Starity

R n' B

62 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 28. 14:37 #541
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
GYEREKEK VÉGREE meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif wub2.gif wub2.gif wub2.gif

Aliciától megszokhattuk hogy hozza A SZÍNVONALAT meghajolo.gif Én tudtam hogy jó lesz, gyönyörű heart.gif
5 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, WhiteRosee
2011. szeptember 28. 15:53 #542
- törölt felhasználó -    
Halljátok,egyik ismerősöm mondta,hogy menjek vele hip-hop-ozni (mármint táncolni).Aztán kérdeztem tőle,hogy milyen zenékre táncolnak,ilyetszól olyanra ami most megy a viván meg régi számok remixelve. _nevet.gif What The Fuck? _nevet.gif Biztos hogy az hip-hop akar lenni?Legalább a Jason Derulo táncot megtanulhatnánk. rohog.gif Amúgy van Veszprémbe,Füreden,Devecserbe,Pápán, valami Def Jam vagy mi a neve.Szerintetek menjek? rohog.gif Megmagyaráznám nekik,hogy milyen zenére kéne táncolni. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, WhiteRosee
2011. szeptember 28. 17:39 #543
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ahh úristen ez az Aliciás szám... wub.gif wub2.gif wub3.gif Hát tőle nem is lehetett rosszra számítani, esküszöm annyira örülök, hogy van ilyen előadó, akiért nem kell aggódni, hogy beáll a sorba, mert ő SOSEM tenne ilyet, soha...Tökéletes, elképesztő wub.gif meghajolo.gif

És Aalyah, menjél, mutasd meg nekik laugh.gif Habár lehet, hogy megdobálnak a Vivás agykapacitásukkal, de...egy próbát megér _nevet.gif
Amúgy is, legalább a nevében lévő DEF szócska szimpatikus _nevet.gif blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, WhiteRosee
2011. szeptember 28. 18:00 #544
Bogszics
Bogszics

Hát Aalyah ez az "hip hop tánc rohog.gif " az ismerősöd elmondása szerint érdekesen hangzik, de szerintem is próbáld meg, már csak azért is hogy megmutassad nekik AZ IGAZIT rohog.gif janet7 _nevet.gif tőled nem is számítottam másra rolleyes.gif Én meg a Béci imádó barátnőmnek megígértem hogy mutatok r'n'b meg rapszámokat (amik nem olyanok lesznek amilyenekre gondol, max megleődik, de reméljük hogy kicsit észhez tér rohog.gif )

És igen, annyira jó hogy van itt van nekünk legalább Alicia rolleyes.gif Ő az akiben teljesen, ezermilliószázalékig megbízok hogy nem tucatosodik el, hanem a zene neki a legfontosabb és mindig is az marad wub2.gif Mindennek tetejébe még híres is, és elismert. Amúgy szerintem az új dalon érződik meg gondolom az albumon is érződni fog hogy anya lett, és hogy van saját családja. "I'm lookin' for a place, to call my own, i'm lookin for a house to make a home" főleg ezen, annyira gyönyörű heart.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, WhiteRosee
2011. szeptember 28. 18:19 #545
- törölt felhasználó -    
Alicia most is hozta a formáját!A dal egyszerűen csodálatos! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Sajnos a mai világban ritka az ilyen előadó! sad.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, WhiteRosee
2011. szeptember 28. 19:53 #546
- törölt felhasználó -    
Alicia új száma elképesztő. wub3.gif
Maradt a gyökereknél, de még is valami új, nem olyan mint a többi számai. Még mindig tud újat mutatni. Még jobban megimádtam Aliciat és a dalt is az első másodpercben heart.gif
Adjon már ki új lemezt biggrin.gif blush.gif

Aalyah, én is jártam táncolni, 4évig.. de 4éves koromtól 8ig.Nem sok ragadt meg rajtam biggrin.gif
volt kicsiknek is..
aztán felkerültem a nagyobbakhoz mikor 8 lettem... ők Rihanna-Pon de replay-ra táncoltak akkor,a többi számra nem emlékszem.. ja,de JLo-Jenny from the block..
Aztán többire tényleg nem. biggrin.gif Amikor otthagyott minket a tanár, akkor komolyodott volna az egész, szóval nem kóstoltam bele az igazi hiphopba :s
de egyszer újra szeretném kezdeni, csak nálunk nincs.. a városba bejárni suli mellet pedig nem túl jó ...:\

