Starity

R n' B

62 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 05. 19:25 #421
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Ezt én is imádom, csak valamiért mindig olyan rossz kedvem lesz tőle, de tényleg gyönyörű heart.gif
Adri, amit te beraktál az most nagyon megtetszett, azóta meghallgattam már párszor. meghajolo.gif

Amúgy múltkor akit beraktam, Deborah Cox hogy tetszik nektek? Szerintem elképesztő. w00t.gif
Meg most találtam valakit, aki...atyaééég. Leírhatatlan. meghajolo.gif Ő az:

El sem hiszem, hogy vannak még ilyenek ma...Ilyenkor van egy kis remény. wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98
2011. szeptember 05. 21:00 #422
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (janet7 @ 2011.09.05. 19:04)
Na ne már, itt mindenki ilyen művész, csak én nem? laugh.gif

Na azért annyira nem, csak szeretek kreatívkodni laugh.gif Vannak ilyen "kreatív túltengéseim" vagy hogy nevezzem, amikor egyszerűen úgy érzem hogy le kell ezt valamiben vezetnem (pl kitalálok valamit mint most, zongorázok, sütegetek - most is épp császármorzsát csináltam:DD ) Ja és tetszett Deborah csak nem mondtam, és Jazmine is meghajolo.gif Szeretjük ám a reménycsillagokat rolleyes.gif
Aalyah köszi blush.gif És húha, rakd is fel mert nagyon kíváncsi vagyok thumbsup.gif Ügyes vagy hogy ilyeneket tudsz rajzolni meghajolo.gif Én ilyen portrékkal még inkább nem próbálkoztam, képzelem hogy elrondítanám Liyah drága pofiját laugh.gif rohog.gif
És itt van a másik füzet, ezt csak ragasztgattam:
Az a felirat a hátteren (amit beraktam) lévő betűtípus akart lenni, de kicsit szar lett laugh.gif Meg a kép sem túl jó minőség, mert most fényképeztem. Az első kép a hátulja, a második az eleje.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 05. 21:14 #423
janet7
janet7

Státusz.
Úristen iszonyat jók lettek, te tényleg művész vagy ám w00t.gif laugh.gif
Nekem is vannak "kreatív túltengéseim", csak olyankor inkább megvárom, amég elmúlik, mert tudom, hogy úgysem tudok kihozni belőle semmi jót, mert béna vagyok. _nevet.gif

Most találtam egy zenét, amit régóta kerestem, mert benne volt egy filmben, de a Soundtracken nem volt rajta, de most megvan és iszonyatosan tetszik heart.gif :

Ezeket a zseniális képeket a videóban nem kell nézni rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 05. 21:28 #424
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.05. 21:14)
Úristen iszonyat jók lettek, te tényleg művész vagy ám w00t.gif  laugh.gif 
Nekem is vannak "kreatív túltengéseim", csak olyankor inkább megvárom, amég elmúlik, mert tudom, hogy úgysem tudok kihozni belőle semmi jót, mert béna vagyok. _nevet.gif 
Most találtam egy zenét, amit régóta kerestem, mert benne volt egy filmben, de a Soundtracken nem volt rajta, de most megvan és iszonyatosan tetszik heart.gif :

Ezeket a zseniális képeket a videóban nem kell nézni rohog.gif

Ohh köszönöm ez megtiszteltetés blush.gif
_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Attól még kreatívkodhatsz végülis, lényeg hogy élvezd, én is csak azért csinálom rolleyes.gif Mert pl rajzórán nem annyira szeretek festeni meg rajzolni, mert akkor azt kell amit a tanár mond - vagyis amit én nem akarok rohog.gif De ha én találom ki, akkor igen.
Ez tényleg nagyon jó meghajolo.gif wub.gif Dehát azok a képek... rohog.gif _nevet.gif _nevet.gif

Ez még talán nem volt benn... Istenem, hogy lehet ennyire tökéletes remekművet alkotni? wub.gif wub.gif Ez tényleg egy kozmikus utazás rolleyes.gif Talán ez a kedvenc számom a Sol-angelről, csak a Would've been the one vetekszik vele... wub.gif Na de talán inkább ez, az összetettebb számokhoz szokott húzni a szívem:D Dehát az Sol-angel amúgy is úgy ahogy van egy tökéletes album meghajolo.gif
2011. szeptember 05. 22:02 #425
janet7
janet7

