R n' B
2012. szeptember 23. 10:18
2012. október 03. 21:27
2012. október 11. 19:35
Teljesen véletlenül találtam erre a számra. Nekem nagyon tetszik.
2012. október 13. 12:03
2012. október 19. 16:04
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Mostanában Heather óriási kedvencem lett. Mondjuk r&b mellett soul és gospel előadó is, de itt a helye mindenképpen.
Smokie-nak eszméletlen hangja van
Közös daluk is van Heather-rel.
Smokie-nak eszméletlen hangja van
2012. október 23. 08:37
Te is okos példány lehetsz -.-" Justin Bieber egy a világ egyik leghíresebb előadója , és nem valószínű , hogy pont arról fog hazudni , hogy R&B előadó -.-" Pl. a Boyfriend dalán is kifejezetten hallatszik , hogy R&B...
2012. október 23. 23:08
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (BenceWTF @ 2012.10.23. 08:37)
Te is okos példány lehetsz -.-" Justin Bieber egy a világ egyik leghíresebb előadója , és nem valószínű , hogy pont arról fog hazudni , hogy R&B előadó -.-" Pl. a Boyfriend dalán is kifejezetten hallatszik , hogy R&B...
Öhm, te most kivel beszélgetsz?
Justin Bieber nevével kérlek ne rontsd ezt a topikot, ő nem való ide. Ne haragudj meg, de nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy ő R&B előadó. Sosem volt, és nem is lesz az
2012. október 24. 11:47
2012. október 24. 19:35
Idézet (BenceWTF @ 2012.10.23. 08:37)
Idézet (hellorl @ 2012.10.23. 23:08)
Öhm, te most kivel beszélgetsz?
Mindegy...
Justin Bieber nevével kérlek ne rontsd ezt a topikot, ő nem való ide. Ne haragudj meg, de nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy ő R&B előadó. Sosem volt, és nem is lesz az
Nem vagy tisztában a műfajjal. Justin popelőadó, meg mostanában elég elektronikus stílust vett fel, tehát NEM R&B!!! Hallgasd meg az eddig belinkelt dalokat és rájössz a hangzás-különbségekre. Pl itt is egy:
Szerintem erre írta
Idézet
Úgy láttam még nincs ilyen téma ami konkrétan ezzel a műfajjal foglalkozik.Nem tudom mekkora sikere lesz a topicnak,hát megpróbáljuk.Szóval jöhet ide minden:videók,dalszövegek,idézetek,előadók,öltözködés,képek,egyszóval bármi ami ezzel kapcsolatos.Ja és Justin Bieber nem R&B előadó.
örök..
2012. október 27. 21:00
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.10.27. 20:57)
Ma olvastam a szörnyű hírt, hogy Natina Reed a Blaque együttes egyik tagja meghalt. Cserbenhagyásos gázolás áldozata lett.
Nyugodjék békében!
Nyugodjék békében!
Ez szörnyű, főleg, hogy annyi gerinc sincs az emberekbe, hogy segítsenek rajta, inkább tovább hajtanak(sajna nem csak ez az egyetlen egy eset)
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2012. október 28. 14:14
A hideg is kiráz.
2012. október 28. 19:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
http://soundcloud.com/donjuanclark/cut-you-off
A full verzió csak most lett közzétéve. Kandi írta, a Blaque adja elő.
2012. október 29. 10:26
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.10.28. 19:20)
http://soundcloud.com/donjuanclark/cut-you-off
Micsoda dal, micsoda hangok!
Nagyon rég jártam erre. Úgy látom kicsit aktívabb lett a topik. Ennek örülök.
Most lettem középiskolában elsős, és lesz majd egy bemutatkozónk, amin elő kell adni egy táncot, éneket, vagy bármit. Úgy volt először, hogy Myatól a My Love is Like ..-ra táncolunk. Természetesen az osztály háromnegyedének nem tetszett a dal, így lett JLo-tól a Papi. Azóta kedvem is alig van bejárni a próbákra...
Eddig legalább az motivált, hogy jó dalra táncolunk, most már az sem...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.