Starity

R n' B

62 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 06. 23:06 #441
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Bogszics @ 2011.09.06. 22:49)
Igen, van még remény rohog.gif  w00t.gif 
Ez is igaz rolleyes.gif 
Én meg most megfogadtam, hogy korábban lefekszem, erre itt próbálgatom megkülönböztetni az En vogue tagokat _nevet.gif Terryt meg Maxinet már nagyjából sikerül felismernem biggrin.gif Meg még azt szedtem össze, hogy ki melyik szólam, hogy mért nem tudom laugh.gif  _nevet.gif 
Szóval így fentről lefelé:
Cindy - felsőbb szoprán szólam
Dawn - alsóbb szoprán szólam
Terry - felsőbb alt szólam
Maxine - alsóbb alt szólam
Általában így szoktak énekelni, de mindegyiküknek ollyan hangja van, hogy mindegy is lenne wub2.gif Ezt most muszáj volt leírnom _nevet.gif Amúgy nem csoda, hogy Terry a kedvenced, mert szerintem tökre Cokos laugh.gif
És ahogy így nézem a videókat: hát NAGYON KELL DAWN IS, már nem mintha eddig nem gondoltam volna így, de most még jobban laugh.gif Lehet miattad rohog.gif Elfogtak a "hazafias érzelmek" vagy hogy a rákba mondjam... _nevet.gif Na jó, késő van _nevet.gif
Ja és az a 2011-es fellépés is St. Louisban volt, mint Axl..incidense rohog.gif

Háááh rohog.gif Én arcra már mindenkit megismerek. Terrynek ilyen kicsit "űrlény" szerű arca van, de váá ez így most rossznak hangzik, de nem úgy értve _nevet.gif Csak ilyen extra nagy szemek, meg ilyenek. rohog.gif Cindynek van a leg"átlagosabb" arca (ez is abszolút jó értelemben). Dawn meg Max néha hasonlít egy kicsit, de mindig meg tudom őket különböztetni. Hangra viszont csak Dawn az, akinek biztosra tudom, hogy milyen a hangja laugh.gif Mondjuk általában Maxét is tudom, meg Cindynél tudom, hogy neki van a legmagasabb hangja, viszont az övét néha keverem Terryével. laugh.gif Én nem tudom ilyen profin meghatározni _nevet.gif
Hmm Cokos w00t.gif Van benne valami.
Na ugye ugye, Dawnnal az igazi meghajolo.gif De mondom, felőlem hárman is lehetnek, a lényeg, hogy visszatérnek, de azért úgy a legjobb, ha az eredeti négyes megvan. wub.gif
Háááh _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 06. 23:23 #442
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (janet7 @ 2011.09.06. 23:06)
Háááh rohog.gif Én arcra már mindenkit megismerek. Terrynek ilyen kicsit "űrlény" szerű arca van, de váá ez így most rossznak hangzik, de nem úgy értve _nevet.gif Csak ilyen extra nagy szemek, meg ilyenek. rohog.gif Cindynek van a leg"átlagosabb" arca (ez is abszolút jó értelemben). Dawn meg Max néha hasonlít egy kicsit, de mindig meg tudom őket különböztetni. Hangra viszont csak Dawn az, akinek biztosra tudom, hogy milyen a hangja laugh.gif Mondjuk általában Maxét is tudom, meg Cindynél tudom, hogy neki van a legmagasabb hangja, viszont az övét néha keverem Terryével. laugh.gif Én nem tudom ilyen profin meghatározni _nevet.gif 
Hmm Cokos w00t.gif Van benne valami.
Na ugye ugye, Dawnnal az igazi meghajolo.gif De mondom, felőlem hárman is lehetnek, a lényeg, hogy visszatérnek, de azért úgy a legjobb, ha az eredeti négyes megvan. wub.gif 
Háááh _nevet.gif

Na hallod és most hogy jobban megismertem őket (ami késik nem múlik), lehet hogy Dawn lesz a kedvenc, én hülye _nevet.gif _nevet.gif omg.gif Cindy még vetekszik vele rohog.gif Amúgy nem tudom miért pont ő. Most rájöttem, hogy a Free your mind-ban is ilyen hangi sorrendben vonulnak be, és ott annyira tetszik Dawn hangja (amúgy is), meg az a "badass"-es kiállása. wub.gif Mondjuk ahogy így hallgatom nem tudok dönteni, segítsééég rohog.gif Mindannyian lenyűgözőek meghajolo.gif Meghát az a jó bennük, hogy nem volt szólóénekes, talán Terry énekelt több szólót, esetleg Dawn, de azt sem úgy hogy róluk szólt az egész szám. Ők négyen vannak és egyszerűen mindannyian kellenek.

Hallásra én sem tudtam volna ilyen profin összerakni, de mindegyiküknél megnéztem azt a részt wikipédián és így összeraktam _nevet.gif Érdekelt biggrin.gif Hát igen, most már igazán szeretem őket rolleyes.gif Dehát mindig így van, amíg egy bandában nem szeretsz meg minden tagot akkor még nem szereted igazán a bandát se.
Ja és most kezdek megvilágosodni az arcok felől is, pont úgy ahogy leírtad biggrin.gif
Na tessék tiszta profi lettem En vogue-ból rohog.gif wub.gif
Ja és nem istudom, talán azért Cokos, mert Coko lelke az SWV-nek, úgy ő az En vogue-nak, meg mindkettőjüknek megvan az a "balladás' hangjuk...De érted te laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah
2011. szeptember 07. 16:23 #443
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.06. 23:23)
Na hallod és most hogy jobban megismertem őket (ami késik nem múlik), lehet hogy Dawn lesz a kedvenc, én hülye _nevet.gif  _nevet.gif omg.gif Cindy még vetekszik vele rohog.gif Amúgy nem tudom miért pont ő. Most rájöttem, hogy a Free your mind-ban is ilyen hangi sorrendben vonulnak be, és ott annyira tetszik Dawn hangja (amúgy is), meg az a "badass"-es kiállása.  wub.gif Mondjuk ahogy így hallgatom nem tudok dönteni, segítsééég rohog.gif Mindannyian lenyűgözőek meghajolo.gif Meghát az a jó bennük, hogy nem volt szólóénekes, talán Terry énekelt több szólót, esetleg Dawn, de azt sem úgy hogy róluk szólt az egész szám. Ők négyen vannak és egyszerűen mindannyian kellenek.

Hallásra én sem tudtam volna ilyen profin összerakni, de mindegyiküknél megnéztem azt a részt wikipédián és így összeraktam _nevet.gif Érdekelt biggrin.gif  Hát igen, most már igazán szeretem őket rolleyes.gif Dehát mindig így van, amíg egy bandában nem szeretsz meg minden tagot akkor még nem szereted igazán a bandát se. 
Ja és most kezdek megvilágosodni az arcok felől is, pont úgy ahogy leírtad biggrin.gif 
Na tessék tiszta profi lettem En vogue-ból rohog.gif  wub.gif
Ja és nem istudom, talán azért Cokos, mert Coko lelke az SWV-nek, úgy ő az En vogue-nak, meg mindkettőjüknek megvan az a "balladás' hangjuk...De érted te laugh.gif

Húú helyes helyes beer.gif thumbsup.gif
Igen, nekem Terry után Dawn a kedvenc, amúgymeg neki van a legjobb stílusa szerintem, meg nem is tudom...van benne valami különleges. Mondjuk mindegyikőjükben, de benne főleg. laugh.gif Meghát ő a főénekes a Don't Let Go-ban, szóval... rohog.gif heart.gif A Free Your Mind-ban, meg ő a legjobb, ő vadul a leginkább laugh.gif Mondjuk nekem a kedvenc részem Cindy-s 1:33-nál. wub.gif Igeen, ezt én is imádom bennük, hogy nem volt olyan, hogy főénekes, mert nagyjából ugyanannyit énekeltek mind és minden számban más volt a középpontban, és ez tényleg nagyon jó. meghajolo.gif Mondjuk nem mintha az SWV-ben zavarna, hogy majdnem mindig Coko énekelt rohog.gif Dehát az Coko... wub.gif
Na látod, egyre jobbak leszünk rohog.gif
Igen, értem laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah
2011. szeptember 07. 17:10 #444
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.07. 16:23)
Húú helyes helyes beer.gif  thumbsup.gif 
Igen, nekem Terry után Dawn a kedvenc, amúgymeg neki van a legjobb stílusa szerintem, meg nem is tudom...van benne valami különleges. Mondjuk mindegyikőjükben, de benne főleg. laugh.gif Meghát ő a főénekes a Don't Let Go-ban, szóval... rohog.gif heart.gif A Free Your Mind-ban, meg ő a legjobb, ő vadul a leginkább laugh.gif Mondjuk nekem a kedvenc részem Cindy-s 1:33-nál. wub.gif Igeen, ezt én is imádom bennük, hogy nem volt olyan, hogy főénekes, mert nagyjából ugyanannyit énekeltek mind és minden számban más volt a középpontban, és ez tényleg nagyon jó. meghajolo.gif Mondjuk nem mintha az SWV-ben zavarna, hogy majdnem mindig Coko énekelt rohog.gif Dehát az Coko... wub.gif 
Na látod, egyre jobbak leszünk rohog.gif 
Igen, értem laugh.gif

Na most eldöntöttem, Dawn nőtt a legjobban a szívemhez, és pont ezekért rohog.gif wub2.gif Dehát az a jó náluk, hogy egyszerűen mindannyian benne vannak a buliban, mert ha pl az egyikük nem énekelne annyit, akkor már nem lenne jó. És ez tök jó, hogy mindig megtudták/tudják tartani ezt az egyensúlyt. Ha hárman vannak ugyanez a helyzet, de négyen a legjobbak meghajolo.gif Az SWV-el más a helyzet, ott ugye beszéltük, hogy Coko a főénekes, de ez nem zavaró mert a harmónia közöttük is nagyon jelen van. meghajolo.gif Meghát Coko az Coko... rohog.gif wub2.gif Az SWV-el még kéne ismerkednem, de egyenlőre az En vogue-ra vagyok rákattanva. Mondjuk a kisujjamat se kell mozdítanom, te amúgy is kiművelsz Cokoból _nevet.gif
Uhh az nagyon jó rész, nekem az elején Dawn rész tetszik a legjobban (ő a 2.) És igen a Don't let go wub2.gif Annyira jók a szólói... Na most meg akartam keresni azt a számot, amin Cindy szólózik, de se youtube-n, se máshol nincs, pedig úgy meg akarom hallgatni dry.gif Maxine szólózik valamelyikben? Mert akkor azt is megkeresném.
Hát ennyi biggrin.gif pardon.gif
2011. szeptember 07. 17:28 #445
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.07. 17:10)
Na most eldöntöttem, Dawn nőtt a legjobban a szívemhez, és pont ezekért rohog.gif wub2.gif Dehát az a jó náluk, hogy egyszerűen mindannyian benne vannak a buliban, mert ha pl az egyikük nem énekelne annyit, akkor már nem lenne jó. És ez tök jó, hogy mindig megtudták/tudják tartani ezt az egyensúlyt. Ha hárman vannak ugyanez a helyzet, de négyen a legjobbak meghajolo.gif Az SWV-el más a helyzet, ott ugye beszéltük, hogy Coko a főénekes, de ez nem zavaró mert a harmónia közöttük is nagyon jelen van.  meghajolo.gif Meghát Coko az Coko... rohog.gif wub2.gif Az SWV-el még kéne ismerkednem, de egyenlőre az En vogue-ra vagyok rákattanva. Mondjuk a kisujjamat se kell mozdítanom, te amúgy is kiművelsz Cokoból _nevet.gif 
Uhh az nagyon jó rész, nekem az elején Dawn rész tetszik a legjobban (ő a 2.) És igen a Don't let go wub2.gif Annyira jók a szólói... Na most meg akartam keresni azt a számot, amin Cindy szólózik, de se youtube-n, se máshol nincs, pedig úgy meg akarom hallgatni dry.gif Maxine szólózik valamelyikben? Mert akkor azt is megkeresném.
Hát ennyi biggrin.gif pardon.gif

Naa helyes rohog.gif Pontosan meghajolo.gif Szóval mikor írták Youtube-on, hogy itt MINDENKI tud énekelni, nem úgy, mint...Tudjuk dry.gif Akkor abban igazuk volt, hogy mindenki tud, de abban nem, hogy a felsoroltakban nem tudnak. dry.gif És tényleg olyan jó, hogy mindig felosztották és nem vált unalmassá. Mondjuk az SWV számomra a legkevésbé unalmas, pedig Coko énekelt legtöbbször, de akkoris _nevet.gif
Háát még jó beer.gif rohog.gif
Hát igen, nem véletlen a Don't Let Go a kedvenc (a Too Gone, Too Long mellett persze laugh.gif ) wub.gif
Igen, Max szólózik ezekben pl.:

És mindegyik a kedvencek között van laugh.gif Meg az It Ain't Over...(nem írom ki, úgyis tudod:D)-ben ami nem rap rész, azt ő énekli. És néhány helyen tökre Cokos a hangja, pl. abban is w00t.gif

