Nekem meg pont úgy van, hogy nem ítélek elsőre, mert van (érdekes, Rihanna az, akinél a leginkább ez szokott lenni), hogy első hallgatásra 1-2 dal kivételével egy kupac sz.rnak tartom, aztán minél többet hallgatom, rájövök, hogy hoppá, ez is tök jó, és ez is. De most RiRi albumát elég hamar be tudtam fogadni, az előző kettőhöz képest, pedig azokkal is megbarátkoztam végül, legalábbis egy részükkel. Igaz, egyedül a What Now volt, ami már elsőre is AZTAK.RVA volt, de mostanra az album nagyobb része tetszik. A csoportosításom óta már a Get It Over With és a Jump is átkerült a tetszős kategóriába. Amúgy az mennyire gáz, hogy a Pony rész hangzása jobban tetszik tőle, mint Ginuwine dalában?
A Love Without Tragedy/Mother Mary-vel az a bajom, hogy már az agyamra mennek a Marilyn és James Dean (még jó, hogy Audrey nem volt benne) mondogatások a dalokban. Akkora divat lett manapság, hogy már nem bírom hallgatni. Viszont a Mother Mary rész már tetszik, bár nem mászik úgy a fülembe, mint a többi. A Stay-vel is pont így vagyok, jó, de nem ragad meg.
Na és végeztem Alicia albumával is, basszus erre nem számítottam. Tudtam, hogy jó lesz, de én is valami EOF félét vártam, azt hittem mindegyik olyasmi lesz, mint a Girl On Fire. De rohadtul nem. Ez nálam most annyira betalált, hogy az As I Am utáni kedvencem lett, ELSŐRE. Na ilyen új albumoknál sosem történik velem. Nem tudom megmagyarázni, de úgy érzem, hogy ezzel teljesedett ki teljesen művészileg és fejlődött ahhoz képest, amihez képest azt hittem, nem lehet. Többet játszik a hangjával, van benne egy plusz érzékiség és a dalokban is van valami plusz, de azt már tényleg nem tudom megfogalmazni, hogy mi. Olyan, mint egy régi album, akárcsak az előzőek, de nem egy fajta, hanem egy csomó stílus, művész, film, érzés, időszak jut eszébe az embernek. És minden dal emlékeztet valamelyik régi előadóra, de sosem tudom, hogy kire is

Csak egy kedvencet tudtam választani, mert olyan jó lett az egész, hogy nincs az, hogy pár dal lemarad a többitől. A kedvenc a Listen To Your Heart, ennél tudom is, hogy Marvin Gaye-re emlékeztet

Ez most egy hatalmas pozitív csalódás volt, mert tudtam, hogy jó lesz, de hogy ÍGY és ENNYIRE jó, azt nem. Ha a Girl Is On Fire-ből a Bluelight verzió került volna fel, akkor teljesen tökéletes lenne.
Én meg már Amel Larrieux albumáról kezdem azt hinni, hogy tényleg sosem érkezik meg

Kezdek már rá igen mérges lenni. Legalább tudnám biztosra, hogy xy időpontban megjelenik, még ha az messze is lenne, de így... A másik ilyen, Tweet. Vele is ugyanígy vagyok.
Kelisben meg Amerie-ben viszont bízom, hogy jövőre jönnek
Hupszi, amúgy bocsi a hosszúság miatt