Végre ma van egy kis szabadidőm a suli mellett!!!Első dolgom az volt, hogy meghallgassam az En Vogue-banda dalait.LENYŰGŐZTEK!!!Minden elismerésem a csjoknak!
R n' B
2011. szeptember 13. 21:29
2011. szeptember 13. 21:42
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
janet7 most jó ötletet adtál, tényleg jó lenne megnézni, csak nem lehet rossz ha a Don't let go van benne
Na tessék, nem véletlen mondom, hogy Terry az En vogue lelke...
Hummingbird nekem Dawn a kedvencem, de valahogy Cindyvel együtt. Igazából mindannyiukban van valami olyan, amiért külön szereted
csibus jól tetted
csibus jól tetted
2011. szeptember 14. 17:25
Jhaj, de gyönyörű!!!
2011. szeptember 14. 19:17
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na megnéztem azt a filmet és úristen, iszonyat jó volt.
Tudtam én, hogy nem lehet rossz ilyen szereplőkkel meg soundtrackkel, de nem számítottam ilyen jóra. Ha meg akarjátok nézni, akkor itt le lehet tölteni:
http://www.fileserve.com/file/4Zq9MAf
Arra kell menni, hogy "Slower Download", onnan meg rájöttök.
Csak annyi, hogy érzelmileg gyenge pillanataitokban ne nézzétek meg, de egyébként mindenkinek ajánlom, én imádtam.
http://www.fileserve.com/file/4Zq9MAf
Arra kell menni, hogy "Slower Download", onnan meg rájöttök.
Csak annyi, hogy érzelmileg gyenge pillanataitokban ne nézzétek meg, de egyébként mindenkinek ajánlom, én imádtam.
2011. szeptember 14. 19:54
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.14. 19:48)
Biztosan megfogom nézni
ha ilyen durván érzelmes film, akkor bajba leszek, hiszen még a Jersey Shoreon is tudtam sírni...
Amúgy két napja csak En Voguet hallgatok, beteges rajongó leszek. :|
ha ilyen durván érzelmes film, akkor bajba leszek, hiszen még a Jersey Shoreon is tudtam sírni...
Amúgy két napja csak En Voguet hallgatok, beteges rajongó leszek. :|
Igazából csak a vége felé, de...Naa nem mondok többet, úgy már nem jó
Áh, nálam nem lehetsz rosszabb, én még a Jóbarátokon is sírok néha.
Helyeees, belőlük sosem elég
2011. szeptember 14. 19:58
Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 19:54)
Igazából csak a vége felé, de...Naa nem mondok többet, úgy már nem jó
De tényleg nagyon jó volt

Hétvégén valószínű meg is nézem
Jóbarátokon?
De nem ám!
ma még csak 15x hallgathattam meg a Love Don't Love You-t.. a többit már nem számoltam
nagyon megfogott az egész mindene az En Voguenak.
2011. szeptember 14. 20:00
|
janet7 |
|
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.14. 19:58)
Hétvégén valószínű meg is nézem
Jóbarátokon?
azon max a nevetéstől lehet
De nem ám!
ma még csak 15x hallgathattam meg a Love Don't Love You-t.. a többit már nem számoltam
Jóbarátokon?
De nem ám!
Na, majd mesélj, hogy hogy tetszett.
Hát igen, attól is szoktam, de azért volt benne pár olyan rész, ahol meg is hatódtam. Ilyen vagyok na, nem tehetek róla.
Én egy időben mindig a Too Gone, Too Longgal voltam így, hogy egy nap kb. 15-ször meghallgattam és hónapokig mindennap meg kellett hallgatnom. Mondjuk így belegondolva, még most is meghallgatom mindennap.
2011. szeptember 14. 20:11
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Na most már én is nagyon kíváncsi vagyok a filmre
Na majd sort kerítek rá, de most egy kicsit besűrűsödtek a dolgok.
Nekem a Sad but true-val volt olyan, hogy totál függő voltam, egyszerűen nem tudtam betelni vele, azok a harmóniák meg úúristen
Így az egyik kedvencem lett tőlük
csibus az a szám is annyira jóó, kár hogy annyira mellőzve van a Masterpiece theatre, pedig van annyira jó mint a többi lemezük. Meg eleve az ötletet is nagyon jónak tartom, hogy vesznek néhány klasszikust, amelyikhez kell, írnak szöveget, és megspékelik azzal az r'n'b-s soul-os hangzással, és a fantasztikus hangjukkal
Nekem a Sad but true-val volt olyan, hogy totál függő voltam, egyszerűen nem tudtam betelni vele, azok a harmóniák meg úúristen
csibus az a szám is annyira jóó, kár hogy annyira mellőzve van a Masterpiece theatre, pedig van annyira jó mint a többi lemezük. Meg eleve az ötletet is nagyon jónak tartom, hogy vesznek néhány klasszikust, amelyikhez kell, írnak szöveget, és megspékelik azzal az r'n'b-s soul-os hangzással, és a fantasztikus hangjukkal
2011. szeptember 14. 20:18
Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 20:00)
Na, majd mesélj, hogy hogy tetszett.
