Starity

R n' B

62 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 12:44 #641
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon jó heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, WhiteRosee, janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. november 03. 14:57 #642
- törölt felhasználó -    

wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, WhiteRosee, janet7, Bogszics, Aalyah
2011. november 04. 11:12 #643
- törölt felhasználó -    

J.Lo. R&B korszakát imádtam. Jól állt neki.
6 felhasználónak tetszik: Adri98, WhiteRosee, hummingbirdheartbeat, janet7, Bogszics, Aalyah
2011. november 06. 10:28 #644
- törölt felhasználó -    
Húú, jó régen írtam blush.gif
Összegyűjtöttem a jelenlegi nagykedvenceket. smileeee.gif

meghajolo.gif

5 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, janet7, Bogszics, WhiteRosee
2011. november 06. 17:21 #645
- törölt felhasználó -    
Ez a pasi tud valamit.Végre egy jó mainstream rapper. thumbsup.gif

Azért látszik hogy ez nem most volt,csak sajnos ezekkel a számokkal nem tudott befutni úgyhogy mostmár kezdi elveszteni az eredetiségét és lassan már csak a f*száról tud rappelni.Attól még tud rappelni csak változtatni kéne a szövegén.Meg Nickivel sem kellett volna összeállni. rohog.gif

4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Adri98, WhiteRosee
2011. november 06. 18:15 #646
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ezt az utolsót pont valamelyik nap néztem és majdnem sírtam. laugh.gif És mikor le mertem írni kommentben, hogy ez nekem rohadtul nem tetszik és ez nem zene, akkor megkaptam, hogy én nem ismerem a jó zenét. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

"Kiss my ass and my anus cause it's finally famous"
Öö...
Ööööö...
HIP HOP IS F*CKING DEAD 110.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, hummingbirdheartbeat, Bogszics, WhiteRosee
2011. november 06. 18:26 #647
- törölt felhasználó -    
Már megint kezdjük a Hip Hop zenéknek a linkelését? laugh.gif Felőlem... cool.gif
Én ezt a Big Sean gyereket nem bírom blush.gif nem tudom miért, nem fogott meg...
heart.gif

úúú, régen ez volt a kedvenc számom heart.gif

ja és igen, Hip Hop is Dead!

(az aláírásomban ennek a szövege van biggrin.gif )

ja és ez a Mishon - Excuse me mama nagyon tetszik wub2.gif köszi Aalyah meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Bogszics, WhiteRosee
2011. november 07. 10:01 #648
- törölt felhasználó -    

heart.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Bogszics, WhiteRosee
2011. november 09. 16:25 #649
- törölt felhasználó -    

Jay-Z meghajolo.gif Beyonce (itt még) thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat, WhiteRosee
2011. november 11. 19:50 #650
janet7
janet7

Státusz.
Liyah volt a Fókuszban. Még most is bőgök cray.gif
A repülőgép szerencsétlenségben meghalt sztárokról volt szó. Persze az idióta rosszul mondta ki a nevét és alig beszéltek róla, másokról meg többet. Ő többet érdemel. reklamalo.gif

cray.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, WhiteRosee
2011. november 12. 19:55 #651
- törölt felhasználó -    

Istennő! meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, WhiteRosee, Bogszics
2011. november 12. 21:40 #652
- törölt felhasználó -    
Úr Isten! Annyira várom,az egész számot.heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, WhiteRosee, Bogszics
2011. november 13. 13:51 #653
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.11.12. 21:40)
Úr Isten! Annyira várom,az egész számot.heart.gif

Na basszus w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Ez valami rohadt jó eddig, de így már nem is lehet rossz. Úristen thumbsup.gif Itt az igazi Beyonce, ez áll neki a legjobban. Mary meg mindig. heart.gif Vááá nagyon várom már én is. wub.gif
Csak attól félek, hogy a megszállott Beyonce rajongók majd Maryt is elkezdik szidni, hogy Beyonce sokkal jobb stb. Az kéne még. 110.gif Csak mert Youtube-on a Put It In A Love Song élő fellépésnél csomóan írják, hogy Beyonce milliószor jobb és Alicia nem tud élőben énekelni ( _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif ) blabla. Majdnem bőgtem komolyan. Ennyire nem lehetnek idióták. A seggrázogatás nem Alicia műfaja, ennyi. Nem hinném, hogy egy rossz minőségű videóból, ahol Alicia nem is az igazi műfajában énekel meg lehetne mondani, hogy tud-e énekelni. Egyébként abban a videóban is k.rva jól énekelt, szóval nem értem. Tök mindegy Beyonce kivel énekelt volna, a sok idióta megszállott úgy is leszarozta volna a másik személyt. Többek közt ezért nem kedvelem Beyoncet már annyira. Az ilyen megszállottak miatt. Akik Alicára (érted b.zdmeg, pont Aliciára reklamalo.gif ) azt mondják, hogy nem tud énekelni, azok rohadtul nem ismerik a karrierjét. 110.gif
5 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, WhiteRosee, Bogszics
2011. november 13. 13:56 #654
janet7
janet7

