Starity

R n' B

62 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 13. 21:29 #501
- törölt felhasználó -    
Végre ma van egy kis szabadidőm a suli mellett!!!Első dolgom az volt, hogy meghallgassam az En Vogue-banda dalait.LENYŰGŐZTEK!!!Minden elismerésem a csjoknak!
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, janet7
2011. szeptember 13. 21:42 #502
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
janet7 most jó ötletet adtál, tényleg jó lenne megnézni, csak nem lehet rossz ha a Don't let go van benne w00t.gif Na tessék, nem véletlen mondom, hogy Terry az En vogue lelke... rolleyes.gif Hummingbird nekem Dawn a kedvencem, de valahogy Cindyvel együtt. Igazából mindannyiukban van valami olyan, amiért külön szereted wink.gif
csibus jól tetted thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat
2011. szeptember 14. 17:25 #503
- törölt felhasználó -    
Jhaj, de gyönyörű!!!
3 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Bogszics
2011. szeptember 14. 19:17 #504
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Na megnéztem azt a filmet és úristen, iszonyat jó volt. meghajolo.gif Tudtam én, hogy nem lehet rossz ilyen szereplőkkel meg soundtrackkel, de nem számítottam ilyen jóra. Ha meg akarjátok nézni, akkor itt le lehet tölteni:
http://www.fileserve.com/file/4Zq9MAf
Arra kell menni, hogy "Slower Download", onnan meg rájöttök. laugh.gif
Csak annyi, hogy érzelmileg gyenge pillanataitokban ne nézzétek meg, de egyébként mindenkinek ajánlom, én imádtam. heart.gif beer.gif
2 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics
2011. szeptember 14. 19:48 #505
- törölt felhasználó -    
Biztosan megfogom nézni thumbsup.gif
ha ilyen durván érzelmes film, akkor bajba leszek, hiszen még a Jersey Shoreon is tudtam sírni... rohog.gif

Amúgy két napja csak En Voguet hallgatok, beteges rajongó leszek. :|
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
2011. szeptember 14. 19:54 #506
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.14. 19:48)
Biztosan megfogom nézni  thumbsup.gif 
ha ilyen durván érzelmes film, akkor bajba leszek, hiszen még a Jersey Shoreon is tudtam sírni... rohog.gif 
Amúgy két napja csak En Voguet hallgatok, beteges rajongó leszek. :|

Igazából csak a vége felé, de...Naa nem mondok többet, úgy már nem jó laugh.gif De tényleg nagyon jó volt heart.gif
Áh, nálam nem lehetsz rosszabb, én még a Jóbarátokon is sírok néha. _nevet.gif
Helyeees, belőlük sosem elég rohog.gif wub.gif
2011. szeptember 14. 19:58 #507
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 19:54)
Igazából csak a vége felé, de...Naa nem mondok többet, úgy már nem jó laugh.gif De tényleg nagyon jó volt heart.gif
Áh, nálam nem lehetsz rosszabb, én még a Jóbarátokon is sírok néha. _nevet.gif 
Helyeees, belőlük sosem elég rohog.gif  wub.gif

Hétvégén valószínű meg is nézem beer.gif
Jóbarátokon? rohog.gif azon max a nevetéstől lehet biggrin.gif
De nem ám!
ma még csak 15x hallgathattam meg a Love Don't Love You-t.. a többit már nem számoltam biggrin.gif
nagyon megfogott az egész mindene az En Voguenak. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. szeptember 14. 20:00 #508
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.14. 19:58)
Hétvégén valószínű meg is nézem  beer.gif 
Jóbarátokon?  rohog.gif  azon max a nevetéstől lehet biggrin.gif
De nem ám!
ma még csak 15x hallgathattam meg a Love Don't Love You-t.. a többit már nem számoltam biggrin.gif
nagyon megfogott az egész mindene az En Voguenak. wub.gif

Na, majd mesélj, hogy hogy tetszett. beer.gif
Hát igen, attól is szoktam, de azért volt benne pár olyan rész, ahol meg is hatódtam. Ilyen vagyok na, nem tehetek róla. laugh.gif
Én egy időben mindig a Too Gone, Too Longgal voltam így, hogy egy nap kb. 15-ször meghallgattam és hónapokig mindennap meg kellett hallgatnom. Mondjuk így belegondolva, még most is meghallgatom mindennap. laugh.gif A Don't Let Go után az a kedvencem. heart.gif
2011. szeptember 14. 20:07 #509
janet7
janet7

Státusz.