A Cindysek közül meg szerintem ezek a legjobbak:

(Ugyebáár rohog.gif )

A Whatevernél lévő képnél olyan fura, hogy úgy van, hogy Cindy, Terry, Max, Rhona. Így olyan zavaros laugh.gif Mert ha Rhona is ott van, akkor úgy szoktam, meg, hogy Terryvel meg Cindyvel vannak hárman. Na mindegy, akkoris Terry-Dawn-Cindy-Max felállás a legeslegjobb és kész laugh.gif
Amúgy Cindynek olyan kis ártatlan hangja van, imádom w00t.gif laugh.gif
2011. szeptember 07. 18:05 #446
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.07. 17:28)
Naa helyes rohog.gif Pontosan meghajolo.gif Szóval mikor írták Youtube-on, hogy itt MINDENKI tud énekelni, nem úgy, mint...Tudjuk dry.gif Akkor abban igazuk volt, hogy mindenki tud, de abban nem, hogy a felsoroltakban nem tudnak. dry.gif És tényleg olyan jó, hogy mindig felosztották és nem vált unalmassá. Mondjuk az SWV számomra a legkevésbé unalmas, pedig Coko énekelt legtöbbször, de akkoris _nevet.gif 
Háát még jó beer.gif  rohog.gif 
Hát igen, nem véletlen a Don't Let Go a kedvenc (a Too Gone, Too Long mellett persze laugh.gif ) wub.gif 
Igen, Max szólózik ezekben pl.:
És mindegyik a kedvencek között van laugh.gif Meg az It Ain't Over...(nem írom ki, úgyis tudod:D)-ben ami nem rap rész, azt ő énekli. És néhány helyen tökre Cokos a hangja, pl. abban is w00t.gif 
A Cindysek közül meg szerintem ezek a legjobbak:
(Ugyebáár rohog.gif )
A Whatevernél lévő képnél olyan fura, hogy úgy van, hogy Cindy, Terry, Max, Rhona. Így olyan zavaros laugh.gif Mert ha Rhona is ott van, akkor úgy szoktam, meg, hogy Terryvel meg Cindyvel vannak hárman. Na mindegy, akkoris Terry-Dawn-Cindy-Max felállás a legeslegjobb és kész laugh.gif 
Amúgy Cindynek olyan kis ártatlan hangja van, imádom w00t.gif  laugh.gif

Így van meghajolo.gif Annál az emberkénél elmentek otthonról-.-
Köszi hogy így leírtad meghajolo.gif A hangjukat még nehezen különböztetem meg, mert annyira hasonlóak, mégis különlegesek, de hogy megkülönböztessem, még azért többet kéne hallgatnom őket. Meghát náluk nincs az, hogy mondjuk ennek mélyebb - annak magasabb hangszíne van, és könnyen fel lehet ismerni. Vagyhát oké van, de tényleg csak egy lehellet különbséggel, mert mindegyikük valami 3-4 oktávot ki tud énekelni, főleg Terry a legtöbbet azzal az 5 oktávával ohmy.gif meghajolo.gif Bakker ilyen hangja nincs ám Beyoncenak meg Christina Aguileranak se rolleyes.gif Ja igen, a fat lady rohog.gif Tényleg kicsit Cokos benne. Meg pont most hallgattam a Right directiont, és Maxine is nagyon jó szólóban meghajolo.gif Dehát melyikük nem? wub2.gif Úristen a Yesterdayben úgy imádom azt a szóló hangot, csak nem tudtam ki az, na hát akkor Cindy w00t.gif heart.gif Mondom hogy vetekedett Dawn-nel a kedvenc címért, na de így se sokkal marad le tőle wub.gif És tényleg olyan ártatlan hangja, meg nála azért érezni hogy magasabb fekvésű wub2.gif
Igen, ők a legjobbak meghajolo.gif De azért Rhonával is jókat hoztak össze, most pl kezdem megszeretni a Masterpiece Theatre-t, ugye mondtam a Sad but true (komolyan függő vagyok rohog.gif ), Latin soul... Csak kár hogy ne találom a legtöbb számot dry.gif
2011. szeptember 07. 19:35 #447
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.07. 18:05)
Így van meghajolo.gif Annál az emberkénél elmentek otthonról-.-
Köszi hogy így leírtad meghajolo.gif A hangjukat még nehezen különböztetem meg, mert annyira hasonlóak, mégis különlegesek, de hogy megkülönböztessem, még azért többet kéne hallgatnom őket. Meghát náluk nincs az, hogy mondjuk ennek mélyebb - annak magasabb hangszíne van, és könnyen fel lehet ismerni. Vagyhát oké van, de tényleg csak egy lehellet különbséggel, mert mindegyikük valami 3-4 oktávot ki tud énekelni, főleg Terry a legtöbbet azzal az 5 oktávával ohmy.gif  meghajolo.gif Bakker ilyen hangja nincs ám Beyoncenak meg Christina Aguileranak se rolleyes.gif Ja igen, a fat lady rohog.gif Tényleg kicsit Cokos benne. Meg pont most hallgattam a Right directiont, és Maxine is nagyon jó szólóban  meghajolo.gif Dehát melyikük nem? wub2.gif Úristen a Yesterdayben úgy imádom azt a szóló hangot, csak nem tudtam ki az, na hát akkor Cindy w00t.gif heart.gif Mondom hogy vetekedett Dawn-nel a kedvenc címért, na de így se sokkal marad le tőle wub.gif És tényleg olyan ártatlan hangja, meg nála azért érezni hogy magasabb fekvésű wub2.gif
Igen, ők a legjobbak meghajolo.gif De azért Rhonával is jókat hoztak össze, most pl kezdem megszeretni a Masterpiece Theatre-t, ugye mondtam a Sad but true (komolyan függő vagyok rohog.gif ), Latin soul... Csak kár hogy ne találom a legtöbb számot dry.gif

