Aliciától megszokhattuk hogy hozza A SZÍNVONALAT
R n' B
2011. szeptember 28. 15:53
Halljátok,egyik ismerősöm mondta,hogy menjek vele hip-hop-ozni (mármint táncolni).Aztán kérdeztem tőle,hogy milyen zenékre táncolnak,ilyetszól olyanra ami most megy a viván meg régi számok remixelve.
What The Fuck?
Biztos hogy az hip-hop akar lenni?Legalább a Jason Derulo táncot megtanulhatnánk.
Amúgy van Veszprémbe,Füreden,Devecserbe,Pápán, valami Def Jam vagy mi a neve.Szerintetek menjek?
Megmagyaráznám nekik,hogy milyen zenére kéne táncolni.
2011. szeptember 28. 17:39
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ahh úristen ez az Aliciás szám...
Hát tőle nem is lehetett rosszra számítani, esküszöm annyira örülök, hogy van ilyen előadó, akiért nem kell aggódni, hogy beáll a sorba, mert ő SOSEM tenne ilyet, soha...Tökéletes, elképesztő
És Aalyah, menjél, mutasd meg nekik
Habár lehet, hogy megdobálnak a Vivás agykapacitásukkal, de...egy próbát megér
Amúgy is, legalább a nevében lévő DEF szócska szimpatikus
És Aalyah, menjél, mutasd meg nekik
Amúgy is, legalább a nevében lévő DEF szócska szimpatikus
2011. szeptember 28. 18:00
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát Aalyah ez az "hip hop tánc
" az ismerősöd elmondása szerint érdekesen hangzik, de szerintem is próbáld meg, már csak azért is hogy megmutassad nekik AZ IGAZIT
janet7
tőled nem is számítottam másra
Én meg a Béci imádó barátnőmnek megígértem hogy mutatok r'n'b meg rapszámokat (amik nem olyanok lesznek amilyenekre gondol, max megleődik, de reméljük hogy kicsit észhez tér
)
És igen, annyira jó hogy van itt van nekünk legalább Alicia
Ő az akiben teljesen, ezermilliószázalékig megbízok hogy nem tucatosodik el, hanem a zene neki a legfontosabb és mindig is az marad
Mindennek tetejébe még híres is, és elismert. Amúgy szerintem az új dalon érződik meg gondolom az albumon is érződni fog hogy anya lett, és hogy van saját családja. "I'm lookin' for a place, to call my own, i'm lookin for a house to make a home" főleg ezen, annyira gyönyörű
És igen, annyira jó hogy van itt van nekünk legalább Alicia
2011. szeptember 28. 18:19
Alicia most is hozta a formáját!A dal egyszerűen csodálatos!
Sajnos a mai világban ritka az ilyen előadó!
2011. szeptember 28. 19:53
Alicia új száma elképesztő.
Maradt a gyökereknél, de még is valami új, nem olyan mint a többi számai. Még mindig tud újat mutatni. Még jobban megimádtam Aliciat és a dalt is az első másodpercben
Adjon már ki új lemezt
Aalyah, én is jártam táncolni, 4évig.. de 4éves koromtól 8ig.Nem sok ragadt meg rajtam
volt kicsiknek is..
aztán felkerültem a nagyobbakhoz mikor 8 lettem... ők Rihanna-Pon de replay-ra táncoltak akkor,a többi számra nem emlékszem.. ja,de JLo-Jenny from the block..
Aztán többire tényleg nem.
Amikor otthagyott minket a tanár, akkor komolyodott volna az egész, szóval nem kóstoltam bele az igazi hiphopba :s
de egyszer újra szeretném kezdeni, csak nálunk nincs.. a városba bejárni suli mellet pedig nem túl jó ...:\
+ még táncoltunk erre: Xtina - Can't Hold Us Down
Maradt a gyökereknél, de még is valami új, nem olyan mint a többi számai. Még mindig tud újat mutatni. Még jobban megimádtam Aliciat és a dalt is az első másodpercben
Adjon már ki új lemezt
Aalyah, én is jártam táncolni, 4évig.. de 4éves koromtól 8ig.Nem sok ragadt meg rajtam
volt kicsiknek is..
aztán felkerültem a nagyobbakhoz mikor 8 lettem... ők Rihanna-Pon de replay-ra táncoltak akkor,a többi számra nem emlékszem.. ja,de JLo-Jenny from the block..
