Starity

R n' B

62 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. augusztus 04. 16:50 #761
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.08.03. 13:00)
Sziasztok!
Nemrég írtam a Keyshia klipről, nos elsején ki is jött  és gondoltam, megmutatom. Nekem nagyon bejön...vagyis minden ,ami vele kapcsolatos. ja és az albuma októberben jön. Írtam erről cikket, de mivel nem Justin Bieberről, meg a One Directionről van szó, nem rakták ki dry.gif Mindegy is, a kommentek fele úgyis arról szólna, hogy "nem ismerem, ki ez". Szóval inkább ide rakom ki, aki már ide téved, úgyis értékelni fogja biggrin.gif 
ÚÚ Teora én is láttam már a listát, nagyon kíváncsi vagyok. Az a baj, hogy csak pár dalt ismerek róla és nem mondanak még semmit a címek, de nagyon jó lesz az album, előre tudom, annak ellenére, hogy nem r&b.
Nagy kedvenc, már csak Eve miatt is heart.gif

w00t.gif Nekem nagyon tetszik a klip, amikor annál a kék cuccos falnál van, annál nekem elsőre Rihanna - Russian Roulette jutott eszembe. laugh.gif Amúgy nincs rá sok esély, hogy kiraknak "ismeretlen" előadókról írt cikkeket, asszem még tavaly janet7 küldött be Mos Def cikket, én is elolvastam és tiszta jó volt, normálisan meg volt fogalmazva, de nem rakták ki. Egyszer én is írtam 2pac cikket, ez volt az, s nagy nehezen 2-3 hét után kirakták (azért itt is van ilyen értelmes hsz: "jaj ne, már csak ez kellett."), a Kanye West-es cikkemet meg pár perc múlva. Most nem tudom, hogy ez előadótól függ, vagy meg éppen akkor van nagyon sok dolguk a modiknak (jó, mondjuk az bőven van nekik). rolleyes.gif
Én is nagyon várom a Rita albumot, már csak 23 nap. pompom.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. augusztus 04. 21:21 #762
hellorl
hellorl
alksldjskd
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Idézet (Teora @ 2012.08.04. 16:50)
w00t.gif Nekem nagyon tetszik a klip, amikor annál a kék cuccos falnál van, annál nekem elsőre Rihanna - Russian Roulette jutott eszembe. laugh.gif Amúgy nincs rá sok esély, hogy kiraknak "ismeretlen" előadókról írt cikkeket, asszem még tavaly janet7 küldött be Mos Def cikket, én is elolvastam és tiszta jó volt, normálisan meg volt fogalmazva, de nem rakták ki. Egyszer én is írtam 2pac cikket, ez volt az, s nagy nehezen 2-3 hét után kirakták (azért itt is van ilyen értelmes hsz: "jaj ne, már csak ez kellett."), a Kanye West-es cikkemet meg pár perc múlva. Most nem tudom, hogy ez előadótól függ, vagy meg éppen akkor van nagyon sok dolguk a modiknak (jó, mondjuk az bőven van nekik). rolleyes.gif 
Én is nagyon várom a Rita albumot, már csak 23 nap. pompom.gif

Nekem is egyből Rihanna jutott eszembe, csak mondom, nem említem meg itt, elvégre Rihanna neve tabu az r&b topikban rohog.gif
Igen értelek én, de az a baj, hogy ezeket az előadókat, (akiket mi ismerünk rolleyes.gif )- esélyünk sincs a többiekkel megismertetni, mert nem adnak rá lehetőséget, és ez nagyon elszomorít sad.gif
Am jó ez a 2paces cikk, összeszedett, meg lényegretörő biggrin.gif Azért a kommenteken látszott, hogy igenis van "kereslet" itt ezekre az előadókra. De hát így.. 110.gif
Úú Rita heart.gif Például a Roc the life élő verziója nekem jobban tetszik, mint a stúdióvörzsön rohog.gif
Erre vagyok még kíváncsi:
2 felhasználónak tetszik: Teora, Beliyah
2012. augusztus 09. 10:43 #763
- törölt felhasználó -    

