Starity

R n' B

62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 13. 17:39 #61
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Azta mi van itt...Jó, hogy ilyen forgalmas lett a topik w00t.gif
Ashantitól nekem is a What's Love a kedvencem meg nagyon bírom az Always On Time-ot.
R. Kelly tényleg nagyon jó, meg ugye ő írta a dalokat az Age Ain't Nothing But A Number-re, és köztük a kedvenc Liyah számomat, a Street Thing-et is, úgyhogy ebből már lehetetlen, hogy ne legyen jó. biggrin.gif

Én is olvastam azt a pletykát Liyah-ról, de én sem nézném ki belőle. De ilyen hülyeségek mindenkinél vannak. Ha valaki nem közöl sokat a magánéletéről, akkor kitalálnak róla hazugságokat, hogy legyen valami. A másik meg, hogy ha meg is tette volna, senki másra nem tartozik, csak rájuk...

Pharrell meg egy zseni, ez szerintem egyértelmű. Amihez ő hozzányúl, az már lehetetlen, hogy rossz legyen. Annyira ért ahoz, amit csinál, hogy hihetetlen meghajolo.gif
Nekem ez a kedvenc tőle:
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:48 #62
janet7
janet7

Státusz.
Akit még nagyon imádok ebből a műfajból, az Erykah Badu. Szerintem egyszerűen zseniális. Olyan stílusa van... blush.gif És a zenéni is nagyon egyediek. meghajolo.gif Szerintem ő is egy legenda ebben a műfajban.

5 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, Adri98, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:52 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.13. 17:38)
Ha már Trey, akkor ez se maradjon ki.biggrin.gif 
Biztos ismeritek, de azért belinkelem.biggrin.gif Nekem személy szerint benne van a top 10-be, az tuti. thumbsup.gif 

Na ez a szám nem épp a kedvencem, nem tudom miért, meg Nicki-ért sosem voltam oda, de ezek wub2.gif :

Idézet
Pharrell meg egy zseni, ez szerintem egyértelmű. Amihez ő hozzányúl, az már lehetetlen, hogy rossz legyen. Annyira ért ahoz, amit csinál, hogy hihetetlen

Hát az biztos meghajolo.gif én ezt szeretem tőle, bár igaz, hogy Pharell sosem volt number one nálam, de nagyon tisztelem meghajolo.gif

5 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, chrisBrown14, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:00 #64
- törölt felhasználó -    
Na, a másik kedvencem heart.gif
janet jackson ft nelly- today show call on me

(úgy bírom, hogy majdnem mindegyiknél: beágyazás kérésre letiltva) reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:04 #65
- törölt felhasználó -    
ez számomra egy meglepetés volt ohmy.gif mármint nem számitottam rá hogy egy ilyen topicot láthatok rohog.gif
viszont örülök hogy Trey Songzot itt annyian ismerik laugh.gif végülis, magyarban nem adják a számait sad.gif de én porbáltam kicsit itt is népszerüsiteni rohog.gif
amugy Pharel tényleg nagyon jó zenéket csinál beer.gif szerintem ő az egyik legjobb producer, na meg még Kanye West dalai is nagyon ütősek szoktak lenni, bár ezt az emberek nem veszik észre, mert csak Taylor Swift jut eszükbe, hogy mit tett vele rolleyes.gif
és igen, Aaliyah, ő nagyon jó volt, talán a One In A Million volt az egyik legjobb száma, de nekem a More Than a Woman jobban bejön wink.gif Ashantit én nemnagyon ismerem, Only You száma viszont nagy kedvencem.. amugy nem tünt el, állitolag készül visszatérni..
bár Ashantinál szerintem azért Ameriie jobb, 1 Thing számát nagyon imádom *.* na meg a More Than Love wub.gif
6 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, chrisBrown14, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:05 #66
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.13. 18:00)
Na, a másik kedvencem heart.gif
janet jackson ft nelly- today show call on me
(úgy bírom, hogy majdnem mindegyiknél: beágyazás kérésre letiltva) reklamalo.gif

Ezt én is nagyon szeretem. Janettől nekem ezek a legjobbak wub.gif :

Ja és Ashantinál szerintem is jobb Ameriie.
2011. augusztus 13. 18:09 #67
- törölt felhasználó -    
amúgy Janet sokak számára az igazi pop királynő.. igaz ez R&b téma rohog.gif de azért vannak akik őt a pop királynőjének tartják laugh.gif én legalábbis szoktam látni ilyen tweeteket, amiket sokan retweetelnek rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:09 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2011.08.13. 18:04)
ez számomra egy meglepetés volt ohmy.gif mármint nem számitottam rá hogy egy ilyen topicot láthatok rohog.gif 
viszont örülök hogy Trey Songzot itt annyian ismerik laugh.gif végülis, magyarban nem adják a számait sad.gif de én porbáltam kicsit itt is népszerüsiteni rohog.gif 
amugy Pharel tényleg nagyon jó zenéket csinál beer.gif szerintem ő az egyik legjobb producer, na meg még Kanye West dalai is nagyon ütősek szoktak lenni, bár ezt az emberek nem veszik észre, mert csak Taylor Swift jut eszükbe, hogy mit tett vele rolleyes.gif 
és igen, Aaliyah, ő nagyon jó volt, talán a One In A Million volt az egyik legjobb száma, de nekem a More Than a Woman jobban bejön wink.gif Ashantit én nemnagyon ismerem, Only You száma viszont nagy kedvencem.. amugy nem tünt el, állitolag készül visszatérni.. 
bár Ashantinál szerintem azért Ameriie jobb, 1 Thing számát nagyon imádom *.* na meg a More Than Love  wub.gif