Aztán többire tényleg nem.
de egyszer újra szeretném kezdeni, csak nálunk nincs.. a városba bejárni suli mellet pedig nem túl jó ...:\
+ még táncoltunk erre: Xtina - Can't Hold Us Down
2011. október 01. 18:52
Áhh ez az Alicia szám ez a csúúcs.
Köszi köszi köszi.
Hát nemtudom még megbeszélem vele ezt a dolgot.Halljátok olyan jó suliba kerültem,itt szinte minden 6. ember szereti az igazi hip-hop-ot.
hummingbirdheartbeat: Nagyon jó az avatarod.
2011. október 01. 21:02
Idézet (Aalyah @ 2011.10.01. 18:52)
Áhh ez az Alicia szám ez a csúúcs.
Köszi köszi köszi.
Hát nemtudom még megbeszélem vele ezt a dolgot.Halljátok olyan jó suliba kerültem,itt szinte minden 6. ember szereti az igazi hip-hop-ot.
Minden 6.? Ez meglepő
és köszönöm
2011. október 02. 12:37
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.10.02. 11:15)
hmm.lenne 1 kérdésem
mielőtt még nem ismertétek Aaliyah-t , a TLC-t... SWV-t... és a többieket, mit hallgattatok,vagy kire néztetek fel ennyire ?
mielőtt még nem ismertétek Aaliyah-t , a TLC-t... SWV-t... és a többieket, mit hallgattatok,vagy kire néztetek fel ennyire ?
Hát... Én tucatrajongó korszakomban igazából ugyanazért rajongtam, ami épp ment. Most nem tudok úgy igazán egyet sem kiemelni, mert még ha akkoriban azokat a számokat, úgy mint most pl Aliciára egyik előadóra sem néztem fel ennyire. Sőt igazából annyira nem is érdekeltek, csak azt hallgattam, mert azt ismertem. Azért hálistennek söpöt, jusztin meg flourt se szerettem
Aalyah az durva de örülj neki
2011. október 02. 13:19
Idézet (Bogszics @ 2011.10.02. 12:37)
Hát... Én tucatrajongó korszakomban igazából ugyanazért rajongtam, ami épp ment. Most nem tudok úgy igazán egyet sem kiemelni, mert még ha akkoriban azokat a számokat, úgy mint most pl Aliciára egyik előadóra sem néztem fel ennyire. Sőt igazából annyira nem is érdekeltek, csak azt hallgattam, mert azt ismertem. Azért hálistennek söpöt, jusztin meg flourt se szerettem
De ha most mondanom kell egyet akkor Rihanna. Emlékszem hogy mindig az Umbrellára meg a a többi a számára buliztunk (nem olyan buli:D ) meg azt imádtuk. Azok még jók is voltak. De ennyi, örülök hogy megismertem ami valóban jó
A mi sulinkban aki igazi zenét hallgat, az is inkább rock (amit szintén szeretek), de a nagy "hiphop" tudás kimerül Béciben meg Eminemben.
Emlékszem hogy valaki nemrég kiírta face-re, hogy tudjátok van ez a "Te mondod xy, én meg hogy yx", és ezt úgy hogy "te mondod sp, én mondom Led zeppelin". Szóval ilyen totál értelmetlen összehasonlítást, hogy rockot hallgassunk és ne hiphopot, de könyörgöm söpö és társai nem hiphop!!!
Annyira jó hogy mindenki tévhitben él 
Rihanna...igen
facebook? csak én vagyok ilyen antiszoci, hogy felfüggesztettem magam róla?
2011. október 02. 14:58
Húú hát itt nagyon nagy hip-hop rajongók vannak.
