Starity

R n' B

62 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. október 10. 22:39 #601
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
evoo és WhiteRosee, látom rátaláltatok az igazi r'n'b-re és milyen jól tettétek meghajolo.gif Üdv, (tudom későn kapcsolok rohog.gif ) jó hogy egyre többen vagyunk beer.gif
Aalyah az Kanyes gif...Tipikus rohog.gif Mekanie új számát is hallottam, és fantasztikus, egyre jobb lesz, ő az egyik soul-princess-ünk rolleyes.gif

new-age-ből annyira nem vagyok penge, de ha már újak, akkor ezeket találtam, lehet hogy hallottátok is:

Hú ebbe a számba első hallásra beleszerettem, és ez annak példája hogy igenis 2011-ben is lehet csinálni olyat ami igazi r'n'b/soul meghajolo.gif

Ez is lenyűgözött meghajolo.gif Tényleg lehet rajta érezni Prince-t.
5 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah, WhiteRosee, hummingbirdheartbeat
2011. október 11. 16:25 #602
- törölt felhasználó -    
"Apa lesz a nőverő énekes"

blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif

Most nem tudom hogy kezdjem.Előszöris hogy lehet ekkora p@raszt a cikk írója,hogy ennyire ellene szól ez az egész?Eldobom az agyam. reklamalo.gif reklamalo.gif

"Valamiért még van nő, akinek van gusztusa Chris Brown közelébe menni, sőt, gyereket is szülni neki." Mi a f@sz van?Most komolyan mondom kedvem lenne felrúgni valakit az űrbe...-.-

Másrészt,99% hogy a hír nemigaz,mivel CB-nek most két albuma is megfog majd jelenni,egy mixtape és egy stúdió úgyhogy szerintem nem lenne ideje apucit játszani.

De ha mégis igaz,akkor viszont nagyon örülök és tudom hogy marha jó apa lenne belőle. smileeee.gif Attól még hogy Rihannának levett egy kicsit az egójából egy időre... pardon.gif Attól még lehet jó apa.

Istenem,az az első három kép. heart.gif Remélem az állítólagos gyereke is ilyen lesz.De az anyukája most komolyan fehér? laugh.gif

6 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, Bogszics, janet7, Adri98, hummingbirdheartbeat, chrisBrown14
2011. október 11. 21:24 #603
- törölt felhasználó -    
Jelenlegi kedvencek:

6 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Adri98, janet7, Aalyah, WhiteRosee
2011. október 12. 20:40 #604
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Fuu de rég jártam errefele. laugh.gif
Na miujság? Miről maradtam le? biggrin.gif

Ez tök jó! biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. október 13. 17:32 #605
- törölt felhasználó -    
mai kedvencek: heart.gif

NAS - Street Dreams

chrisBrown14: nekem nem mutatja a videódat cray.gif ...milyen zene az?
ja és úgy látom, hogy miattad nem nagyon koptatták a billentyűzetet rohog.gif http://starity.hu/forum/topik/276189-boldog-szuletesnapot-chrisbrown14/
3 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, janet7, Bogszics
2011. október 13. 20:19 #606
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Idézet (Adri98 @ 2011.10.13. 17:32)
mai kedvencek: heart.gif
NAS - Street Dreams

chrisBrown14: nekem nem mutatja a videódat cray.gif ...milyen zene az?
ja és úgy látom, hogy miattad nem nagyon koptatták a billentyűzetet rohog.gif http://starity.hu/forum/topik/276189-boldog-szuletesnapot-chrisbrown14/

Azta, köszönöm, nagyon aranyos vagy! w00t.gif Hát igen.. rohog.gif Vagy azért, mert már köbö fél hónapja semmit sem csináltam itt, vagy csak nem érdeklem az embereket.biggrin.gif

