Starity

R n' B

62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 13. 16:19 #41
- törölt felhasználó -    
Úristen gyerekek mi van itt...R&B forradalom. w00t.gif Nem győztem lájkolgatni,már mindjárt leesik az ujjam. biggrin.gif Csak így tovább.És ezennel üdvözlök mindenkit a topicban. beer.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, hummingbirdheartbeat, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 16:23 #42
- törölt felhasználó -    
Szerintem Ashantit se felejtsük el, mert ő is nagyon jó volt, csak eltűnt sad.gif heart.gif

4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Aalyah, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 16:29 #43
- törölt felhasználó -    
Aalyah.. mondtam hogy uralni fogja az r&b starityt : DDD
Adri98: Ashanti se semmi *-* wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Adri98, janet7
2011. augusztus 13. 16:30 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.13. 16:23)
Szerintem Ashantit se felejtsük el, mert ő is nagyon jó volt, csak eltűnt  sad.gif  heart.gif

Egyetértek.Nekem a Foolish volt tőle a kedvencem. heart.gif Sőt nemcsak tőle a kedvencem,hanem úgy a kedvenc számaim egyike.Ez most nemtom mennyire volt érthető. laugh.gif

4 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 16:32 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 16:29)
Aalyah.. mondtam hogy uralni fogja az r&b starityt : DDD
Adri98: Ashanti se semmi *-*  wub.gif

Remélem igazad lesz. beer.gif Akkor még beszervezek 1-2 tagot hogy "sokasodjunk" biggrin.gif
2011. augusztus 13. 16:35 #46
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Ahogy nézem az egyik legjobb R&B előadó, R.Kelly kimaradt.
Hihetetlen hangja van.biggrin.gif Én már olyat is hallottam, hogy őt nevezik az r'n'b királyának. Na, ezen nem vitatkoznék.biggrin.gif

Hasonlítsátok össze a kettőt. Hihetetlen. meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Aalyah, Adri98, hummingbirdheartbeat, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 16:44 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.13. 16:35)
Ahogy nézem az egyik legjobb R&B előadó, R.Kelly kimaradt.
Hihetetlen hangja van.biggrin.gif Én már olyat is hallottam, hogy őt nevezik az r'n'b királyának. Na, ezen nem vitatkoznék.biggrin.gif
Hasonlítsátok össze a kettőt. Hihetetlen. meghajolo.gif

Na végre egy pasi is rohog.gif Ő is nagyon tud meghajolo.gif
Idézet
Egyetértek.Nekem a Foolish volt tőle a kedvencem.  Sőt nemcsak tőle a kedvencem,hanem úgy a kedvenc számaim egyike.Ez most nemtom mennyire volt érthető.

Értjük. biggrin.gif Nekem a What's Love tőle az örök favorit, de a Foolish is nagyon jó meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Aalyah, hummingbirdheartbeat, chrisBrown14, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 16:48 #48
- törölt felhasználó -    
chrisBrown14: Na már pont akartam szólni,hogy gyere. biggrin.gif

R.Kelly-nek pont mostanában kezdtem utánanézni és tényleg elég tehetséges.De mivel ő volt Aaliyah producere lehetetlen hogy béna legyen.Már gondolkodtam azon hogy ki is lehetne az R&B királya,és úgylátom ő "indulhat a választásokon". rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, hummingbirdheartbeat, chrisBrown14, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 16:55 #49
- törölt felhasználó -    
R.Kelly.. fantasztikus meghajolo.gif <33
5 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, Adri98, Aalyah, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 16:56 #50
- törölt felhasználó -    
Én a mostaniak közül (pasik közül) Trey Songz-ot is tisztelem meghajolo.gif Ő is tud meghajolo.gif

R.Kelly-nek ezt a számát nagyon szeretem heart.gif

4 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:01 #51
- törölt felhasználó -    
Amúgy azt tudtátok,hogy Aaliyah-ról régebben azt terjesztették,hogy 15 évesen hozzáment R.Kelly-hez?blink.gif Ezt a wikipédián olvastam. biggrin.gif Aaliyah szerepelt a Nickelodeon több műsorában is. 1994-ben jelent meg első lemeze, az Age Ain’t Nothing but a Number, melynek producere és legtöbb dalának szerzője R. Kelly R&B-énekes volt. A lemezről a legnagyobb sikert a Back & Forth című dal aratta. Nem sokkal ezután pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a tizenöt éves énekesnő – magát idősebbnek hazudva – feleségül ment a huszonhat éves producerhez. A VIBE magazin az állítólagos házassági anyakönyvi kivonatot is leközölte. Aaliyah és családja cáfolták a hírt.
2 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:07 #52
- törölt felhasználó -    
Áááh Trey Songz. heart.gif Őt is nagyon szeretem.Tőle ami nagyon bejön az a Say Aah.Amikor megjelent állandóan csak ezt hallgattam. thumbsup.gif És még Fabolous is jól nyomja benne.Felülmúlhatatlan,vagyis Chris egyszer majdnem felülmúlta. biggrin.gif

5 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7, chrisBrown14, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:11 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:01)
Amúgy azt tudtátok,hogy Aaliyah-ról régebben azt terjesztették,hogy 15 évesen hozzáment R.Kelly-hez?blink.gif Ezt a wikipédián olvastam. biggrin.gif Aaliyah szerepelt a Nickelodeon több műsorában is. 1994-ben jelent meg első lemeze, az Age Ain’t Nothing but a Number, melynek producere és legtöbb dalának szerzője R. Kelly R&B-énekes volt. A lemezről a legnagyobb sikert a Back & Forth című dal aratta. Nem sokkal ezután pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a tizenöt éves énekesnő – magát idősebbnek hazudva – feleségül ment a huszonhat éves producerhez. A VIBE magazin az állítólagos házassági anyakönyvi kivonatot is leközölte. Aaliyah és családja cáfolták a hírt.

Ez komoly? ohmy.gif Anyám, miket ki nem találnak, Aaliyah-ból nem nézném ki. Mondjuk a Wikipediára minden baromságot beírhatnak, mert ott is "tagok" írják az életrajzokat. rolleyes.gif

meghajolo.gif

3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:15 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:07)
Áááh Trey Songz. heart.gif Őt is nagyon szeretem.Tőle ami nagyon bejön az a Say Aah.Amikor megjelent állandóan csak ezt hallgattam. thumbsup.gif És még Fabolous is jól nyomja benne.Felülmúlhatatlan,vagyis Chris egyszer majdnem felülmúlta. biggrin.gif 

w00t.gif Chris verzióról nem is tudtam, de Trey-el kicsit jobb heart.gif Nekem az Already Taken a nagy kedvencem tőle, de ez is isteni meghajolo.gif

3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:22 #55
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.13. 17:11)
Ez komoly?  ohmy.gif Anyám, miket ki nem találnak, Aaliyah-ból nem nézném ki. Mondjuk a Wikipediára minden baromságot beírhatnak, mert ott is "tagok" írják az életrajzokat. rolleyes.gif 
meghajolo.gif 

Hát ezaz.Bow Wow életrajzában pl. annyi volt a helyesírási hiba,hogy alig bírtam felfogni mit akar. rohog.gif Hát Liyah-t én sem úgy ismerem.Különben is más volt a barátja.Igaz az később volt,de akkor meg el vált R.Kelly-től vagy mi? blink.gif
Húú ez pont az egyik kedvenc Aaliyah számom. heart.gif Ez meg a másik.Annyira szép,hogy az nem igaz. wub.gif
Bogszics mondta még,hogy a hangja olyan mint egy angyalnak. wub.gif

2011. augusztus 13. 17:28 #56
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 15:49)
huuh. én a rockot sosem szerettem túlzottan. mindigis a lájtosabb zenéket szerettem...
és én apumtól sem ismerném, mert ő inkább régi-disco zenét hallgat : DDD

Én ilyen fura vagyok, mert az r'n'b-t meg a rockot is imádom. De az ilyen "üvöltős", kemény metált már én sem:D
Fú gyerekek nem győzök lájkolgatni, nagyon jókat raktok be, és jó látni, hogy egyre többen vagyunk meghajolo.gif Az Aaliyah-os pletykát én is láttam, de szerintem sem igaz, főleg hogy Liyahról van szó.

Ashantitól én ezt szeretem nagyon:

Őrületes benne Ashanti hangja, és a gitár meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:28 #57
- törölt felhasználó -    
Pharell-t se hagyjuk ki, mert ő is egy nagy tehetség meghajolo.gif

4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:30 #58
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:22)
Hát ezaz.Bow Wow életrajzában pl. annyi volt a helyesírási hiba,hogy alig bírtam felfogni mit akar. rohog.gif Hát Liyah-t én sem úgy ismerem.Különben is más volt a barátja.Igaz az később volt,de akkor meg el vált R.Kelly-től vagy mi? blink.gif 
Húú ez pont az egyik kedvenc Aaliyah számom. heart.gif Ez meg a másik.Annyira szép,hogy az nem igaz.  wub.gif 
Bogszics mondta még,hogy a hangja olyan mint egy angyalnak. wub.gif

Jaj az At your best heart.gif Nem is véletlen, az a kezdés, meg úgy az egész olyan, mintha a mennyben lennék wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:32 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.13. 17:28)
Én ilyen fura vagyok, mert az r'n'b-t meg a rockot is imádom. De az ilyen "üvöltős", kemény metált már én sem:D 
Fú gyerekek nem győzök lájkolgatni, nagyon jókat raktok be, és jó látni, hogy egyre többen vagyunk meghajolo.gif Az Aaliyah-os pletykát én is láttam, de szerintem sem igaz, főleg hogy Liyahról van szó. 
Ashantitól én ezt szeretem nagyon:

Őrületes benne Ashanti hangja, és a gitár meghajolo.gif

Na, a másik kedvenc dalom Ashanti-tól. meghajolo.gif heart.gif
Azt hiszem ezt még talán a viván is adták...
Na meg ez: wub2.gif

4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 17:38 #60
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:07)

Ha már Trey, akkor ez se maradjon ki.biggrin.gif
Biztos ismeritek, de azért belinkelem.biggrin.gif Nekem személy szerint benne van a top 10-be, az tuti. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, hummingbirdheartbeat
62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!