjkiosztókon, de én reménykedem, nem mondanék le az SWV győzelméről. Amúgy nem tudom, nálatok hogy van, de nekem tökre bejön az R&B kategória jelöltjei. Black Radio?? w00t.gif thumbsup.gif Nagyon meglepett.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2012. december 06. 16:51 #942
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (hellorl @ 2012.12.06. 16:34)
Amúgy nem tudom, nálatok hogy van, de nekem tökre bejön az R&B kategória jelöltjei. Black Radio??  w00t.gif  thumbsup.gif Nagyon meglepett.

Először azt hittem, hogy rosszul látok biggrin.gif Elég nehéz elképzelni, hogy végre normálisan döntenek és az nyeri, de...Meglátjuk. Már a jelölés is pozitív csalódás.
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. december 07. 00:54 #943
janet7
janet7

Státusz.

Ezt még be sem raktam.

Ja meg ez is
2012. december 07. 15:00 #944
hellorl
hellorl
alksldjskd
Még mindig Grammy-lázban égek. Miket olvastam:

Scooter Braun (Justin Bieber’s manager): “this time there wont be any wise words, no excuses, I just plain DISAGREE. The kid deserved it. Grammy board u blew it on this one.”

_nevet.gif _nevet.gif
Miért , mit vártak? Most komolyan? Nehogy má' jelöljék.
Ja és Nicki Minaj emberei a 'Bullshit" jelzővel illették a díjátadót. Háhá, bizonyára volt ajtócsapkodás a lista után. lol2.gif

Amiket beraktál, az első nagyon tetszik, a második kevésbé. Megint becsempésztél valami újat rohog.gif
Nagyon szeretem a The Roots-ot, amúgy.
2012. december 08. 13:50 #945
janet7
janet7

Státusz.
Mwahhaha, szinte látom magam előtt a reakciót a listára rohog.gif
Ennek örömére

Bocsi, hellorl rohog.gif

És ez lett a hivatalos kedvencem az albumról biggrin.gif

Annyira Photographs & Cold Case Love keverék nekem heart.gif
És most már csak a Right Now meg a Love Without Tragedy/Mother Mary nem tetszik az albumról! biggrin.gif Az utóbbiról azt hittem majd megszeretem, de egyre inkább nem jön be.
2012. december 08. 18:42 #946
hellorl
hellorl
alksldjskd
Nincs harag biggrin.gif Bírom amúgy ezt a dalt, annak ellenére, hogy nem vagyok Nicki hater. Bár ezt a sort nem szeretem benne:
"clap clap, lift your frame like a f-cking garage, yeah
this hood sh-t you and Drake ain’t built for
this the same sh*t the other b-tch almost got killed for"

Ez csúnya volt Kimmy-től, holott egy interjúban azt mondta Drake-ről, hogy bírja a zenéjét, csupán a személyisége nem tetszik neki.

Jó ez a dal, bár nem fog annyira hozzám nőni, úgy érzem.
A Right Now nekem se fog bejönni sosenemse, óriási hiba volt rátenni. Ahogy Norah írta, jobb lett volna csak a Deluxe albumra tenni, a Half Of Me-t pedig a rendes albumra.

Annyira hallatszik, hogy Emeli Sandé írta neki ezt a dalt, tagadhatatlan. Szerintem jobban járna, ha David Guetta helyett mondjuk vele foglalkozna.
2012. december 08. 23:48 #947
janet7
janet7

Státusz.
Az "other bitch" pedig Foxy. Na most mégjobban utálod azt a sort rohog.gif

Nekem ez a kedvenc benne
Idézet
Either you high, or sipping that sh-t Wayne on
I get top dollar for whatever my name on
Go stick your head in a tornado, brainstorm
I drop bombs, FLex, Napalm

De mondjuk tele van kedvenc részekkel rohog.gif

Amúgy furcsa, mert az Unapologetic FB oldalán volt egy olyan kérdés, hogy melyik legyen a következő kislemez, kivéve a Stay. És MINDEN dalt írtak, kivéve a Get It Over With-et biggrin.gif Bár ez igazából inkább " sad.gif ". Megint kilógok rohog.gif