Nem hinném hogy tetszene a szám, de ez az.smileeee.gif (Chris Brown - I love her)
Szerk.: Ez az utolsó szám qva jó! biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. október 13. 20:19 #607
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Mos Def! laugh.gif Vagyis mostmár Yasiin Bey cool.gif

Mai kedvencek:

3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. október 13. 20:46 #608
- törölt felhasználó -    
Méghogy ne tettszen Breezy száma? laugh.gif Már vagy harmadjára hallgatom meg wub2.gif a Make The World Round-ot meg már tizedjére hallgatom, kb egész nap az ment, (meg Proof - Forgive me blush.gif )
Yasiin Bey?? jó tudni, köszi a videót meghajolo.gif , de ide starity-re nem is az van írva think.gif
meghajolo.gif

szerintem egy kicsit kezdünk átmenni Hip Hop-ba (vagy legalábbis csak én) laugh.gif
bocsi, de ez lett az új szerelmem heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, chrisBrown14, Aalyah
2011. október 13. 20:50 #609
- törölt felhasználó -    
2011. október 13. 20:55 #610
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Adri98 @ 2011.10.13. 20:46)
Méghogy ne tettszen Breezy száma? laugh.gif Már vagy harmadjára hallgatom meg wub2.gif a Make The World Round-ot meg már tizedjére hallgatom, kb egész nap az ment, (meg Proof - Forgive me blush.gif
Yasiin Bey?? jó tudni, köszi a videót meghajolo.gif , de ide starity-re nem is az van írva think.gif
meghajolo.gif 

szerintem egy kicsit kezdünk átmenni Hip Hop-ba (vagy legalábbis csak én) laugh.gif 
bocsi, de ez lett az új szerelmem heart.gif 

Hát igen, szerintem idő kell, hogy meg legyen szokva, még hivatalos Fb-jén is Mos Def van... Meg egyes "fanok" komolyan úgy csinálnak, mintha ez valami személyes tragédiájuk lenne, hogy neki más lesz a neve, és hogy nekik ő mindig Mos Def marad és ne csinálja ezt...És tényleg úgy viselkednek, mintha lenne bármi közük hozzá és ez nem az ő döntése lenne. Ez annyira szánalmas. Ha szereti, akkor minimum elfogadja és támogatja a döntését, nem? Ezek meg úgy csinálnak, mintha ezzel nekik tenne rosszat és teszik a hülye megjegyzéseiket. Birkák 110.gif

Ó, engem nem zavar laugh.gif Úgyis rokon műfajok valamilyen szinten laugh.gif

Hát akkor már:

Kedvenc heart.gif
2011. október 14. 12:31 #611
- törölt felhasználó -    

AZ R n'B az egyik imádott műfajom:) főleg a 90's években élte szerintem fénykorát.
Íme egy remek darab:) thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics, Aalyah
2011. október 15. 13:36 #612
- törölt felhasználó -    
meghajolo.gif

csak én vettem észre, hogy 3:05-től ugyanaz a szöveg van benne, mint a Changes-ben? think.gif

+ meghajolo.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. október 15. 18:14 #613
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, hogy ismeritek-e őt, de én most találtam
olyan jó, hogy még vannak ilyen előadók smileeee.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. október 15. 19:20 #614
- törölt felhasználó -    

☻ ♥ ☻ Imááádom:)
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics, Aalyah
2011. október 15. 23:47 #615
- törölt felhasználó -    
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah, janet7
2011. október 17. 23:08 #616
- törölt felhasználó -    