Státusz.
Én akkor sem tudok jót, ha én találom ki, ezek viszont nagyon jók, úgyhogy... rohog.gif
Hát igen, mondjuk úgy, hogy ennél találóbb, hozzáillőbb képeket nem is találhattak volna _nevet.gif
Uhh igen, ez tökéletes dal, egyszerűen isteni, annyira különleges...Most nem azért, vannak Bee-nek jó dalai, meg nem utálom, de tőle ilyen összetett, művészi számot hallottunk már? rolleyes.gif Mondjuk alapvetően más stílus, ezek a fajta számok sokkal inkább Solange-hoz illenek.
Nekem a This Bird a kedvenc ugye, aztán Valentine's Day meg Dancing In The Dark heart.gif De az összes nagyon jó, tökéletes album. meghajolo.gif

Öö izé ehez kell hozzáfűznöm bármit is? laugh.gif wub2.gif wub3.gif
2011. szeptember 05. 22:34 #426
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.05. 22:02)
Uhh igen, ez tökéletes dal, egyszerűen isteni, annyira különleges...Most nem azért, vannak Bee-nek jó dalai, meg nem utálom, de tőle ilyen összetett, művészi számot hallottunk már? rolleyes.gif Mondjuk alapvetően más stílus, ezek a fajta számok sokkal inkább Solange-hoz illenek. 
Nekem a This Bird a kedvenc ugye, aztán Valentine's Day meg Dancing In The Dark heart.gif De az összes nagyon jó, tökéletes album. meghajolo.gif
Öö izé ehez kell hozzáfűznöm bármit is? laugh.gif wub2.gif wub3.gif

Nem véletlen, ilyet is inkább Solange tud... meghajolo.gif wub.gif Tudjuk ugye, hogy ő a művész, Beyonce meg a szórakoztató. És ezzel nem kicsinylem le Beyoncet, de így van pardon.gif Igen, ezek is nagyon jó számok meghajolo.gif Egyszerűen minden számban lehet találni valamit, amiért saját magad külön imádod meghajolo.gif wub.gif
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif wub.gif

Aliciáé már volt bent, és Melanie is lenyűgöző meghajolo.gif wub2.gif
A videó alatt:
Idézet
Currently on tour with Alicia Keys
Volt turnézni Aliciával? w00t.gif w00t.gif
2011. szeptember 06. 00:16 #427
Bogszics
Bogszics

Na ezt nem tudom láttátok-e de ebből a videóból meg a facebookra kiírtakból egyértelműen azt szűrtem le, hogy új cd-vel jönnek ki. w00t.gif w00t.gif És igen, 2011-es videó. TUDTAM ÁM HOGY KÉSZÜL ITT VALAMI!! w00t.gif meghajolo.gif Alicia, Solange, SWV, En vogue, Melanie (ki van még? )...R'n'b forradalom. Mi elkezdtük kicsiben, ők meg folytatják nagyban rohog.gif w00t.gif rolleyes.gif biggrin.gif cool.gif thumbsup.gif wub2.gif Bocs a sok szmájliért, de ezt mind most érzem biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98
2011. szeptember 06. 14:26 #428
janet7
janet7

Státusz.
Ááááh úristen w00t.gif w00t.gif w00t.gif Ezt a videót nem láttam, de én is láttam már arra utaló mondatokat, hogy esetleg újra...de nem tudtam elhinni, de most...Úristen nagyon örülööök, tisztára fel vagyok dobva wub.gif heart.gif Már alig várom, csak úgy, mint az SWV-t. Meg még Tweetnek is megjelenik az új albuma novemberben elvileg. Meg ugye Amel is dolgozgat egy ideje az új albumon, de nem tudom abból mi lesz. Hát ez tényleg RnB forradalom, végre lesz valami jó is a mai zeneiparban, teljesen fel fogják dobni. Úgy örülök, most nem is tudom kifejezni egy hozzászólásban, hogy mennyire laugh.gif w00t.gif thumbsup.gif
Még Janettől is nagyon jó lenne mostmár új...

(Egyébként Cindy még mindig k.rva jól néz ki. wub.gif Mármint Terry és Maxine is, de Cindy szinte semmit nem változott. w00t.gif Csak Dawnt hiányolom rolleyes.gif )
2011. szeptember 06. 15:51 #429
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.06. 14:26)
Ááááh úristen w00t.gif  w00t.gif  w00t.gif Ezt a videót nem láttam, de én is láttam már arra utaló mondatokat, hogy esetleg újra...de nem tudtam elhinni, de most...Úristen nagyon örülööök, tisztára fel vagyok dobva wub.gif heart.gif Már alig várom, csak úgy, mint az SWV-t. Meg még Tweetnek is megjelenik az új albuma novemberben elvileg. Meg ugye Amel is dolgozgat egy ideje az új albumon, de nem tudom abból mi lesz. Hát ez tényleg RnB forradalom, végre lesz valami jó is a mai zeneiparban, teljesen fel fogják dobni. Úgy örülök, most nem is tudom kifejezni egy hozzászólásban, hogy mennyire laugh.gif  w00t.gif  thumbsup.gif
Még Janettől is nagyon jó lenne mostmár új...
(Egyébként Cindy még mindig k.rva jól néz ki. wub.gif Mármint Terry és Maxine is, de Cindy szinte semmit nem változott. w00t.gif Csak Dawnt hiányolom rolleyes.gif  )

