evoo és WhiteRosee, látom rátaláltatok az igazi r'n'b-re és milyen jól tettétek Üdv, (tudom későn kapcsolok ) jó hogy egyre többen vagyunk Aalyah az Kanyes gif...Tipikus Mekanie új számát is hallottam, és fantasztikus, egyre jobb lesz, ő az egyik soul-princess-ünk
new-age-ből annyira nem vagyok penge, de ha már újak, akkor ezeket találtam, lehet hogy hallottátok is:
Hú ebbe a számba első hallásra beleszerettem, és ez annak példája hogy igenis 2011-ben is lehet csinálni olyat ami igazi r'n'b/soul
Ez is lenyűgözött Tényleg lehet rajta érezni Prince-t.
Most nem tudom hogy kezdjem.Előszöris hogy lehet ekkora p@raszt a cikk írója,hogy ennyire ellene szól ez az egész?Eldobom az agyam.
"Valamiért még van nő, akinek van gusztusa Chris Brown közelébe menni, sőt, gyereket is szülni neki." Mi a f@sz van?Most komolyan mondom kedvem lenne felrúgni valakit az űrbe...-.-
Másrészt,99% hogy a hír nemigaz,mivel CB-nek most két albuma is megfog majd jelenni,egy mixtape és egy stúdió úgyhogy szerintem nem lenne ideje apucit játszani.
De ha mégis igaz,akkor viszont nagyon örülök és tudom hogy marha jó apa lenne belőle. Attól még hogy Rihannának levett egy kicsit az egójából egy időre... Attól még lehet jó apa.
Istenem,az az első három kép. Remélem az állítólagos gyereke is ilyen lesz.De az anyukája most komolyan fehér?
Méghogy ne tettszen Breezy száma? Már vagy harmadjára hallgatom meg a Make The World Round-ot meg már tizedjére hallgatom, kb egész nap az ment, (meg Proof - Forgive me )
Yasiin Bey?? jó tudni, köszi a videót , de ide starity-re nem is az van írva
szerintem egy kicsit kezdünk átmenni Hip Hop-ba (vagy legalábbis csak én) bocsi, de ez lett az új szerelmem
Méghogy ne tettszen Breezy száma? Már vagy harmadjára hallgatom meg a Make The World Round-ot meg már tizedjére hallgatom, kb egész nap az ment, (meg Proof - Forgive me ) Yasiin Bey?? jó tudni, köszi a videót , de ide starity-re nem is az van írva
szerintem egy kicsit kezdünk átmenni Hip Hop-ba (vagy legalábbis csak én) bocsi, de ez lett az új szerelmem
Hát igen, szerintem idő kell, hogy meg legyen szokva, még hivatalos Fb-jén is Mos Def van... Meg egyes "fanok" komolyan úgy csinálnak, mintha ez valami személyes tragédiájuk lenne, hogy neki más lesz a neve, és hogy nekik ő mindig Mos Def marad és ne csinálja ezt...És tényleg úgy viselkednek, mintha lenne bármi közük hozzá és ez nem az ő döntése lenne. Ez annyira szánalmas. Ha szereti, akkor minimum elfogadja és támogatja a döntését, nem? Ezek meg úgy csinálnak, mintha ezzel nekik tenne rosszat és teszik a hülye megjegyzéseiket. Birkák
Ó, engem nem zavar Úgyis rokon műfajok valamilyen szinten
Na haragudjatok, ha esetleg nem tartozik éppen az R n'B műfajába, bár szerintem inkább abba, mint máshová Ma hallottam, uhhh, milyen régen hallottam. Nostalgie!!!
Jeiijeijee. :koccint: Christ megszerettettem az osztálytársaimmal szóval remélem egyszer lesz majd olyan népszerű hogy eljön M.o.-ra.Én mindent megteszek érte. :lol: De szerintem nem sikerült volna megkedveltetni,ha tudják hogy megverte Rihannát. :rohog: Jaa amúgy szerintem is kedzdünk átmenni hip-hop ba.Adri látom teis rátaláltál Nas-ra.Helyes.:koccint: Képzeljétek új igazgatót avattunk a sulinkban és az volt a feladata,hogy énekelnie (vagy rappelnie) kellett egy rapszámot. :rohog: Volt rajta minden csuklyás pulcsi, fullcap,úgy nézett ki mint egy törpe justin bieber gangstásítva. :nevet:
Áhh nézzétek ez rajta lesz a Fortune-n és tisztára a régi stílusát idézi.Vagy legalábbis olyan mint amilyen az Exclusive-os számok voltak.De nagyon jó. :thumbsup:
Meg ez is azon lesz majd rajta.Szerintem nem lessz egy rossz album. :thumbsup:
Naas :king:
" Fuck Jay-Z,wassup niggaz? " :rohog: Amúgy rájöttem azóta hogy Jay-Z kezdte Nas oltogatását,aztán Nas visszaszólt,aztán Jay,aztán Nas aztán kb 10 éve így megy. :rohog:
Ti tudjátok ki ez a Chingy?Van egy kis Travis Porter-es beütése,de fura hogy most látom először mert 2 milliós átlag nézettsége van a youtube-on. :blink:
Gondolom nagy baromság a szövege de azért jár rá a lábam. :D Ahogy erre is.Most mér nem jó szám? :rohog:
Jaaa és ha ESETLEG new age hip hop-ot hallgatnátok,akkor nézzetek BLKDMNDS-os videókat.
Azért ez is jó.Ezek hány évesek lehetnek?10? :rohog: Jó Ciara,Tyga meg Lil Twist tudom nem annyi de a többi? :nevet:
Jeiijeijee. Christ megszerettettem az osztálytársaimmal szóval remélem egyszer lesz majd olyan népszerű hogy eljön M.o.-ra.Én mindent megteszek érte. De szerintem nem sikerült volna megkedveltetni,ha tudják hogy megverte Rihannát. Jaa amúgy szerintem is kedzdünk átmenni hip-hop ba.Adri látom teis rátaláltál Nas-ra.Helyes. Képzeljétek új igazgatót avattunk a sulinkban és az volt a feladata,hogy énekelnie (vagy rappelnie) kellett egy rapszámot. Volt rajta minden csuklyás pulcsi, fullcap,úgy nézett ki mint egy törpe justin bieber gangstásítva.
áájj, azt szívesen megnéztem volna Ja és igen, Nas-t most kezdem megszeretni am nem hiszem el, hogy Christ meg kéne szerettetni bárkivel is, hiszen őt eleve szeretni kell És am Norah, üdvözlünk a topikban! Ezt DMX Aaliyah nevű kislányának küldöm
Jah ezt kifelejtettem.Emlékszetek amikor mutattam Kid Ink-et és ti azt mondtátok hogy külsőre olyan mintha Chris meg Trey keveréke lenne?Na most állítólag unokatesók Chris-el.Szóval jól tippeltetek.