Starity

R n' B

62 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 26. 14:51 #901
- törölt felhasználó -    
Nekem is nagyon tetszik ez a "leírom a véleményem az albumokról" dolog.

Alicia Keys - Girl On Fire albumával továbbra sem tudok igazán betelni. Számomra az év meglepetése. Kicsit paráztam, mégis biztos voltam benne, hogy nem lesz kommerszlemez. Ugye az elmaradhatatlan introval (De Novo Adagio) kezdődik az egész album. Már ott, annál a dalnál lehet érezni, hogy kb. milyen albumra is lehet számítani. Az intro kapásból a Brand New Me-vel folytatódik. Istenem, olyan torokszorítóan szép dal. Alicia felnőtt. Ugyan már régóta nem az a vagány, bronxi afro csaj, akinek megismerhettük, de ez csak most vált számomra egyértelművé és talán csak most törődtem bele igazán. Talán ezért a teljes imidzsváltás az újabb hangzásvilág. Kész nő lett belőle, de milyen szupernő. Igazán nem szeretnék végigmenni, minden egyes dalon, de ez a lemez nagyon minőségi. Alicia csodás, érzéki és utánozhatatlan kontraalt hangszíne, zongoraművészeket megszégyenítő zongorajátéka, csipetnyi electro, new-soul, raggea és annál több soul, ami szerintem már jóideje kihalt a mainstreamben. Egyszerűen hibátlan lemez. Remélem a Tears Always Win lesz a következő kiadott lemez. Hosszas és kitartó munka áll az album mögött. Ezt annyira lehet érezni.

Rihanna - Unapologetic

Nem kertelek, szeretem Rihannát, akármilyen szinten is elqrvult, azt se bánom. Valószínű, hogy az ő sikerének is a legnagyobb kulcsa az, hogy számtalan műfajban kipróbálta már magát, folyton változtatja külsejét, meg tud újulni és egyre jobban fejlődik: az élőben való éneklés és előadás terén is egyaránt. Nem tartom művésznek, habár csak egy hajszál válaszhatná el ettől a fogalaomtól. Miért nem veszi a fáradtságot, hogy legalább társszerzőként közreműködjön a dalainak megírásában? Miért nem merül el jobban a zenében? És miért akar minden áron a zűrjeivel kitűnni. Mindegy. Fiatal még, hátha idővel többet akar majd, mint a körülötte forgó hatalmas team munkát. Ugye már 4. éve, hogy folyamatosan, minden év novemberében előáll egy új albummal. A Rated R-t első hallásra megkajáltam, imádtam és még mindig azt tartom a legzseniálisabb lemezének. Abban semmi hibát nem találtam. A GGGB albumát messze felülmúlta. A Loudért már annyira nem voltam odáig a TTT-ban pedig pont azokat a számokat szerettem, amelyeket nem jelentettek meg. (Drunk on Love, Cockiness, Watch n' Learn) Az Unapologeticnél tulajdonképpen volt egy olyan érzésem, mintha a Talk That Talk albuma készítése utáni megmaradt dalokat erre az albumra tették volna. Nem igazán fülbemászó dalok, de annál érdekesebbek. A What Now és a Stay eddig, amelyek igazán tetszenek. A Diamonds-szal is sokáig hadilábon álltam, majd egy idő után nem tudtam kiverni a fejemből azt a számot. Az előző albumaihoz képest sokkal érettebbnek érzem ezt zeneileg, de valami mégis hiányzik nekem. Fogalmam sincs, hogy mi az. A 2 tucc-tucc szám pedig nem illik bele a dalok világába. Azokat inkább Bonus dalként kellett volna szerepeltetni a lemezen.
4 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, hellorl, janet7, Beliyah
2012. november 26. 15:57 #902
hellorl
hellorl
alksldjskd
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Én már írtam Alicia albumáról, de hozzátenném, hogy én a Fire We Make-ből szeretnék kislemezt, klipet, mindent. A Tears Always Win is jó, de engem az előbbi jobban megfogott. Annyira érzéki, nőies, imádom hallgatni. wub.gif