Na haragudjatok, ha esetleg nem tartozik éppen az R n'B műfajába, bár szerintem inkább abba, mint máshovásmileeee.gif
Ma hallottam, uhhh, milyen régen hallottam. Nostalgie!!! w00t.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, Adri98, Bogszics, janet7
2011. október 18. 17:41 #617
- törölt felhasználó -    
Jeiijeijee. :koccint: Christ megszerettettem az osztálytársaimmal szóval remélem egyszer lesz majd olyan népszerű hogy eljön M.o.-ra.Én mindent megteszek érte. :lol: De szerintem nem sikerült volna megkedveltetni,ha tudják hogy megverte Rihannát. :rohog: Jaa amúgy szerintem is kedzdünk átmenni hip-hop ba.Adri látom teis rátaláltál Nas-ra.Helyes.:koccint: Képzeljétek új igazgatót avattunk a sulinkban és az volt a feladata,hogy énekelnie (vagy rappelnie) kellett egy rapszámot. :rohog: Volt rajta minden csuklyás pulcsi, fullcap,úgy nézett ki mint egy törpe justin bieber gangstásítva. :nevet:
Áhh nézzétek ez rajta lesz a Fortune-n és tisztára a régi stílusát idézi.Vagy legalábbis olyan mint amilyen az Exclusive-os számok voltak.De nagyon jó. :thumbsup:

Meg ez is azon lesz majd rajta.Szerintem nem lessz egy rossz album. :thumbsup:

Naas :king:

" Fuck Jay-Z,wassup niggaz? " :rohog: Amúgy rájöttem azóta hogy Jay-Z kezdte Nas oltogatását,aztán Nas visszaszólt,aztán Jay,aztán Nas aztán kb 10 éve így megy. :rohog:

http://www.youtube.com/watch?v=0ePQKD9iBfU

Ti tudjátok ki ez a Chingy?Van egy kis Travis Porter-es beütése,de fura hogy most látom először mert 2 milliós átlag nézettsége van a youtube-on. :blink:

Gondolom nagy baromság a szövege de azért jár rá a lábam. :D Ahogy erre is.Most mér nem jó szám? :rohog:

Jaaa és ha ESETLEG new age hip hop-ot hallgatnátok,akkor nézzetek BLKDMNDS-os videókat.

Azért ez is jó.Ezek hány évesek lehetnek?10? :rohog: Jó Ciara,Tyga meg Lil Twist tudom nem annyi de a többi? :nevet:

3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7
2011. október 18. 17:57 #618
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.10.18. 17:41)
Jeiijeijee.  beer.gif Christ megszerettettem az osztálytársaimmal szóval remélem egyszer lesz majd olyan népszerű hogy eljön M.o.-ra.Én mindent megteszek érte. laugh.gif De szerintem nem sikerült volna megkedveltetni,ha tudják hogy megverte Rihannát. rohog.gif Jaa amúgy szerintem is kedzdünk átmenni hip-hop ba.Adri látom teis rátaláltál Nas-ra.Helyes.beer.gif Képzeljétek új igazgatót avattunk a sulinkban és az volt a feladata,hogy énekelnie (vagy rappelnie) kellett egy rapszámot. rohog.gif Volt rajta minden csuklyás pulcsi, fullcap,úgy nézett ki mint egy törpe justin bieber gangstásítva. _nevet.gif

nevet2.gif _nevet.gif áájj, azt szívesen megnéztem volna rohog.gif Ja és igen, Nas-t most kezdem megszeretni heart.gif am nem hiszem el, hogy Christ meg kéne szerettetni bárkivel is, hiszen őt eleve szeretni kell beer.gif laugh.gif
És am Norah, üdvözlünk a topikban! beer.gif
Ezt DMX Aaliyah nevű kislányának küldöm smileeee.gif wub.gif

Hoppá rohog.gif a végén kiderül, hogy Trey-el is unokatesók tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, janet7
2011. október 18. 18:19 #619
- törölt felhasználó -    
Jah ezt kifelejtettem.Emlékszetek amikor mutattam Kid Ink-et és ti azt mondtátok hogy külsőre olyan mintha Chris meg Trey keveréke lenne?Na most állítólag unokatesók Chris-el.Szóval jól tippeltetek. nevet2.gif

3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7
2011. október 20. 19:09 #620
- törölt felhasználó -    
Mai kedvenc heart.gif

2 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat
62 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!