Igen, tipikus Emeli, és nem kérdés, hogy őt támogatnám én is Guettával szemben biggrin.gif Bár azt sem bírnám, ha csak ilyen dalai lennének. Pedig jól vannak összerakva a dalok, a szövege is olyan majdnem az összesnek, hogy ha nem tudnánk, hogy más írta, akkor simán úgy tűnne, hogy ő. Csak Guettával fogott mellé biggrin.gif És tudjátok mi a durva...A Diamonds meg a Stay kivételével pont a Right Nownak van a legnagyobb nézettsége Youtube-on. Nem mintha ez lenne mérvadó, de azért megmutat valamit... Ez az elszomorító...
2012. december 09. 12:50 #948
hellorl
hellorl
alksldjskd
Na igen mellow.gif Amúgy, ha a Young Money-t fikázza benne úgy egészében, az nem érdekel, mert tudom, hogy a tehetségük egy nagy kalap shit (az más kérdés, hogy hallgatom néhányukat rohog.gif ) De a Foxys részt nem értem, mivel ők bírták egymást, csak Biggie miatt volt a kavarodás. blink.gif Azért Foxy nagyon jó, én nagyon szeretem. Ja just sayin' Nicki nem koppintja Lil' Kimet, hanem Foxy Brown Broken Silence-je hatott rá a leginkább rohog.gif rohog.gif rohog.gif Ezt ti elhiszitek? Nem, én sem.

Úgy tűnik, a következő kislemezről való felvetés nem volt hivatalos. És a Stay lesz, ha minden igaz (bár már nem igazán értem), nekem tök8, mi lesz a következő, csak a Right Now NE legyen aggressive.gif És igen, rosszul vagyok, ha ilyen dalt értékelnek többre...

Pont nem R&B, de muszááj:

Ez a csaj soha nem fog befutni. Anno nagyon Rihanna-copyként akarták eladni, csak neki nem jött össze. Kicsit Keri Hilsonos az énekstílusa.
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. december 09. 14:23 #949
janet7
janet7

Státusz.
Foxyék nekem mindig ősellenségekként szerepelnek rohog.gif Pedig mindkettőjük kibékült már olyanokkal, akikkel oltogatták egymást, kár hogy ők pont nem biggrin.gif Szerintem is jó Foxy amúgy, nagyon alábecsülik.
Ja hát nyilván így van rohog.gif Mivel Foxyval jóban van így nyilván előnyösebb ez a verzió...

Én is így vagyok, egy (jó, kettő, de az nem ugyanúgy rossz) dal van az albumon, ami nagyon rossz, eléggé beb.szna, hogyha pont abból lenne. rohog.gif Csak sajnos nem mindenki gondolja így...
A No Love Allowed-ból tudnék elképzelni egy nagyon jó klipet, a Get It Over With-nél meg van egy olyan érzésem, hogy nem kell félnem attól, hogy lesz belőle rohog.gif De nem baj, pont azért, mert a kedvencem, nem akarom, hogy legyen. Maradjon csak meg ilyen nem kommersz remekműnek biggrin.gif Azt hiszem ideges is lennék, ha minden nyomorult arra verné magát biggrin.gif

Uuuu ez az első fantasztikusan jó! w00t.gif
A második sem rossz, ismerem a csajt, nem olyan nagy cucc, de nála sokkal rosszabbak is tettek szert világhírnévre biggrin.gif Csak ilyen átlagoskás zenével gondolom kéne még valami plusz szenzáció köré...Tényleg Keris a hangja.
2012. december 09. 15:00 #950
hellorl
hellorl
alksldjskd
Foxy enyhén elcseszte a karrierjét, hogy nem tud viselkedni. Utálom amúgy ezeket a harcokat, fölösleges ez a sok "diss". Másik példa Nas és Jay-Z. dry.gif

Jaja _nevet.gif Mondjuk már a büdös életben nem vakarja le magáról Nicki hogy Lil' Kim volt a fő "inspirációja". Jól van az.

Egyébként a Get It Over With tipikusan az a dal, amit rohadtul nem rádiókba, meg a slágerlisták élére szánnak. Sokan csupán töltelékdalként tekintenek rá. Ahogy írtad, jobb is, ha nem a csapból is az folyna...túl jó ahhoz (így gondolom annak ellenére, hogy nem a legkedvencebb dal az albumról)

A No Love Allowed tényleg jó lenne, imádom azt a dalt. A bajom csak az vele, hogy majdnem egy Man Down Vol.2 a szöveg, meg úgy az egész (bár nem olyan erős ez, mint a Man Down). Nem tudom, manapság nemigen ismerek olyan jó kliprendezőt, aki egy hiteles, de nem Man Down-koppincs klipet készítene hozzá. Csupán emiatt nem lenne jó, ha azt választanák.