Igen, a hangjukat még én sem tudom mindig, csak Dawnét, de azért próbálkozom laugh.gif Hát az biztos, Terry heart.gif
Ha felveszel msn-re, akkor én elküldöm neked őket, ha akarod wink.gif
hajdufruzsi10@freemail.hu
(Vagyis majd pár nap múlva, mert most újra lett telepítve a gép és nem tudom rendesen felrakni az Msn-t, de tesóm még a héten jön és megcsinálja:D)
2011. szeptember 07. 20:10 #448
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.07. 19:35)
Igen, a hangjukat még én sem tudom mindig, csak Dawnét, de azért próbálkozom laugh.gif Hát az biztos, Terry heart.gif
Ha felveszel msn-re, akkor én elküldöm neked őket, ha akarod wink.gif 
hajdufruzsi10@freemail.hu
(Vagyis majd pár nap múlva, mert most újra lett telepítve a gép és nem tudom rendesen felrakni az Msn-t, de tesóm még a héten jön és megcsinálja:D)

Az msn most nekem is beszart, és most próbálgatom megcsinálni, szóval ráér laugh.gif De majd szólok ha kell, és nagyon köszi meghajolo.gif heart.gif
2011. szeptember 08. 17:02 #449
- törölt felhasználó -    
ha már En Vogue akkor Yesterday wub.gif , nekem az a dal a nagy szerelem biggrin.gif.. nameg acapella verzióban.. és Cindy az egyetlen akit megtudok jegyezni rohog.gif
Azonkívül nagyon szeretem azt aki a Don't let go-ban szólózik sokat, ő azthiszem Dawn (de nem vagyok benne biztos rohog.gif )
Eléggé érdekes hogy mennyire ráálltam az "ilyesmi" zenére.biggrin.gif .. fura, de nem hiányzik az electro és Rihanna sem rohog.gif
mondjuk, nagyon sok dalra akadtam így rá, amiket régen rádióból ismertem mikor kisebb voltam,de nem tudtam kik éneklik biggrin.gif .. ilyen pl: Michaeltől a Thiller , a Bad , a Man in the mirror,
SWV-től a Weak , és En Voguetól a Free your mind, és a Don't let go biggrin.gif
érdemes volt regisztrálni starityre! meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. szeptember 08. 18:51 #450
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.08. 17:02)
ha már En Vogue akkor Yesterday  wub.gif , nekem az a dal a nagy szerelem biggrin.gif.. nameg acapella verzióban.. és Cindy az egyetlen akit megtudok jegyezni  rohog.gif 
Azonkívül nagyon szeretem azt aki a Don't let go-ban szólózik sokat, ő azthiszem Dawn (de nem vagyok benne biztos  rohog.gif
Eléggé érdekes hogy mennyire ráálltam az "ilyesmi" zenére.biggrin.gif .. fura, de nem hiányzik az electro és Rihanna sem  rohog.gif 
mondjuk, nagyon sok dalra akadtam így rá, amiket régen rádióból ismertem mikor kisebb voltam,de nem tudtam kik éneklik biggrin.gif .. ilyen pl: Michaeltől a Thiller , a Bad , a Man in the mirror,
SWV-től a Weak , és En Voguetól a Free your mind, és a Don't let go biggrin.gif
érdemes volt regisztrálni starityre!  meghajolo.gif