Imádom heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. szeptember 14. 20:11 #510
Bogszics
Bogszics

Na most már én is nagyon kíváncsi vagyok a filmre rohog.gif Na majd sort kerítek rá, de most egy kicsit besűrűsödtek a dolgok.
Nekem a Sad but true-val volt olyan, hogy totál függő voltam, egyszerűen nem tudtam betelni vele, azok a harmóniák meg úúristen meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif wub2.gif Így az egyik kedvencem lett tőlük heart.gif
csibus az a szám is annyira jóó, kár hogy annyira mellőzve van a Masterpiece theatre, pedig van annyira jó mint a többi lemezük. Meg eleve az ötletet is nagyon jónak tartom, hogy vesznek néhány klasszikust, amelyikhez kell, írnak szöveget, és megspékelik azzal az r'n'b-s soul-os hangzással, és a fantasztikus hangjukkal meghajolo.gif
2011. szeptember 14. 20:18 #511
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 20:00)
Na, majd mesélj, hogy hogy tetszett. beer.gif 
Hát igen, attól is szoktam, de azért volt benne pár olyan rész, ahol meg is hatódtam. Ilyen vagyok na, nem tehetek róla. laugh.gif 
Én egy időben mindig a Too Gone, Too Longgal voltam így, hogy egy nap kb. 15-ször meghallgattam és hónapokig mindennap meg kellett hallgatnom. Mondjuk így belegondolva, még most is meghallgatom mindennap. laugh.gif A Don't Let Go után az a kedvencem. heart.gif

a Too Gone,Too Longot is nagyon megszerettem smileeee.gif
a Don't Let Go-ról meg ne is beszéljünk biggrin.gif azt már 14 meghallgatás után nem számoltam rohog.gif
a Whatta Man is hatalmas szerelmem, főleg mert a Salt'N'Pepa-val közös számuk.
Tőlük a Let's talk about sex-t és a Push it-t szeretem a legjobban. azok örökzöldek wub.gif

Még amit nagyon szeretek az En Voguetól az a Free your mind.. a klipet is imádom megnézni, főleg azért mert tesztelem magam hogy felismerem-e őket benne rohog.gif másrészről pedig elképesztően vad klip biggrin.gif és mégis igényes, és nem dugnak benne , mint ma divat rohog.gif
És a sokadik nagy kedvencem a My Lovin'. wub.gif
Az a szám is azok közé tartozik, amit már hallottam vagy rádióból vagy filmekből... ahogy meghallottam, egyből beugrott az egész, imádom.
2011. szeptember 14. 20:19 #512
janet7
janet7

Státusz.
Engem a Masterpiece Theatre-ben csak a tudat zavar, hogy már nem volt Dawn, de egyébként tényleg nagyon jó album az is.
Mondjuk az tény, hogy az első három albumukat gyakrabban hallgatom, de ez is tökéletes lett azt a pici hiányt leszámítva. Főleg Sad But True meg No No No (Can't Come Back) ugyebár. wub.gif

hummingbirdheartbeat:
Salt-N-Pepa váá, hogy én mennyire imádom őket. wub.gif Na ezt hívják rapnek és nem Nicki "Lil' Kim kopi" Minajt basszus. Pedig ők sem voltak éppen apácák, ha értitek mire gondolok, de mégsem csak annyit tudnak, hogy vetkőzzenek és megbotránkoztassanak. dry.gif Nekem a kedvencek tőlük a Whatta Man, Shoop, Heaven and Hell, None Of Your Bussiness meg a Somebody's Gettin' On My Nerves. heart.gif

Húú a Free Your Mindban az elején elég nehezen ismertem fel őket, mert hasonlóan néznek ki ott (kivéve Dawn rohog.gif ), de már megy.
A My Lovin' volt a legelső szám, amit megszerettem tőlük, fenomenális. wub.gif
2011. szeptember 14. 20:33 #513
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 20:19)
Engem a Masterpiece Theatre-ben csak a tudat zavar, hogy már nem volt Dawn, de egyébként tényleg nagyon jó album az is.
Mondjuk az tény, hogy az első három albumukat gyakrabban hallgatom, de ez is tökéletes lett azt a pici hiányt leszámítva. Főleg Sad But True meg No No No (Can't Come Back) ugyebár. wub.gif

Igen, Dawnnal nyilván sokkal jobb lett volna (nyilván, mivel a kedvencem:D ), meg azért is mert belevitt volna egy csipet (azért a klasszikusokba nem kell sok) vadságot. wub2.gif Hát igen, kár. De nem is erre céloztam, hanem hogy azon is nagyon jó számok vannak, meg annak is megvan a hangulata. Vagyis ez minden albumukkal így van, mert mindegyik egyedi a maga módján, és ezért szeretjük őket. És ezért is a kedvencem a Funky Divas, az annyira... meghajolo.gif elég csak a Free your mindra gondolni, és az összetételre. wub2.gif hummingbird én is imádom a klipjét, tényleg olyan vad, de elegánsan. Ők anélkül szexik hogy krvásak lennének. Én arra rájöttem, hogy milyen sorrendben vonulnak be, szólamok szerint fentről lefelé: Cindy, Dawn, Terry, Maxine. Aztán meg nagyjából meg tudom különböztetni őket. laugh.gif
Hát igen a Salt-N-Pepa... heart.gif Én is imádom, és úgy gondolom ahogy janet7. Minaj "zenéje" rágógumipop. A Whatta man meg duplán jó, és az is nagyon tetszik ahogy a két stílus egyesül, mármint hogy az En vogue dívásabb, a Pepa-sok meg a "vagány csajok" wub2.gif
Én még most a TLC-nek az Ooohh on the TLC tip-es korszakára kattantam rá, nem tudom miért wub2.gif Annyira őrültek voltak akkor, és biztos erre vagyok ráhangolódva. Nem biztos, tuti _nevet.gif
2011. szeptember 14. 20:36 #514
- törölt felhasználó -    
Bogszics: A Masterpiece theatre korszakot annyira nem ismerem még. De érzem hogy itt lenne az ideje. Még csak abban a fázisban vagyok ,hogy a legsikeresebb, leghíresebb számaikkal barátkozom. Sőőt,már elég jól összebarátkoztam velük rohog.gif Most már ideje lenne jobban bele mennem a lemezekbe.. biggrin.gif

janet7: Nicki Minajka? Ő ahhoz ért hogy a klipjeiben rózsaszín haja legyen, és óriási szeme , meg tekergesse a fejét rohog.gif

*netudjátok meg hogy hányszor kellett áttírnom amit Nickiről akartam elküldeni XD kicsit durvábbra sikeredett rohog.gif
2011. szeptember 14. 20:38 #515
janet7
janet7

Státusz.
Na ha már TLC:

Legeslegjobb. heart.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 14. 20:41 #516
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.14. 20:38)
Na ha már TLC:

Legeslegjobb. heart.gif meghajolo.gif

meghajolo.gif
... és azok a képek wub.gif
Lisa milyen édes rajtuk sad.gif heart.gif
2011. szeptember 14. 20:47 #517
- törölt felhasználó -    
http://www.kephost.com/images4/2011/9/14/ooqy5i13hdv66mkts18p.gif

ebbe az animációba pedig beleszerettem wub.gif
2011. szeptember 15. 18:14 #518
janet7
janet7

Státusz.

wub2.gif wub3.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 16. 19:02 #519
janet7
janet7

Státusz.
Meghallgattam a Jade mindkét albumát és a második szerintem sokkal jobb lett. heart.gif Persze az első is jó meghajolo.gif

1 felhasználónak tetszik: Bogszics
2011. szeptember 16. 21:33 #520
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.16. 19:02)
Meghallgattam a Jade mindkét albumát és a második szerintem sokkal jobb lett. heart.gif Persze az első is jó meghajolo.gif

Ezt a Jadet én raktam be először ugye? Bocs csak az utóbbi időben kissé el voltam foglalva az En vogue-gal rohog.gif Bár az sosem baj wub2.gif Na majd sort kerítek rájuk is, bár vannak előttük egy páran a sorban:D De ők is fantasztikusak ez egyértelmű meghajolo.gif

Na akkor jöjjenek azok amiket ugye mondtam rohog.gif wub.gif

Ezt muszáj volt még egyszer beraknom rohog.gif biggrin.gif

De az egész lemez... wub2.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
62 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!