Lehet látni az öltözködésükön,a sulirádióban is folyamatosan olyan rap számok mennek hogy azokat még én se ismerem sokszor.De persze itt is Eminem a legnagyobb kedvenc,viszont már sokszor találkoztam vele hogy kevésbé ismert előadókat szeretnek.Meg mondják is hogy a Flo Rida féle Club Cant Handle Me és társai,egy nagy khmm sz.rt hip hop.
Na mondom hogy én milyen zenéket hallgattam
:
Réges régen,úgy 10 évvel ezelőtt a Hupikék törpikék zenéje volt hatalmas nagy kedvencem,majd eltelt 3 év és megtaláltam anyám retro válogatás CD-jét.
Akkoriban Will Smith volt ami bejött,Coolio,Fugees meg ezek a régi nagy sztárok.11 éves korom körül török zenét hallgattam szóval Arash-t.
Aztán mindenféle néger pop zenét,ilyeneket mint Iyaz,Beyoncé,Jay Sean,Lil Wayne (kövezzetek meg de tényleg szerettem Lil Wayne-t
)De büszkén állíthatom,hogy már korábban találkoztam a hip-hop mikor EZ volt a kedvenc számom,és ez tényleg hip hop volt.Imádtam Flo Ridát kb.2009-ig.És durva ez a szám a Step Up 2 zenéje volt,a david guettás pedig a 3-é mégis mekkora a különbség a két szám között.Elszomorító hogy már a Step Up is elszaródott pedig mekkora volt az első két rész.Csak már kicsit uncsi ez a sablonos táncfilm.Mindig ugyanaz:A fehér táncoslány (akinek fekete a legjobb barátnője) találkozik a fehér táncosfiúval (akinek fekete a legjobb barátja),közben neveznek egy táncversenyre.Természetesen megnyerik és még egymásra is találnak.Na mindegy.
Nah akkor utána volt egy Fergie imádatom,és persze elért ide is a david guetta mánia.Őt is szerettem a Getting Over You-ig aztán rájöttem hogy egy franci kiskocsog.
Ezután Jason Derulo,Tinie Tempah,Keri Hilson,Kanye West. Majd CHRIS BROWN-ra rátaláltam és azóta is szeretem mind a mai napig.
Közben pedig egy csomó másik előadót is megismertem akiket a mai napig IMÁÁÁDOK.Jaa meg EZ a másik legrégebbi kedvenc rap számom,amit csodálatos módon az osztálytársamnak köszönhetem mert ő mutatta meg nekem általánosban.Fhúú de imádom ezt a számot mind a mai napig.
De az első rap szám EZ volt amit hallottam.
Arra semennyire sem emlékszem,hogy az RnB-t hogy szerettem meg.
VÉGE
Egyébként én sem használom a féjszbúkot.
Na mondom hogy én milyen zenéket hallgattam
Réges régen,úgy 10 évvel ezelőtt a Hupikék törpikék zenéje volt hatalmas nagy kedvencem,majd eltelt 3 év és megtaláltam anyám retro válogatás CD-jét.
VÉGE
Egyébként én sem használom a féjszbúkot.
2011. október 02. 15:17
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Most kezdtem rájönni mennyire is szeretem az R n' B-t,főleg Alicia Keysért vagyok oda,persze Aalyahnak sem hagyom ki pár számát,persze Ő még nem olyan nagy kedvenc,de sajnálom,hogy elhunyt,mert valószínűleg most ő is a csúcson lenne.Aalyahnának a Rock the Boat száma,míg Aliciának pedig Doesn't Mean Anything száma a kedvenc
Még Aalyah számát 2004-ben hallottam és úgy kezdett megtetszeni ez a műfaj,de közeltsem figyeltem fel rá annyira,mint most,mivel a popért rajongtam.De mára már elkezdtem más műfajok felé is érdelődni és közéjük tartozik a R n' B is
Még Aalyah számát 2004-ben hallottam és úgy kezdett megtetszeni ez a műfaj,de közeltsem figyeltem fel rá annyira,mint most,mivel a popért rajongtam.De mára már elkezdtem más műfajok felé is érdelődni és közéjük tartozik a R n' B is
2011. október 02. 16:38
WhiteRosee:
Örülünk,hogy még valaki idetévedt a mi kis topicunkba és annak is hogy így elkezdtél érdeklődni a műfaj iránt.