Én is csak tegnap éjjel láttam, biztos isten akarata szerint bukkantam rá rohog.gif w00t.gif Nahát, egy csomóan készülnek valamivel w00t.gif rolleyes.gif Tudtam én, hogy nem ennyire elb..ott év ez a 2011, komolyan már annyira szar volt eddig a helyzet, hogy értelemszerűen jönnie kellett valaminek thumbsup.gif Tárálállállááá banana_moonwalk.gif Most nem tudom, hogy az eredeti négyes csinálja-e vagy csak hárman, mert láttam néhány hozzászólást, amiben hiányolják Dawn-t. Mindenesetre én már annak is örülök, hogy egyáltalán visszatérnek meghajolo.gif
Ennek örömére:

Még mindig lenyűgözőek meghajolo.gif wub.gif wub.gif És azt már megbeszéltük Chillinél meg T-Boz-nál, hogy ők nem öregszenek, hát általánosítsunk: a fekete nők nem öregszenek ohmy.gif Igen basszus még mindig nagyon jól néznek ki rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah
2011. szeptember 06. 16:07 #430
- törölt felhasználó -    
Az En Vogue-tagoknak van adatlapjuk?
1 felhasználónak tetszik: Aalyah
2011. szeptember 06. 17:01 #431
janet7
janet7

Státusz.
Istenem, de fantasztikusak még mindig. w00t.gif Valaki 20 évesen nem tud így énekelni ÉLŐBEN, ők meg semmivel nem lettek rosszabbak, mint régen voltak. Imádom őket heart.gif
Igeen, végre lesz valami, már nagyon hiányoltam az IGAZI zenét a mai zenei világból...
Én sem tudom, de nekem keell Dawn is, mert úgy az igazi laugh.gif De bárhogy is lesz, egyáltalán az, hogy visszatérnek, már az hatalmas öröm. Meg különben is Terry a kedvencem és mindenképp benne lesz, szóval... biggrin.gif De akkoris, Dawnnal jobb lenne wub.gif
Hát pontosan meghajolo.gif De az a durva, hogy Chilli tényleg SEMENNYIRE nem öregszik, eszméletlen...Ha Lisa drága még élne, akkor tuti, hogy ő még fiatalabbnak látszana, olyan lenne most is, mint egy kislány, mint mindig. cray.gif
Váá de most úgy fel vagyok dobva ezek miatt a visszatérések miatt, hogy uuuhhh w00t.gif Különösen En Vogue meg SWV (Cokoo wub.gif ), mert igazából náluk volt a leg"reménytelenebb", hogy újra albumot adnak ki. Áhh már alig várom, végre valami thumbsup.gif

Csibus: nincs sajnos dry.gif De majd valamikor lehet csinálok, csak most nincs energiám hozzá laugh.gif
2011. szeptember 06. 17:33 #432
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (janet7 @ 2011.09.05. 19:25)
Ezt én is imádom, csak valamiért mindig olyan rossz kedvem lesz tőle, de tényleg gyönyörű heart.gif
Adri, amit te beraktál az most nagyon megtetszett, azóta meghallgattam már párszor. meghajolo.gif 
Amúgy múltkor akit beraktam, Deborah Cox hogy tetszik nektek? Szerintem elképesztő. w00t.gif 
Meg most találtam valakit, aki...atyaééég. Leírhatatlan. meghajolo.gif Ő az:
El sem hiszem, hogy vannak még ilyenek ma...Ilyenkor van egy kis remény. wub.gif

jazmine sullivan is az R n'B műfajhoz tartozik?azt hiszem,több ebben a zenei stílusban mozgó kedvencem van,mint gondoltam.. smileeee.gif
a bust your window..az egy..húú,nagyon nagy kedvenc,imádom heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 06. 17:35 #433
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (An_d_a @ 2011.09.06. 17:33)
jazmine sullivan is az R n'B műfajhoz tartozik?azt hiszem,több ebben a zenei stílusban mozgó kedvencem van,mint gondoltam..  smileeee.gif 
a bust your window..az egy..húú,nagyon nagy kedvenc,imádom heart.gif

De még mennyire, színtiszta RnB/Soul. wub.gif Húú de nagyon kevés ilyen előadó van manapság... dry.gif
Na látod laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 06. 18:42 #434
- törölt felhasználó -    
Húú, Jobban belehallgatam Jazmine dalaiba.Mitagadás, ő egy igazi művésznő!!! thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 06. 21:03 #435
janet7
janet7

Státusz.

