Starity

R n' B

62 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. november 06. 20:27 #861
hellorl
hellorl
alksldjskd
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Mit szóltok?
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, janet7
2012. november 06. 20:49 #862
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.11.06. 20:27)
Mit szóltok?

thumbsup.gif Love at first Hear

Bárcsak ő se adta volna fel soha. sad.gif
3 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl, janet7
2012. november 08. 18:56 #863
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Most szentségtörő leszek, mert ennek SEMMI köze az RnB-hez, de annyira tetszik, hogy muszáj beraknom biggrin.gif

Olyan modern Beatles feeling. biggrin.gif Kíváncsi vagyok nektek tetszik-e.
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2012. november 09. 12:23 #864
- törölt felhasználó -    
Tetszik bizony. Semmi baj, hogy nem R n' B. Van itt már pop, hip-hop, rap, soul, gospel...etc.
Alterrock miért ne lehetne:)
2012. november 09. 12:27 #865
- törölt felhasználó -    

Egy kis régi Rihanna, amikor még tényleg R n'B-vel nyomult.
3 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl, janet7
2012. november 09. 16:30 #866
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Egy kis régi Rihanna, amikor még tényleg R n'B-vel nyomult.

Egyébként az egész Music of the sun album rohadt jó. Minden dal zseniális rajta. Nem tudom, miért nem maradt meg azon a vonalon dry.gif

Szeretem ezt a leányzót smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Beliyah
2012. november 09. 18:02 #867
janet7
janet7

Státusz.
Mobilról vagyok szóval nem tudom megnézni, hirtelen nem tudom hogy melyik albumon volt a The Last Time, az elsőn vagy a másodikon, végülis mindegy, azt imádom, meg a There's a Thug In My Life-ot, meg a másodikról a Dem Haters meg Million Miles Away heart.gif
De ha jól emlékszem abban egyetértetek hogy a Rated R a legjobb. biggrin.gif A G4L és a Cold Case Love örök kedvencek tőle
.
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. november 09. 20:51 #868
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2012.11.09. 18:02)
Mobilról vagyok szóval nem tudom megnézni, hirtelen nem tudom hogy melyik albumon volt a The Last Time, az elsőn vagy a másodikon, végülis mindegy, azt imádom, meg a There's a Thug In My Life-ot, meg a másodikról a Dem Haters meg Million Miles Away heart.gif
De ha jól emlékszem abban egyetértetek hogy a Rated R a legjobb. biggrin.gif A G4L és a Cold Case Love örök kedvencek tőle 
.

A Rated R olyannyira jó, hogy szerintem mindenidők egyik legzseniálisabb női popalbuma. (Pedig már nem egy, nem kettő női poplemezt hallgattam végig.) Nagyon jól el lett találva. Rihanna kár, hogy azt a szintet azóta se hozza.
3 felhasználónak tetszik: janet7, hellorl, Beliyah
2012. november 10. 08:24 #869
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (janet7 @ 2012.11.09. 18:02)
.

Az elsőn volt a The Last Time is. Számomra is a Rated R a legjobb. Minden benne van, nem egyhangú a téma, színes, kicsit sötét hangzású...tökéletes heart.gif
2012. november 10. 15:48 #870
hellorl
hellorl
alksldjskd

DAMN wub2.gif Az ITunes fesztiválon is tök jó volt ez a dal, de így audió hangzásban még jobb. Tudtam , hogy jó lesz a végeredmény.. ááá alig várom már az albumot annak ellenére, hogy már elkönyveltem, hogy egy The Element of freedom második kiadását fogom hallani. Kicsit fura, nem azt mondom, hogy csalódtam benne, de vártam kicsit újabb hangzást 3 év után.. mindegy, ettől függetlenül ez a dal zseniális, ahogy az eddigiek is, és plusz pont, hogy nagy a hangsúly a zongorán wub.gif

Ma találtam ezt a dalt. Eddig sosem hallottam erről a csajról, de nem lesz a kedvencem. Elég szar ez a feldolgozás, nekem nem tetszik. nea.gif Mondjuk az első pár másodpercben megijedtem, mert akkora a hasonlóság a hangjukban. Mondjuk autotune-nal könnyű. Nektek mi a véleményetek róla??
2012. november 10. 16:31 #871
- törölt felhasználó -    
[quote=hellorl,2012.11.10. 15:48~3563622]
DAMN wub2.gif Az ITunes fesztiválon is tök jó volt ez a dal, de így audió hangzásban még jobb. Tudtam , hogy jó lesz a végeredmény.. ááá alig várom már az albumot annak ellenére, hogy már elkönyveltem, hogy egy The Element of freedom második kiadását fogom hallani. Kicsit fura, nem azt mondom, hogy csalódtam benne, de vártam kicsit újabb hangzást 3 év után.. mindegy, ettől függetlenül ez a dal zseniális, ahogy az eddigiek is, és plusz pont, hogy nagy a hangsúly a zongorán wub.gif
Ma találtam ezt a dalt. Eddig sosem hallottam erről a csajról, de nem lesz a kedvencem. Elég szar ez a feldolgozás, nekem nem tetszik. nea.gif Mondjuk az első pár másodpercben megijedtem, mert akkora a hasonlóság a hangjukban. Mondjuk autotune-nal könnyű. Nektek mi a véleményetek róla??

1.
Imádom ezt a dalát Aliciának. Nekem az eddig megjelent dalok mindegyike tetszik, amit hallottam. A New Day tetszett talán a legjobban és a Girl on Fire. Isten tartsa meg jó szokását! A hangsúly továbbra is a zongorán legyen és az a változatosság, sokszínűség, amit a hangjával tud okozni.

2.
Elnézést, de bakker'! ohmy.gif
Azt hittem először, hogy Aaliyah az. Nem csak a Coveren hasonlít rá (inkább néz ki szinte teljesen úgy), de még a hangja is megtévesztő. Tetszik.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2012. november 10. 16:48 #872
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
1. 
Imádom ezt a dalát Aliciának. Nekem az eddig megjelent dalok mindegyike tetszik, amit hallottam. A New Day tetszett talán a legjobban és a Girl on Fire. Isten tartsa meg jó szokását! A hangsúly továbbra is a zongorán legyen és az a változatosság, sokszínűség, amit a hangjával tud okozni.
2. 
Elnézést, de bakker'! ohmy.gif 
Azt hittem először, hogy Aaliyah az. Nem csak a Coveren hasonlít rá (inkább néz ki szinte teljesen úgy), de még a hangja is megtévesztő. Tetszik.

Alicia egy zseni, ennyi blush.gif

Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog..lehet velem van a baj...amúgy a hangjával nincs bajom, de a körítés nem jó unsure.gif
Jajj drága, azért néz ki a coveren ugyanúgy, mint Aaliyah, mivel ott, azon a képen Aaliyah szerepel beer.gif
Amúgy meg ő az: (khmm nem egy szép leányzó, Liyah-val ellentétben)
2012. november 10. 17:28 #873
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.11.10. 16:48)
Alicia egy zseni, ennyi  blush.gif 
Nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog..lehet velem van a baj...amúgy a hangjával nincs bajom, de a körítés nem jó unsure.gif 
Jajj drága, azért néz ki a coveren ugyanúgy, mint Aaliyah, mivel ott, azon a képen Aaliyah  szerepel beer.gif 
Amúgy meg ő az: (khmm nem egy szép leányzó, Liyah-val ellentétben)

ÁÁÁÁH:) most látom, ott fent, hogy az Aaliyah:D de köszi. Furcsáltam is, hogy b*xx*s ennyire nem hasonlíthat valaki rá. Ez az egyik kedvenc Liyah dalom (AYTS) tetszik az ő feldolgozásában is, de tényleg kicsit túl van hangszerelve.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2012. november 11. 14:10 #874
janet7
janet7

Státusz.
Pont most láttam FB-n a Brand New Me-t. Nekem eddig ez tetszik a legjobban, meg a Girl On Fire kék verziója, ami szerintem tök Songs In A Minor hangzású. Viszont valahogy eddig egyik megjelent dal sem tudott úgy hozzám nőni, mint a többi albumon lévő dalok, főleg az első hármon. Emlékszem anno még az As I Am-nél is azt mondták, hogy meghazudtolja önmagát, meg rossz irányba változott. 110.gif Nekem amúgy az a kedvencem, szerintem az a legszínesebb. Az I Need You majdnem 4 éve változatlanul a kedvenc dalom tőle biggrin.gif

Nekem nem jön be ez a Rochelle csaj, belehallgattam egy másik dalba, és végül is az nem rossz, de nincs valami óriási hangja, meg nem is igazán különleges. Ebben meg szerintem semmi pláne, megpróbálja ugyanúgy elénekelni, ugyanolyan stílusban, ugyanolyan hangon, semmit nem tesz hozzá és természetesen el sem éri a szintet. Azért nem hallgathatatlan.