Rihanna. Imádom őt, minden hibájával együtt. Nem szoktam még meg ezt a Guettával összeállós-dolgát, meg a WHYB szintű dalokat, de ő ilyen. Írtad Norah, hogy idővel hátha alábbhagy azzal, hogy mások készítik az albumait..Nos erre nem látok sok esélyt a közeljövőben. Nem tudom, nálam ez kisebb probléma. Én inkább azért "haragszom" rá, amiért sokszor lusta énekelni. Valamikor egy kis noname fesztiválon olyat énekel, hogy eláll az ember szava, máskor meg egy nívós eseményen, ahol például először debütál, ott meg gyakorlatilag a vokalisták viszik el a show-t, ő meg csak táncol. Sajna sokszor a pillanatnyi kedve határozza meg, hogy most énekel, vagy sem mellow.gif És ezek miatt a haterek rávágják, hogy nem tud énekelni stb. stb. Pedig ez nem így van. Az Unapologetic talán azért is tetszik jobban, mint a TTT, mert kicsit sötétebb a hangzása, lassabb a tempó...tetszik. A dubsteptől megijedtem először, de szerintem a Jump-ba tökéletesen beleillik.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah, Im a SlaveForBritney
2012. november 26. 18:44 #903
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Alicia albumáról nekem is a Fire We Make van inkább a legjobbak között, és még a Limitedless. Most még biggrin.gif

A Jumpba pedig szerintem is rohadtul beleillik a dubstep, pedig nagyon nem szeretem. És nekem is sokat nőne a szememben, ha írna dalokat, mert szerintem képes lenne rá. Meg persze ha élőben énekelne és nem a show és a szexualitás kerülne előtérbe. Ha nem is a legerősebb hangja és legjobb énektechnikája van, de különleges és jól tud hangozni, ha megembereli magát.
Amúgy a Numb is bekerült a tetszős kategóriába biggrin.gif Csak Eminem részét nem hiányolnám, ha nem lenne benne...

És végeztem a True-val is, a kedvencek így elsőre a Bad Girls, a Don't Let Me Down és a Some Things Never Seem to Fucking Work (ennek a címébe is szerelmes vagyok). De mondanom sem kell, hogy az egész mennyire megfogott. Mindegyiket kedvencnek választanám szívem szerint. Mély, eredeti és még fülbemászó is. Nem túl gyakori egyveleg biggrin.gif Megérte várni, de azért remélem a legközelebbi munkájára már nem kell 4 évet. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. november 26. 19:45 #904
janet7
janet7

Státusz.
Ja és a TTT-re visszatérve, elsőre nagyon nem jött be, aztán egy részét megszerettem: Talk That Talk, We All Want Love, Drunk On Love, Farewell, Fool In Love és nemrég a Rock Me Out is megtetszett. biggrin.gif
A Loudról meg a What's My Name, az Only Girl és az S&M kivételével mindegyiket megkedveltem, ja meg kivéve a Raining Men Minaj részét. tongue.gif Viszont mikor klip készült a California King Bed-ből meg a Man Down-ból, akkor meguntam őket, pedig ezt a kettőt tényleg imádtam. Azért tetszenek még most is. Végeredményben csak a Skin az, ami nagy kedvenc is volt és nem is untam meg. biggrin.gif

Amúgy, ha érdekel titeket (gondolom igen biggrin.gif ) itt van pár újnak mondható Tweet dal, ameddig nem jelenik meg az albuma (végre megtaláltam a Twitterét, és elég hevesen ígérgeti, hogy dolgozik rajta és nem kell sokat várni biggrin.gif )
http://soundcloud.com/dubose-music-group

És egy albumot is ajánlok, mainstream mentes övezet biggrin.gif Zseniális szerintem.
2012. november 27. 11:56 #905
hellorl
hellorl
alksldjskd
Szerintem fele annyi promót sem kapott a TTT, mint mondjuk az előző albumok. Mindenki megjegyezte a We Found Love-ot és már repült is a dal a slágerlisták élére, holott millióval jobb dalokat hagytak "elveszni" az albumról.

