Oké csak vagy a netem szar, vagy nemtudom.. de kivágok valamit innen :"D
am. a Put it in a love song klipről nem tudsz semmit?
Nem, fogalmam sincs. Pedig ugye elvileg elkészítették, és mikor láttam a képeket már úgy vártam, mivel az az egyik kedvenc az albumról, de aztán nem tudom mi lett...
Nem, fogalmam sincs. Pedig ugye elvileg elkészítették, és mikor láttam a képeket már úgy vártam, mivel az az egyik kedvenc az albumról, de aztán nem tudom mi lett...
ezt most nem 'tetszikelem':\
ajj. pedig én is úgy szeretem ezt a dalt
Kandii Váá amúgy annyira idegesít, hogy olvasom az Xscape videóknál a kommenteket és kevés olyat látok, ahol kiemelik Kandit. Jó, nyilván vannak olyanok is, meg amúgy sem nézem meg az összeset, de akkor is. Meg ugye volt az a pletyka (nem tudom, hogy igaz-e), amit elvileg Tamikáék terjesztettek el, hogy Kandi lefeküdt Jermaine Duprival, hogy nagyobb szerepe legyen az Xscape-ben, vagy valami ilyesmi. De szerintem ez baromság, mert az elején és a vége felé is ugyanannyi szerepe volt benne, legalábbis szerintem. Meg különben is neki egyáltalán nem lett volna szüksége erre ilyen hanggal. Ez csak féltékenykedés volt a részükről, hogy ezt terjesztették el. De akik ezeket leírják, azok -én legalábbis úgy veszem észre- úgy írják, mintha Kandi nem is tudna énekelni és csak így tudott megmaradni. Pedig -és ezt nem azért mondom, mert imádom- szerintem a 4 lány közül egyedül Kandi az, aki BÁRMIT ki tudna énekelni. Ő tudja egyedül azt az extra magas hangot, amit pl. Amel a For Real-ben, és emellett a mélyeket is simán, meg ugye nyújtások (mondjuk azok mindenkinél), meg minden. Szóval a másik három lány is nagyon tud énekelni, de belőlük nem nézném ki, hogy tényleg bármilyen magas és mély hangot ki tudnak énekelni. Kandiből meg igen. Szóval nem értem, hogy miért látok ilyen kevés Kandit előtérbe helyező kommentet. Szerintem igen is neki van a legerősebb hangja közülük...
Úristen nagyon jókat posztolgattok És hummingbird most látom csináltál Dawn-nak adatlapot Nagyon köszi Róla jut eszembe:
Szerintem nagyon jó lett a saját száma is, kár hogy nem ért el nagyobb sikereket Bár csak ezt az egyet hallottam. De ebben is hallatszik a vadócsága, meg azt imádom benne, hogy kicsit rockos is a szám, "rock'n'b ahogy írta valamelyik komment
DAAWN Ez a szám valami kib.szott jó És 2010-es ahh úristen Akkor már az én Terrym :
És HATALMAS nagy köszönet Dawn adatlapjáért!!!
Ahh ez a szám is milyen jóó Na akkor Cindy is legyen:
Neki sajna nem találtam szólószámát, csak ezt, de ebben is annyira jóó Az EV előtti időszakből valóak a felvételek, énekel néhány helyen, van felvétel valami sorozatból/filmből amiben szerepel, meg arról is amikor megnyer egy szépségversenyt
Ez is 2011-es Amúgy annyira jók azok felsők, illenek egymáshoz
Pont ma néztem olyanokat, amikben sorozatban szerepel, annyira édes. Húú már itt is mennyire tudott, isteni. Ááh eszméletlen, hogy még most is mennyire jók. Komolyan alig tudom elhinni...Az igazi Funky dívák
Max drágámról sajnos szinte semmit nem találni, de hogy ne legyen ő elnyomva (hiszen a kedvenc hangom ), berakom ezt a videót:
Pont ma néztem olyanokat, amikben sorozatban szerepel, annyira édes. Húú már itt is mennyire tudott, isteni. Ááh eszméletlen, hogy még most is mennyire jók. Komolyan alig tudom elhinni...Az igazi Funky dívák Max drágámról sajnos szinte semmit nem találni, de hogy ne legyen ő elnyomva (hiszen a kedvenc hangom ), berakom ezt a videót:
Épp akartam róla is keresni, köszi Még szép, szeretjük ám nagyon Dawn-t is szerk: bocs fáradt vagyok Maxinet, csak totál Dawnra koncentráltam Ja és megvannak a jelzők (most a videó alatti kommentről lestem Maxinet ),
szóval: Cindy, a bájos Dawn, a vadmacska, vezéregyéniség Terry, a csapat lelke (tetszik janet7?D )
Maxine, a titokzatos - szerintem -
Ezek a tulajdonságok persze mindegyikükben megvannak, csak így lebontva jobban. De ami mindegyikükra ugyanannyira jellemző az az egetrengető hang, szexisség, stílus, elegancia egy kis vadsággal A Funky Dívák
Épp akartam róla is keresni, köszi Még szép, szeretjük ám nagyon Dawn-t is Ja és megvannak a jelzők (most a videó alatti kommentről lestem Dawnét ), szóval: Cindy, a bájos Dawn, a vadmacska, vezéregyéniség Terry, a csapat lelke (tetszik janet7?D )
Maxine, a titokzatos - szerintem -
Ezek a tulajdonságok persze mindegyikükben megvannak, csak így lebontva jobban. De ami mindegyikükra ugyanannyira jellemző az az egetrengető hang, szexisség, stílus, elegancia egy kis vadsággal A Funky Dívák
Így van, így van Tetszik ám, de még mennyire Max még lehetne 'a Coko-hangú' Pontosan Istennők
Húú most nagyon örülök, mert sikerült letöltenem azt a filmet, aminek ez a betétdala. Már nagyon érdekel egy ideje egyrészt a Soundtrack, másrészt a tartalom, szereplők, korszak miatt, úgyhogy vááá örülök, hogy le tudtam tölteni, mert egy ideig úgy láttam lehetetlen lesz. Ma már nincs erőm filmet nézni, mert lefárasztottam az agyam ezzel a remeművel de holnap első dolgom lesz megnézni. Jujj de izgulok
Egyre jobban érzem hogy nem elégszem meg mára a 'The Very Best of En Vogue' albummal, hanem letöltésre kerül a Funky Dívák A hangokat még mindig nem tudom megkülönböztetni , de az arcok már mennek Dawn egyre jobban kezdte leszorítani Cindyt a trónról nálam..de most a Love Don't Love You után nem mozdul el a pozíciójáról
Egyre jobban érzem hogy nem elégszem meg mára a 'The Very Best of En Vogue' albummal, hanem letöltésre kerül a Funky Dívák A hangokat még mindig nem tudom megkülönböztetni , de az arcok már mennek Dawn egyre jobban kezdte leszorítani Cindyt a trónról nálam..de most a Love Don't Love You után nem mozdul el a pozíciójáról
Óó helyes helyes Nekem az EV3 a legnagyobb kedvenc, de az összes albumuk tökéletes, főleg az első 3, mert ugye ott még az eredeti felállás volt, (jó mondjuk az EV3-nál már csak egy részben volt ott Dawn) de a többi album is fantasztikus.
A hangok még nekem sem mennek mindig, de az arcok már igen Nekem Terry marad az örök kedvenc Egyébként Terry az egyetlen tag, aki MINDIG a csapatban volt, mert ugye Dawn kiszállt, aztán Max is kiszállt egy időre, aztán Cindy egy turnén nem volt, mert szült, Rhona meg Amanda meg ugye csak 1-1 albumnál meg turnéknál voltak, de Terry mindig ott volt.
igen, ma néztem utána ,hogy csak is Terry volt az állandó tag Nekem ő is nagyon szimpatikus , sőőt a hangja is teccik. De valahogy Cindy jobban megfogott
Írtam cikket Gagáról, most éppen vaginát villantott, remélem a LittleMonsterek mennek majd bevédeni.. ha kirakják : D
de az biztos hogy nem olvasom el a hozzászólásokat,mert kiraknak végleg