+ még táncoltunk erre: Xtina - Can't Hold Us Down
5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98, Aalyah, WhiteRosee
2011. október 01. 18:52 #547
- törölt felhasználó -    
Áhh ez az Alicia szám ez a csúúcs. heart.gif Köszi köszi köszi. meghajolo.gif Hát nemtudom még megbeszélem vele ezt a dolgot.Halljátok olyan jó suliba kerültem,itt szinte minden 6. ember szereti az igazi hip-hop-ot. thumbsup.gif
hummingbirdheartbeat: Nagyon jó az avatarod. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, WhiteRosee, janet7, Adri98
2011. október 01. 21:02 #548
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.10.01. 18:52)
Áhh ez az Alicia szám ez a csúúcs. heart.gif Köszi köszi köszi. meghajolo.gif Hát nemtudom még megbeszélem vele ezt a dolgot.Halljátok olyan jó suliba kerültem,itt szinte minden 6. ember szereti az igazi hip-hop-ot. thumbsup.gif 
hummingbirdheartbeat: Nagyon jó az avatarod. beer.gif

Minden 6.? Ez meglepő ohmy.gif nem csak 50cent és Eminem nevét ismerik ? biggrin.gif

és köszönöm blush.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, WhiteRosee, janet7, Adri98
2011. október 02. 11:15 #549
- törölt felhasználó -    
hmm.lenne 1 kérdésem biggrin.gif
mielőtt még nem ismertétek Aaliyah-t , a TLC-t... SWV-t... és a többieket, mit hallgattatok,vagy kire néztetek fel ennyire ?smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, WhiteRosee, janet7, Adri98
2011. október 02. 12:37 #550
Bogszics
Bogszics

Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.10.02. 11:15)
hmm.lenne 1 kérdésem biggrin.gif
mielőtt még nem ismertétek Aaliyah-t , a TLC-t... SWV-t... és a többieket, mit hallgattatok,vagy kire néztetek fel ennyire ?smileeee.gif

Hát... Én tucatrajongó korszakomban igazából ugyanazért rajongtam, ami épp ment. Most nem tudok úgy igazán egyet sem kiemelni, mert még ha akkoriban azokat a számokat, úgy mint most pl Aliciára egyik előadóra sem néztem fel ennyire. Sőt igazából annyira nem is érdekeltek, csak azt hallgattam, mert azt ismertem. Azért hálistennek söpöt, jusztin meg flourt se szerettem rohog.gif De ha most mondanom kell egyet akkor Rihanna. Emlékszem hogy mindig az Umbrellára meg a a többi a számára buliztunk (nem olyan buli:D ) meg azt imádtuk. Azok még jók is voltak. De ennyi, örülök hogy megismertem ami valóban jóbiggrin.gif
Aalyah az durva de örülj neki w00t.gif A mi sulinkban aki igazi zenét hallgat, az is inkább rock (amit szintén szeretek), de a nagy "hiphop" tudás kimerül Béciben meg Eminemben. dry.gif Emlékszem hogy valaki nemrég kiírta face-re, hogy tudjátok van ez a "Te mondod xy, én meg hogy yx", és ezt úgy hogy "te mondod sp, én mondom Led zeppelin". Szóval ilyen totál értelmetlen összehasonlítást, hogy rockot hallgassunk és ne hiphopot, de könyörgöm söpö és társai nem hiphop!!! reklamalo.gif Annyira jó hogy mindenki tévhitben él dry.gif
5 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Aalyah, WhiteRosee, janet7, Adri98
2011. október 02. 13:19 #551
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.10.02. 12:37)
Hát... Én tucatrajongó korszakomban igazából ugyanazért rajongtam, ami épp ment. Most nem tudok úgy igazán egyet sem kiemelni, mert még ha akkoriban azokat a számokat, úgy mint most pl Aliciára egyik előadóra sem néztem fel ennyire. Sőt igazából annyira nem is érdekeltek, csak azt hallgattam, mert azt ismertem. Azért hálistennek söpöt, jusztin meg flourt se szerettem rohog.gif De ha most mondanom kell egyet akkor Rihanna. Emlékszem hogy mindig az Umbrellára meg a a többi a számára buliztunk (nem olyan buli:D ) meg azt imádtuk. Azok még jók is voltak. De ennyi, örülök hogy megismertem ami valóban jóbiggrin.gif
Aalyah az durva de örülj neki w00t.gif A mi sulinkban aki igazi zenét hallgat, az is inkább rock (amit szintén szeretek), de a nagy "hiphop" tudás kimerül Béciben meg Eminemben. dry.gif Emlékszem hogy valaki nemrég kiírta face-re, hogy tudjátok van ez a "Te mondod xy, én meg hogy yx", és ezt úgy hogy "te mondod sp, én mondom Led zeppelin". Szóval ilyen totál értelmetlen összehasonlítást, hogy rockot hallgassunk és ne hiphopot, de könyörgöm söpö és társai nem hiphop!!! reklamalo.gif Annyira jó hogy mindenki tévhitben él dry.gif