Idézet
A Loudról meg a What's My Name, az Only Girl és az S&M kivételével mindegyiket megkedveltem

A Loudról komolyan nem tetszik a What's My Name? ohmy.gif Drake miatt igaz? rohog.gif Nekem az az egyik kedvencem. Nos igen, a Loud pedig túl sok visszhangot kapott. A Skin nekem is kedvenc. thumbsup.gif Amúgy a Loudon van az egyetlen olyan Rihanna dal, amit képtlen vagyok meghallgatni, annyira rossz. A Cheersről beszélek. Úristen, olyan rossz dalt ... cool.gif És még klipet is kapott omg.gif Ahogy Avril vinnyog benne, meg az a refrén. Sosem gondoltam volna, hogy rajongó lévén képtelen vagyok azt a dalt meghallgatni. rohog.gif

Nos a Tweet -dalokat már hallotam 1-2 kivételével. Kíváncsi vagyok, hogy mégis mikor jön a Love, Tweet vagy Simply Tweet. Nem tudom, akkor mégis melyik lesz a címe...fogadni mernék , egy harmadik verzió lesz a végére biggrin.gif

A Black Radio-t is meghallgattam. Tetszik, tetszik thumbsup.gif Köszi. Amúgy nekem kicsit elvontabb ez a hangzás, de mégis bejön. Ami különösképpen nagyon tetszik, az az Afro Blue, Always Shine, Move Love, Black Radio (nem is tudom, ki miatt tetszik annyira blush.gif ) és a Letter To Hermione. A Smells Like Teen Spirit elég különleges feldolgozást kapott, de az is bejön.
Összességében nekem 10/8, talán azért, mert nem 100 százalékig a stílusom.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Im a SlaveForBritney, Beliyah
2012. november 27. 12:26 #906
janet7
janet7

Státusz.
Neem, nem csak Drake miatt biggrin.gif engem idegesít az egész dal, és olyan rohadt fülbemászó, hogy hiába ki nem állhatom, akárhányszor szóba kerül, utána órákig az van a fejemben. rohog.gif

Így jobban tetszik _nevet.gif

Nekem meg a Cheers pont tetszik, már első hallgatásra is tetszett. Avril vinnyogása mondjuk szerintem is vicces, de valahogy illett a hangulatba nekem.

Szerintem is egy harmadik verzió lesz, nem is bánnám annyira, ha valami fantáziadúsabb lenne. Mondjuk a cím fantáziátlansága a legkisebb gondom, jelenjen meg hamar és akkor felőlem TWEET is lehet a címe. rohog.gif

Tőlem 9-et kap a Black Radio, kicsit nehéz befogadni, de mégis úgy elvarázsol, egy másik világba repít. A Black Radio nekem is kedvenc, ÉRDEKES MÓDON, ötletem sincs, hogy miért blush.gif Még a The Consequences Of Jealousy is...hát az nem evilági basszus. Afro Blue Erykah miatt alap, hogy kedvencek között van, a Cherish The Day pedig iszonyatosan fülbemászó. A Smells Like Teen Spirit az hihetetlenül beteg, de jó értelemben, érdekes, azt hittem Youtube-on ilyen kétszer nagyobb dislike mező lesz, mint like és nem. Mondjuk gondolom azért, mert többségében nem Nirvana rajongók hallgatták meg, hanem akik vevők az ilyesmire. Nirvana rajongók körében van egy olyan érzésem, hogy nem aratna osztatlan sikert, ők egyébként is iszonyatosan elvakultak tudnak lenni, még Kurt is röhögne rajtuk.
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Im a SlaveForBritney
2012. november 27. 12:48 #907
hellorl
hellorl
alksldjskd
Ez de gonosz volt most rohog.gif Nem bírtam ki röhögés nélkül, ááá. Mekkora állat ez a nő..a végén a ne drogozz dolog kellett nagyon rolleyes.gif Remélem janet, most is a fejedben van ez a dal rohog.gif

Én most nem panaszkodom, van elég új albumot hallgatnom, de tényleg jól jönne már tőle is valami új.

Amúgy tényleg elég nehéz megemészteni, és hova tenni ezt az albumot. Utoljára a Black Keys Blakroc-jánál volt nálam hasonló érzés.