Ugye-ugye, hogy jó? Én is szeretem smileeee.gif
Én azért sajnálom. Nem túl eredeti a zenéje, de ahogy írtad, rosszabbak is befutottak már. Szegény, most próbálja a vetkőzés felé terelni a dolgot, de mégsem sikerül neki. Én mondjuk Kesha, meg a Miley lány helyett szívesebben hallgatnám őt. Nem tudom, miért pont ők jutottak eszembe példaként unsure.gif
2012. december 09. 18:53 #951
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Velem van a hiba, vagy a fülemmel, hogy egyszerűen nem megy a Rihanna album sehogy sem? :\ Még mindig ott tartok, hogy a Diamonds, és a Love Without Tragedy tetszik. A Mother Mary rész már nem. A többi dal nem köt le. Nem értem miért nem.
Nálam sajnos elásta magát a mostani személyiségével, és érzem, hogy a Rated R-t már nem tudja soha felülmúlni.

Alicia albumával megvagyok, szeretem, de szívesebben hallgatom mondjuk a The Diary of Alicia Keys-t.
Mi lehet velem a gond? blink.gif

Jelenlegi szerelmem viszont Keyshia Cole Enough of Love című csodája.
2 felhasználónak tetszik: janet7, hellorl
2012. december 09. 20:24 #952
janet7
janet7

Státusz.
Szerintem is fölöslegesek a harcok, mégis sok ütős dal származik belőlük, szóval nekünk csak jó biggrin.gif
Igen, talán a Get It Over With az egyetlen, amiről sehogy sem tudom elképzelni, hogy kislemez és siker legyen. Így viszont nincs meg az esély, hogy megunjam biggrin.gif
Nekem a No Love Allowed most jobban bejön, mint a Man Down, gondolom mert azt már kicsit meguntam, meg ebben nincs olyan rész, amit kivennék belőle, ott meg volt. Viszont a klippel kapcsolatban egyet értek, csak a Man Down vonalán lehetne tovább menni, és így unalmas lenne.

Beliyah: Nincs veled baj biggrin.gif Én már ott tartok (hellorl-nek már mondtam), hogy a Rated R utáni kedvencem lett ez a mostani album, annyira el van találva számomra. Nem mondom, hogy tele van igényes remekművekkel, mert pl. a Jump, a Pour It Up meg a Numb egyértelmű, hogy nem olyan óriási alkotások, de mégis jó őket hallgatni, az ilyenek is lehetnek jók. A Get It Over With-No Love Allowed-Lost In Paradise-What Now négyes meg simán Rated R szintűek szerintem. Én pont úgy vagyok vele (a Rated R-nál is ez volt, a Loudnál meg a TTT-nál már nem), hogy ha összehoz egy jó albumot, minden sz.rságát elfelejtem biggrin.gif Mikor elkezdtem hallgatni azt hittem utálni fogom, de a végére kezdtem megszeretni és minél többet hallgatom, annál jobban imádom, nem gondoltam, hogy egy ilyet hoznak össze. Csak ki tudja utána megint mikor borul el az agya és csalódom benne megint biggrin.gif
Pont beszéltük Bogsziccsal, hogy milyen jól néz ki mostanában, még sose volt ilyen szexi. Az első két album korszakánál nagyon szürke volt, a GGGB-nél sem sokkal kevésbé, a Rated R stílust imádtam eddig a legjobban, de a mostanihoz képest valahogy az is olyan szürke biggrin.gif A Loud szerintem borzalom volt, utáltam a vörös hajat, a közönséges Loud Tour ruhákat, meg a szőke borzalmat is, a TTT jelentéktelen, de most...nagyon tetszik. Beszéltük, hogy furcsa, mert a rövid hajas kinézet a Rated R-tól nem áll olyan messze, a hosszú hajas meg a többitől, de mégis van benne valami, ami eddig nem. Felszedett valami szexi sugárzást időközben biggrin.gif Igaz, hogy ribis, de most valahogy azt is elfogadom tőle, inkább legyen így ribis, mint a Loud turnés borzalmaknál biggrin.gif

Alicia albuma meg megint csak második kedvenc album lett, az As I Am után biggrin.gif

Nincs gond veled, csak más az ízlésed biggrin.gif Nekem Keyshia az, akit meghallgatok, tudom, hogy jó, de nem köt le, valahogy nem átütő.
2012. december 09. 20:42 #953
Beliyah
Beliyah

A személyiségét úgy mondom, hogy Brown elvette az eszét, és füvezik összevissza. A stílusával viszont soha nem volt baj, de tény, hogy ebben is a Rated R korszak volt a legjobb.

Nekem a Loudról is tetszettek dalok. A Skin, Fading, Man Down és a Complicated. Meg szerettem a California King Bed-et is, csak ráuntam. :\

Akkor jó, ha nem velem van a baj. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7
2012. december 09. 21:22 #954
janet7
janet7

Státusz.
Nem mondom, hogy jó, hogy ezt csinálja, de úgy vagyok vele, hogy inkább füvezzen, mint...rosszabb.
A Loud dalok nekem is (bár nem ennyire, mint ezek), csak a stílus nem biggrin.gif
2012. december 10. 02:09 #955
janet7
janet7

Státusz.
Most olvasgattam Gigi dalánál a kommenteket, jobb, mint egy kabaré komolyan. Ilyeneket írnak, hogy "mikor meghallottam, azt hittem Beyoncé" vagy ugyanezt Rihannával. Ez cuki... Akkor ezek nem sokat hallhattak életük során egyik énekesnőtől sem, mert még ha nagyon bele akarom hallani, akkor sem hasonlít egyikőjük hangjára sem. Mindkettő hangja sokkal érettebb, ráadásul Rihanna még próbálkozva sem tudna ilyen sipítozó, éretlen hangot kiadni. A dal stílusával meg ugyanaz a helyzet. Egyikőjük sem tudna még a legrosszabb formájában sem kiadni a keze közül egy ilyen középszerű, tingli-tangli gyerek-popdalt. Ezek tényleg süketek, vagy csak valami nagyot akarnak mondani? Röhej. Nincs Beyoncé hangja, nincs fekete hangja, nincs gospel hangja sem, attól mert valaki koppintani próbálja azokat az előadókat még köze nincs a hangjának semmi hasonlóhoz...
Ez a komment nagyon megragadja a lényeget:
Idézet
Rendkívül szórakoztató ezeket a kommenteket olvasni. Valahogy a magyarok rossz tulajdonsága, hogy lihegnek a "világsztárság" után. Ha meghallanak egy Rihannát utánzó középszerű valamit, azonnal elkezd csorogni a nyáluk, jönnek a hülye "világsztár" dumával, holott rajtuk kívül kutyát nem érdekel az egész. Meg ez a lihegés az eurovízió után. Ezzel a dallal garantált lenne az újabb bukás, amely után persze lehetne mindenkire köpködni újfent. Elfuserált egy nép, sajnos. sad.gif

Igen, minden bizonnyal világsztár lesz belőle, ahogy a többiből is, akiről ezt hangoztatták, amikor épp ő volt sláger. Attól, mert itt M.o.-n a birkák rögtön ugranak, ha ennyire agyonsztárolnak valakit egy tehetségkutatóban, és világszínvonalról meg Beyoncéről kezdenek el beszélni, attól még Amerika tele van milliószor jobb hangú lányokkal, akik semmire sem mennek, és minden sarkon találsz legalább ekkora tehetségeket, akik ha próbálkoznak is, és valamilyen szinten sikerül is nekik (úgy hogy AMERIKAIAK) akkor is csak Youtube-sztárságig viszik, esetleg 1-2 huszadjára elsütött harmadrangú nyálas popdalig az óriási szerelemről vagy az iskolai bántalmazásokról... De Radics Gigike nyilván sztár lesz, sőt a világ királynője, minden idők legjobb énekesnője, és persze a leghíresebb. Voltak még ilyen csemegék, hogy jobb, mint Beyoncé, meg jobb, mint az AGYONHYPEOLT Király Linda. Tehát LINDA az agyonhypeolt és véletlenül sem Gigi. rohog.gif Hien is világsztárkodik azóta is a "világszínvonalú" meg "nagyonRihannás" dalával, meg Wolf Kati is, akinek még érett is a hangja, meg Linda is, akinek szintén. Meg Rúzsa Magdi is. Jaa, hogy mégsem? Nem baj, majd Gigi biztosan.
Meg az is vicces, amikor 100 kommentből 1 valami szerencsétlen odatévedt angol kommentelő van, akkor rögtön belájkolják huszan és azt a következtetést vonják le belőle, hogy már ott áll a világsztárság kapujában _nevet.gif És persze Quincy is MAJD MEGŐRÜL érte, mindenféle túlzás nélkül rohog.gif
És ha ezeket valaki ki meri mondani, akkor az természetesen csak irigy vagy jó magyar szokás szerint rosszindulatú dög.
2012. december 10. 15:42 #956
Beliyah
Beliyah