Státusz.
Ó, hát ez remek. Egy másiknál (ugyanez a szám, csak több néző, több komment) már csinálják is. Hát én ezt nem bírom. reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Adri98, WhiteRosee, Bogszics
2011. november 13. 16:17 #655
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.11.13. 13:51)
Na basszus w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif 
Ez valami rohadt jó eddig, de így már nem is lehet rossz. Úristen thumbsup.gif Itt az igazi Beyonce, ez áll neki a legjobban. Mary meg mindig. heart.gif Vááá nagyon várom már én is. wub.gif 
Csak attól félek, hogy a megszállott Beyonce rajongók majd Maryt is elkezdik szidni, hogy Beyonce sokkal jobb stb. Az kéne még. 110.gif Csak mert Youtube-on a Put It In A Love Song élő fellépésnél csomóan írják, hogy Beyonce milliószor jobb és Alicia nem tud élőben énekelni ( _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif ) blabla. Majdnem bőgtem komolyan. Ennyire nem lehetnek idióták. A seggrázogatás nem Alicia műfaja, ennyi. Nem hinném, hogy egy rossz minőségű videóból, ahol Alicia nem is az igazi műfajában énekel meg lehetne mondani, hogy tud-e énekelni. Egyébként abban a videóban is k.rva jól énekelt, szóval nem értem. Tök mindegy Beyonce kivel énekelt volna, a sok idióta megszállott úgy is leszarozta volna a másik személyt. Többek közt ezért nem kedvelem Beyoncet már annyira. Az ilyen megszállottak miatt. Akik Alicára (érted b.zdmeg, pont Aliciára reklamalo.gif ) azt mondják, hogy nem tud énekelni, azok rohadtul nem ismerik a karrierjét. 110.gif

Ne is mond,Isteni szám lesz. meghajolo.gif
Azt én is utálom ha duettben,vagy akárhol leszólnak valakit. Főleg olyan embert, aki sokkal többet tett le az asztalra.Nagyon jó példa erre a Put it in a love song..amelyben megjegyzem,hogy alig különbözik a hangszínük. A másik kedvencem a : Whitney rosszabb mint Rihanna. _nevet.gif _nevet.gif
Én már csak nevetni tudok, akármit teszünk.. mindig a nagyobb hírnevű ember lesz a jobb.
5 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, WhiteRosee, janet7, Bogszics
2011. november 13. 20:01 #656
- törölt felhasználó -    
IMÁDOM blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, WhiteRosee, janet7, Bogszics
2011. november 15. 14:53 #657
- törölt felhasználó -    
Lutricia McNeal - Ain't That Just The Way

Amazing voice:) bár ez egy picit inkább soul...
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, WhiteRosee, janet7
2011. november 18. 18:44 #658
- törölt felhasználó -    
Ceep Calm And Listen To Big Sean beer.gif
Csak a Dance (A$$) sz.r majd meglátjátok hogy milyen f.sza gyerek csak adjatok neki esélyt.Hallgassátok meg az első mixtape-jét az nagyon jó. king.gif

Ki lesz graffitizve az osztálytermünk valami jókis gettósra. biggrin.gif thumbsup.gif

Na igen visszatérünk hip hop gyökereinkhez.Ez pl. ma ment is a sulirádióban.Team MIMS heart.gif

5 felhasználónak tetszik: Adri98, WhiteRosee, janet7, hummingbirdheartbeat, Bogszics
2011. november 19. 10:35 #659
- törölt felhasználó -    

Bocsi hogy megint Beyoncé blush.gif
De ezen könnybe lábadt a szemem. Annyira jó meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: waroftheroses, Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. november 19. 18:39 #660
- törölt felhasználó -    
Na elkezdtem szép sorban hallgatni Big Sean számait, és hát mit is mondjak...kellemes csalódás volt, nem is olyan rossz blush.gif kicsit Travie McCoy-ra emlélkeztet (nem tudom miért) unsure.gif
nagyon ez tetszik heart.gif

+ All my Life wub.gif
meg amikor megnéztem a My Last klipet, leesett, hogy mi is van az avatarodon Aalyah biggrin.gif

ezt meg tudom, hogy nem r'n b, de imádom wub3.gif

Idézet
Ki lesz graffitizve az osztálytermünk valami jókis gettósra.

Micsooda??! w00t.gif Ennyien szeretik a fekete zenét az osztályodban + még a sulirádióban is rap megy?! Ha nekem ilyen osztályom lenne rolleyes.gif nálunk a lányok legszívesebben pinkre festenék a falat dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, hummingbirdheartbeat, Bogszics
62 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!