Igen, a Don't Let Go-ban az Dawn smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics
2011. szeptember 08. 20:30 #451
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.08. 18:51)
Igen, a Don't Let Go-ban az Dawn smileeee.gif

Húú. akkor Dawn is nagykedvenc wub.gif
Annyira jó hogy itt mindenkinek igazi hangja van heart.gif
Bevallom én a Destiny's Childban is Beyot kerestem blush.gif Ott nem áll ennyire össze a kép,de az En Vogue ... meghajolo.gif
2011. szeptember 08. 20:39 #452
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.08. 20:30)
Húú. akkor Dawn is nagykedvenc  wub.gif 
Annyira jó hogy itt mindenkinek igazi hangja van  heart.gif 
Bevallom én a Destiny's Childban is Beyot kerestem  blush.gif Ott nem áll ennyire össze a kép,de az En Vogue ... meghajolo.gif

Nekem Terry a kedvenc (a Don't Let Go klipben akinek össze van kötve a haja laugh.gif ) és aztán Dawn. De mindenkit imádok heart.gif
Hát pontosan, ezért írtuk még a topik eleje felé, hogy annyira irritál, mikor Youtube-on a Destiny's Childhoz vagy Beehez hasonlítják az En Vogue-ot... 110.gif
Ja amúgy azt nézem, hogy Max (Don't Let Go rövidhaj rohog.gif ) annyira jól néz ki a Don't Let Go klipben. w00t.gif Mármint persze, sokszor nézett ki jól, de nekem ott nagyon tetszik, jól áll neki az a haj. wub.gif

Ezeket muszáj beraknom:

heart.gif meghajolo.gif
2011. szeptember 08. 20:58 #453
- törölt felhasználó -    
Még 4 Beyo sem elég 1 En Voguehoz (ilyet ritkán mondok:D) de már magában Cindy hangja nem teszi ki Beyoét.. hát akkor még a másik 3 hölgy? biggrin.gif

Stevie Wonder, Ray Charles... az ő nevük miatt volt zene a zene. meghajolo.gif ezek a hangok wub.gif
igen, így kéne ma is kinéznie a zenei palettának..
éés. akkor egy kis örökzöld :
2011. szeptember 08. 21:12 #454
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.08. 20:58)
Még 4 Beyo sem elég 1 En Voguehoz (ilyet ritkán mondok:D) de már magában Cindy hangja nem teszi ki Beyoét.. hát akkor még a másik 3 hölgy? biggrin.gif
Stevie Wonder, Ray Charles... az ő nevük miatt volt zene a zene. meghajolo.gif ezek a hangok  wub.gif 
igen, így kéne ma is kinéznie  a zenei palettának.. 
éés. akkor egy kis örökzöld : 

Minden szavaddal egyetértek. meghajolo.gif
Ilyet tényleg ritkán mondassz, úgyhogy "pirospont szóban" ahogy az angoltanárom mondaná rohog.gif És teljesen igazad van.
Az biztos, őket hívják úgy, hogy IGAZI tehetségek. Akiknek tényleg nagyon meg kellett küzdeni ahoz, hogy elismejék őket. És mégis sikerült nekik és legendák lettek. Elképesztőek meghajolo.gif
Fantasztikus szám wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. szeptember 08. 21:19 #455
- törölt felhasználó -    
Tényleg ritkán mondok? rohog.gif
Ekkora nagy Beyoncé megszállottnak tűnnék? biggrin.gif

alakulok az arc felismeréssel mint Bogszics cool.gif
Terry: nagy szemek *-*
Dawn: jellegzetes arc, olyaan vadmacska biggrin.gif
Cindy: jellegzetes baba arc biggrin.gif
Max: aki marad 4.nek a végére, ha a többit kitaláltam blush.gif
2011. szeptember 08. 21:31 #456
Bogszics
Bogszics

váá hummingbirdheartbeat látom te is megszeretted az En vogue-ot w00t.gif w00t.gif És a kijelentéseddel is egyetértek, és megdícsérlek hogy ilyet mondassz meghajolo.gif Mármint Bee is nagyon jó énekes, de azért az En vogue-osokhoz nem érhet fel 4 db se belőle laugh.gif Ja és mi örülünk, hogy megismertethettük veled az igazi r'n'b-t rolleyes.gif És ahogy az előbb leírtam (megvilágosodásom közepette:D ) nekem Dawn lett a legnagyobb kedvencem, aztán meg Cindy wub2.gif De mindannyian odavágósak meghajolo.gif wub.gif
Maxnak tényleg nagyon jól áll az a rövid haj w00t.gif Amúgy tudtátok hogy Cindy szépségkirálynő is volt, vagy valami? Nem is csoda, annyira szép heart.gif Bár mindegyikük az, csak másképpen.
Uhh és ezek a számok... meghajolo.gif Klasszikusok meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. szeptember 08. 21:32 #457
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.08. 21:19)
Tényleg ritkán mondok?  rohog.gif 
Ekkora nagy Beyoncé megszállottnak tűnnék? biggrin.gif
alakulok az arc felismeréssel mint Bogszics  cool.gif 
Terry: nagy szemek *-*
Dawn: jellegzetes arc, olyaan vadmacska biggrin.gif
Cindy: jellegzetes baba arc biggrin.gif
Max: aki marad 4.nek a végére, ha a többit kitaláltam  blush.gif

Hát nem fogok hazudni neked: igen. rohog.gif De ez nem negatív egyáltalán. wink.gif
Mintha én írtam volna le, én is pont így vagyok vele. rohog.gif Cindynek van alapvetően a legszebb meg legártatlanabb arca, Terrynek tényleg óriási szemei vannak és Dawn tényleg tipikus vadmacska. Max meg néhol kicsit hasonlít Dawnra, de még nem kevertem őket össze eddig. Úgy vagyok, hogy Terry a kedvenc, mert ő a legszimpibb és neki tetszik a legjobban az éneklési stílusa, meg a számok, amikben szólózik (és lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a múltkor azt álmodtam, hogy ők voltak a szomszédaim, és Terry becsöngetett hozzám _nevet.gif ). Dawnnak van a legjobb stílusa meg ő a legvadabb. Cindy a legszebb (de ezt nem úgy kell érteni, hogy ő mást nem tud felmutatni, dehogyisnem wub.gif ) és alapvetően Maxnek tetszik a legjobban a hangja. meghajolo.gif

Idézet
Amúgy tudtátok hogy Cindy szépségkirálynő is volt, vagy valami? Nem is csoda, annyira szép Bár mindegyikük az, csak másképpen.

Valamikor olvastam ilyet, igen. Tényleg mindegyikőjük gyönyörű, de valóban neki van alapvetően a legszebb arca. Meg még most is milyen jól néz már ki, én teljesen le vagyok döbbenve. Mármint a többiek is jól néznek ki, de ő különösen és alig változott valamit. És már majdnem 50 blink.gif wub.gif
2011. szeptember 08. 21:44 #458
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.09.08. 21:32)
Hát nem fogok hazudni neked: igen. rohog.gif De ez nem negatív egyáltalán. wink.gif 
Mintha én írtam volna le, én is pont így vagyok vele. rohog.gif Cindynek van alapvetően a legszebb meg legártatlanabb arca, Terrynek tényleg óriási szemei vannak és Dawn tényleg tipikus vadmacska. Max meg néhol kicsit hasonlít Dawnra, de még nem kevertem őket össze eddig. Úgy vagyok, hogy Terry a kedvenc, mert ő a legszimpibb és neki tetszik a legjobban az éneklési stílusa, meg a számok, amikben szólózik. Dawnnak van a legjobb stílusa. Cindy a legszebb (de ezt nem úgy kell érteni, hogy ő mást nem tud felmutatni, dehogyisnem wub.gif ) és alapvetően Maxnek tetszik a legjobban a hangja. meghajolo.gif

Bocsi blush.gif próbálok kevésbé Beyozni rolleyes.gif
húú. teljesen egyetértek. bár nekem Cindy a legszimpatikusabb (pedig nem is hasonlít a hangja Beeéhez rohog.gif ) Szerintem a Yesterday miatt szerettem meg őt jobban biggrin.gif Az valami gyönyörűséges dal, imádom wub.gif

Bogszics: régóta szemeztem az En Vogueval, de aztán beleszerettem a SWV-be és addig nem hallgattam mást rohog.gif és köszönöm hogy kikupáltatok biggrin.gif
2011. szeptember 08. 21:48 #459
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.08. 21:44)
Bocsi  blush.gif  próbálok kevésbé Beyozni  rolleyes.gif 
húú. teljesen egyetértek. bár nekem Cindy a legszimpatikusabb (pedig nem is hasonlít a hangja Beeéhez  rohog.gif ) Szerintem a Yesterday miatt szerettem meg őt jobban biggrin.gif Az valami gyönyörűséges dal, imádom  wub.gif 
Bogszics: régóta szemeztem az En Vogueval, de aztán beleszerettem a SWV-be és addig nem hallgattam mást  rohog.gif és köszönöm hogy kikupáltatok biggrin.gif

Jááj nehogy bocsánatot kérj, egyáltalán nem zavar. laugh.gif Főleg, hogy ti meg elviseltétek azt a sok Coko istenítést, ezek után egy szavam sem lehet. rohog.gif
Cindy is nagyon szimpi (meg mondjuk mindenki), a Yesterday acapella verziójánál annyira tetszett, hogy érdekes módon nem volt (meg a többiek sem) félig levetkőzve és nem rázta a seggét, mégis akkorát énekelt, hogy az ember csak lesett. ohmy.gif Akkoriban még lehetet így csinálni... dry.gif És olyan aranyos volt abban a videóban w00t.gif
Az sosem baj, ha az SWV miatt hanyagolsz valamit rohog.gif wub.gif De azért örülünk, hogy most jobban megszeretted őket is. beer.gif
2011. szeptember 08. 21:49 #460
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.08. 21:32)
Mintha én írtam volna le, én is pont így vagyok vele. rohog.gif Cindynek van alapvetően a legszebb meg legártatlanabb arca, Terrynek tényleg óriási szemei vannak és Dawn tényleg tipikus vadmacska. Max meg néhol kicsit hasonlít Dawnra, de még nem kevertem őket össze eddig. Úgy vagyok, hogy Terry a kedvenc, mert ő a legszimpibb és neki tetszik a legjobban az éneklési stílusa, meg a számok, amikben szólózik (és lehet, hogy az is közrejátszik, hogy a múltkor azt álmodtam, hogy ők voltak a szomszédaim, és Terry becsöngetett hozzám _nevet.gif ). Dawnnak van a legjobb stílusa meg ő a legvadabb. Cindy a legszebb (de ezt nem úgy kell érteni, hogy ő mást nem tud felmutatni, dehogyisnem wub.gif ) és alapvetően Maxnek tetszik a legjobban a hangja. meghajolo.gif
Valamikor olvastam ilyet, igen. Tényleg mindegyikőjük gyönyörű, de valóban neki van alapvetően a legszebb arca. Meg még most is milyen jól néz már ki, én teljesen le vagyok döbbenve. Mármint a többiek is jól néznek ki, de ő különösen és alig változott valamit. És már majdnem 50 blink.gif  wub.gif

Majdnem 50??? OMFG ohmy.gif Eddig valamiért nem néztem meg az életkorukat, de basszus ezt nem gondoltam volna rolleyes.gif És tényleg ő tartja a legjobban magát. (már nem mintha a többiek nem)
Maxet én úgy különböztetem meg, hogy ő a legalacsonyabb laugh.gif A többieket úgy ahogy ti mondtátok. Jó neked hogy velük álmodtál, én sajna még nem _nevet.gif
Igen, nekem Dawn pont a vadócsága miatt kedvenc, Cindy meg az ártatlansága meg azért a gyönyörű magas hangja miatt (azért érzitek, pont ellentétek:D ) Persze Cindy is tud vadulni ha kell, pl a Free your mind-ban, de azért Dawn a legjobban. Ezt nagyon odatették: meghajolo.gif meghajolo.gif

És annyira jó hogy ő tudnak stílusosan szexik, meg vadócok is lenni, azt mégsem kvásan. Szóval igen, ők az igazi nők rolleyes.gif

Amúgy képzeljétek, amit betettem 2011-es fellépést (Don't let go) még Unhappymeals-nek is tetszett w00t.gif Csak annyit mondok hogy ő főleg a rockért rajong. És hát igen...az En vogue mindenkit meggyőz meghajolo.gif

hummingbirdheartbeat dehogy haragszunk biggrin.gif Ez a fórum arra való biggrin.gif Hát igen az SWV meghajolo.gif Bár nekem (a TLC után) az En vogue lett a kedvencem csajbandám.
2 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat
62 oldal 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!