Starity

R n' B

62 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 03. 16:33 #401
- törölt felhasználó -    
Most ez a két szám a kedvencem: thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 03. 16:45 #402
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Imádom a Rock The Boat klipet, de mégis azt kívánom, hogy bárcsak ne forgatták volna le és akkor Liyah még most is élhetne. heart.gif cray.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 03. 16:53 #403
- törölt felhasználó -    
Teljesen igazad van.Én is vegyes érzésekkel nézem a klipet. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 03. 18:49 #404
- törölt felhasználó -    
amióta olvastam hogy a Rock The Boat klipet forgatta akkor...azóta nem bírtam végig hallgatni a dalt...
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 03. 22:24 #405
janet7
janet7

Státusz.
Na akkor én is berakom a mostani kedvenceimet. smileeee.gif

http://mp3lemon.org/song/293618/En_Vogue_-_02_-_No_No_No_Cant_Come_Back

Ez szokás szerint nincs fönnt Youtube-on. 110.gif De mindenesetre fantasztikus. Mondom, tőlük szinte mindennap más szám tetszik meg nagyon. heart.gif

Ez még mindig sokkal jobb, mint a sima Right Here, pedig azt is imádom, de a Human Nature nagyon feldobja a számot. Bírom Christ, de szerintem ez klasszisokkal jobb, mint a She Ain't You. blush.gif Persze az is jó.

Azok a hangok heart.gif wub2.gif
Amikor írták azt a hülye kommentet (Bogszics, Aalyah azt hiszem nektek mondtam), hogy bizonyos együttesekben nem minden tag tud énekelni...szerintem az Xscape-et volt a legnagyobb hülyeség belerakni a felsorolásba, pedig a többit is hatalmas hülyeség volt. 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. szeptember 03. 23:32 #406
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Hát igen...Inkább Aaliyah, mint egy szép klip sad.gif A Rock the boat amúgy nagyon jó szám meghajolo.gif wub.gif

Mostani kedvenc:

ooh feel the latin soul wub.gif kedvem lesz tőle táncolni:DD

Az élőt asszem még nem raktam be. Hát ez elképesztő meghajolo.gif wub.gif Ráadásul szimfonikus zenekarral van, ha jól tudom.

janet7: igen, mondtad, és úristen omg.gif Van az ilyennek füle? reklamalo.gif 110.gif omg.gif Mondjuk ha jobban belegondolok, olyan mintha az anyám mondta volna, merthogy kijelentette Aliciára, hogy szerinte hamis, ráadásul a stúdióverzióra (??!!!) 110.gif Mi a franc? Alicia tökéletesen énekel élőben is, nemhogy a stúdióverzión 110.gif Azon akárki jól énekel 110.gif 110.gif Ilyenkor legszívesebben leütném reklamalo.gif

Amúgy megfestettem a másikat is, de most nem tudom felrakni, majd holnap beszkennelem smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. szeptember 03. 23:45 #407
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.03. 23:32)
Hát igen...Inkább Aaliyah, mint egy szép klip sad.gif A Rock the boat amúgy nagyon jó szám meghajolo.gif  wub.gif 
Mostani kedvenc:

ooh feel the latin soul wub.gif kedvem lesz tőle táncolni:DD

Az élőt asszem még nem raktam be. Hát ez elképesztő meghajolo.gif  wub.gif Ráadásul szimfonikus zenekarral van, ha jól tudom.
janet7: igen, mondtad, és úristen omg.gif Van az ilyennek füle? reklamalo.gif  110.gif omg.gif Mondjuk ha jobban belegondolok, olyan mintha az anyám mondta volna, merthogy kijelentette Aliciára, hogy szerinte hamis, ráadásul a stúdióverzióra (??!!!) 110.gif Mi a franc? Alicia tökéletesen énekel élőben is, nemhogy a stúdióverzión 110.gif Azon akárki jól énekel 110.gif  110.gif Ilyenkor legszívesebben leütném reklamalo.gif 
Amúgy megfestettem a másikat is, de most nem tudom felrakni, majd holnap beszkennelem smileeee.gif

