Starity

R n' B

62 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. október 29. 13:45 #801
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555

Nagyon várom az albumot. Örülök neki, hogy nem kell csalódnom benne. Főleg mert R.Kelly-vel dolgozik együtt. wub.gif

Jaj, őket majdnem kihagytam!
Már korábban Janettel megvitattam, hogy mennyire szeretem őket. Most azonban még annál is jobban. Az igazitól fényévekre van ez a verzió, de nekem még így is tökéletes. Hatalmas piros pont, hogy végre vannak olyanok, akik megmutatják, hogy ismerik az elődeiket, és tisztelettel vannak feléjük. Nagyon bízom ebben a bandában. Alig 1 hónap, és album! smileeee.gif

(Lehet, hogy ti már láttátok, csak én vagyok lemaradva. blush.gif )
3 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, hellorl, janet7
2012. október 29. 15:45 #802
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Milyen szép mikor a végén Chilliék ott vannak. Sok minden benne van abban a nézésben. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2012. október 29. 16:02 #803
Beliyah
Beliyah

Idézet (janet7 @ 2012.10.29. 15:45)
Milyen szép mikor a végén Chilliék ott vannak. Sok minden benne van abban a nézésben. smileeee.gif

Csak Lisa hiányzik a videóból. sad.gif
Egyébként, annak is örülök, hogy nem próbálták elrappelni Lisa részét (nem is tudták volna), hanem inkább azt is elénekelték.
2 felhasználónak tetszik: hellorl, janet7
2012. október 29. 19:40 #804
- törölt felhasználó -    

Egy jó kis 80's R and B hangzás. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2012. október 30. 10:44 #805
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
wub.gif

Nem tudom, ismeritek-e K. Michelle-t, de én nagyon szeretem a csajszit. Sajna csak mixtape-jei vannak, ő a tipikus példája azoknak az előadóknak, akiknek saját stúdióalbumuk sosem lesz sad.gif
2012. október 31. 09:02 #806
Beliyah
Beliyah

Tényleg tud ez a K. Michelle hölgyemény. smileeee.gif

Én egy ideje megveszek Jameliáért. Nem hiszem, hogy nagyon be kell mutatni. smileeee.gif Szerintem nagyon tehetséges csajszi, és a Thank You albuma pedig tökéletes.

Ja és, muszáj megint reklámoznom őket! rohog.gif
2012. október 31. 12:17 #807
hellorl
hellorl
alksldjskd
Tetszik ez a csapat, jó zenéjük van. meghajolo.gif Nekem egyedül a szöszi csajjal van bajom..nem tudom, nem illik a két lányhoz, sem a hangja, sem a megjelenése. Én jobban el tudnék képzelni harmadikként még egy afro lányt. pardon.gif Ennek ellenére a zenéjük tökéletes.

Imádom Estelle-t. Szerintem a legjobb albuma az első, The 18th Day. Olyan különleges az egész wub.gif
2012. október 31. 12:45 #808
Beliyah
Beliyah

Idézet (hellorl @ 2012.10.31. 12:17)
Tetszik ez a csapat, jó zenéjük van.  meghajolo.gif Nekem egyedül a szöszi csajjal van bajom..nem tudom, nem illik a két lányhoz, sem a hangja, sem a megjelenése. Én jobban el tudnék képzelni harmadikként még egy afro lányt. pardon.gif Ennek ellenére a zenéjük tökéletes. 
Imádom Estelle-t. Szerintem a legjobb albuma az első, The 18th Day. Olyan különleges az egész wub.gif

Hát, én nem tudom te hogy vagy vele, de én beleszerettem a See Me Like This-be. blush.gif Szerintem az eddig megjelent dalok közül a legjobb.
Igen, a szőke lánnyal tényleg furcsa az összkép, de szerintem megállja a helyét. Így különlegesek. smileeee.gif Egyik videójuk alatt találtam egy itteni taggal egy kommentet (már nem emlékszem kivel blush.gif ), és az állt benne, hogy: Rihanna, Beyoncé & Emeli Sandé.
Tudom, hogy szereted Rihannát, de hangilag ebbe az összképbe nem illik bele, max külsőleg, mikor még vörös volt. smileeee.gif Sőt, hangilag egyik énekesnő sem illik ide, mivel a hangszínük teljesen különbözik.
Egyébként nekem a fekete hajú lány a legszimpatikusabb. smileeee.gif

Estelleről ennyit: meghajolo.gif
Remélem Guetta nem akarja megint befeketíteni Estelle nevét.
2 felhasználónak tetszik: janet7, hellorl
2012. október 31. 13:00 #809
janet7
janet7

Státusz.
Szerintem pont a szőkének van a legjobb hangja biggrin.gif
Egyébként ő félvér nem? Mert nem teljesen fehér, ez látszik és hallatszik is rajta.
Amúgy ez a dal olyan, hogy elsőre nem voltam oda érte, azóta meg már háromszor meghallgattam. Fülbemászó nagyon biggrin.gif
2012. október 31. 13:26 #810
Beliyah
Beliyah

Idézet (janet7 @ 2012.10.31. 13:00)
Szerintem pont a szőkének van a legjobb hangja biggrin.gif
Egyébként ő félvér nem? Mert nem teljesen fehér, ez látszik és hallatszik is rajta.

Hát, én is nézegettem őt a videóban. Talán a festett szőke haj téveszt meg minket.
Annyit találtam csak róla, hogy brit állampolgár, (ezt mondjuk sejteni lehetett rohog.gif ) semmi egyéb adatot. (De összvissz 20 éves! ohmy.gif )

És igeen.. Éreztem, hogy így leszel a dallal. Én amióta megtaláltam, azóta ezt hallgatom. Készülj fel, hogy te se tudod majd abbahagyni! biggrin.gif
2012. október 31. 13:58 #811
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Egyik videójuk alatt találtam egy itteni taggal egy kommentet (már nem emlékszem kivel blush.gif ), és az állt benne, hogy: Rihanna, Beyoncé & Emeli Sandé. 
Tudom, hogy szereted Rihannát, de hangilag ebbe az összképbe nem illik bele, max külsőleg, mikor még vörös volt. smileeee.gif

Hmm, sosem szerettem az összehasonlításokat rolleyes.gif Különböző egyéniségek, innentől kezdve nincs miről beszélni smileeee.gif

Fura, hogy ennyire különböző a véleményünk a csapatról. Ha jól gugliztam ki, nekem a vöri, vagyis Karis Anderson a legszimpibb smileeee.gif
2012. október 31. 14:28 #812
Beliyah
Beliyah

Idézet (hellorl @ 2012.10.31. 13:58)
Hmm, sosem szerettem az összehasonlításokat rolleyes.gif Különböző egyéniségek, innentől kezdve nincs miről beszélni smileeee.gif
Fura, hogy ennyire különböző a véleményünk a csapatról. Ha jól gugliztam ki, nekem a vöri, vagyis Karis Anderson a legszimpibb smileeee.gif

A csapatról nem, inkább csak a lányokról. smileeee.gif
A csapat szerintem tökéletes, már ha egyetértetek velem. biggrin.gif A lányokat meg a hang alapján bíráljuk. Mindegyik élő felvételen 1-1 lány kerül középpontba. Én amelyiket csak tudtam, megnéztem, ez alapján Alex lett a "szerelmem". biggrin.gif

Igen, Karis a vörös hajú lány. Nekem ő arc szempontjából Lil Mama, és Rihanna keveréke. biggrin.gif
A szőke lány pedig úgy, ahogy van egyéniség. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2012. november 01. 09:38 #813
Beliyah
Beliyah

Blaque vagy 702? beer.gif

Natina!sad.gif

Tudom nehéz a választás, de valamit most már ki kell találnom. Utálom, hogy ilyen ellaposodott a topic.
2012. november 01. 15:58 #814
- törölt felhasználó -    
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, janet7
2012. november 01. 17:33 #815
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Utálom, hogy ilyen ellaposodott a topic.

Dettó reklamalo.gif

Olyan szép wub.gif
2012. november 01. 19:59 #816
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Beliyah @ 2012.11.01. 09:38)
Blaque vagy 702?  beer.gif 
Natina!sad.gif
Tudom nehéz a választás, de valamit most már ki kell találnom. Utálom, hogy ilyen ellaposodott a topic.

Nekem a 702 többet bizonyított, szóval ők. De tényleg nehéz biggrin.gif

Most ez a kedvencem, ebben Natina énekel, rá nem jöttem volna magamtól biggrin.gif Nem mondom, hogy a legjobb énekesnő, meg mondjuk ehhez a dalhoz akkora hangtartomány nem is kell, de nem rosszabb, mint mondjuk Cassie rohog.gif Szerintem kellemes a hangja, a dal meg iszonyatosan tetszik most, nem az az erőteljes, hanem az az elfojtott, de mégis olyan mély, vagy nem tudom. Bejön. Tök olyan a hangja, mint a 702 - Finding My Way-ben a csajnak, aki nem tudom, hogy ki, mert mikor megkérdeztem, azt mondták mindegyikben Kameelah a fő énekes, de szerintem a FMW-ben az éneklés tökre nem Kameelah-s, hanem kevésbé erőlteljes, szerintem speciel tök más biggrin.gif Na mindegy, nem tudom, de nagyon hasonlít Natina hangja az abban a számban lévő hangra biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Beliyah
2012. november 02. 12:10 #817
Beliyah
Beliyah

Idézet (janet7 @ 2012.11.01. 19:59)
Nekem a 702 többet bizonyított, szóval ők. De tényleg nehéz biggrin.gif
Most ez a kedvencem, ebben Natina énekel, rá nem jöttem volna magamtól biggrin.gif Nem mondom, hogy a legjobb énekesnő, meg mondjuk ehhez a dalhoz akkora hangtartomány nem is kell, de nem rosszabb, mint mondjuk Cassie rohog.gif Szerintem kellemes a hangja, a dal meg iszonyatosan tetszik most, nem az az erőteljes, hanem az az elfojtott, de mégis olyan mély, vagy nem tudom. Bejön. Tök olyan a hangja, mint a 702 - Finding My Way-ben a csajnak, aki nem tudom, hogy ki, mert mikor megkérdeztem, azt mondták mindegyikben Kameelah a fő énekes, de szerintem a FMW-ben az éneklés tökre nem Kameelah-s, hanem kevésbé erőlteljes, szerintem speciel tök más biggrin.gif Na mindegy, nem tudom, de nagyon hasonlít Natina hangja az abban a számban lévő hangra biggrin.gif

Én nagyon alapszinten ismerem a 2 csapatot, tehát annyira még nem döntöttem el, hogy melyiket szeretem jobban. smileeee.gif
A Mind of a King hangulata kicsit emlékeztet a TLC - My Secret Enemyére. Talán azért tetszik annyira. Úgyszintén a Finding my Way is olyan. Talán harmonikusnak, és egyszerűnek tudnám jellemezni. De persze az egyszerűséget is jó értelemben. smileeee.gif

Új kérdés.
Monica vagy Brandy? beer.gif

2012. november 02. 12:26 #818
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Új kérdés. 
Monica vagy Brandy?  beer.gif

Ezz az, már vártam, hogy Brandy-ről is szó legyen w00t.gif wub.gif
Abszolút őt választom, Monicának csak néhány dalát ismerem.

Mit szóltok Brandy új albumához???
2012. november 02. 12:35 #819
Beliyah
Beliyah

Idézet (hellorl @ 2012.11.02. 12:26)
Ezz az, már vártam, hogy Brandy-ről is szó legyen w00t.gif  wub.gif 
Abszolút őt választom, Monicának csak néhány dalát ismerem. 
Mit szóltok Brandy új albumához???

Mivel én pont fordított helyzetbe vagyok, és Monicát ismerem jobban, ezért őt választom. A Don't Take it Personal kb. féléve a csengőhangom. Az ő hangját jobban is szeretem. smileeee.gif

Így Brandy új albumáról nem sokat tudok mondani. :\
Sőt, semmit! biggrin.gif
2012. november 02. 12:48 #820
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (Beliyah @ 2012.11.02. 12:35)
Mivel én pont fordított helyzetbe vagyok, és Monicát ismerem jobban, ezért őt választom. A Don't Take it Personal kb. féléve a csengőhangom. Az ő hangját jobban is szeretem. smileeee.gif
Így Brandy új albumáról nem sokat tudok mondani. :
Sőt, semmit! biggrin.gif

Érdekes smileeee.gif
Amúgy jó az új album, nekem nagyon bejön..bár ne várj, mondjuk egy Never Say Never kaliberű albumra cool.gif Olyan különleges hangzású..Pl ez:

Az első pár másodperc Rihanna Cockiness dalában benne van..nem értem, miért tették bele blink.gif
Nekem az album címválasztása tetszik. A Two Eleven utal Brandy születésének napjára, valamint Whitney Houston halálának napjára. Február 11. cray.gif
62 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!