Eddig még csak tőle nem idegesítettek fel az Aaliyah coverek:

Imádom, mert teljesen átértelmezi, és mégis tiszteli a dalt. Ez minden feldolgozásánál így volt, még a béna dalokból is teljesen korrekt soul dalokat csinált. És a hangja eszméletlen w00t.gif Nekem ez a kedvenc, de van az I Miss You-ból meg a One In a Million-ból, amúgy lehet már beraktam régebben, fogalmam sincs biggrin.gif

http://www.okayplayer.com/news/solange-knowles-true-snippets-mp3.html
Részletek az új EP-ről w00t.gif Ez mekkora agyhúzás már biggrin.gif Nem bírom kivárni.
2012. november 12. 16:04 #875
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Imádom, mert teljesen átértelmezi, és mégis tiszteli a dalt. Ez minden feldolgozásánál így volt, még a béna dalokból is teljesen korrekt soul dalokat csinált. És a hangja eszméletlen w00t.gif Nekem ez a kedvenc, de van az I Miss You-ból meg a One In a Million-ból, amúgy lehet már beraktam régebben, fogalmam sincs biggrin.gif

Nem tudom, de én nem szeretem a feldolgozásokat. Ez a csajszi, akit betettél, nem rossz, de számomra teljesen "túl" átértelmezte a dalt. Bennem van az, hogy ez egy Aaliyah-dal és az sosem fog szebben hangzani más torkából...Nem rossz, nem rossz amúgy, csak én az eredetit vagyok hajlandó hallgatni...Aaliyah-nál úgy vagyok, mint Jacksonnál: lehetetlen hitelesen előadni a dalaikat.

Úgy szeretem ezt a dalt. (Valahogy Alicia mindig itt van rohog.gif ) Az egyik legjobb módja a tiszteletadásnak ez a dal wub.gif

Ja és rohadt jók lesznek az új Solange dalok thumbsup.gif
2012. november 12. 19:58 #876
janet7
janet7

Státusz.
Igen, egyébként én is így vagyok a Liyah dalokkal, ugyanúgy MJ, ugyanúgy TLC és a többi. Még ha valaki jól énekli, akkor is fel tud idegesíteni, ha nincs meg benne az a bizonyos megmagyarázhatatlan dolog, ami miatt a szívemhez nő. Elég kevés ilyen van, de ennek a csajnak szerintem ez pont megvan. Tényleg elhiszem, hogy tiszteletből csinálja, nem úgy mint másoknak. Meg valahogy mélyebbnek hangzik a dal. Nem jobbnak, mélyebbnek. Bár mikor olyat írnak (rá vagy bárkire), hogy jobb mint az eredeti, azért szét tudnék csapni köztük biggrin.gif
Huh Solange, ennyire régen vártam egy albumot, még ha csak EP, akkor is. Még az SWV új albumát sem vártam így, pedig hát nekik nem 4 év maradt ki biggrin.gif Meg imádom, hogy nem ragad le, az első albumánál még kereste önmagát, és egy kellemes, de semmi különös RnB album lett, a második már egész kiforrott és tényleg művészi soul és ez a mostani meg már tényleg olyan, mintha megtalálta volna önmagát, a zenei stílussal IS, de úgy összességében mindenben, kicsit ilyen elektronikus, funkys, alternatívabb vonal. Annyira látszik, hogy dolgozik, alkot és nem éri be azzal, hogy ő Solange KNOWLES, értitek biggrin.gif

Óóó ez a dal tényleg annyira jó és ahogy mondod, igazi tiszteletadás, annyira szeretem az ilyeneket. Ez jut róla eszembe:

Bár nyilván sokakat felismertek, hogy kik vannak benne, de
http://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_(Theme_from_Panther)

Valami ilyen lehet a Mennyország basszus biggrin.gif

Rap verzió:

Úgy imádom a kommenteknél, hogy mennyien Lisát emelik ki, jó olvasni. De amúgy ebben mindenki aztak.rva kategória biggrin.gif meghajolo.gif
2012. november 13. 08:40 #877
- törölt felhasználó -    

Vagy 5 évvel ezelőtt egy filmben vagy sorozatban hallottam ezt a dal. Mennyi ideig kutakodtam utána, mire megtaláltam. wub.gif Hát nem gyönyörű?

Most én hadd kérdezzek!
Kedvenc Alicia Keys és Beyonce album? Lehetőleg egyet.
Nálam: The Diary of Alicia Keys és B'Day.
2012. november 13. 11:47 #878
janet7
janet7

Státusz.
Én is imádom ezt a dalt, az egyik legjobb az albumról, mondjuk azon nincs is rossz biggrin.gif Annyira megnyugtató.

Nálam As I Am és Dangerously In Love
2012. november 13. 20:34 #879
- törölt felhasználó -    

Lightosabb vizeken. Ez mekkora dal volt már és itt még Lil Waynetől nem voltam rosszul. biggrin.gif
2012. november 14. 12:45 #880
janet7
janet7

Státusz.
Nektek melyik tetszik jobban,
a Tweet:

vagy a Kameelah (702) verzió?

Nem olyan iszonyatosan eltérő, de szerintem azért lehet hallani a különbséget. A Kameelah verzió volt a CD-n, a Tweetes meg egy későbbi rádió változat, azt hiszem. Nekem Kameelah-val jobban bejön.
62 oldal 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!