Rihanna...igen biggrin.gif Akkoriban volt a Good Girl Gone Bad korszak, azt szerettem. Meg 1 ideig nagy Avril fan voltam. biggrin.gif minden egyes számát toltam kívülről. biggrin.gif..meg akkor volt a Sexy B*tch (vagy Chick) őrűlet : D

facebook? csak én vagyok ilyen antiszoci, hogy felfüggesztettem magam róla? blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 14:58 #552
- törölt felhasználó -    
Húú hát itt nagyon nagy hip-hop rajongók vannak. wub.gif Lehet látni az öltözködésükön,a sulirádióban is folyamatosan olyan rap számok mennek hogy azokat még én se ismerem sokszor.De persze itt is Eminem a legnagyobb kedvenc,viszont már sokszor találkoztam vele hogy kevésbé ismert előadókat szeretnek.Meg mondják is hogy a Flo Rida féle Club Cant Handle Me és társai,egy nagy khmm sz.rt hip hop. rohog.gif
Na mondom hogy én milyen zenéket hallgattam _nevet.gif :
Réges régen,úgy 10 évvel ezelőtt a Hupikék törpikék zenéje volt hatalmas nagy kedvencem,majd eltelt 3 év és megtaláltam anyám retro válogatás CD-jét. rohog.gif Akkoriban Will Smith volt ami bejött,Coolio,Fugees meg ezek a régi nagy sztárok.11 éves korom körül török zenét hallgattam szóval Arash-t. _nevet.gif _nevet.gif Aztán mindenféle néger pop zenét,ilyeneket mint Iyaz,Beyoncé,Jay Sean,Lil Wayne (kövezzetek meg de tényleg szerettem Lil Wayne-t rohog.gif )De büszkén állíthatom,hogy már korábban találkoztam a hip-hop mikor EZ volt a kedvenc számom,és ez tényleg hip hop volt.Imádtam Flo Ridát kb.2009-ig.És durva ez a szám a Step Up 2 zenéje volt,a david guettás pedig a 3-é mégis mekkora a különbség a két szám között.Elszomorító hogy már a Step Up is elszaródott pedig mekkora volt az első két rész.Csak már kicsit uncsi ez a sablonos táncfilm.Mindig ugyanaz:A fehér táncoslány (akinek fekete a legjobb barátnője) találkozik a fehér táncosfiúval (akinek fekete a legjobb barátja),közben neveznek egy táncversenyre.Természetesen megnyerik és még egymásra is találnak.Na mindegy. biggrin.gif Nah akkor utána volt egy Fergie imádatom,és persze elért ide is a david guetta mánia.Őt is szerettem a Getting Over You-ig aztán rájöttem hogy egy franci kiskocsog. rohog.gif Ezután Jason Derulo,Tinie Tempah,Keri Hilson,Kanye West. Majd CHRIS BROWN-ra rátaláltam és azóta is szeretem mind a mai napig. wub.gif Közben pedig egy csomó másik előadót is megismertem akiket a mai napig IMÁÁÁDOK.Jaa meg EZ a másik legrégebbi kedvenc rap számom,amit csodálatos módon az osztálytársamnak köszönhetem mert ő mutatta meg nekem általánosban.Fhúú de imádom ezt a számot mind a mai napig. king.gif De az első rap szám EZ volt amit hallottam. wub.gif Arra semennyire sem emlékszem,hogy az RnB-t hogy szerettem meg. blush.gif
VÉGE rohog.gif