De vigyázz,mert ha egyszer igazán megszereted az RnB-t akkor nem szabadulsz.Aaliyah és Alicia még csak a kezdet,majd meglátod előbb-utóbb te is egyre jobban rá fogsz szokni,mert rengeteg és még annál is több jó előadó van.
Fresh New Jaysoon Derulooo.
http://www.youtube.com/watch?v=MceBCSvh0Hw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YDU0FHPIwBw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=23TBxRYEuWM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4oGUHRXT-wA&ob=av2e
Miért nem CSAK ilyeneket csinál?
Az egyik egy feldolgozás de fhúú jobb mint az eredeti.Szerintem ti is rájöttök melyik az.
Örülünk,hogy még valaki idetévedt a mi kis topicunkba és annak is hogy így elkezdtél érdeklődni a műfaj iránt.
2011. október 02. 17:18
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Idézet (Aalyah @ 2011.10.02. 16:38)
WhiteRosee:
De vigyázz,mert ha egyszer igazán megszereted az RnB-t akkor nem szabadulsz.Aaliyah és Alicia még csak a kezdet,majd meglátod előbb-utóbb te is egyre jobban rá fogsz szokni,mert rengeteg és még annál is több jó előadó van.
Az egyik egy feldolgozás de fhúú jobb mint az eredeti.Szerintem ti is rájöttök melyik az. 
Én a másodikra teszem a voksom,igaz csak belehallgattam a számokba.
Majd utána fogok nézni R n' B előadóknak és bővülni fog a kedvenceim listája is
Amúgy ha már itt tartunk Alicia új száma mesés,tudtam,hogy nem kell benne csalódnom
2011. október 02. 17:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (WhiteRosee @ 2011.10.02. 17:18)
Én a másodikra teszem a voksom,igaz csak belehallgattam a számokba.
Amúgy ha már itt tartunk Alicia új száma mesés,tudtam,hogy nem kell benne csalódnom
És Amy Winehouse milyen műfajt is énekelt?Mert úgy hallottam soult és rnb-t 
Én is üdvözöllek itt
És igen, Amy RnB, Soul, Jazz volt.
És a kérdésre válaszolva én már alig emlékszem, hogy miket hallgattam akkoriban.
Általában volt mindig csomó kedvencem, ami a Viván ment, de már akkor is utáltam a nagyobb részét, csak a másik részét meg szerettem. Régen hallgattam Britneyt, Avrilt, Ashlee Simpsont, Rihannát, Beyoncét, Ciarát, 50 centet (neee
És igazi RnB-ből Aaliyah, TLC és az SWV voltak az elsők, akiket megszerettem és azóta is a legnagyobbak Alicia és Michael mellett számomra.
2011. október 02. 18:04
Először is köszöntelek WhiteRosee
ajánlom figyelmedbe:
TLC-Waterfalls
SWV-Weak
Aaliyah-Try Again
-We need a resolution
-More than a Woman
-One in a Million
Alicia Keys-Fallin'
En Vogue-Don't let go
-Free your mind
szerintem mind tetszene
Aalyah .. köszönööööm
kerestem már EZT a számot 1 ideje.. örökzöldike
...1filmben hallottam,és nemtudtam hogy kinek a dala,tudom szégyen
Aztáán. csupa jódolgot linkeltél, és már a kezdetek -kezdetén is fekete zenét hallgattál, nemsemmi
jómondjuk Arash eléggé érdekes
Ja és a hupikék törpikék
.. a kék is egyfajta szín ...
És a Low hatalmas szám volt, imádtam..:heart
A Jason számok közül, szerintem a 3.feldolgozás.
WhiteRosee: Amy inkább véleményem szerint soul előadó volt, és az egyik legjobb
ajánlom figyelmedbe:
TLC-Waterfalls
SWV-Weak
Aaliyah-Try Again
-We need a resolution
-More than a Woman
-One in a Million
Alicia Keys-Fallin'
En Vogue-Don't let go
-Free your mind
szerintem mind tetszene
Aalyah .. köszönööööm
kerestem már EZT a számot 1 ideje.. örökzöldike
Aztáán. csupa jódolgot linkeltél, és már a kezdetek -kezdetén is fekete zenét hallgattál, nemsemmi
jómondjuk Arash eléggé érdekes
Ja és a hupikék törpikék
És a Low hatalmas szám volt, imádtam..:heart
A Jason számok közül, szerintem a 3.feldolgozás.