Nekem első hallásra Radics Gigi szemete olyan volt, mintha egy rossz Halo másolat akarna lenni... blink.gif

Mármint a Vadonatúj érzés..
2 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7
2012. december 10. 16:12 #957
- törölt felhasználó -    
Janet irományán jót nevettem itt magamban. rohog.gif Kizárt, hogy Gigiből valaha is világsztár legyen. Király Lindából sem lett az és már több mint valószínű, hogy nem is lesz világsztár. Anyanyelvi szinten beszélt angolul, képzett hangja van/volt, korábban még egész jól is nézett ki (bár nekem sose volt szimpatikus) és ott volt persze apuci, akik szintén Amerikában éltek, elég pénzesek is. Gigi pedig csak egy falusi általános iskola, alsó tagozatos farsangi (bejonsz'koppincs) /Halál komolyan így ejtette a legnagyobb kedvence, példaképe nevét!/ rohog.gif Angolul sem tud igazán. Nem lesz belőle világsztár. Nála sokkal tehetségesebbek, jobb hangúak, eredetibb arcok várják az ugródeszkát bárhol a nagyvilágban.
Riri Unapologetic albuma pedig egyre jobban kezd tetszeni, bár a Rated R-t meg sem közelíti, de egyre több dala kezd megtetszeni. Főleg azok, amelyekből nem hinném, hogy lenne valaha is kislemez.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2012. december 10. 16:34 #958
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Norah
Janet irományán jót nevettem itt magamban.

Én is bírom a megnyilvánulásait. biggrin.gif

Gigi. Sosem volt különleges számomra. Azt nem mondanám, hogy rossz énekesnő (lenne), mert rohadt jó hangi adottságai vannak. Csupán az, hogy nem eredeti. Oké oké, ott volt a Megasztár, ahol mindent úgy kellett csinálnia, ahogyan a körülötte lévő csapat mondta, de nem hiszem, hogy 0 beleszólásuk van a versenyzőknek. Erre azért tértem ki, mert adásról adásra annak az előadónak a silány másolatát adta elő, akinek a dalát éppen énekelte. Gyakorlatilag sohasem láttad Radics Gigit az élő showk alatt. Erre sokan azt mondhatják, hogy még nagyon fiatal, kiforrottlan, de kérem szépen, akkor miért beszélnek sokan világhírnévről vele kapcsolatban. Ha már ide lyukadtam ki, ott van Caramel például (akit nagyon szeretek), vagy éppen Oláh Gergő, akik bármit énekelnek, nem megy át az előadásuk koppintásba. Eredetik. A világsztárság pedig rohadtul nem az átütő és óriási hanggal kezdődik, szerintem. Lehet Giginek jó hangja, ha nem tud vele mit kezdeni, és ő sajnos nem tudja kamatoztatni. Ha már külföld, ott van Madonna vagy Gaga (bocsi wink.gif ), akiknek nincsen kiemelkedő hangjuk, mégis VILÁGSZTÁROK, jó a színpadi kisugárzásuk stb.
És ez a dal, a a Vadonatúj érzés (eszembe nem jutott volna a címe, ha Beliyah nem írja) micsoda? ohmy.gif Ekkora hatásvadász, nyál, sablondumát életemben nem hallottam. Énekli ezt egy 15 éves lányka, akinek gyakorlatilag az az első hivatalos dala, semmit nem tud az életről, a küzdelmekről, az énekeseket , zenészeket érő támadásokról és mégis be merték vállalni ezt a dalt. De mégis hogy? És egyáltalán kinek, milyen célcsoportnak hiteles az a dal?
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, janet7
2012. december 11. 00:42 #959
janet7
janet7

Státusz.
Youtube-ra is leírtam az elméletemet, erre kaptam egy ilyet:
Idézet
csak úgy mondom, ezt Los Angelesben forgatták, ott adott koncertet egy híres jazz bandával együtt és ÁLLVA tapsolták.. szóval gondold meg... -.-

Húha gyerekek, ezt benéztük, nem gondoltam, hogy Gigi már ENNYIRE közel van a világsztársághoz. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2012. december 11. 17:22 #960
janet7
janet7

Státusz.
62 oldal 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!