Egyébként én sem használom a féjszbúkot. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, hummingbirdheartbeat, janet7, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 15:17 #553
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Most kezdtem rájönni mennyire is szeretem az R n' B-t,főleg Alicia Keysért vagyok oda,persze Aalyahnak sem hagyom ki pár számát,persze Ő még nem olyan nagy kedvenc,de sajnálom,hogy elhunyt,mert valószínűleg most ő is a csúcson lenne.Aalyahnának a Rock the Boat száma,míg Aliciának pedig Doesn't Mean Anything száma a kedvenc blush.gif beer.gif
Még Aalyah számát 2004-ben hallottam és úgy kezdett megtetszeni ez a műfaj,de közeltsem figyeltem fel rá annyira,mint most,mivel a popért rajongtam.De mára már elkezdtem más műfajok felé is érdelődni és közéjük tartozik a R n' B is biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 16:38 #554
- törölt felhasználó -    
WhiteRosee:
Örülünk,hogy még valaki idetévedt a mi kis topicunkba és annak is hogy így elkezdtél érdeklődni a műfaj iránt. beer.gif De vigyázz,mert ha egyszer igazán megszereted az RnB-t akkor nem szabadulsz.Aaliyah és Alicia még csak a kezdet,majd meglátod előbb-utóbb te is egyre jobban rá fogsz szokni,mert rengeteg és még annál is több jó előadó van. wub.gif

Fresh New Jaysoon Derulooo. biggrin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=MceBCSvh0Hw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YDU0FHPIwBw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=23TBxRYEuWM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4oGUHRXT-wA&ob=av2e

Miért nem CSAK ilyeneket csinál? sad.gif Az egyik egy feldolgozás de fhúú jobb mint az eredeti.Szerintem ti is rájöttök melyik az. beer.gif
5 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 17:18 #555
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Idézet (Aalyah @ 2011.10.02. 16:38)
WhiteRosee:
Örülünk,hogy még valaki idetévedt a mi kis topicunkba és annak is hogy így elkezdtél érdeklődni a műfaj iránt. beer.gif De vigyázz,mert ha egyszer igazán megszereted az RnB-t akkor nem szabadulsz.Aaliyah és Alicia még csak a kezdet,majd meglátod előbb-utóbb te is egyre jobban rá fogsz szokni,mert rengeteg és még annál is több jó előadó van. wub.gif 
Fresh New Jaysoon Derulooo. biggrin.gif 
http://www.youtube.com/watch?v=MceBCSvh0Hw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=YDU0FHPIwBw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=23TBxRYEuWM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=4oGUHRXT-wA&ob=av2e
Miért nem CSAK ilyeneket csinál? sad.gif Az egyik egy feldolgozás de fhúú jobb mint az eredeti.Szerintem ti is rájöttök melyik az. beer.gif

Én a másodikra teszem a voksom,igaz csak belehallgattam a számokba. blush.gif
Majd utána fogok nézni R n' B előadóknak és bővülni fog a kedvenceim listája is beer.gif
Amúgy ha már itt tartunk Alicia új száma mesés,tudtam,hogy nem kell benne csalódnom wub.gif És Amy Winehouse milyen műfajt is énekelt?Mert úgy hallottam soult és rnb-t think.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 17:56 #556
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (WhiteRosee @ 2011.10.02. 17:18)
Én a másodikra teszem a voksom,igaz csak belehallgattam a számokba. blush.gif 
Majd utána fogok nézni R n' B előadóknak és bővülni fog a kedvenceim listája is beer.gif 
Amúgy ha már itt tartunk Alicia új száma mesés,tudtam,hogy nem kell benne csalódnom wub.gif És Amy Winehouse milyen műfajt is énekelt?Mert úgy hallottam soult és rnb-t think.gif

Én is üdvözöllek itt laugh.gif
És igen, Amy RnB, Soul, Jazz volt.

És a kérdésre válaszolva én már alig emlékszem, hogy miket hallgattam akkoriban. rohog.gif
Általában volt mindig csomó kedvencem, ami a Viván ment, de már akkor is utáltam a nagyobb részét, csak a másik részét meg szerettem. Régen hallgattam Britneyt, Avrilt, Ashlee Simpsont, Rihannát, Beyoncét, Ciarát, 50 centet (neee _nevet.gif )t.A.T.u.-t _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif, Pussycat Dollst, Garbage-t...így hirtelen ennyire emlékszem. Ezek közül még vannak, akiknek a normálisabb zenéiből most is szeretek néhányat, de már nem akkora kedvencek, mint voltak. Kivéve a Garbage, mert az továbbra is az egyik legnagyobb nem RnB-t játszó kedvencem heart.gif
És igazi RnB-ből Aaliyah, TLC és az SWV voltak az elsők, akiket megszerettem és azóta is a legnagyobbak Alicia és Michael mellett számomra. wub.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 18:04 #557
- törölt felhasználó -    
Először is köszöntelek WhiteRosee smileeee.gif
ajánlom figyelmedbe:
TLC-Waterfalls
SWV-Weak
Aaliyah-Try Again
-We need a resolution
-More than a Woman
-One in a Million
Alicia Keys-Fallin'
En Vogue-Don't let go
-Free your mind
szerintem mind tetszene beer.gif

Aalyah .. köszönööööm meghajolo.gif
kerestem már EZT a számot 1 ideje.. örökzöldike wub.gif ...1filmben hallottam,és nemtudtam hogy kinek a dala,tudom szégyen sad.gif

Aztáán. csupa jódolgot linkeltél, és már a kezdetek -kezdetén is fekete zenét hallgattál, nemsemmi biggrin.gif
jómondjuk Arash eléggé érdekes rohog.gif
Ja és a hupikék törpikék rohog.gif .. a kék is egyfajta szín ... rohog.gif
És a Low hatalmas szám volt, imádtam..:heart
A Jason számok közül, szerintem a 3.feldolgozás. biggrin.gif

WhiteRosee: Amy inkább véleményem szerint soul előadó volt, és az egyik legjobb meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, janet7, Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 18:04 #558
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Idézet (janet7 @ 2011.10.02. 17:56)
És a kérdésre válaszolva én már alig emlékszem, hogy miket hallgattam akkoriban. rohog.gif 
Általában volt mindig csomó kedvencem, ami a Viván ment, de már akkor is utáltam a nagyobb részét, csak a másik részét meg szerettem. Régen hallgattam Britneyt, Avrilt, Ashlee Simpsont, Rihannát, Beyoncét, Ciarát, 50 centet (neee _nevet.gif )t.A.T.u.-t _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif, Pussycat Dollst, Garbage-t...így hirtelen ennyire emlékszem. Ezek közül még vannak, akiknek a normálisabb zenéiből most is szeretek néhányat, de már nem akkora kedvencek, mint voltak. Kivéve a Garbage, mert az továbbra is az egyik legnagyobb nem RnB-t játszó kedvencem heart.gif
És igazi RnB-ből Aaliyah, TLC és az SWV voltak az elsők, akiket megszerettem és azóta is a legnagyobbak Alicia és Michael mellett számomra. wub.gif

Nos eléggé rövid kérdést fogok feltenni,de Jackora gondolsz? laugh.gif
Hm..régen tőle mennyiszer hallgattam a Billie Jeant és tavaly úgy volt fellépünk egy Jacko számra,egyből azt ordibáltam be,de a tanár miatt They Don't Care About Us lett.Nos meghallgattam eléggé jól hangzott,de sajna a fellépés pedig elmaradt,a tanár mondta idén viszont fellépünk csak nem Jackoval,hanem valami más számmal,ami neki most nagyon bejön blink.gif
És köszönöm az üdvözléseket beer.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. október 02. 18:06 #559
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (WhiteRosee @ 2011.10.02. 18:04)
Nos eléggé rövid kérdést fogok feltenni,de Jackora gondolsz? laugh.gif 
Hm..régen tőle mennyiszer hallgattam a Billie Jeant és tavaly úgy volt fellépünk egy Jacko számra,egyből azt ordibáltam be,de a tanár miatt They Don't Care About Us lett.Nos meghallgattam eléggé jól hangzott,de sajna a fellépés pedig elmaradt,a tanár mondta idén viszont fellépünk csak nem Jackoval,hanem valami más számmal,ami neki most nagyon bejön blink.gif 
És köszönöm az üdvözléseket beer.gif

Igen, rá, de

wink.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, WhiteRosee, Aalyah, Adri98
2011. október 02. 18:06 #560
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.10.02. 17:56)
Általában volt mindig csomó kedvencem, ami a Viván ment, de már akkor is utáltam a nagyobb részét, csak a másik részét meg szerettem. Régen hallgattam Britneyt, Avrilt, Ashlee Simpsont, Rihannát, Beyoncét, Ciarát, 50 centet (neee _nevet.gif )t.A.T.u.-t _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif, Pussycat Dollst, Garbage-t...így hirtelen ennyire emlékszem. Ezek közül még vannak, akiknek a normálisabb zenéiből most is szeretek néhányat, de már nem akkora kedvencek, mint voltak. Kivéve a Garbage, mert az továbbra is az egyik legnagyobb nem RnB-t játszó kedvencem heart.gif

nee. t.A.T.u.? : DD
lemezem is volt tőlük blush.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, WhiteRosee, Aalyah, Adri98, Bogszics
62 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!