Hát igen, attól is szoktam, de azért volt benne pár olyan rész, ahol meg is hatódtam. Ilyen vagyok na, nem tehetek róla.
Én egy időben mindig a Too Gone, Too Longgal voltam így, hogy egy nap kb. 15-ször meghallgattam és hónapokig mindennap meg kellett hallgatnom. Mondjuk így belegondolva, még most is meghallgatom mindennap.
A Don't Let Go után az a kedvencem. 
a Too Gone,Too Longot is nagyon megszerettem
a Don't Let Go-ról meg ne is beszéljünk
a Whatta Man is hatalmas szerelmem, főleg mert a Salt'N'Pepa-val közös számuk.
Tőlük a Let's talk about sex-t és a Push it-t szeretem a legjobban. azok örökzöldek
Még amit nagyon szeretek az En Voguetól az a Free your mind.. a klipet is imádom megnézni, főleg azért mert tesztelem magam hogy felismerem-e őket benne
És a sokadik nagy kedvencem a My Lovin'.
Az a szám is azok közé tartozik, amit már hallottam vagy rádióból vagy filmekből... ahogy meghallottam, egyből beugrott az egész, imádom.
2011. szeptember 14. 20:19
|
janet7 |
|
Engem a Masterpiece Theatre-ben csak a tudat zavar, hogy már nem volt Dawn, de egyébként tényleg nagyon jó album az is.
Mondjuk az tény, hogy az első három albumukat gyakrabban hallgatom, de ez is tökéletes lett azt a pici hiányt leszámítva. Főleg Sad But True meg No No No (Can't Come Back) ugyebár.
hummingbirdheartbeat:
Salt-N-Pepa váá, hogy én mennyire imádom őket.
Na ezt hívják rapnek és nem Nicki "Lil' Kim kopi" Minajt basszus. Pedig ők sem voltak éppen apácák, ha értitek mire gondolok, de mégsem csak annyit tudnak, hogy vetkőzzenek és megbotránkoztassanak.
Nekem a kedvencek tőlük a Whatta Man, Shoop, Heaven and Hell, None Of Your Bussiness meg a Somebody's Gettin' On My Nerves.
Húú a Free Your Mindban az elején elég nehezen ismertem fel őket, mert hasonlóan néznek ki ott (kivéve Dawn
), de már megy.
A My Lovin' volt a legelső szám, amit megszerettem tőlük, fenomenális.
Mondjuk az tény, hogy az első három albumukat gyakrabban hallgatom, de ez is tökéletes lett azt a pici hiányt leszámítva. Főleg Sad But True meg No No No (Can't Come Back) ugyebár.
hummingbirdheartbeat:
Salt-N-Pepa váá, hogy én mennyire imádom őket.
Húú a Free Your Mindban az elején elég nehezen ismertem fel őket, mert hasonlóan néznek ki ott (kivéve Dawn
A My Lovin' volt a legelső szám, amit megszerettem tőlük, fenomenális.
2011. szeptember 14. 20:33
|
|
Bogszics |
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 20:19)
Engem a Masterpiece Theatre-ben csak a tudat zavar, hogy már nem volt Dawn, de egyébként tényleg nagyon jó album az is.
Igen, Dawnnal nyilván sokkal jobb lett volna (nyilván, mivel a kedvencem:D ), meg azért is mert belevitt volna egy csipet (azért a klasszikusokba nem kell sok) vadságot.
Hát igen a Salt-N-Pepa...
Én még most a TLC-nek az Ooohh on the TLC tip-es korszakára kattantam rá, nem tudom miért
2011. szeptember 14. 20:36
Bogszics: A Masterpiece theatre korszakot annyira nem ismerem még. De érzem hogy itt lenne az ideje. Még csak abban a fázisban vagyok ,hogy a legsikeresebb, leghíresebb számaikkal barátkozom. Sőőt,már elég jól összebarátkoztam velük
Most már ideje lenne jobban bele mennem a lemezekbe..
janet7: Nicki Minajka? Ő ahhoz ért hogy a klipjeiben rózsaszín haja legyen, és óriási szeme , meg tekergesse a fejét
*netudjátok meg hogy hányszor kellett áttírnom amit Nickiről akartam elküldeni XD kicsit durvábbra sikeredett
janet7: Nicki Minajka? Ő ahhoz ért hogy a klipjeiben rózsaszín haja legyen, és óriási szeme , meg tekergesse a fejét
*netudjátok meg hogy hányszor kellett áttírnom amit Nickiről akartam elküldeni XD kicsit durvábbra sikeredett
2011. szeptember 16. 21:33
|
|
Bogszics |
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.16. 19:02)
Meghallgattam a Jade mindkét albumát és a második szerintem sokkal jobb lett.
Persze az első is jó 
Ezt a Jadet én raktam be először ugye? Bocs csak az utóbbi időben kissé el voltam foglalva az En vogue-gal
Na akkor jöjjenek azok amiket ugye mondtam
Ezt muszáj volt még egyszer beraknom
De az egész lemez...
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.