Én meg pont Ameriie-t nem ismerem, bár ismerős a neve, de mindjárt utána nézek biggrin.gif
De Janet-től még ezt nagyon szeretem, olyan szép heart.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:13 #69
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (cassiecica @ 2011.08.13. 18:09)
amúgy Janet sokak számára az igazi pop királynő.. igaz ez  R&b téma rohog.gif de azért vannak akik őt a pop királynőjének tartják laugh.gif én legalábbis szoktam látni ilyen tweeteket, amiket sokan retweetelnek rohog.gif

Szerintem Janet simán RnB/Soul. Mindig is az volt szerintem, max az első két albuma poposabb betütésű. Nekem ő nem igazán pop. laugh.gif
2011. augusztus 13. 18:20 #70
- törölt felhasználó -    
Számomra Jennifer Hudson is egy őstehetség meghajolo.gif

]
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:21 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.13. 18:09)
Én meg pont Ameriie-t nem ismerem, bár ismerős a neve, de mindjárt utána nézek biggrin.gif 
De Janet-től még ezt nagyon szeretem, olyan szép heart.gif

régen amugy Amerie volt, csak valamiért megváltoztatta mellow.gif bár szerintem fölösleges volt rohog.gif
1 Thing klippjét nézd majd meg *-*
5 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 18:22 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.13. 18:13)
Szerintem Janet simán RnB/Soul. Mindig is az volt szerintem, max az első két albuma poposabb betütésű. Nekem ő nem igazán pop. laugh.gif

igazábol énis furáltam unsure.gif de végülis az emberek furák, láttam már olyat hogy Rebecca Black a pop királynője _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat, chrisBrown14
2011. augusztus 13. 18:27 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (cassiecica @ 2011.08.13. 18:21)
régen amugy Amerie volt, csak valamiért megváltoztatta mellow.gif  bár szerintem fölösleges volt rohog.gif 
1 Thing klippjét nézd majd meg *-*

rájöttem, hogy ismerem ezt a számot laugh.gif hát ő is nagyon tud, lehet, hogy lesz egy új kedvencem w00t.gif
az egyik legnagyobb sláger nem maradhat ki meghajolo.gif

5 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, chrisBrown14, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 19:05 #74
- törölt felhasználó -    
Jee Nelly végre eljutottunk hozzá is. heart.gif
Amúgy ezt a számot mutattam már párotoknak,de húúú nagyon imádom. wub.gif Nem tudom eldönteni hogy Nelly-nek az R&B vagy a Hip Hop énje jobb.

Meg ez is fantastic:

4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 19:11 #75
- törölt felhasználó -    
Amúgy például Kelly Rowland-nek is voltak régebben (a Commander meg ezek előtt) nagyon jó számai.A Stole pedig az egyik kedvenc Kelly dalom. wub.gif

4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 19:15 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 19:05)
Jee Nelly végre eljutottunk hozzá is. heart.gif
Amúgy ezt a számot mutattam már párotoknak,de húúú nagyon imádom. wub.gif Nem tudom eldönteni hogy Nelly-nek az R&B vagy a Hip Hop énje jobb.

Meg ez is fantastic:

Hát a legnagyobb kedvencemet nem lehet kihagyni heart.gif heart.gif
De nekem ő annyira nem R&B, nem tudom miért, inkább már ilyen "light-os" Hip-Hop, de most inkább azt nem hozok, mert ez R&B topik biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 13. 19:19 #77
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 19:11)
Amúgy például Kelly Rowland-nek is voltak régebben (a Commander meg ezek előtt) nagyon jó számai.A Stole pedig az egyik kedvenc Kelly dalom.  wub.gif 

Hát igen, Kelly is nagyon jó volt, bár nekem már a When Love Takes Over sem tetszett, de ezek heart.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 13. 19:23 #78
janet7
janet7

Státusz.
Igen, Nelly szerintem is ilyen lightosabb Hip Hop.
És Kelly régebbi zenéi között tényleg voltak nagyok jók, még a mostani "tuctuc láz" előtt. rolleyes.gif
Nekem ez a kettő a kedvenc tőle:

Egyébként ezt az utóbbit Solange írta. wub.gif

Szerk: Na most látom, beraktuk mindketten az Obsessiont rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 20:32 #79
- törölt felhasználó -    
van 1 csaj, igaz nem szeretem, csak 1 számát ismerem, de az rohadtjó wub.gif

amugy nekem van 1 jó ötletem, hogy kicsit népszerübb legyen ez a műfaj is a fórumon wink.gif ha belájkolod, akkor leirom privibe wink.gif amugy semmi komoly laugh.gif csak ilyen hireket megjeleniteni roluk
5 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 13. 20:41 #80
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Ez is egy nagyszerűűű r'n'b szám. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98
62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!