Igaz, hogy ezt már beraktam, de muszáj megint, mert annyira fantasztikus. Kb. az összes számát imádom, de ez teljesen kimagaslik, tökéletes és előidéz bennem egy különleges hangulatot. Pharrell hangja pedig... wub2.gif wub3.gif

És még ezek kedvencek most:

Kandinek (1:42) majdnem olyan jó hangja van, mint Cokonak és én ilyet nagyon kevés emberre mondok. wub.gif rohog.gif

2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah
2011. szeptember 06. 21:29 #436
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.06. 21:03)

Igaz, hogy ezt már beraktam, de muszáj megint, mert annyira fantasztikus. Kb. az összes számát imádom, de ez teljesen kimagaslik, tökéletes és előidéz bennem egy különleges hangulatot. Pharrell hangja pedig... wub2.gif wub3.gif
És még ezek kedvencek most:
Kandinek (1:42) majdnem olyan jó hangja van, mint Cokonak és én ilyet nagyon kevés emberre mondok. wub.gif  rohog.gif

Hú ezek nagyon jó számok meghajolo.gif
ohmy.gif Az nálad nagy szó, ha ezt mondod biggrin.gif
Amúgy én is Dawn akarooom, ha már lúd legyen kövér:DD De azért örülök annak, ami jelenleg megadatott w00t.gif
Én most a Cosmic Journey-t hallgatom, és kb minden En vogue számba teljes totál beleestem wub2.gif
Na ezeket a képeket most találtam, és muszáj felraknom:
1. képen Solange-nak Aaliyah-s pólója van w00t.gif w00t.gif És olyan szép *.* Beenek meg ez a haja sokkal jobb, ez még gondolom az r'n'b-s időszakából van. rolleyes.gif
2. képen olyan aranyosak w00t.gif wub.gif
3. kép lool _nevet.gif _nevet.gif Ja és tumblr-ön ezt a kommentet találtam alatta:
Idézet
im fuckin love with her more and more. her sister is turning into a white woman, she’s getting more and more black…
pardon.gif meghajolo.gif janet7 olvastatok ezzel az emberkével egymás gondolataiban rohog.gif

An_da_ nahát ezek a felfedezések w00t.gif Úgy néz ki eddig is szeretted a műfajt csak nem tudtad laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. szeptember 06. 21:45 #437
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.06. 21:29)
Hú ezek nagyon jó számok meghajolo.gif 
ohmy.gif Az nálad nagy szó, ha ezt mondod biggrin.gif
Amúgy én is Dawn akarooom, ha már lúd legyen kövér:DD De azért örülök annak, ami jelenleg megadatott w00t.gif 
Én most a Cosmic Journey-t hallgatom, és kb minden En vogue számba teljes totál beleestem wub2.gif 
Na ezeket a képeket most találtam, és muszáj felraknom:
1. képen Solange-nak Aaliyah-s pólója van w00t.gif  w00t.gif És olyan szép *.* Beenek meg ez a haja sokkal jobb, ez még gondolom az r'n'b-s időszakából van. rolleyes.gif 
2. képen olyan aranyosak w00t.gif  wub.gif 
3. kép lool _nevet.gif  _nevet.gif Ja és tumblr-ön ezt a kommentet találtam alatta:  pardon.gif meghajolo.gif  janet7 olvastatok ezzel az emberkével egymás gondolataiban rohog.gif
An_da_ nahát ezek a felfedezések w00t.gif Úgy néz ki eddig is szeretted a műfajt csak nem tudtad laugh.gif

Igeen, persze, jó az mindenhogy, de azért Dawn... laugh.gif
Ja, azt látom, hogy most nagyon rájuk kattantál. Nagyon helyes beer.gif
Uhh az a póló wub.gif Tényleg nagyon aranyosak a második képen és tényleg jobb Bee-nek az első képen lévő haj, csak az tiszta Kelis és Kelisnek jobban áll rohog.gif
Basszuuus és tényleg rohog.gif Pedig nem is olvastam azt még, dehát tényleg így van laugh.gif

Akkor már én is biggrin.gif
Solange és Erykah wub.gif
India & Alicia wub.gif
Lisa & Kelis wub.gif
Beyoncéval
Pharrellel wub.gif
2011. szeptember 06. 22:10 #438
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.06. 21:45)
Igeen, persze, jó az mindenhogy, de azért Dawn... laugh.gif 
Ja, azt látom, hogy most nagyon rájuk kattantál. Nagyon helyes beer.gif 
Uhh az a póló wub.gif Tényleg nagyon aranyosak a második képen és tényleg jobb Bee-nek az első képen lévő haj, csak az tiszta Kelis és Kelisnek jobban áll rohog.gif 
Basszuuus és tényleg rohog.gif Pedig nem is olvastam azt még, dehát tényleg így van laugh.gif 
Akkor már én is biggrin.gif 
Solange és Erykah wub.gif 
India & Alicia  wub.gif 
Lisa & Kelis wub.gif 
Beyoncéval
Pharrellel wub.gif

Igen rolleyes.gif EV addict:DD meghajolo.gif beer.gif
Hát hoppá tényleg Kelis-es rohog.gif tongue.gif De már csak azért is jobb az Bee-nek, mert úgy legalább fekete nőnek néz ki, most meg eléggé meghazudtolja magát... dry.gif
Gondoltam hogy nem olvastad ohmy.gif Jó tudni, hogy nemcsak te/mi gondoljuk így meghajolo.gif
Mindegyik nagyon jó kép meghajolo.gif wub.gif wub.gif Az Erykah-Solange meg az India-Alicia azért is annyira jó, mert két generáció van egy képen w00t.gif Meg szerintem annyira passzolnak egymáshoz, mármint Solange Erykah-hoz, Alicia meg India-hoz rolleyes.gif A Lisás meg a Kelises olyan édes wub.gif , de hogy milyen pici Lisa Kelis mellett mellow.gif De aranyosak együtt wub2.gif Meg a Solo-Bee képeken is látszik, hogy szeretik egymást wub.gif
2011. szeptember 06. 22:31 #439
janet7
janet7

Státusz.
Hát igen dry.gif
Ilyenkor legalább érzi az ember, hogy mások is gondolkodnak úgy, ahogy ő, mégha nem is M.o.-n és nem ebben a korosztályban. Bár láttam korombeliektől is kommenteket Youtube-on, amikkel teljesen egyetértek. w00t.gif Mégsem halt ki teljesen a jó ízlés rohog.gif
Igeen tényleg meghajolo.gif Az biztos, mondjuk Lisa kihez képest nem volt pici? rohog.gif *.* heart.gif
2011. szeptember 06. 22:49 #440
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.06. 22:31)
Hát igen dry.gif 
Ilyenkor legalább érzi az ember, hogy mások is gondolkodnak úgy, ahogy ő, mégha nem is M.o.-n és nem ebben a korosztályban. Bár láttam korombeliektől is kommenteket Youtube-on, amikkel teljesen egyetértek. w00t.gif Mégsem halt ki teljesen a jó ízlés rohog.gif 
Igeen tényleg meghajolo.gif Az biztos, mondjuk Lisa kihez képest nem volt pici? rohog.gif *.* heart.gif

Igen, van még remény rohog.gif w00t.gif
Ez is igaz rolleyes.gif
Én meg most megfogadtam, hogy korábban lefekszem, erre itt próbálgatom megkülönböztetni az En vogue tagokat _nevet.gif Terryt meg Maxinet már nagyjából sikerül felismernem biggrin.gif Meg még azt szedtem össze, hogy ki melyik szólam, hogy mért nem tudom laugh.gif _nevet.gif
Szóval így fentről lefelé:
Cindy - felsőbb szoprán szólam
Dawn - alsóbb szoprán szólam
Terry - felsőbb alt szólam
Maxine - alsóbb alt szólam
Általában így szoktak énekelni, de mindegyiküknek ollyan hangja van, hogy mindegy is lenne wub2.gif Ezt most muszáj volt leírnom _nevet.gif Amúgy nem csoda, hogy Terry a kedvenced, mert szerintem tökre Cokos laugh.gif
És ahogy így nézem a videókat: hát NAGYON KELL DAWN IS, már nem mintha eddig nem gondoltam volna így, de most még jobban laugh.gif Lehet miattad rohog.gif Elfogtak a "hazafias érzelmek" vagy hogy a rákba mondjam... _nevet.gif Na jó, késő van _nevet.gif
Ja és az a 2011-es fellépés is St. Louisban volt, mint Axl..incidense rohog.gif
62 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!