Hmm azt vágtam ( unsure.gif ), hogy ez Nirvana-dal, de nem ismerem a rajongókat. Számomra minden rockrajongó egy külön világban él és teljesen fura emberek. Természetesen nem rossz értelemben, hanem az életfelfogás miatt. Ha 5-ször megszületnék, akkor sem tudnám megérteni őket. Nem tudom, hogy fog ez lejönni nektek, de jó szándékú az írásom ok.gif
2012. november 27. 13:22 #908
janet7
janet7

Státusz.
Én imádom Glozellt, akkora arc... biggrin.gif Meg azt bírom benne, hogy még nem hallottam tőle direktbe sz.rozni előadókat, nem igazán sértők a paródiái, de nagyon megragadja, amit kell. Meg a dalszöveg elemzései is teljesen elborultak rohog.gif

Ezek a kedvenceim lol2.gif
Na ebbe meg belehalok

Engem elég ritka, hogy iszonyatosan érdekel valami új cucc, de Tweet pl. pont ilyen.
A rockrajongók közül meg vannak iszonyatosan elvakult idióták, pl. múltkor Facebookon a Nirvana oldalán volt egy nyilatkozat Jay-Z-től miszerint a Nirvana megállította egy percre a hip-hopot, vagy valami ilyesmi. Hát nem hiszitek el milyen kommentek voltak...basszus, DÍCSÉRTE Kurtöt, és erre a Kurt rajongók niggerezik, meg hajtogatják, hogy a hip-hop sz.rt sem ér, meg minden, amit el tudtok képzelni. Még az sem érdekli, őket, hogy Kurt szerette a hip-hopot, és rühellte a rasszistákat és a hasonló beszűkült látókörű birkákat. Nagyon rajonghatnak érte, ha ennyire értik meg az üzenetét. Nem vagyok Kurt szakértő, de ebben az egyben biztos vagyok, hogy az ilyen megszállott, sekélyes hülyéknek ő maga röhögne a képébe, ha még élne, hiába a "rajongói".
Na, de a lényeg, hogy vannak normálisak, akik képesek elfogadni, hogy van hip-hop is, meg kismillió másik műfaj. Ugyanúgy vannak hülyék és értelmesek, mint a többi műfaj kedvelőinél. Meg például nem mindenki van ennyire rápörögve a "rock rajongó vagyok" dologra, hallgatja a zenét, és ennyi. Én is hallgatok olyan műfajú zenéket, meg ilyet is, megvannak a kedvenceim, akik eléggé elütnek egymástól néhol, de nem mondom magam semmilyen stílus rajongójának, már túlléptem azon. biggrin.gif Mondjuk azok közé meg pláne nem tartozom, akik ha azt a kérdést kapják, hogy milyen zenét szeretnek, azt válaszolják, hogy mindegy, vagy hogy mindenfélét. biggrin.gif Bogsziccsal pont beszéltük múltkor, hogy milyen beteg, hogy 10 percen belül szóbakerül az Alice in Chains, a Jesus Christ Superstar, aztán meg Rihanna új albuma is. _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: hellorl, Im a SlaveForBritney, Beliyah, Bogszics
2012. november 27. 20:19 #909
hellorl
hellorl
alksldjskd
Mekkora arc ez a nő. Ahogy magyarázta a dalszöveget, meg kommentálta _nevet.gif _nevet.gif Mondjuk durva volt a fahéjas téma... lolhit.gif

De édes volt Jay. Amúgy hülye emberek mindig is lesznek, függetlenül a zenei stílustól, ahogy írtad is.
Hát nem tudom, én még nem vagyok túl ezen, nekem nagyon egyfajta dolog tetszik,de próbálok a többi stílusba is belehallgatni, hogy mégis tudjam, mit nem szeretek rohog.gif Múltkor Napalm Death dalt hallgattam, meg Mansont crazy.gif Valahogy mindig rájövök, hogy hozzám a lágyabb dolgok valók, meg persze az R&B wub.gif A mainstream rapperekről nem tudok leszokni, ciki vagy sem, szeretem őket.
2012. november 27. 21:39 #910
- törölt felhasználó -    
Te jó ég! rohog.gif Szakadtam egy sort ezen a nőn. Van benne valami, amiket mond. És én se szeretem Rihanna What's My Name? dalát. A Loud szerintem hatalmas visszalépés, visszafejlődés volt a Rated R után.
4 felhasználónak tetszik: hellorl, Im a SlaveForBritney, janet7, Beliyah
2012. november 28. 15:46 #911
- törölt felhasználó -    

Nem tom' ki hogy van vele, de én mindig is bírtam a nagyobbacska1 fekete nőket. Olyan telt hangjuk van.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7, Beliyah
2012. november 28. 16:09 #912
janet7
janet7

Státusz.
thumbsup.gif
2012. november 28. 16:26 #913
hellorl
hellorl
alksldjskd
Oké oké, ő nem tartozik bele a "nagyobbacska" kategóriába, de a hangja miatt idevaló. smileeee.gif

2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2012. november 29. 13:03 #914
janet7
janet7

Státusz.
A Gridlock'd című filmet láttátok? Tupacos. És zseniális, szerintem. Ez onnan van, végre megtaláltam, mert a Soundtracken sincs rajta rolleyes.gif Pedig jobb, mint a rajta lévők legnagyobb része. Már voltam így egy zenével szintén ebből, sehol se találtam, már majd megőrültem, de végül a stáblistánál a zenék között ott voltak, csak erre elég későn jöttem rá ahhoz, hogy előtte kikészüljek mwahhaha rohog.gif
Na és ez a dal úgy megtetszett, hogy letöltöttem az albumot, amin volt, és ez meg azon volt és szintén zseniális. Egyik sem RnB, de...akár az is lehetne laugh.gif

Ja és itt van az a másik, amit mondtam, szintén nem RnB, de olyan hihetetlenül zseniális szerintem...
2012. november 29. 18:00 #915
hellorl
hellorl
alksldjskd
Én sajna nem láttam. Annyira nem kötnek le a filmek, hogy az hihetetlen. De kigugliztam, Az utolsó belövés a magyar címe cool.gif Ha már Tupac van benne, meg túladagolás, drogok, meg rendőrség..háhá meg kell nézzem beer.gif
Amiket linkeltél, a Giving Up Government Drugs jobban bejön, mint a másik. A Trip Through Your Mind is tetszik, kicsit Amel Larrieux - beütésű, nem?? Mármint a hangzás, meg úgy minden. A Neked Truth nem tetszik, bocsi. Ez az a stílus, vagy műfaj, ami a lehető legtávolabb áll tőlem. Amúgy mi ez hivatalosan? Valami alterféleség? Mert sosem tudom megkülönböztetni mondjuk az indie -t az alternatív rocktól, ja meg van az industrial is blink.gif Hmm bonyolult ez számomra.
Amúgy szeretem a filmzenéket. A You Got Served Soundtrackről ez tökre tetszik.

JA meg persze a Romeo Must Die:
2012. november 29. 18:29 #916
janet7
janet7

Státusz.
Nem az a tipikus gettós, keménykedő film, ezért imádom. Elég realisztikus és nem a keménydrogosgyerekvagyok témán van benne a hangsúly.
A Trip Through Your Mind tényleg Amel jellegű.
A Naked Truth meg valamiféle alternatív, funk, jazz, ambient keverék szerintem biggrin.gif Nem egy szokványos zene, az biztos. De én teljesen eksztázisba esem tőle biggrin.gif
Nekem a You Got Served soundtrack nem nagy cucc, de a Romeot imádom. A Bulletproofot (Golyóálló) láttátok? Na annak a zenéje brilliáns biggrin.gif

Hasonlóak közül még a Panther, Set It Off, Nothing To Lose meg Sister Act 2 zenéit bírom nagyon.
2012. november 29. 22:27 #917
hellorl
hellorl
alksldjskd
Talán akkor ezért nem jön be az a dal. Túl sok stílus ötvözve nálam nem nyerő.. rohog.gif Amúgy a YGS soundtrack azért is jön be nekem, mert óriási B2K imádatban szenvedek. smileeee.gif

A filmet természetesen nem láttam, de ismerem a dalokat. Engem gyakorlatilag csak az érdekel cool.gif Arról ez nagyon bejövős:

Damon Wayans mekkora egy állat ember már. Imádom. Az Életem értelmei sorozatban óriási.

Ú a Panthert is ismerem. Az is rohadt jó. Rajta van ugye a Freedom, meg van Biggie Smalls-dal, Usher, Monica ááá. Ja és ez a dal. Nem is tudom, talán Alicia Keys is feldolgozta? Vagy nem jól tudom? blush.gif

Amúgy az Apácashow-ban a zenék tényleg a másodikban a jobbak, ugye Lauryn is szerepel benne, de nekem a sztori szempontjából az első jobban tetszik.
2012. november 30. 16:30 #918
janet7
janet7

Státusz.
Nekem az Életem értelmei annyira nem jön be, de azért nézhető. Viszont a Golyóálló, Kőagy őrnagy, Utolsó cserkész...tényleg egy állat ember biggrin.gif
Igenigen, amúgy olyan furcsa, hogy ha meglátom Usher nevét gyakorlatilag csak azok a rémes klubzenéi jutnak eszembe, de anno azért is ő össze tudott hozni olyan dalokat. Habár abban is leénekelte Monica, szerintem biggrin.gif A Freedom az meg a legkedvencebb.
És igen, természetesen jól tudod, hogy Alicia feldolgozta biggrin.gif
Nekem az Apáca-show 2. szerintem benne lenne a top 20-as filmlistámban, de a 30-asban biztos biggrin.gif Az első sem rossz, de engem annyira nem köt le, pedig azért az az általános felfogás, hogy az jobb. Én a második részt annyira imádom, az Osztály vigyázzal karöltve biggrin.gif Lauryn meg isteni volt benne, ofkorz.
2012. november 30. 16:48 #919
hellorl
hellorl
alksldjskd
ÁÁ Kőagy őrnagy w00t.gif Beszarás, mert láttam azt a filmet. Az a rész mekkora már, mikor meséli a kissrácnak a vonatos sztorit. Repültek a kezek, meg a lábak, minden csupa vér... _nevet.gif _nevet.gif

Hm Usher..vérzik a szívem érte, hogy mi lett belőle, Ne-Yo-val karöltve dry.gif
Top30-as lista? Dzsízösz krájszt. Szerintem nálam összesen nincs 30 film, amit életemben láttam... mellow.gif

Ó ha már annyira benne vagyunk a filmzenékben. Step Up? Szerintem a Step Up-filmek minden idők legbugyutább, legslamposabb sablonsztorikkal megáldott művei, de a zenék, meg a koreográfiák rohadt jók benne. Vagyis az első 2-ben a zenék jók, a koreo a 3.-ban a legjobb, vagyis nem tudhatom pontosan, mert a 4-et még nem láttam...
A másodikból ez annyira jó dal, húúúúú. Amúgy is bírom Anthonyt, tetszik a hangszíne..kár, hogy nemigen ismerik sad.gif
2012. november 30. 17:12 #920
janet7
janet7

Státusz.
Én elég filmes vagyok, de azért nagyon kispályás vagyok sokakhoz képest biggrin.gif
Igen és kifolyik a mozdonyvezető szeme rohog.gif

Na, szerintem amit mondassz az a 2.-3. részekre igaz, a 4.-et én sem láttam, de nem is fogom, nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy tuti, hogy ugyanazt gondolnám róla. Az 1. részét viszont amióta először láttam, imádom biggrin.gif Mondjuk én eleve nem vagyok nagy táncosfilmes, a Honeyt rühellem (Joy Bryant kicsit elviselhetővé teszi), az Utcai táncot sose szerettem, meg valahogy az összes ilyen jellegű nekem annyira erőltetett. És a Step Up 1. részében a többi ilyenhez képest viszonylag kevés hatásvadászat, önsajnáltatás, keménygettógyerekvagyok téma van. Ezért is szeretem biggrin.gif Ez a jelenet pedig hát huha...imádom biggrin.gif Pedig nem szoktam a hasonlókat. És még Channing sem tetszik. És pont ez a zene a kedvenc zeném a filmből.
62 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!