R n' B
2011. augusztus 13. 16:19
Úristen gyerekek mi van itt...R&B forradalom.
Nem győztem lájkolgatni,már mindjárt leesik az ujjam.
Csak így tovább.És ezennel üdvözlök mindenkit a topicban.
2011. augusztus 13. 16:23
Szerintem Ashantit se felejtsük el, mert ő is nagyon jó volt, csak eltűnt
2011. augusztus 13. 16:30
Idézet (Adri98 @ 2011.08.13. 16:23)
Szerintem Ashantit se felejtsük el, mert ő is nagyon jó volt, csak eltűnt
Egyetértek.Nekem a Foolish volt tőle a kedvencem.
2011. augusztus 13. 16:32
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 16:29)
Aalyah.. mondtam hogy uralni fogja az r&b starityt : DDD
Adri98: Ashanti se semmi *-*
Adri98: Ashanti se semmi *-*
Remélem igazad lesz.
2011. augusztus 13. 16:35
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Ahogy nézem az egyik legjobb R&B előadó, R.Kelly kimaradt.
Hihetetlen hangja van.
Én már olyat is hallottam, hogy őt nevezik az r'n'b királyának. Na, ezen nem vitatkoznék.
Hasonlítsátok össze a kettőt. Hihetetlen.
Hihetetlen hangja van.
2011. augusztus 13. 16:44
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.13. 16:35)
Ahogy nézem az egyik legjobb R&B előadó, R.Kelly kimaradt.
Hihetetlen hangja van.
Én már olyat is hallottam, hogy őt nevezik az r'n'b királyának. Na, ezen nem vitatkoznék.
Hihetetlen hangja van.
Na végre egy pasi is
Idézet
Egyetértek.Nekem a Foolish volt tőle a kedvencem. Sőt nemcsak tőle a kedvencem,hanem úgy a kedvenc számaim egyike.Ez most nemtom mennyire volt érthető.
Értjük.
2011. augusztus 13. 16:48
chrisBrown14: Na már pont akartam szólni,hogy gyere.
R.Kelly-nek pont mostanában kezdtem utánanézni és tényleg elég tehetséges.De mivel ő volt Aaliyah producere lehetetlen hogy béna legyen.Már gondolkodtam azon hogy ki is lehetne az R&B királya,és úgylátom ő "indulhat a választásokon".
R.Kelly-nek pont mostanában kezdtem utánanézni és tényleg elég tehetséges.De mivel ő volt Aaliyah producere lehetetlen hogy béna legyen.Már gondolkodtam azon hogy ki is lehetne az R&B királya,és úgylátom ő "indulhat a választásokon".
2011. augusztus 13. 16:56
Én a mostaniak közül (pasik közül) Trey Songz-ot is tisztelem
Ő is tud
R.Kelly-nek ezt a számát nagyon szeretem
R.Kelly-nek ezt a számát nagyon szeretem
2011. augusztus 13. 17:01
Amúgy azt tudtátok,hogy Aaliyah-ról régebben azt terjesztették,hogy 15 évesen hozzáment R.Kelly-hez?
Ezt a wikipédián olvastam.
Aaliyah szerepelt a Nickelodeon több műsorában is. 1994-ben jelent meg első lemeze, az Age Ain’t Nothing but a Number, melynek producere és legtöbb dalának szerzője R. Kelly R&B-énekes volt. A lemezről a legnagyobb sikert a Back & Forth című dal aratta. Nem sokkal ezután pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a tizenöt éves énekesnő – magát idősebbnek hazudva – feleségül ment a huszonhat éves producerhez. A VIBE magazin az állítólagos házassági anyakönyvi kivonatot is leközölte. Aaliyah és családja cáfolták a hírt.
2011. augusztus 13. 17:07
Áááh Trey Songz.
Őt is nagyon szeretem.Tőle ami nagyon bejön az a Say Aah.Amikor megjelent állandóan csak ezt hallgattam.
És még Fabolous is jól nyomja benne.Felülmúlhatatlan,vagyis Chris egyszer majdnem felülmúlta.
2011. augusztus 13. 17:11
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:01)
Amúgy azt tudtátok,hogy Aaliyah-ról régebben azt terjesztették,hogy 15 évesen hozzáment R.Kelly-hez?
Ezt a wikipédián olvastam.
Aaliyah szerepelt a Nickelodeon több műsorában is. 1994-ben jelent meg első lemeze, az Age Ain’t Nothing but a Number, melynek producere és legtöbb dalának szerzője R. Kelly R&B-énekes volt. A lemezről a legnagyobb sikert a Back & Forth című dal aratta. Nem sokkal ezután pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a tizenöt éves énekesnő – magát idősebbnek hazudva – feleségül ment a huszonhat éves producerhez. A VIBE magazin az állítólagos házassági anyakönyvi kivonatot is leközölte. Aaliyah és családja cáfolták a hírt.
Ez komoly?
2011. augusztus 13. 17:15
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:07)
Áááh Trey Songz.
Őt is nagyon szeretem.Tőle ami nagyon bejön az a Say Aah.Amikor megjelent állandóan csak ezt hallgattam.
És még Fabolous is jól nyomja benne.Felülmúlhatatlan,vagyis Chris egyszer majdnem felülmúlta.
2011. augusztus 13. 17:22
Idézet (Adri98 @ 2011.08.13. 17:11)
Ez komoly?
Anyám, miket ki nem találnak, Aaliyah-ból nem nézném ki. Mondjuk a Wikipediára minden baromságot beírhatnak, mert ott is "tagok" írják az életrajzokat.
Hát ezaz.Bow Wow életrajzában pl. annyi volt a helyesírási hiba,hogy alig bírtam felfogni mit akar.
Húú ez pont az egyik kedvenc Aaliyah számom.
Bogszics mondta még,hogy a hangja olyan mint egy angyalnak.
2011. augusztus 13. 17:28
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 15:49)
huuh. én a rockot sosem szerettem túlzottan. mindigis a lájtosabb zenéket szerettem...
és én apumtól sem ismerném, mert ő inkább régi-disco zenét hallgat : DDD
és én apumtól sem ismerném, mert ő inkább régi-disco zenét hallgat : DDD
Én ilyen fura vagyok, mert az r'n'b-t meg a rockot is imádom. De az ilyen "üvöltős", kemény metált már én sem:D
Fú gyerekek nem győzök lájkolgatni, nagyon jókat raktok be, és jó látni, hogy egyre többen vagyunk
Ashantitól én ezt szeretem nagyon:
Őrületes benne Ashanti hangja, és a gitár
2011. augusztus 13. 17:28
Pharell-t se hagyjuk ki, mert ő is egy nagy tehetség
2011. augusztus 13. 17:30
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:22)
Hát ezaz.Bow Wow életrajzában pl. annyi volt a helyesírási hiba,hogy alig bírtam felfogni mit akar.
Hát Liyah-t én sem úgy ismerem.Különben is más volt a barátja.Igaz az később volt,de akkor meg el vált R.Kelly-től vagy mi?
Ez meg a másik.Annyira szép,hogy az nem igaz.
Jaj az At your best
2011. augusztus 13. 17:32
Idézet (Bogszics @ 2011.08.13. 17:28)
Én ilyen fura vagyok, mert az r'n'b-t meg a rockot is imádom. De az ilyen "üvöltős", kemény metált már én sem:D
Fú gyerekek nem győzök lájkolgatni, nagyon jókat raktok be, és jó látni, hogy egyre többen vagyunk
Az Aaliyah-os pletykát én is láttam, de szerintem sem igaz, főleg hogy Liyahról van szó.
Na, a másik kedvenc dalom Ashanti-tól.
Azt hiszem ezt még talán a viván is adták...
Na meg ez:
2011. augusztus 13. 17:38
|
|
chrisBrown14OKC |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 1870 Azonosító: 143010 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.08.13. 17:07)
Áááh Trey Songz.
Ha már Trey, akkor ez se maradjon ki.
Biztos ismeritek, de azért belinkelem.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

4 felhasználónak tetszik: