Starity

R n' B

62 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 09. 20:43 #481
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.09. 20:42)
Oké smileeee.gif
csak vagy a netem szar, vagy nemtudom.. de kivágok valamit innen :"D
am. a Put it in a love song klipről nem tudsz semmit?  mellow.gif

Nem, fogalmam sincs. Pedig ugye elvileg elkészítették, és mikor láttam a képeket már úgy vártam, mivel az az egyik kedvenc az albumról, de aztán nem tudom mi lett... unsure.gif
2011. szeptember 09. 20:49 #482
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.09. 20:43)
Nem, fogalmam sincs. Pedig ugye elvileg elkészítették, és mikor láttam a képeket már úgy vártam, mivel az az egyik kedvenc az albumról, de aztán nem tudom mi lett... unsure.gif

ezt most nem 'tetszikelem':\
ajj. pedig én is úgy szeretem ezt a dalt sad.gif
2011. szeptember 09. 21:34 #483
janet7
janet7

Státusz.
Ezt muszáj beraknom:

Olyan gyönyörű wub.gif Órák óta ez van a fejemben heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. szeptember 10. 13:18 #484
janet7
janet7

Státusz.

Kandii wub.gif heart.gif
Váá amúgy annyira idegesít, hogy olvasom az Xscape videóknál a kommenteket és kevés olyat látok, ahol kiemelik Kandit. Jó, nyilván vannak olyanok is, meg amúgy sem nézem meg az összeset, de akkor is. reklamalo.gif Meg ugye volt az a pletyka (nem tudom, hogy igaz-e), amit elvileg Tamikáék terjesztettek el, hogy Kandi lefeküdt Jermaine Duprival, hogy nagyobb szerepe legyen az Xscape-ben, vagy valami ilyesmi. De szerintem ez baromság, mert az elején és a vége felé is ugyanannyi szerepe volt benne, legalábbis szerintem. Meg különben is neki egyáltalán nem lett volna szüksége erre ilyen hanggal. Ez csak féltékenykedés volt a részükről, hogy ezt terjesztették el. De akik ezeket leírják, azok -én legalábbis úgy veszem észre- úgy írják, mintha Kandi nem is tudna énekelni és csak így tudott megmaradni. Pedig -és ezt nem azért mondom, mert imádom- szerintem a 4 lány közül egyedül Kandi az, aki BÁRMIT ki tudna énekelni. Ő tudja egyedül azt az extra magas hangot, amit pl. Amel a For Real-ben, és emellett a mélyeket is simán, meg ugye nyújtások (mondjuk azok mindenkinél), meg minden. Szóval a másik három lány is nagyon tud énekelni, de belőlük nem nézném ki, hogy tényleg bármilyen magas és mély hangot ki tudnak énekelni. Kandiből meg igen. Szóval nem értem, hogy miért látok ilyen kevés Kandit előtérbe helyező kommentet. dry.gif Szerintem igen is neki van a legerősebb hangja közülük...
2011. szeptember 10. 15:02 #485
janet7
janet7

Státusz.

Ááá meghajolo.gif heart.gif
2011. szeptember 11. 15:46 #486
- törölt felhasználó -    
Ez annyira gyönyörű!!!A zene, a klip, minden tökéletes!!!
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. szeptember 12. 10:33 #487
janet7
janet7

Státusz.

Gyönyörűű heart.gif wub.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 12. 20:01 #488
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Úristen nagyon jókat posztolgattok meghajolo.gif És hummingbird most látom csináltál Dawn-nak adatlapot w00t.gif w00t.gif Nagyon köszi heart.gif meghajolo.gif
Róla jut eszembe:

Szerintem nagyon jó lett a saját száma is, kár hogy nem ért el nagyobb sikereket rolleyes.gif Bár csak ezt az egyet hallottam. De ebben is hallatszik a vadócsága, meg azt imádom benne, hogy kicsit rockos is a szám, "rock'n'b ahogy írta valamelyik komment biggrin.gif wub2.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat
2011. szeptember 12. 20:18 #489
janet7
janet7

Státusz.
DAAWN w00t.gif Ez a szám valami kib.szott jó meghajolo.gif wub.gif És 2010-es ahh úristen thumbsup.gif wub.gif
Akkor már az én Terrym wub.gif :

És HATALMAS nagy köszönet Dawn adatlapjáért!!! beer.gif
2011. szeptember 12. 20:41 #490
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.12. 20:18)
DAAWN w00t.gif Ez a szám valami kib.szott jó meghajolo.gif  wub.gif És 2010-es ahh úristen thumbsup.gif  wub.gif 
Akkor már az én Terrym wub.gif :
És HATALMAS nagy köszönet Dawn adatlapjáért!!! beer.gif

Ahh ez a szám is milyen jóó meghajolo.gif wub2.gif
Na akkor Cindy is legyen: heart.gif

Neki sajna nem találtam szólószámát, csak ezt, de ebben is annyira jóó wub2.gif Az EV előtti időszakből valóak a felvételek, énekel néhány helyen, van felvétel valami sorozatból/filmből amiben szerepel, meg arról is amikor megnyer egy szépségversenyt meghajolo.gif heart.gif

Ez is 2011-es meghajolo.gif Amúgy annyira jók azok felsők, illenek egymáshoz meghajolo.gif wub.gif
2011. szeptember 12. 20:45 #491
janet7
janet7

Státusz.
Pont ma néztem olyanokat, amikben sorozatban szerepel, annyira édes. wub.gif Húú már itt is mennyire tudott, isteni. meghajolo.gif
Ááh eszméletlen, hogy még most is mennyire jók. Komolyan alig tudom elhinni...Az igazi Funky dívák meghajolo.gif heart.gif

Max drágámról sajnos szinte semmit nem találni, de hogy ne legyen ő elnyomva (hiszen a kedvenc hangom wub.gif ), berakom ezt a videót:
2011. szeptember 12. 21:00 #492
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.12. 20:45)
Pont ma néztem olyanokat, amikben sorozatban szerepel, annyira édes. wub.gif Húú már itt is mennyire tudott, isteni. meghajolo.gif 
Ááh eszméletlen, hogy még most is mennyire jók. Komolyan alig tudom elhinni...Az igazi Funky dívák meghajolo.gif heart.gif
Max drágámról sajnos szinte semmit nem találni, de hogy ne legyen ő elnyomva (hiszen a kedvenc hangom wub.gif ), berakom ezt a videót:

Épp akartam róla is keresni, köszi meghajolo.gif w00t.gif Még szép, szeretjük ám nagyon Dawn-t is heart.gif szerk: bocs fáradt vagyok Maxinet, csak totál Dawnra koncentráltam laugh.gif blush.gif Ja és megvannak a jelzők (most a videó alatti kommentről lestem Maxinet laugh.gif ),
szóval: Cindy, a bájos
Dawn, a vadmacska, vezéregyéniség
Terry, a csapat lelke (tetszik janet7?biggrin.gifD )
Maxine, a titokzatos
- szerintem -
Ezek a tulajdonságok persze mindegyikükben megvannak, csak így lebontva jobban. De ami mindegyikükra ugyanannyira jellemző az az egetrengető hang, szexisség, stílus, elegancia egy kis vadsággal heart.gif meghajolo.gif A Funky Dívák meghajolo.gif
2011. szeptember 12. 21:03 #493
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.12. 21:00)
Épp akartam róla is keresni, köszi meghajolo.gif  w00t.gif Még szép, szeretjük ám nagyon Dawn-t is heart.gif Ja és megvannak a jelzők (most a videó alatti kommentről lestem Dawnét laugh.gif ), 
szóval: Cindy, a bájos
  Dawn, a vadmacska, vezéregyéniség
  Terry, a csapat lelke (tetszik janet7?biggrin.gifD )
  Maxine, a titokzatos
  - szerintem -
Ezek a tulajdonságok persze mindegyikükben megvannak, csak így lebontva jobban. De ami mindegyikükra ugyanannyira jellemző az az egetrengető hang, szexisség, stílus, elegancia egy kis vadsággal heart.gif meghajolo.gif A Funky Dívák meghajolo.gif

Így van, így van meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Tetszik ám, de még mennyire laugh.gif Max még lehetne 'a Coko-hangú' _nevet.gif
Pontosan heart.gif Istennők wub.gif
2011. szeptember 13. 18:29 #494
janet7
janet7

Státusz.

Húú most nagyon örülök, mert sikerült letöltenem azt a filmet, aminek ez a betétdala. pompom.gif Már nagyon érdekel egy ideje egyrészt a Soundtrack, másrészt a tartalom, szereplők, korszak miatt, úgyhogy vááá örülök, hogy le tudtam tölteni, mert egy ideig úgy láttam lehetetlen lesz. rohog.gif Ma már nincs erőm filmet nézni, mert lefárasztottam az agyam ezzel a remeművel laugh.gif de holnap első dolgom lesz megnézni. Jujj de izgulok _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics
2011. szeptember 13. 19:52 #495
- törölt felhasználó -    
Amelyik film ilyen "betétdalt választott" az csak is jó lehet wub.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. szeptember 13. 20:16 #496
- törölt felhasználó -    
Uram Isten! meghajolo.gif meghajolo.gif blush.gif

ez valami hihetetlen jó wub.gif
és a képek a videóban meghajolo.gif
2011. szeptember 13. 20:26 #497
janet7
janet7

Státusz.
Ahh igeen wub.gif A Funky dívák thumbsup.gif
Csodás képek w00t.gif

Nekem ez a mai kedvenc (meg a Sitting By Heaven's Door, de azt már régebben beraktam):
heart.gif
Itt is vannak jó képek meghajolo.gif
2011. szeptember 13. 20:37 #498
- törölt felhasználó -    
Egyre jobban érzem hogy nem elégszem meg mára a 'The Very Best of En Vogue' albummal, hanem letöltésre kerül a Funky Dívák biggrin.gif
A hangokat még mindig nem tudom megkülönböztetni , de az arcok már mennek rohog.gif
Dawn egyre jobban kezdte leszorítani Cindyt a trónról nálam..de most a Love Don't Love You után nem mozdul el a pozíciójáról wub.gif
2011. szeptember 13. 20:48 #499
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.13. 20:37)
Egyre jobban érzem hogy nem elégszem meg mára a 'The Very Best of En Vogue' albummal, hanem letöltésre kerül a Funky Dívák  biggrin.gif 
A hangokat még mindig nem tudom megkülönböztetni , de az arcok már mennek  rohog.gif 
Dawn egyre jobban kezdte leszorítani Cindyt a trónról nálam..de most a Love Don't Love You után nem mozdul el a pozíciójáról  wub.gif

Óó helyes helyes laugh.gif
Nekem az EV3 a legnagyobb kedvenc, de az összes albumuk tökéletes, főleg az első 3, mert ugye ott még az eredeti felállás volt, (jó mondjuk az EV3-nál már csak egy részben volt ott Dawn) de a többi album is fantasztikus.
A hangok még nekem sem mennek mindig, de az arcok már igen rohog.gif
Nekem Terry marad az örök kedvenc heart.gif Egyébként Terry az egyetlen tag, aki MINDIG a csapatban volt, mert ugye Dawn kiszállt, aztán Max is kiszállt egy időre, aztán Cindy egy turnén nem volt, mert szült, Rhona meg Amanda meg ugye csak 1-1 albumnál meg turnéknál voltak, de Terry mindig ott volt. wub.gif
2011. szeptember 13. 21:09 #500
- törölt felhasználó -    
igen, ma néztem utána ,hogy csak is Terry volt az állandó tag smileeee.gif
Nekem ő is nagyon szimpatikus , sőőt a hangja is teccik. De valahogy Cindy jobban megfogott blush.gif

Írtam cikket Gagáról, most éppen vaginát villantott, remélem a LittleMonsterek mennek majd bevédeni.. ha kirakják : D
de az biztos hogy nem olvasom el a hozzászólásokat,mert kiraknak végleg biggrin.gif
62 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!