Csodás hang.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Teora, Beliyah
2012. augusztus 09. 19:54 #764
- törölt felhasználó -    
Idézet
Például a Roc the life élő verziója nekem jobban tetszik, mint a stúdióvörzsön  rohog.gif 

Én az összes számát akusztikusan szeretem, olyan jól áll neki, ha csak egy gitár kíséri, s lehet hallana a gyönyörű, unszámítógépezett (van ilyen szó? laugh.gif ) hangját. Beliyah elküldte az albumon lévő számokat, amikből ilyen részletek voltak, és a legtöbb nagyon gagyi, csak 3 db szám volt, ami tetszett. sad.gif
Idézet
Csodás hang.

wub2.gif Zseni ez a pasi, az RnB királya. meghajolo.gif
2012. augusztus 10. 17:23 #765
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (Teora @ 2012.08.09. 19:54)
Én az összes számát akusztikusan szeretem, olyan jól áll neki, ha csak egy gitár kíséri, s lehet hallana a gyönyörű, unszámítógépezett (van ilyen szó? laugh.gif ) hangját. Beliyah elküldte az albumon lévő számokat, amikből ilyen részletek voltak, és a legtöbb nagyon gagyi, csak 3 db szám volt, ami tetszett. sad.gif 
wub2.gif Zseni ez a pasi, az RnB királya. meghajolo.gif 

unszámítógépezett _nevet.gif _nevet.gif most már van ilyen szó!
Én is , mihelyt meghallgattam, egyből írtam neki, hogy nem velem van -e a baj, hogy nem igazán tetszenek a dalok..hát akkor nem vagyok egyedül..sőt több helyen felismerhetetlen a hangja... blink.gif

Keri miatt is szeretem ezt a dalt amúgy..ahhoz képest, hogy 2009-es, tökéletes, nem az a parti tuctuc valami rohog.gif
2012. augusztus 13. 15:39 #766
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.08.10. 17:23)
unszámítógépezett _nevet.gif  _nevet.gif most már van ilyen szó!
Én is , mihelyt meghallgattam, egyből írtam neki, hogy nem velem van -e a baj, hogy nem igazán tetszenek a dalok..hát akkor nem vagyok egyedül..sőt több helyen felismerhetetlen a hangja... blink.gif 
Keri miatt is szeretem ezt a dalt amúgy..ahhoz képest, hogy 2009-es, tökéletes, nem az a parti tuctuc valami rohog.gif

Úú de furcsa Kellytől ilyen "new age"-t hallani. laugh.gif Amúgy jó szám. good.gif

meghajolo.gif
2012. augusztus 15. 16:17 #767
- törölt felhasználó -    

De rég hallgattam.
3 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah, Teora
2012. augusztus 15. 22:33 #768
hellorl
hellorl
alksldjskd

Hihetetlen élőben clapping.gif Közzétette, hogy az új albumának címe Girl on fire lesz thumbsup.gif Alig várom a szeptembert, hogy hallhassam az új dalát!

Imádom...az a baj, nem emlékszem, mi volt kint eddig és mi nem, pedig végiglapoztam, bocsi unsure.gif rohog.gif

Őt pedig nemrég fedeztem fel, ő is szóba került a "lesz Aaliyah-film, nem lesz Aaliyah - film" kapcsán. Lehet , hogy nagyon "belémbeszélték", de szerintem még hasonlítanak is..sőt egy One in a million covert is csinált a csajszi. Nagyon tehetséges, kár , hogy ő is tucatosodni akar,de nagyon. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Beliyah, Teora, WhiteRosee
2012. augusztus 25. 10:06 #769
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Ma van 11 éve, hogy elvesztettük Aaliyaht...
Bár imádatom még csak egy éve tart, ezt a napot nekem is nehéz megélnem. Mindig arra gondolok, hogy bárcsak ne készült volna el soha a Rock The Boat klip, vagy Liyah ne akart volna sietni a párjához haza, vagy kerestek volna más helyszínt. Tény, hogy ez a klip az egyik legesleggyönyörűbb a világon, de még se tudom úgy végig nézni, hogy ne járna az a fejemben, hogy: miért pont ő?
A legszebb nő volt és lesz is a világon. Szörnyű a tudat, hogy egy angyalt vesztettünk el..
Nyugodj Békében Liyah! heart.gif cray.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9aedoPmSh1rypiguo1_400.png

3 felhasználónak tetszik: hellorl, Teora, WhiteRosee
2012. augusztus 25. 11:35 #770
hellorl
hellorl
alksldjskd

Rest in peace! cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
2012. augusztus 25. 14:07 #771
- törölt felhasználó -    
heart.gif heart.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Teora, hellorl, Beliyah, WhiteRosee
2012. augusztus 29. 19:26 #772
- törölt felhasználó -    
Boldog 54. születésnapot, Michael!!! bday.gif

4 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl, WhiteRosee, Teora
2012. szeptember 04. 16:11 #773
- törölt felhasználó -    
Ez most komoly, hogy Nicki Minaj?

1 felhasználónak tetszik: hellorl
2012. szeptember 04. 16:44 #774
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (csibus0128 @ 2012.09.04. 16:11)
Ez most komoly, hogy Nicki Minaj?

Én is meglepődtem, hogy benne van, de az nem az eredeti verzió, csak egy Inferno remix. Más pozitívumot nem tudok írni, de legalább Nicki moderálta magát a dalban és nem adott ki semmilyen állathangot és nem morgott, meg ahogy szokta..elvégre csak Alicia dalról van szó rohog.gif Amúgy nem tudom, miért kellett 3 verziót csinálni a dalhoz..az eredeti lesz a legjobb, ami az albumon is helyet kap majd. Amúgy ennek a dalnak tök olyan a hangzása,mintha az Elements of freedom-ra készítették volna cool.gif

Tetszik a dal amúgy heart.gif
1 felhasználónak tetszik: WhiteRosee
2012. szeptember 06. 22:35 #775
- törölt felhasználó -    

De sokat lehetett erre rázni:)
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Teora
2012. szeptember 14. 10:42 #776
- törölt felhasználó -    

Egy remekmű 95-ből rolleyes.gif dance.gif
2012. szeptember 15. 19:48 #777
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet
Egy remekmű 95-ből  rolleyes.gif dance.gif

Úristen, mekkora ez a dal w00t.gif meghajolo.gif Nagyon szeretem én is...háhá 1 éves voltam akkor... rohog.gif

Október 2-án jön az album pompom.gif

Úgy szeretem ezt a csajszit, kár, hogy nem igazán lehet hallani felőle semmi újat sad.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Teora
2012. szeptember 16. 12:57 #778
- törölt felhasználó -    

Erre tisztán emlékszem, mintha csak tegnap lett volna.
2012. szeptember 18. 20:09 #779
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
de rég írtam ide
Lehet nem lesz érdekes amit mondok.Mindössze bevallom 13 éves kiskamasz vagyok blush.gif Aki ahogy nő, a stílusa úgy változik.Persze bevallom, nekem is vannak mai kedvenc sztárjaim, de sokkal szívesebben hallgatok komoly zenéket, valódi énekesekkel.Itt gondolok MJ-re, és persze r'n'b sztárokra, akik egy életen át beírták magukat a zenetörténelembe.Egyszerűen nem értem sokan, még felnőtt korosztály is, hogy tudja élvezetesen hallgatni Nicki Minajt(bocsánat aki szereti) és még sorolhatnám a megcsinált sztárokat, akiket egyedinek hisznek.És itt nem csak ezekkel a 'celebekkel' van bajom, hanem az elvakult rajongóikkal, akik az egekbe magasztalják őket és értelmetlen dolgokat mondanak a védelmükbe. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, hellorl, Teora
2012. szeptember 20. 21:54 #780
hellorl
hellorl
alksldjskd

wub.gif wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Teora, WhiteRosee
62 oldal 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44