Jujj ezt pont néhány napja néztem, tényleg fantasztikus meghajolo.gif Mondjuk az picit zavar, hogy Cindy helyett Rhona van. laugh.gif De mondom, semmi bajom Rhonával, nagyon jó hangja van, de ha már Dawn nincs, akkor mégiscsak a Cindy-Maxine-Terry felállás kell nekem. Meg azért Cindy részét mégiscsak Cindy tudja a legjobban énekelni. Meg az is idegesít, hogy azt hiszem ennél volt, hogy olvastam a kommenteket és mindenki Rhonát meg Maxet dicsérte, pedig nekem Terry a kedvenc (ő a középső egyébként laugh.gif ). biggrin.gif Amúgy eljutottam velük oda, hogy az arcukat már majdnem mindig felismerem háá rohog.gif De a hangjukat még mindig gyakran nem, csak Dawn az, akiét általában fel szoktam. Legtöbbször Maxét is, de Cindy meg Terry hangja általában keveredik. rohog.gif

Ja és hát igen...Alicia szerintem még életében nem ejtett ki egy hamis hangot sem _nevet.gif

És most megint új kedvenc van laugh.gif

Mondjuk ebben megint zavar a tudat, hogy Rhona-Cindy-Terry felállás és ennek van már a legkevesebb köze ugye az eredeti négyeshez, de ez igazából tényleg csak maga a tudat, mert a szám az szuper. laugh.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. szeptember 04. 00:02 #408
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.03. 23:45)
Jujj ezt pont néhány napja néztem, tényleg fantasztikus meghajolo.gif Mondjuk az picit zavar, hogy Cindy helyett Rhona van. laugh.gif De mondom, semmi bajom Rhonával, nagyon jó hangja van, de ha már Dawn nincs, akkor mégiscsak a Cindy-Maxine-Terry felállás kell nekem. Meg azért Cindy részét mégiscsak Cindy tudja a legjobban énekelni. Meg az is idegesít, hogy azt hiszem ennél volt, hogy olvastam a kommenteket és mindenki Rhonát meg Maxet dicsérte, pedig nekem Terry a kedvenc (ő a középső egyébként laugh.gif ). biggrin.gif Amúgy eljutottam velük oda, hogy az arcukat már majdnem mindig felismerem háá rohog.gif De a hangjukat még mindig gyakran nem, csak Dawn az, akiét általában fel szoktam. Legtöbbször Maxét is, de Cindy meg Terry hangja általában keveredik. rohog.gif
Ja és hát igen...Alicia szerintem még életében nem ejtett ki egy hamis hangot sem _nevet.gif
És most megint új kedvenc van laugh.gif 
Mondjuk ebben megint zavar a tudat, hogy Rhona-Cindy-Terry felállás és ennek van már a legkevesebb köze ugye az eredeti négyeshez, de ez igazából tényleg csak maga a tudat, mert a szám az szuper. laugh.gif heart.gif

Az a helyzet, hogy én még nem tudom megkülönböztetni őket laugh.gif Mondjuk róluk kevesebb videó van sajnos dry.gif , meg amúgy is inkább csak a zenét szoktam hallgatni.Igen, kár hogy nem minden lemezen az eredeti felállás van, de azért Rhona is nagyon jó és En vogue-ba való. Legalább nekik sikerült egy hozzájuk való új tagot találni, mert vannak akik ezzel b..ták el az egészet, khmmm nem is tudom kire célzok... dry.gif
Hát ez az _nevet.gif Reménytelen eset (mármint anyám rohog.gif ) 110.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. szeptember 04. 00:14 #409
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.09.04. 00:02)
Az a helyzet, hogy én még nem tudom megkülönböztetni őket laugh.gif Mondjuk róluk kevesebb videó van sajnos dry.gif , meg amúgy is inkább csak a zenét szoktam hallgatni.Igen, kár hogy nem minden lemezen az eredeti felállás van, de azért Rhona is nagyon jó és En vogue-ba való. Legalább nekik sikerült egy hozzájuk való új tagot találni, mert vannak akik ezzel b..ták el az egészet, khmmm nem is tudom kire célzok... dry.gif 
Hát ez az _nevet.gif Reménytelen eset (mármint anyám rohog.gif ) 110.gif

Én a Don't Let Go-nál ugye Youtube-on néztem régebben, hogy ki volt írva, hogy balról jobbra hogy vannak a tagok és akkor onnan megjegyeztem az arcukat, de még onnantól sem sikerült mindig tudni, hogy ki-ki laugh.gif De mostmár tudom. Na igen, ez tényleg jó, hogy legalább egy méltó tagot sikerült találniuk. Háát én sem tudom, hogy vajon kire gondolhatsz... blush.gif _nevet.gif
Igen, azt valahogy gondoltam, hogy nem Alicia reménytelen _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah
2011. szeptember 04. 16:28 #410
Bogszics
Bogszics

Naszóval...Tegnap megalkottam a másik művem, és sikerült beszkennelni mindkettőt biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, jessie107
2011. szeptember 04. 17:07 #411
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
nem vagyok a műfaj nagy rajongója,de mostanában egyre több R n'B zenét hallgatok.az okát nem tudom,de példáuul diddy,aaliyah,chris brown dalait egyre többet indítom el.igaz,a pop és társai állnak hozzám talán legközelebb,de az szerintem tény,hogy rengeteg szuper hangú R n'B énekes van meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, chrisBrown14, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 04. 17:13 #412
- törölt felhasználó -    
Bogszics az Aaliyah-os is tök jó lett!Gyönyörű mind a kettő! meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 04. 20:36 #413
janet7
janet7

Státusz.
Uhh gyönyörű lett ez is heart.gif w00t.gif Nem is tudok dönteni, hogy melyik a jobb, fantasztikusak wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 04. 20:59 #414
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.09.04. 20:36)
Uhh gyönyörű lett ez is heart.gif w00t.gif Nem is tudok dönteni, hogy melyik a jobb, fantasztikusak wink.gif

Köszi heart.gif Örülök, hogy tetszik nektek blush.gif Talán azért sem tudsz, mert illenek egymáshoz, ahogy a valóságban is Liyah és Lisa wub.gif
An_da_ azt jól teszed, egyébként a feketék énekelnek a legjobban (1-2 kivételtől eltekintve) wink.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, An_d_a
2011. szeptember 04. 21:20 #415
- törölt felhasználó -    
Újabb kedvencek: meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. szeptember 05. 16:50 #416
- törölt felhasználó -    
Nekem ez a legújabb kedvencem (beleértve Fredro Starr-t is wub2.gif csak sajna nincs adatlapja) Ha láttátok a Szívem Érted Rap-es filmet, akkor ismerős lehet ez a szám wub.gif

4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah, jessie107
2011. szeptember 05. 17:58 #417
janet7
janet7

Státusz.
Láttam a filmet és ismerős is volt a szám. Nagyon jó tényleg heart.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Aalyah, Adri98
2011. szeptember 05. 18:59 #418
- törölt felhasználó -    
Aztaaa Bogszics ezek nagyon szépek. w00t.gif Majd lehet énis felrakom pár rajzomat. smileeee.gif Van Aaliyah,Chris,Kid Cudi,Kanye West(Csak nincs meg a feje _nevet.gif )meg ööö Rihanna is van. laugh.gif Meg van még hip hop táncos,JabbaWockeez-os táncos,de halljátok annyi féle van még egyszer Gaga-t is lerajzoltam. rohog.gif De Liyah-ról van a legtöbb.Meg most csinálok egy NBA kosárlabdázót ami színes lesz. wub.gif Majd felrakom őket. smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98, jessie107
2011. szeptember 05. 19:04 #419
janet7
janet7

Státusz.
Na ne már, itt mindenki ilyen művész, csak én nem? laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, Adri98
2011. szeptember 05. 19:08 #420
- törölt felhasználó -    
Ez olyan gyönyörű szám és olyan családias hangulata van a klipnek.Tetszik.
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
62 oldal 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!