WhiteRosee: Amy inkább véleményem szerint soul előadó volt, és az egyik legjobb
2011. október 02. 18:04
|
|
WhiteRoseeZzz. |
|
Idézet (janet7 @ 2011.10.02. 17:56)
Én is üdvözöllek itt
És a kérdésre válaszolva én már alig emlékszem, hogy miket hallgattam akkoriban.
Általában volt mindig csomó kedvencem, ami a Viván ment, de már akkor is utáltam a nagyobb részét, csak a másik részét meg szerettem. Régen hallgattam Britneyt, Avrilt, Ashlee Simpsont, Rihannát, Beyoncét, Ciarát, 50 centet (neee
)t.A.T.u.-t
, Pussycat Dollst, Garbage-t...így hirtelen ennyire emlékszem. Ezek közül még vannak, akiknek a normálisabb zenéiből most is szeretek néhányat, de már nem akkora kedvencek, mint voltak. Kivéve a Garbage, mert az továbbra is az egyik legnagyobb nem RnB-t játszó kedvencem
És igazi RnB-ből Aaliyah, TLC és az SWV voltak az elsők, akiket megszerettem és azóta is a legnagyobbak Alicia és Michael mellett számomra.
Nos eléggé rövid kérdést fogok feltenni,de Jackora gondolsz?
Hm..régen tőle mennyiszer hallgattam a Billie Jeant és tavaly úgy volt fellépünk egy Jacko számra,egyből azt ordibáltam be,de a tanár miatt They Don't Care About Us lett.Nos meghallgattam eléggé jól hangzott,de sajna a fellépés pedig elmaradt,a tanár mondta idén viszont fellépünk csak nem Jackoval,hanem valami más számmal,ami neki most nagyon bejön
És köszönöm az üdvözléseket
2011. október 02. 18:06
|
janet7 |
|
Idézet (WhiteRosee @ 2011.10.02. 18:04)
Nos eléggé rövid kérdést fogok feltenni,de Jackora gondolsz?
Hm..régen tőle mennyiszer hallgattam a Billie Jeant és tavaly úgy volt fellépünk egy Jacko számra,egyből azt ordibáltam be,de a tanár miatt They Don't Care About Us lett.Nos meghallgattam eléggé jól hangzott,de sajna a fellépés pedig elmaradt,a tanár mondta idén viszont fellépünk csak nem Jackoval,hanem valami más számmal,ami neki most nagyon bejön
Igen, rá, de
2011. október 02. 18:06
Idézet (janet7 @ 2011.10.02. 17:56)
Én is üdvözöllek itt
)t.A.T.u.-t
, Pussycat Dollst, Garbage-t...így hirtelen ennyire emlékszem. Ezek közül még vannak, akiknek a normálisabb zenéiből most is szeretek néhányat, de már nem akkora kedvencek, mint voltak. Kivéve a Garbage, mert az továbbra is az egyik legnagyobb nem RnB-t játszó kedvencem
nee. t.A.T.u.? : DD
lemezem is volt tőlük
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Jön az új Bridgerton-sorozat? Meglepő karakter kaphat saját sztorit
Shonda Rhimes már a folytatáson gondolkozik.
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Ők voltak az idei Oscar-gála legjobban öltözött vendégei!
Március 15-én került megrendezésre az esemény.
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Itt a válasz - kiderült, milyen nevet használ Zendaya
Kiderült, milyen névvel írt alá.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Nem hiszed el, milyen jóképű férfi lett Kate Hudson fia!
Anya és fia együtt jelentek meg a Vanity Fair Oscar-partiján.
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Új szerelme van Liam Payne párjának?
Kate Cassidy újra kapcsolatban lehet.

5 felhasználónak tetszik: