R n' B
2011. szeptember 03. 22:24
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Na akkor én is berakom a mostani kedvenceimet.
http://mp3lemon.org/song/293618/En_Vogue_-_02_-_No_No_No_Cant_Come_Back
Ez szokás szerint nincs fönnt Youtube-on.
De mindenesetre fantasztikus. Mondom, tőlük szinte mindennap más szám tetszik meg nagyon.
Ez még mindig sokkal jobb, mint a sima Right Here, pedig azt is imádom, de a Human Nature nagyon feldobja a számot. Bírom Christ, de szerintem ez klasszisokkal jobb, mint a She Ain't You.
Persze az is jó.
Azok a hangok
Amikor írták azt a hülye kommentet (Bogszics, Aalyah azt hiszem nektek mondtam), hogy bizonyos együttesekben nem minden tag tud énekelni...szerintem az Xscape-et volt a legnagyobb hülyeség belerakni a felsorolásba, pedig a többit is hatalmas hülyeség volt.
http://mp3lemon.org/song/293618/En_Vogue_-_02_-_No_No_No_Cant_Come_Back
Ez szokás szerint nincs fönnt Youtube-on.
Ez még mindig sokkal jobb, mint a sima Right Here, pedig azt is imádom, de a Human Nature nagyon feldobja a számot. Bírom Christ, de szerintem ez klasszisokkal jobb, mint a She Ain't You.
Azok a hangok
Amikor írták azt a hülye kommentet (Bogszics, Aalyah azt hiszem nektek mondtam), hogy bizonyos együttesekben nem minden tag tud énekelni...szerintem az Xscape-et volt a legnagyobb hülyeség belerakni a felsorolásba, pedig a többit is hatalmas hülyeség volt.
2011. szeptember 03. 23:32
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Hát igen...Inkább Aaliyah, mint egy szép klip
A Rock the boat amúgy nagyon jó szám
Mostani kedvenc:
ooh feel the latin soul
kedvem lesz tőle táncolni:DD
Az élőt asszem még nem raktam be. Hát ez elképesztő
Ráadásul szimfonikus zenekarral van, ha jól tudom.
janet7: igen, mondtad, és úristen
Van az ilyennek füle?
Mondjuk ha jobban belegondolok, olyan mintha az anyám mondta volna, merthogy kijelentette Aliciára, hogy szerinte hamis, ráadásul a stúdióverzióra (??!!!)
Mi a franc? Alicia tökéletesen énekel élőben is, nemhogy a stúdióverzión
Azon akárki jól énekel
Ilyenkor legszívesebben leütném
Amúgy megfestettem a másikat is, de most nem tudom felrakni, majd holnap beszkennelem
Mostani kedvenc:
ooh feel the latin soul
Amúgy megfestettem a másikat is, de most nem tudom felrakni, majd holnap beszkennelem
2011. szeptember 03. 23:45
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Bogszics @ 2011.09.03. 23:32)
Hát igen...Inkább Aaliyah, mint egy szép klip
A Rock the boat amúgy nagyon jó szám
Mostani kedvenc:
ooh feel the latin soul
kedvem lesz tőle táncolni:DD
Ráadásul szimfonikus zenekarral van, ha jól tudom.
Van az ilyennek füle?
Mondjuk ha jobban belegondolok, olyan mintha az anyám mondta volna, merthogy kijelentette Aliciára, hogy szerinte hamis, ráadásul a stúdióverzióra (??!!!)
Mi a franc? Alicia tökéletesen énekel élőben is, nemhogy a stúdióverzión
Azon akárki jól énekel
Ilyenkor legszívesebben leütném
Mostani kedvenc:
ooh feel the latin soul
Jujj ezt pont néhány napja néztem, tényleg fantasztikus
Ja és hát igen...Alicia szerintem még életében nem ejtett ki egy hamis hangot sem
És most megint új kedvenc van
Mondjuk ebben megint zavar a tudat, hogy Rhona-Cindy-Terry felállás és ennek van már a legkevesebb köze ugye az eredeti négyeshez, de ez igazából tényleg csak maga a tudat, mert a szám az szuper.
2011. szeptember 04. 00:02
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.03. 23:45)
Jujj ezt pont néhány napja néztem, tényleg fantasztikus
Mondjuk az picit zavar, hogy Cindy helyett Rhona van.
De mondom, semmi bajom Rhonával, nagyon jó hangja van, de ha már Dawn nincs, akkor mégiscsak a Cindy-Maxine-Terry felállás kell nekem. Meg azért Cindy részét mégiscsak Cindy tudja a legjobban énekelni. Meg az is idegesít, hogy azt hiszem ennél volt, hogy olvastam a kommenteket és mindenki Rhonát meg Maxet dicsérte, pedig nekem Terry a kedvenc (ő a középső egyébként
).
Amúgy eljutottam velük oda, hogy az arcukat már majdnem mindig felismerem háá
De a hangjukat még mindig gyakran nem, csak Dawn az, akiét általában fel szoktam. Legtöbbször Maxét is, de Cindy meg Terry hangja általában keveredik.
Ja és hát igen...Alicia szerintem még életében nem ejtett ki egy hamis hangot sem
Mondjuk ebben megint zavar a tudat, hogy Rhona-Cindy-Terry felállás és ennek van már a legkevesebb köze ugye az eredeti négyeshez, de ez igazából tényleg csak maga a tudat, mert a szám az szuper.

Az a helyzet, hogy én még nem tudom megkülönböztetni őket
Hát ez az
2011. szeptember 04. 00:14
|
janet7 |
|
Idézet (Bogszics @ 2011.09.04. 00:02)
Az a helyzet, hogy én még nem tudom megkülönböztetni őket
Mondjuk róluk kevesebb videó van sajnos
, meg amúgy is inkább csak a zenét szoktam hallgatni.Igen, kár hogy nem minden lemezen az eredeti felállás van, de azért Rhona is nagyon jó és En vogue-ba való. Legalább nekik sikerült egy hozzájuk való új tagot találni, mert vannak akik ezzel b..ták el az egészet, khmmm nem is tudom kire célzok...
Hát ez az
Reménytelen eset (mármint anyám
) 
Hát ez az
Én a Don't Let Go-nál ugye Youtube-on néztem régebben, hogy ki volt írva, hogy balról jobbra hogy vannak a tagok és akkor onnan megjegyeztem az arcukat, de még onnantól sem sikerült mindig tudni, hogy ki-ki
Igen, azt valahogy gondoltam, hogy nem Alicia reménytelen
2011. szeptember 04. 17:07
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
nem vagyok a műfaj nagy rajongója,de mostanában egyre több R n'B zenét hallgatok.az okát nem tudom,de példáuul diddy,aaliyah,chris brown dalait egyre többet indítom el.igaz,a pop és társai állnak hozzám talán legközelebb,de az szerintem tény,hogy rengeteg szuper hangú R n'B énekes van
2011. szeptember 04. 20:59
|
|
Bogszics |
|
Idézet (janet7 @ 2011.09.04. 20:36)
Uhh gyönyörű lett ez is
Nem is tudok dönteni, hogy melyik a jobb, fantasztikusak 
Köszi
An_da_ azt jól teszed, egyébként a feketék énekelnek a legjobban (1-2 kivételtől eltekintve)
2011. szeptember 04. 21:20
Újabb kedvencek:
2011. szeptember 05. 18:59
Aztaaa Bogszics ezek nagyon szépek.
Majd lehet énis felrakom pár rajzomat.
Van Aaliyah,Chris,Kid Cudi,Kanye West(Csak nincs meg a feje
)meg ööö Rihanna is van.
Meg van még hip hop táncos,JabbaWockeez-os táncos,de halljátok annyi féle van még egyszer Gaga-t is lerajzoltam.
De Liyah-ról van a legtöbb.Meg most csinálok egy NBA kosárlabdázót ami színes lesz.
Majd felrakom őket.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

5 felhasználónak tetszik: