Starity

R n' B

62 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 27. 12:50 #741
Beliyah
Beliyah
Who the fuck do you think I am?

Státuszi was served lemons but i made lemonade.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2718
Csatolások: 510
Azonosító: 171555
Fat Man is átállt a sötét-ronda-tuctuc oldalra, de valamikor ő is összehozott egy rohadt jó dalt.
1 felhasználónak tetszik: Teora
2012. július 27. 12:57 #742
Beliyah
Beliyah

Idézet (Beliyah @ 2012.07.27. 12:50)
Fat Man is átállt a sötét-ronda-tuctuc oldalra, de valamikor ő is összehozott egy rohadt jó dalt.

(Amit mellesleg a Love Like This Before dob fel a legjobban.)

(A 'Szerkesztem'-re akartam menni, nem a 'Válaszolokra'. Most válaszoltam magamnak. blink.gif )
2012. július 27. 13:19 #743
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2012.07.27. 12:57)
(Amit mellesleg a Love Like This Before dob fel a legjobban.)
(A 'Szerkesztem'-re akartam menni, nem a 'Válaszolokra'. Most válaszoltam magamnak.  blink.gif )

rohog.gif
Na igen, amúgy szerintem ez a Fat Man-es verzió ismertebb. Meg nekem mondjuk ez a verzió jobban tetszik, mint a Faith Evans-es. blush.gif Amúgy nem is hallottam erről az emberről még, de nem úgy néz ki (ezen a képen), hogy ma tuctucot nyomna. Mindjárt utána nézek lol2.gif
jéézus, egyik kedvenc számom volt kiskoromban, de rég hallottam happy.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2012. július 27. 14:42 #744
Beliyah
Beliyah

Idézet (Teora @ 2012.07.27. 13:19)
rohog.gif 
Na igen, amúgy szerintem ez a Fat Man-es verzió ismertebb. Meg nekem mondjuk ez a verzió jobban tetszik, mint a Faith Evans-es. blush.gif Amúgy nem is hallottam erről az emberről még, de nem úgy néz ki (ezen a képen), hogy ma tuctucot nyomna. Mindjárt utána nézek lol2.gif
jéézus, egyik kedvenc számom volt kiskoromban, de rég hallottam happy.gif 

Én mindkét verziót imádom. De mivel, (ha jól tudom) Faith-é az eredeti, így neki adom a voksot. biggrin.gif
Hát, tegnap kapcsolgattam a tv-t, és valami szar tucat zenéhez adta a nevét Fat. Onnan gondolom, hogy ő is betucatult. Ez az.

Amúgy, én is imádtam ezt a Kelis dalt. w00t.gif Köszikösziköszi. meghajolo.gif
Erről a klipről mindig Sean Paul I'm Still In Love With You-ja jut eszembe. smileeee.gif Azt is imádtam. Biztos a narancssárgaság miatt... biggrin.gif

Sean sem a régi már.. :\
2012. július 27. 15:33 #745
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2012.07.27. 14:42)
Én mindkét verziót imádom. De mivel, (ha jól tudom) Faith-é az eredeti, így neki adom a voksot. biggrin.gif
Hát, tegnap kapcsolgattam a tv-t, és valami szar tucat zenéhez adta a nevét Fat. Onnan gondolom, hogy ő is betucatult.  Ez az.
Amúgy, én is imádtam ezt a Kelis dalt.  w00t.gif Köszikösziköszi.  meghajolo.gif 
Erről a klipről mindig Sean Paul I'm Still In Love With You-ja jut eszembe. smileeee.gif Azt is imádtam. Biztos a narancssárgaság miatt... biggrin.gif
Sean sem a régi már.. :

Hát ez a Fatmanes szám, már nem azért, de ritka szar bad.gif Pedig Bob Sinclart régen bírtam, de ez a szám... mellow.gif
Ááá ezt de szerettem Seantól, el is felejtettem ezt a számot heart.gif Igen, régen ő is jó volt. Én lassan már majdnem mindenkiben csalódok, s nem tudom, hogy ez most a zenecsatornák hibája, vagy az előadóé. sad.gif A régiek a legjobbak, ők nem adják el magukat, mint ahogy a drága Lauryn se wub3.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Beliyah
2012. július 27. 16:52 #746
Beliyah
Beliyah

Idézet (Teora @ 2012.07.27. 15:33)
Hát ez a Fatmanes szám, már nem azért, de ritka szar bad.gif Pedig Bob Sinclart régen bírtam, de ez a szám... mellow.gif
Ááá ezt de szerettem Seantól, el is felejtettem ezt a számot heart.gif  Igen, régen ő is jó volt. Én lassan már majdnem mindenkiben csalódok, s nem tudom, hogy ez most a zenecsatornák hibája, vagy az előadóé. sad.gif A régiek a legjobbak, ők nem adják el magukat, mint ahogy a drága Lauryn se wub3.gif wub.gif 

Lauryn fantasztikus, és ezzel mindent elmondtam róla. wub.gif

Mostanában előszeretettel hallgatom Kelly Rowland két-első albumát. Ha már az eltucatosodott előadókról van szó, akkor ő sajnos az. Istenem, olyan jó dalokat csinált a DC-vel is, na meg ott van a csodás Dilemma, és erre most meg átpártolt Guettához. sad.gif
De azért nosztalgiázzunk...
Egyik legjobb dala szerintem a Solangeval közös. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Teora, hellorl
2012. július 27. 19:05 #747
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2012.07.27. 16:52)
Lauryn fantasztikus, és ezzel mindent elmondtam róla.  wub.gif 
Mostanában előszeretettel hallgatom Kelly Rowland két-első albumát. Ha már az eltucatosodott előadókról van szó, akkor ő sajnos az. Istenem, olyan jó dalokat csinált a DC-vel is, na meg ott van a csodás Dilemma, és erre most meg átpártolt Guettához. sad.gif
De azért nosztalgiázzunk... 
Egyik legjobb dala szerintem a Solangeval közös. heart.gif

Én Kellyt annyira nem szeretem soloban, a DC-vel volt a legjobb, meg a duettei még nagyon jók, ahogyan ez is, nagyon szép szám. wub.gif A Dillemáról meg ne is beszéljünk wub2.gif Aminek köze van Nellyhez, az csak jó lehet. wub3.gif Húú most hallgattam a régi Puff Daddy/P. Diddy számokat, és annyi jót találtam, volt olyan, amit már ismertem, csak nem tudtam, hogy ő az előadója w00t.gif
Ez a szám meg... áhhw biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2012. július 27. 19:22 #748
Beliyah
Beliyah

Idézet (Teora @ 2012.07.27. 19:05)
Én Kellyt annyira nem szeretem soloban, a DC-vel volt a legjobb, meg a duettei még nagyon jók, ahogyan ez is, nagyon szép szám. wub.gif A Dillemáról meg ne is beszéljünk wub2.gif Aminek köze van Nellyhez, az csak jó lehet. wub3.gif Húú most hallgattam a régi Puff Daddy/P. Diddy számokat, és annyi jót találtam, volt olyan, amit már ismertem, csak nem tudtam, hogy ő az előadója w00t.gif
Ez a szám meg... áhhw biggrin.gif 

Diddy is nagyon érti a dolgát. Bár, már annyira nem hallgatom őt, de nagyjából ismerem a munkásságát, és jó pár slágert összekreált régen. biggrin.gif
Ezt pedig csak neked hoztam. biggrin.gif Az Öld meg Rómeót!-ban hallottam. Nem ismerem az előadókat, de szerintem nagyon jó dal. biggrin.gif
2012. július 27. 19:43 #749
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beliyah @ 2012.07.27. 19:22)
Diddy is nagyon érti a dolgát. Bár, már annyira nem hallgatom őt, de nagyjából ismerem a munkásságát, és jó pár slágert összekreált régen. biggrin.gif
Ezt pedig csak neked hoztam. biggrin.gif Az Öld meg Rómeót!-ban hallottam. Nem ismerem az előadókat, de szerintem nagyon jó dal. biggrin.gif

Ezt a dalt még nem is hallottam, mondjuk a filmet soha nem néztem végig, amit sajnálok, majd egyszer bepótolom biggrin.gif De tetszik. smileeee.gif Ez a Dave Bing név ismerős, de a kereső valami öreg emberkét ad ki, valami kosárlabdást rohog.gif Ennek a Lil Mo-nak majd utána nézek, mert jó hangja van, főleg ha még RnB énekesnő is. Kell már valami új zene biggrin.gif Én most nagyon ráálltam az SWV Use Me számára, olyan gyönyörű wub.gif (azt hiszem, hogy azt nemrég már belinkeltem, nem szeretném megint smileeee.gif )
Ez viszont még nagyon tetszik az új albumukról.
2 felhasználónak tetszik: Beliyah, hellorl
2012. július 27. 21:00 #750
Beliyah
Beliyah

Idézet (Teora @ 2012.07.27. 19:43)
Ezt a dalt még nem is hallottam, mondjuk a filmet soha nem néztem végig, amit sajnálok, majd egyszer bepótolom  biggrin.gif  De tetszik. smileeee.gif Ez a Dave Bing név ismerős, de a kereső valami öreg emberkét ad ki, valami kosárlabdást rohog.gif Ennek a Lil Mo-nak majd utána nézek, mert jó hangja van, főleg ha még RnB énekesnő is. Kell már valami új zene  biggrin.gif Én most nagyon ráálltam az SWV Use Me számára, olyan gyönyörű wub.gif (azt hiszem, hogy azt nemrég már belinkeltem, nem szeretném megint smileeee.gif
Ez viszont még nagyon tetszik az új albumukról.

Ó, ha Lil Mo-ról találtál valamit, akkor feltétlenül szólj! biggrin.gif
Én is imádom az új albumot. Coko hangjától meg kifekszem még mindig.. Már csak a hosszú körmök kellenének újra. rohog.gif
2012. július 27. 22:04 #751
- törölt felhasználó -    
Basszus, nem hiszem el, hogy eddig nem ismertem ezt a csajt. w00t.gif Nagyon jó w00t.gif Ez a szám már most kedvenc wub.gif

jééé, Lil Wayne-nek meg van jó zenéje is ohmy.gif rohog.gif ááá de ez is csak feldolgozás biggrin.gif

2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. július 28. 18:40 #752
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Remélem nem haragszotok, de beszállok én is blush.gif Látom, nem nagy a sürgés-forgás, de drága Beliyah legalább te itt vagy wink.gif Nos ha már SWV és az I missed us album, akkor számomra ez a favorit a Do ya mellett:

Lassú, de mégis energikus, gyönyörű szöveggel heart.gif
Látom Lil Wayne is előkerült, ő sosem volt kedvenc, nem is lesz, max ebben kedvelem:

ÉS egy új, a klip nemsoká ki is jön, illetve Keyshia új albuma is. Nagyon várom már és úgy tűnik, nem tucatosodott a drágám. Mondjuk tőle csak jót vártam smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Teora, Beliyah
2012. július 28. 19:14 #753
- törölt felhasználó -    
Idézet (hellorl @ 2012.07.28. 18:40)
Remélem nem haragszotok, de beszállok én is blush.gif Látom, nem nagy a sürgés-forgás, de drága Beliyah legalább te itt vagy wink.gif Nos ha már SWV és az I missed us album, akkor számomra ez a favorit a Do ya mellett:
Lassú, de mégis energikus, gyönyörű szöveggel heart.gif
Látom Lil Wayne is előkerült, ő sosem volt kedvenc, nem is lesz, max ebben kedvelem:
ÉS egy új, a klip nemsoká ki is jön, illetve Keyshia új albuma is. Nagyon várom már és úgy tűnik, nem tucatosodott a drágám. Mondjuk tőle csak jót vártam smileeee.gif 

Óó nyugodtan, maradj is, mert most már nagyon kezd laposodni ez a topik. Bogszics is felszívódott, janet7-el se nagyon találkozok már itt, rajtunk kívül Norah szokott még jó zenéket ide hozni. beer.gif Szükségünk van több ilyen remek ízlésű tagra, mint te. wink.gif
A Keep You Home-t én is nagyon szeretem, mondjuk az egész albumot. heart.gif
Lil Wayne-t csak azért hoztam ide, mert megláttam azt a videót, belehallgattam és legalább nem olyan szörnyű, mint a mostani számai. biggrin.gif
Keyshia-nak lesz új albuma? w00t.gif Áá ez de jó hír. wub.gif
Érzem, hogy ezt most rongyosra fogom hallgatni, akármennyire is régi. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Beliyah
2012. július 28. 19:58 #754
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (Teora @ 2012.07.28. 19:14)
Óó nyugodtan, maradj is, mert most már nagyon kezd laposodni ez a topik. Bogszics is felszívódott, janet7-el se nagyon találkozok már itt, rajtunk kívül Norah szokott még jó zenéket ide hozni. beer.gif Szükségünk van több ilyen remek ízlésű tagra, mint te. wink.gif 
A Keep You Home-t én is nagyon szeretem, mondjuk az egész albumot. heart.gif
Lil Wayne-t csak azért hoztam ide, mert megláttam azt a videót, belehallgattam és legalább nem olyan szörnyű, mint a mostani számai. biggrin.gif 
Keyshia-nak lesz új albuma? w00t.gif Áá ez de jó hír. wub.gif 
Érzem, hogy ezt most rongyosra fogom hallgatni, akármennyire is régi. heart.gif

Köszönöm szépen, aranyos vagy meghajolo.gif Sajnos észrevettem, hogy szinte meghalt már ez a topik, a jóízléssel együtt. Az elmúlt hetekben ezt a topikot olvasgattam, hogy mégis képben legyek, eddig kikről is volt szó...hát volt itt mindenki rohog.gif
Nagyon jó a Diddy dal, szeretem én is. Azt hiszem az újabbak közül ez az egyik kedvencem tőle. A Mary-set linkelem be, mert azért vele az igazi, de van egy clear verzió Mary nélkül, csak az a Dirty Money albumán:

Ja és Keyshia albumának címe Woman to woman lesz. Erre az évre várhatjuk thumbsup.gif
a mai kedvenc:

A refrént imádom, olyan boldog leszek ettől a daltól wub.gif

Tök durva, de egy csomó kedvencem adatlapját csak most találom meg unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Teora, Beliyah
2012. július 29. 11:17 #755
Beliyah
Beliyah

Üdv itt drága hellorl! wink.gif
Lil Mo-tól kifeküdtem. Nagyon jó az a dal. És a hangja is. *.* A hajáról pedig Kelly Rowland régi haja ugrott be, csak neki piros tincsei voltak. biggrin.gif
Lil Wayne-t én is csak a Soldierben bírom elviselni, de szerintem csak azért, mert DC dal és mivel a lányokat imádom, így őt is ki kell bírnom benne. biggrin.gif
Amit belinkeltél Teora, az a Diddy dal.. Imádom, de leginkább Faith miatt. wub.gif
Ha már Faith, akkor..

Drága Liyah miatt szeretem a legjobban ezt a klipet, és dalt. heart.gif

JA ÉS. Keyshia új dala tökéletes. w00t.gif w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Teora
2012. július 29. 12:06 #756
hellorl
hellorl
alksldjskd
Idézet (Beliyah @ 2012.07.29. 11:17)
Üdv itt drága hellorl!  wink.gif 
Lil Mo-tól kifeküdtem. Nagyon jó az a dal. És a hangja is. *.* A hajáról pedig Kelly Rowland régi haja ugrott be, csak neki piros tincsei voltak. biggrin.gif
Lil Wayne-t én is csak a Soldierben bírom elviselni, de szerintem csak azért, mert DC dal és mivel a lányokat imádom, így őt is ki kell bírnom benne. biggrin.gif
Amit belinkeltél Teora, az a Diddy dal.. Imádom, de leginkább Faith miatt.  wub.gif 
Ha már Faith, akkor..

Drága Liyah miatt szeretem a legjobban ezt a klipet, és dalt. heart.gif
JA ÉS. Keyshia új dala tökéletes.  w00t.gif  w00t.gif

Köszönöm neked is Beliyah meghajolo.gif Úú és ez a dal. Imádom én is. Amúgy annyira szeretem, ha a legnagyobbak vannak egy klipben ááá wub.gif Biggie, Liyah ( R.I.P cray.gif), de ott van Mary is..hmm csodálatos thumbsup.gif
Számomra is van kedves Faith -dal:

ja és ha már Aaliyah (hamar idetaláltunk rohog.gif ), akkor ez is nagyszerű:

Beliyah ezt csak neked már csak Ginuwine miatt is biggrin.gif Amúgy imádtam a Timbo-Missy-Aaliyah triót, de számomra ők hárman istenek maradnak a zenében, annak ellenére, hogy Timbalandnek volt egy pár botlása rohog.gif Pl ez mi? unsure.gif
Úgy látom Beliyah, tényleg nagyon rákattantál Kelly-re, úgyhogy kedveskedem. Az első két albuma nagyszerű lett, a Here I am-en van némi szörnyűség. A Motivation nem valami nagy r&b-dal, de találtam egy különlegességet. Ez egy mashup, egyszerűen fantasztikus, sosem gondoltam volna, hogy a két klip ennyire passzolna. Kétlem, hogy Kelly-ék koppintottak volna, csak valahogy összeillik a képvilág meg minden. Természetesen Aaliyah fényévekkel jobb marad örökre, de ez nekem nagyon tetszik.

ja és bocsi, már megint Lil' Wayne, de hát mindenben benne van reklamalo.gif
2012. július 30. 17:32 #757
- törölt felhasználó -    
Idézet
A hajáról pedig Kelly Rowland régi haja ugrott be, csak neki piros tincsei voltak.

Elsőnek nekem is ez ugrott be biggrin.gif
áááhh kedvenc meghajolo.gif (azt a Mercit szívesen látnám a házam előtt rohog.gif )
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2012. július 31. 08:52 #758
- törölt felhasználó -    

Hamisítatlan 80's R n'B hangzás és gigasláger. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: hellorl, Teora
2012. augusztus 02. 14:09 #759
- törölt felhasználó -    
w00t.gif Itt van, hogy milyen számok lesznek az ORA albumon. Ááá és lesz egy akusztikus is. wub.gif

heart.gif
1 felhasználónak tetszik: hellorl
2012. augusztus 03. 13:00 #760
hellorl
hellorl
alksldjskd
Sziasztok!

Nemrég írtam a Keyshia klipről, nos elsején ki is jött és gondoltam, megmutatom. Nekem nagyon bejön...vagyis minden ,ami vele kapcsolatos. ja és az albuma októberben jön. Írtam erről cikket, de mivel nem Justin Bieberről, meg a One Directionről van szó, nem rakták ki dry.gif Mindegy is, a kommentek fele úgyis arról szólna, hogy "nem ismerem, ki ez". Szóval inkább ide rakom ki, aki már ide téved, úgyis értékelni fogja biggrin.gif

ÚÚ Teora én is láttam már a listát, nagyon kíváncsi vagyok. Az a baj, hogy csak pár dalt ismerek róla és nem mondanak még semmit a címek, de nagyon jó lesz az album, előre tudom, annak ellenére, hogy nem r&b.
Nagy kedvenc, már csak Eve miatt is heart.gif
62 oldal 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!