R n' B
2011. november 03. 12:44
Ez nagyon jó
2011. november 04. 11:12
J.Lo. R&B korszakát imádtam. Jól állt neki.
2011. november 06. 17:21
Ez a pasi tud valamit.Végre egy jó mainstream rapper.
Azért látszik hogy ez nem most volt,csak sajnos ezekkel a számokkal nem tudott befutni úgyhogy mostmár kezdi elveszteni az eredetiségét és lassan már csak a f*száról tud rappelni.Attól még tud rappelni csak változtatni kéne a szövegén.Meg Nickivel sem kellett volna összeállni.
Azért látszik hogy ez nem most volt,csak sajnos ezekkel a számokkal nem tudott befutni úgyhogy mostmár kezdi elveszteni az eredetiségét és lassan már csak a f*száról tud rappelni.Attól még tud rappelni csak változtatni kéne a szövegén.Meg Nickivel sem kellett volna összeállni.
2011. november 06. 18:15
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ezt az utolsót pont valamelyik nap néztem és majdnem sírtam.
És mikor le mertem írni kommentben, hogy ez nekem rohadtul nem tetszik és ez nem zene, akkor megkaptam, hogy én nem ismerem a jó zenét.
"Kiss my ass and my anus cause it's finally famous"
Öö...
Ööööö...
HIP HOP IS F*CKING DEAD
"Kiss my ass and my anus cause it's finally famous"
Öö...
Ööööö...
HIP HOP IS F*CKING DEAD
2011. november 06. 18:26
Már megint kezdjük a Hip Hop zenéknek a linkelését?
Felőlem...
Én ezt a Big Sean gyereket nem bírom
nem tudom miért, nem fogott meg...
úúú, régen ez volt a kedvenc számom
ja és igen, Hip Hop is Dead!
(az aláírásomban ennek a szövege van
)
ja és ez a Mishon - Excuse me mama nagyon tetszik
köszi Aalyah
Én ezt a Big Sean gyereket nem bírom
úúú, régen ez volt a kedvenc számom
ja és igen, Hip Hop is Dead!
(az aláírásomban ennek a szövege van
ja és ez a Mishon - Excuse me mama nagyon tetszik
2011. november 07. 10:01
2011. november 09. 16:25
Jay-Z
2011. november 11. 19:50
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Liyah volt a Fókuszban. Még most is bőgök
A repülőgép szerencsétlenségben meghalt sztárokról volt szó. Persze az idióta rosszul mondta ki a nevét és alig beszéltek róla, másokról meg többet. Ő többet érdemel.
A repülőgép szerencsétlenségben meghalt sztárokról volt szó. Persze az idióta rosszul mondta ki a nevét és alig beszéltek róla, másokról meg többet. Ő többet érdemel.
2011. november 12. 19:55
Istennő!
2011. november 12. 21:40
Úr Isten! Annyira várom,az egész számot.
2011. november 13. 13:51
|
janet7 |
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.11.12. 21:40)
Úr Isten! Annyira várom,az egész számot.
Na basszus
Ez valami rohadt jó eddig, de így már nem is lehet rossz. Úristen
Csak attól félek, hogy a megszállott Beyonce rajongók majd Maryt is elkezdik szidni, hogy Beyonce sokkal jobb stb. Az kéne még.
2011. november 13. 16:17
Idézet (janet7 @ 2011.11.13. 13:51)
Na basszus
Itt az igazi Beyonce, ez áll neki a legjobban. Mary meg mindig.
Vááá nagyon várom már én is.
Csak attól félek, hogy a megszállott Beyonce rajongók majd Maryt is elkezdik szidni, hogy Beyonce sokkal jobb stb. Az kéne még.
Csak mert Youtube-on a Put It In A Love Song élő fellépésnél csomóan írják, hogy Beyonce milliószor jobb és Alicia nem tud élőben énekelni (
) blabla. Majdnem bőgtem komolyan. Ennyire nem lehetnek idióták. A seggrázogatás nem Alicia műfaja, ennyi. Nem hinném, hogy egy rossz minőségű videóból, ahol Alicia nem is az igazi műfajában énekel meg lehetne mondani, hogy tud-e énekelni. Egyébként abban a videóban is k.rva jól énekelt, szóval nem értem. Tök mindegy Beyonce kivel énekelt volna, a sok idióta megszállott úgy is leszarozta volna a másik személyt. Többek közt ezért nem kedvelem Beyoncet már annyira. Az ilyen megszállottak miatt. Akik Alicára (érted b.zdmeg, pont Aliciára
) azt mondják, hogy nem tud énekelni, azok rohadtul nem ismerik a karrierjét. 
Ne is mond,Isteni szám lesz.
Azt én is utálom ha duettben,vagy akárhol leszólnak valakit. Főleg olyan embert, aki sokkal többet tett le az asztalra.Nagyon jó példa erre a Put it in a love song..amelyben megjegyzem,hogy alig különbözik a hangszínük. A másik kedvencem a : Whitney rosszabb mint Rihanna.
Én már csak nevetni tudok, akármit teszünk.. mindig a nagyobb hírnevű ember lesz a jobb.
2011. november 15. 14:53
2011. november 18. 18:44
Ceep Calm And Listen To Big Sean
Csak a Dance (A$$) sz.r majd meglátjátok hogy milyen f.sza gyerek csak adjatok neki esélyt.Hallgassátok meg az első mixtape-jét az nagyon jó.
Ki lesz graffitizve az osztálytermünk valami jókis gettósra.
Na igen visszatérünk hip hop gyökereinkhez.Ez pl. ma ment is a sulirádióban.Team MIMS
Csak a Dance (A$$) sz.r majd meglátjátok hogy milyen f.sza gyerek csak adjatok neki esélyt.Hallgassátok meg az első mixtape-jét az nagyon jó.
Na igen visszatérünk hip hop gyökereinkhez.Ez pl. ma ment is a sulirádióban.Team MIMS
2011. november 19. 10:35
Bocsi hogy megint Beyoncé
De ezen könnybe lábadt a szemem. Annyira jó
2011. november 19. 18:39
Na elkezdtem szép sorban hallgatni Big Sean számait, és hát mit is mondjak...kellemes csalódás volt, nem is olyan rossz
kicsit Travie McCoy-ra emlélkeztet (nem tudom miért)
nagyon ez tetszik
+ All my Life
meg amikor megnéztem a My Last klipet, leesett, hogy mi is van az avatarodon Aalyah
ezt meg tudom, hogy nem r'n b, de imádom
Micsooda??!
Ennyien szeretik a fekete zenét az osztályodban + még a sulirádióban is rap megy?! Ha nekem ilyen osztályom lenne
nálunk a lányok legszívesebben pinkre festenék a falat
nagyon ez tetszik
+ All my Life
meg amikor megnéztem a My Last klipet, leesett, hogy mi is van az avatarodon Aalyah
ezt meg tudom, hogy nem r'n b, de imádom
Idézet
Micsooda??!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

5 felhasználónak tetszik: