Starity

R n' B

62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 12. 23:28 #21
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.12. 23:16)
igen, Rihannáról egy a véleményünk smileeee.gif Bár én szerettem a Loudot addig , ameddig azthittem ,hogy R&B biggrin.gif... amióta meghallgattam Aaliyahtól a Try Againt vagy éppen a We need a resolutiont, már közel sincs Rihannához... egyébként Liyah lemezeit, sorra töltögetem, és egyrejobban megszeretem őket smileeee.gif
Beyonce nekem a number1 smileeee.gif... tudom hogy kezd poposodni...de én a hangjától és táncától kivagyok :| ... és egyébként B-től is a B'day a kedvenc albumom. smileeee.gif a dalok között is a Get me Bodied smileeee.gif

A Loud sem rossz teljesen, az ilyen S&M-től meg Only girltől kivagyok, de pl a Man down vagy egy Skin mindjárt jobb, dehát ezek is popszámok.
Helyes, helyes smileeee.gif Aaliyah az igazi királynő heart.gif
Megértelek, mert tényleg nagyon tud énekelni meg táncolni, bár én ilyen szempontból is a húgát, Solanget jobban szeretem. Főleg azért, mert ő most is igazi r'n'b-t csinál, csak sajnos eléggé alul van értékelve, pedig van olyan jó hangja mint Beyonce-nak. Pl aki szerint nem tud énekelni, annak küldeném ezt:

Nagyon tehetséges csajszi. A B'dayt amúgy én is szeretem, nekem a Naughty girl a kedvencem biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Adri98
2011. augusztus 13. 00:13 #22
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Hát igen már Rihanna és Beyonce sem RnB sajnos. Rihannának tényleg az első két lemeze volt az, bár azért azok sem ilyen Aaliyah szintűek, de azokra tényleg lehet mondani, hogy RnB. A Good Girl Gone Bad-nek meg a második fele nagyjából RnB. De amiket utána csinált, annak már köze nincs ahoz. Mondjuk nekem személy szerint a Rated R a kedvenc albumom tőle, de az akkor sem RnB. Meg már tényleg az agyamra megy a viselkedése. Nem tud élőben énekelni és ezt azzal próbálja ellensúlyozni, hogy hatalmas show-kat csinál és r.banckodik. Bocs a kifejezésért, de tényleg így van. És így az emberek nem veszik észre, hogy csak playbackel, vagy pedig harmat hangon valamit suttog. Pedig nem a shown kéne legyen a hangsúly, hanem a ZENÉN, mint egykor.
Beyoncéval ugyanígy vagyok, egyre kevésbé kedvelem. Bár ő legalább tud élőben énekelni, ez tény. Neki a Destiny's Child időszaka, és utána az első két szóló albuma volt a jó. Azok tényleg igazi RnB zenék voltak és jól álltak neki. Nekem személyszerint a Dangerously In Love a kedvenc albumom tőle és arról is a Hip Hop Star és a Be With You. Viszont amit a Sasha Fierce óta csinál...Az pop és ráadásul nem is az érdekes fajta szerintem. És a mostani albuma sem jött be, van rajta 1-2 szám, amikre azt mondom, hogy oké, de azok is nagyon pop dalok már és nem is olyan átütőek. Meg amit mondtam, hogy egyre inkább olyan, mint egy fehér csaj és itt most nem a bőrszínére gondolok. Szóval sajnálom...
Viszont a húgát Solange-ot én is nagyon imádom. Ő teljesen más. A lehető legtávolabb áll a tucatzenétől és legalább annyira tud énekelni, mint Beyonce, sőt én személy szerint jobban is szeretem a hangját. Amit ő csinál az igazi Soul zene, elképesztően egyedi és igényes. Ő az, akiről lehet tudni, hogy soha nem fog átmenni a pop/dance irányba és mindig igényes marad. Neki nem az a célja, hogy világsztár legyen, akiért a fél világ oda van. Ő nem arra fekteti a hangsúlyt, hogy minnél nagyobb show legyen a koncerjein. Ő nem rázza magát minnél szexibb ruhákban. Neki tényleg a zene a fontos, a művészet. És ezt rettentően tisztelem benne. És imádom, hogy hangoztatja is, hogy ő nem is akar olyan lenni, mint azok, akik ezeket csinálják. Ő annyira más. Ő egy üde színfolt a mai zenei palettán, abszolút. Nagyon kevés mai énekes van, akire azt mondom, hogy tényleg megfog, van stílusa és nagyon igényes, és ő azon kevesek között van. Úgyhogy nagyon remélem, hogy még sok-sok albummal ajándékoz meg minket és továbbra sem fogja zavarni az, hogy a felszínes emberek nem ismerik, vagy a nővéréhez hasonlítgatják. Én úgy gondolom, hogy Beyonce szórakoztató, Solange pedig művész.

4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 13. 11:34 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.12. 23:28)
A Loud sem rossz teljesen, az ilyen S&M-től meg Only girltől kivagyok, de pl a Man down vagy egy Skin mindjárt jobb, dehát ezek is popszámok.
Helyes, helyes smileeee.gif Aaliyah az igazi királynő heart.gif
Megértelek, mert tényleg nagyon tud énekelni meg táncolni, bár én ilyen szempontból is a húgát, Solanget jobban szeretem. Főleg azért, mert ő most is igazi r'n'b-t csinál, csak sajnos eléggé alul van értékelve, pedig van olyan jó hangja mint Beyonce-nak. Pl aki szerint nem tud énekelni, annak küldeném ezt: 

Nagyon tehetséges csajszi. A B'dayt amúgy én is szeretem, nekem a Naughty girl a kedvencem biggrin.gif

Huuh. tényleg nagyon ügyes Solange is, bár őt annyira még nem ismerem.
Én Ciarat szeretem még nagyon, tőle is a 'Like a Boy-t'.
Naén. többekközött ezért szeretem B-t :

wub.gif
báár a '4'-ről a 1and1 a kedvencem biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah, Adri98
2011. augusztus 13. 12:00 #24
- törölt felhasználó -    
[quote=janet7,2011.08.13. 00:13~2370778]Hát igen már Rihanna és Beyonce sem RnB sajnos. Rihannának tényleg az első két lemeze volt az, bár azért azok sem ilyen Aaliyah szintűek, de azokra tényleg lehet mondani, hogy RnB. A Good Girl Gone Bad-nek meg a második fele nagyjából RnB. De amiket utána csinált, annak már köze nincs ahoz. Mondjuk nekem személy szerint a Rated R a kedvenc albumom tőle, de az akkor sem RnB. Meg már tényleg az agyamra megy a viselkedése. Nem tud élőben énekelni és ezt azzal próbálja ellensúlyozni, hogy hatalmas show-kat csinál és r.banckodik. Bocs a kifejezésért, de tényleg így van. És így az emberek nem veszik észre, hogy csak playbackel, vagy pedig harmat hangon valamit suttog. Pedig nem a shown kéne legyen a hangsúly, hanem a ZENÉN, mint egykor.
Beyoncéval ugyanígy vagyok, egyre kevésbé kedvelem. Bár ő legalább tud élőben énekelni, ez tény. Neki a Destiny's Child időszaka, és utána az első két szóló albuma volt a jó. Azok tényleg igazi RnB zenék voltak és jól álltak neki. Nekem személyszerint a Dangerously In Love a kedvenc albumom tőle és arról is a Hip Hop Star és a Be With You. Viszont amit a Sasha Fierce óta csinál...Az pop és ráadásul nem is az érdekes fajta szerintem. És a mostani albuma sem jött be, van rajta 1-2 szám, amikre azt mondom, hogy oké, de azok is nagyon pop dalok már és nem is olyan átütőek. Meg amit mondtam, hogy egyre inkább olyan, mint egy fehér csaj és itt most nem a bőrszínére gondolok. Szóval sajnálom...
Viszont a húgát Solange-ot én is nagyon imádom. Ő teljesen más. A lehető legtávolabb áll a tucatzenétől és legalább annyira tud énekelni, mint Beyonce, sőt én személy szerint jobban is szeretem a hangját. Amit ő csinál az igazi Soul zene, elképesztően egyedi és igényes. Ő az, akiről lehet tudni, hogy soha nem fog átmenni a pop/dance irányba és mindig igényes marad. Neki nem az a célja, hogy világsztár legyen, akiért a fél világ oda van. Ő nem arra fekteti a hangsúlyt, hogy minnél nagyobb show legyen a koncerjein. Ő nem rázza magát minnél szexibb ruhákban. Neki tényleg a zene a fontos, a művészet. És ezt rettentően tisztelem benne. És imádom, hogy hangoztatja is, hogy ő nem is akar olyan lenni, mint azok, akik ezeket csinálják. Ő annyira más. Ő egy üde színfolt a mai zenei palettán, abszolút. Nagyon kevés mai énekes van, akire azt mondom, hogy tényleg megfog, van stílusa és nagyon igényes, és ő azon kevesek között van. Úgyhogy nagyon remélem, hogy még sok-sok albummal ajándékoz meg minket és továbbra sem fogja zavarni az, hogy a felszínes emberek nem ismerik, vagy a nővéréhez hasonlítgatják. Én úgy gondolom, hogy Beyonce szórakoztató, Solange pedig művész.

Huu. Rihannával kapcsolatban teljesemértékben igazadvan smileeee.gif
És abban is hogy Beyonce már nem R&B előadó, ez ellen sajnos nem tudunk tenni, az a baj hogy az igényes R&B már nem állja meg a helyét (lásd:Solange) :\ A fiatalok 99%-a a pop és az electro keverékekre vevők. Amik valójában nem is zenék hanem gépek. Szívesen hallgatnám még mostis Aaliyaht , de sajnos már csak úgy tudom ha a régi dalait hallgatom. sad.gif Én most ismerkedek ugye a valódi R&B-vel.. nagyon tetszenek a régi lánybandák... mint pl.: TLC vagy SWV..vagy akár az En Vogue.. mai ilyen lánybanda nincsis... The Saturdays? .. popformáció -.-
Azt szeretemmég ,hogy nem hülyeségekről énekelnek, mint pl.: ugye "Nevem SöPö" vagy éppen"Lájk" című fantasztikus "rap" nótákban.
Ugye azon szoktak csodálkozni , hogy a külföldi előadókat szívesebben hallgatják a magyarok, pedig nem is érteni hogy mit mondanak... érdekes, ha lefordítom őket... akkorsem arról van szó,hogy "álljunk össze mint 2 kicsi legó".

erről beszéltem mikor aztmondtam, hogy kivagyok a hangjától meghajolo.gif ...de ugye ez sem mai felvétel.
így mikor fog Rihanna,Gaga vagy éppen magyar tehetségünk Barbeeka énekelni? dry.gif

láttam hogy nemvagytok oda a Destiny's Child-ért , de én ezt a számot nagyon szeretem. wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah, Adri98, Ronetta001
2011. augusztus 13. 13:45 #25
janet7
janet7

Státusz.
Köszi. beer.gif Igen ez így van. Mondjuk azért nem mindenhol "utasítják el" ilyen mértékben az igazi RnB-t, mint itt. Szóval youtube-on az olyan jellegű videóknál mindig látom a kommenteket, hogy az volt az igazi és bárcsak még most is ilyen lenne stb. Ilyenkor úgy kicsit megnyugszom, hogy azért vannak még bőven, akik vevők lennének rá, csak itt M.o.-n nagyon kevés. Meg mondjuk külföldön is nagyobb kereslet van a...tudjuk mire. rohog.gif
Hát az biztos, hogy ilyen lánybandák már nincsenek és nem is lesznek. Akik ennyire tudnak énekelni, mindenféle hangtorzítás nélkül is megállják a helyüket, igényes zenét csinálnak, van stílusuk és teljes a harmónia közöttük...ilyen ma már szerintem nem is lehetne. Ez tipikus 90-es évek wub.gif Még akit lánybandákból nagyon szeretek ezeken kívül, az a 702:

És az Xscape:

Amúgy neem, ne érts félre, nincs bajunk a Destiny's Childdal, igazából bírom a zenéjüket, csak az olyan kijelentések, hogy ők az En Vogue nyomába érnek, meg hogy az En Vogue olyan, mint 4 Beyonce egy csapatban...ezektől kivagyok. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 13. 14:06 #26
- törölt felhasználó -    
hát, már az lenne a lánybandák lényege hogy :
-ki a híresebb
-ki a tehetségesebb
-ki kaszál többet
-ki a"vezér"
itt már semmisem szól a zenélésről.. dry.gif
(a DC-ben is volt egyfajta versengés...azis biztos)
Éés. nagyonjó a 702 és az Xscape is meghajolo.gif
amit mondtál... ezeket a kijelentéseket, hogy az En Vogue olyan mint 4Beyonce ..kicsit tényleg erős. hiszen azért az En Vogue is Hangokból áll.. nemis akár milyenekből. (esetleg azt lehetne mondani hogy 4Alicia Keys, bár aztsem annyira, mert mindegyik hang másban különleges)
Te/ti mióta hallgatok R&B-t éés magatok kerestetek utána az igazi R&B-nek vaagy honnan jött? smileeee.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics, DreamerGirl, Adri98
2011. augusztus 13. 14:16 #27
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 14:06)
hát, már az lenne a lánybandák lényege hogy : 
-ki a híresebb
-ki a tehetségesebb
-ki kaszál többet
-ki a"vezér"
itt már semmisem szól a zenélésről..  dry.gif 
(a DC-ben is volt egyfajta versengés...azis biztos)
Éés. nagyonjó a 702 és az Xscape is  meghajolo.gif 
amit mondtál... ezeket a kijelentéseket, hogy az En Vogue olyan mint 4Beyonce ..kicsit tényleg erős. hiszen azért az En Vogue is Hangokból áll.. nemis akár milyenekből. (esetleg azt lehetne mondani hogy 4Alicia Keys, bár aztsem annyira, mert mindegyik hang másban különleges)
Te/ti mióta hallgatok R&B-t éés magatok kerestetek utána az igazi R&B-nek vaagy honnan jött? smileeee.gif

Pontosan. De meg merem kockáztatni, hogy még ez sem lenne annyira gáz, ha legalább tehetségében megközelítenék a régieket és nem ilyen pop/dance zajt nyomatnának. Akkor még oké is lenne, hogy van egyfajta versengés. Mondjuk pl. a Pussycat Dolls-nál szerintem nagyon gáz volt, hogy Nicole énekelt, a többi lány meg kb. háttértáncos volt és kész. De pl. egy SWV-nél egyértelmű, hogy Coko volt a fő énekes, a legtöbbször ő énekelt, de még sem volt az az érzésem, hogy ez az együttes "Coko és bandája", mert megvolt a harmónia közöttük. Na de persze ez a két együttes alapból ég és föld. laugh.gif
Helyes thumbsup.gif beer.gif
Igen, akkor már tényleg inkább 4 Alicia, de igazából a legjobb az lenne, ha nem tennének ilyen kijelentéseket. En Vogue csak egy volt és nem is lesz több, és ők mind egytől egyig mások és különlegesek voltak. Szóval az En Vogue egy legenda. meghajolo.gif
Huh én kicsivel több, mint 3 éve ismerem pl. Aaliyah-t, Left Eye-t, az SWV-t meg Aliciát, szóval nagyjából onnantól. Aaliyah-t már nem is tudom hogy ismertem meg...Lisát meg úgy, hogy a Viván (na azt már nem nézem rohog.gif ) volt egy Spice Girls top 50 és ott volt egy Mel C szám, amiben ő is benne volt és akkor láttam, hogy ezt a csajt imádni fogom:D Az SWV-t meg úgy, hogy régebben jártam táncra, ahol volt egy zene, ami iszonyatosan tetszett és sehol sem tudtam megtalálni, hogy mi az. Bárkit kérdeztem, senki sem tudta. Szóval elkezdtem keresgélni szöveg alapján (amiből kb. 3 szót értettem rohog.gif ) meg előadó alapján (persze nem az volt, akire gondoltam rohog.gif ) és így találtam rá az SWV-re. És nagyon örülök, mert őket a mai napig imádom, azt a keresett számot meg már nem annyira. _nevet.gif
Igen, én magamtól szoktam keresgélni. Pl. ha van egy TLC videó, akkor láttam a hozzá kapcsolódó videóknál mondjuk egy Xscape-et (most ez csak egy példa) és akkor úgy...vagy mondjuk kommentekben leírják, hogy ez volt a kilencvenes évek legjobb együttese és még...és akkor írnak még párat, aztán utánanézek:D Meg ebben a műfajban ugye nagyon sok az együttműködés más előadókkal, és pl. egy általam szeretett előadó egyik számában van egy másik előadó, akit eddig nem ismertem, de megnézem, és hoppá ő is nekem való. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 13. 14:38 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.13. 14:16)
Pontosan. De meg merem kockáztatni, hogy még ez sem lenne annyira gáz, ha legalább tehetségében megközelítenék a régieket és nem ilyen pop/dance zajt nyomatnának. Akkor még oké is lenne, hogy van egyfajta versengés. Mondjuk pl. a Pussycat Dolls-nál szerintem nagyon gáz volt, hogy Nicole énekelt, a többi lány meg kb. háttértáncos volt és kész. De pl. egy SWV-nél egyértelmű, hogy Coko volt a fő énekes, a legtöbbször ő énekelt, de még sem volt az az érzésem, hogy ez az együttes "Coko és bandája", mert megvolt a harmónia közöttük. Na de persze ez a két együttes alapból ég és föld. laugh.gif 
Helyes thumbsup.gif  beer.gif 
Igen, akkor már tényleg inkább 4 Alicia, de igazából a legjobb az lenne, ha nem tennének ilyen kijelentéseket. En Vogue csak egy volt és nem is lesz több, és ők mind egytől egyig mások és különlegesek voltak. Szóval az En Vogue egy legenda. meghajolo.gif 
Huh én kicsivel több, mint 3 éve ismerem pl. Aaliyah-t, Left Eye-t, az SWV-t meg Aliciát, szóval nagyjából onnantól. Aaliyah-t már nem is tudom hogy ismertem meg...Lisát meg úgy, hogy a Viván (na azt már nem nézem rohog.gif ) volt egy Spice Girls top 50 és ott volt egy Mel C szám, amiben ő is benne volt és akkor láttam, hogy ezt a csajt imádni fogom:D Az SWV-t meg úgy, hogy régebben jártam táncra, ahol volt egy zene, ami iszonyatosan tetszett és sehol sem tudtam megtalálni, hogy mi az. Bárkit kérdeztem, senki sem tudta. Szóval elkezdtem keresgélni szöveg alapján (amiből kb. 3 szót értettem rohog.gif ) meg előadó alapján (persze nem az volt, akire gondoltam rohog.gif ) és így találtam rá az SWV-re. És nagyon örülök, mert őket a mai napig imádom, azt a keresett számot meg már nem annyira. _nevet.gif 
Igen, én magamtól szoktam keresgélni. Pl. ha van egy TLC videó, akkor láttam a hozzá kapcsolódó videóknál mondjuk egy Xscape-et (most ez csak egy példa) és akkor úgy...vagy mondjuk kommentekben leírják, hogy ez volt a kilencvenes évek legjobb együttese és még...és akkor írnak még párat, aztán utánanézek:D Meg ebben a műfajban ugye nagyon sok az együttműködés más előadókkal, és pl. egy általam szeretett előadó egyik számában van egy másik előadó, akit eddig nem ismertem, de megnézem, és hoppá ő is nekem való. laugh.gif

na a PCD-nél nem értettem hogy miértnem Nicole's Dolls , vagy NS volt a banda neve biggrin.gif ... meeg feleslegesnek tartottam a többi lányt, ugyanis ők ugye gyakorlatilag "csak" táncoltak.
pedig néhánynak volt egykis hangja... sőőt némelyiknek jobb mint Nicole-é. Nem értettem ,hogy miért neki kellett mindig énekelnie. ésigen. messzevoltak a régi bandáktól : D
Én most.. talán egy hónapja sincs hogy regisztráltam ide.. és kiírtam hogy r&b-t hallgatok. rohog.gif aztán rátaláltam Aalyah és a kettőtök adatlapjára..namondom gyorsan letörlöm hogy r&b-t hallgatok, mert kiröhögtök Rihannával együtt XD
aztáán írtam Aalyahnak... és ő kezdett engem megismertetni az igazi r&b-vel...hát először úgy reagáltam hogy Aaliyah nem olyan mint Rihanna ... akkor valamelyikkel nem oké valami, aztán ráéreztem hogy azaz r&b amit Aaliyah csinált... és innentől jött Ciara szeretetem, majd pedig tőletek a többi smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 13. 14:44 #29
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 14:38)
na a PCD-nél nem értettem hogy miértnem Nicole's Dolls , vagy NS volt a banda neve biggrin.gif ... meeg feleslegesnek tartottam a többi lányt, ugyanis ők ugye gyakorlatilag "csak" táncoltak.
pedig néhánynak volt egykis hangja... sőőt némelyiknek jobb mint Nicole-é. Nem értettem ,hogy miért neki kellett mindig énekelnie. ésigen. messzevoltak a régi bandáktól : D
Én most.. talán egy hónapja sincs hogy regisztráltam ide.. és kiírtam hogy r&b-t hallgatok.  rohog.gif  aztán rátaláltam Aalyah és a kettőtök adatlapjára..namondom gyorsan letörlöm hogy r&b-t hallgatok, mert kiröhögtök Rihannával együtt XD
aztáán írtam Aalyahnak... és ő kezdett engem megismertetni az igazi r&b-vel...hát először úgy reagáltam hogy Aaliyah nem olyan mint Rihanna ... akkor valamelyikkel nem oké valami, aztán ráéreztem hogy azaz r&b amit Aaliyah csinált... és innentől jött Ciara szeretetem, majd pedig tőletek a többi smileeee.gif

Pontosan. Pl. szerintem Melodynak (azt hiszem így hívják a fekete csajt) simán jobb hangja volt, mint Nicolenak. blink.gif Amúgy én az első albumukat anno nagyon bírtam, sőt így visszanézve sem olyan borzalmas, csak több mint a fele feldolgozás. rohog.gif A többi meg...hát nem olyan mélyenszántó valljuk meg.
Hááh _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Ez tetszik rohog.gif Na, akkor örülünk, hogy megismertethetjük veled az igazi RnB-t. Már ha csak egy emberrel több lesz, aki tényleg azt hallgat, akkor már jó. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 13. 14:51 #30
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.13. 14:44)
Pontosan. Pl. szerintem Melodynak (azt hiszem így hívják a fekete csajt) simán jobb hangja volt, mint Nicolenak. blink.gif  Amúgy én az első albumukat anno nagyon bírtam, sőt így visszanézve sem olyan borzalmas, csak több mint a fele feldolgozás. rohog.gif A többi meg...hát nem olyan mélyenszántó valljuk meg.
Hááh _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Ez tetszik rohog.gif Na, akkor örülünk, hogy megismertethetjük veled az igazi RnB-t. Már ha csak egy emberrel több lesz, aki tényleg azt hallgat, akkor már jó. laugh.gif

igen, Melody a fekete csaj biggrin.gif...
ééés. figyeljétek meg hogy uralni fogjuk a starityt ..:$: DDD
olyaan r'n'b fanokat csináltok az sp imádókból , hogy ők fogják már nekünk mutatni a régi jókis zenéket rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 13. 15:08 #31
Bogszics
Bogszics

Ahogy janet7 mondta tényleg nincs bajunk a DC-vel, csak ezek az idióta kijelentések... omg.gif En vogue egyetlen van és nem is lesz több, ahogy ilyen lánybandák sem sajnos, mert ma már úgyis minden csak a pénzről meg a versengésről szól minden. A PCD-vel kapcsolatban is igazatok van _nevet.gif Mára már elveszett az a harmónia, ami egykor a zenében volt. Én amúgy a Hush hush-t (mondjuk az is feldolgozás), imádtam tőlük, meg amik épp "menőek" voltak. Te jó ég omg.gif

Én Aliciát ismertem meg először, úgy tavaly novemberben. Persze előtte is hallottam róla, hiszen az Empire state of mind nagy sláger volt, de csak akkor néztem utána. Meghallgattam az If i ain't got you-t, a Fallint, a No one-t és mind nagyon tetszett, és észrevettem, hogy na ez több és jobb, mint amit eddig hallgattam. Aztán megvettem az első három lemezét (csak úgy hirtelen, de valahogy éreztem, hogy ez nekemvalóbiggrin.gif), és azokat is imádtam. Azóta Alicia az elsőszámú kedvencem heart.gif Aztán valamikor tavasszal megismertem Aaliyah-t, már nem tudom, talán a Starityn láttam, és őt hallgatva én is rájöttem, hogy mi is az r'n'b, mert előtte én is azt hittem, hogy Beyonce és Rihanna az. Megismertem janet7-et, nála láttam Lisát, és így lett a TLC az egyik legnagyobb kedvencem. Nem sokkal utána Aalyah-t is megismertem, és vele meg janet7-tel sokat beszéltünk az r'n'b-ről, meg mutattak is nekem. Szóval így ismertem és ismerek meg egyre többet smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, janet7, Aalyah
2011. augusztus 13. 15:09 #32
Bogszics
Bogszics

Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 14:51)

ééés. figyeljétek meg hogy uralni fogjuk a starityt ..:$: DDD
olyaan r'n'b fanokat csináltok az sp imádókból , hogy ők fogják már nekünk mutatni a régi jókis zenéket  rohog.gif

Ámen meghajolo.gif Tudtam én hogy fel kell lendíteni ezt a topikot w00t.gif Gyerekkeeek vigyázzatok rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 13. 15:15 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.13. 15:08)
Ahogy janet7 mondta tényleg nincs bajunk a DC-vel, csak ezek az idióta kijelentések... omg.gif En vogue egyetlen van és nem is lesz több, ahogy ilyen lánybandák sem sajnos, mert ma már úgyis minden csak a pénzről meg a versengésről szól minden. A PCD-vel kapcsolatban is igazatok van _nevet.gif Mára már elveszett az a harmónia, ami egykor a zenében volt. Én amúgy a Hush hush-t (mondjuk az is feldolgozás), imádtam tőlük, meg amik épp "menőek" voltak. Te jó ég omg.gif
Én Aliciát ismertem meg először, úgy tavaly novemberben. Persze előtte is hallottam róla, hiszen az Empire state of mind nagy sláger volt, de csak akkor néztem utána. Meghallgattam az If i ain't got you-t, a Fallint, a No one-t és mind nagyon tetszett, és észrevettem, hogy na ez több és jobb, mint amit eddig hallgattam. Aztán megvettem az első három lemezét (csak úgy hirtelen, de valahogy éreztem, hogy ez nekemvalóbiggrin.gif), és azokat is imádtam. Azóta Alicia az elsőszámú kedvencem heart.gif Aztán valamikor tavasszal megismertem Aaliyah-t, már nem tudom, talán a Starityn láttam, és őt hallgatva én is rájöttem, hogy mi is az r'n'b, mert előtte én is azt hittem, hogy Beyonce és Rihanna az. Megismertem janet7-et, nála láttam Lisát, és így lett a TLC az egyik legnagyobb kedvencem. Nem sokkal utána Aalyah-t is megismertem, és vele meg janet7-tel sokat beszéltünk az r'n'b-ről, meg mutattak is nekem. Szóval így ismertem és ismerek meg egyre többet smileeee.gif

szóval most utánnad én vagyok az új r&b kultúra-tanonc : D
Aliciával egy bajom van... hogy most "eltünt" sad.gif Különben énis szerettem a No one-t és a többi "vivás" dalát, amiket azért néha-néha leadtak .
éés. végre nem érzem hülyén magam, azthittem ,hogy csak én gondoltam úgy , hogy Rihanna r&b előadó blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 13. 15:21 #34
Bogszics
Bogszics

Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 15:15)
szóval most utánnad én vagyok az új r&b kultúra-tanonc : D
Aliciával egy bajom van... hogy most "eltünt" sad.gif  Különben énis szerettem a No one-t és a többi "vivás" dalát, amiket azért néha-néha leadtak .
éés. végre nem érzem hülyén magam, azthittem ,hogy csak én gondoltam úgy , hogy Rihanna r&b előadó  blush.gif

Jaja biggrin.gif
Most azért "tűnt el" kicsit, mert megszületett a babája, de most dolgozik az új lemezén, szóval vissza fog térni thumbsup.gif Igen, azokat minő csoda, de le szokták adni néha mellow.gif
Én is hülyén éreztem magam, de nem gáz, az a lényeg hogy megtértünk:DD Végülis honnan tudhattuk volna? Mindenhonnan azt lehet hallani, hogy az az r'n'b. Szánalom-.-"
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 13. 15:29 #35
- törölt felhasználó -    
De jó, végre van ilyen topik, én is egyik nap gondolkoztam, hogy ilyen még nincs, kéne egyet csinálni, köszi Aalyah meghajolo.gif
R'n'B-t csak akkor hallgatok, ha olyan kedvem van, de akkor is Aaliyah-t, Alicia-t, Lisa-t, meg persze Beyoncé régi számait vagy Destiny's Child-ot.
De ez az örök kedvencem, megunhatatlan heart.gif

Bogszics: Alicia-nak tényleg megszületett a kisbabája? w00t.gif Úristen, de le vagyok maradva...
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah, janet7
2011. augusztus 13. 15:31 #36
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.13. 15:21)
Jaja biggrin.gif
Most azért "tűnt el" kicsit, mert megszületett a babája, de most  dolgozik az új lemezén, szóval vissza fog térni thumbsup.gif Igen, azokat minő csoda, de le szokták adni néha mellow.gif 
Én is hülyén éreztem magam, de nem gáz, az a lényeg hogy megtértünk:DD Végülis honnan tudhattuk volna? Mindenhonnan azt lehet hallani, hogy az az r'n'b. Szánalom-.-"

Azért az se semmi Aliciatól ,hogy gyereket vállalt.
A zeneiparban az a 30év olyan mintha 10 lenne... nem mernek az énekesnők szülni, mert ,hogy a karrier fontosabb, és félnek ,hogy odalenne a falatnyi testük... (mondjuk ebben B is így gondolkozik :\)
Igeen, megtértünk, kulturálódtunk : D
milenne velünk net nélkül?! még mindig Rihannát bálványoznánk... :|
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, janet7, Adri98
2011. augusztus 13. 15:44 #37
Bogszics
Bogszics

Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.13. 15:31)
Azért az se semmi Aliciatól ,hogy gyereket vállalt. 
A zeneiparban az a 30év olyan mintha 10 lenne... nem mernek az énekesnők szülni, mert ,hogy a karrier fontosabb, és félnek ,hogy odalenne a falatnyi testük... (mondjuk ebben B is így gondolkozik smileeee.gif
Igeen, megtértünk, kulturálódtunk : D
milenne velünk net nélkül?! még mindig Rihannát bálványoznánk... :|

Aliciától pont ezt vártam heart.gif Pontosan, pedig a 30 az pont egy okés kor a szüléshez. Meg szerintem azalatt, mialatt egy kicsit eltűnik egy sztár, úgyis kiderül, hogy kik az igazi rajongói, és kik azok akik csak divatból rajonganak érte. Mondjuk Aliciának hálistennek az utóbbiból nincs túl sok, így meg főleg nem lesz.
Legalább valami értelmesre is jó a net:DD Bár net nélkül én tuti rocker (na azért nem, de rockzene hallgatóbiggrin.gifD) lennék, mert azt úgyis megismertem apámtól és megszerettem, de tudnám, hogy valami hiányzik (az igazi r'n'b cool.gif biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Aalyah, janet7, Adri98
2011. augusztus 13. 15:45 #38
Bogszics
Bogszics

Adri98: Igen:DD Nem baj most bepótolod, üdv a topikban smileeee.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah, janet7
2011. augusztus 13. 15:49 #39
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.13. 15:44)
Aliciától pont ezt vártam heart.gif Pontosan, pedig a 30 az pont egy okés kor a szüléshez. Meg szerintem azalatt, mialatt egy kicsit eltűnik egy sztár, úgyis kiderül, hogy kik az igazi rajongói, és kik azok akik csak divatból rajonganak érte. Mondjuk Aliciának hálistennek az utóbbiból nincs túl sok, így meg főleg nem lesz.
Legalább valami értelmesre is jó a net:DD Bár net nélkül én tuti rocker (na azért nem, de rockzene hallgatóbiggrin.gifD) lennék, mert azt úgyis megismertem apámtól és megszerettem, de tudnám, hogy valami hiányzik (az igazi r'n'b cool.gif biggrin.gif

huuh. én a rockot sosem szerettem túlzottan. mindigis a lájtosabb zenéket szerettem...
és én apumtól sem ismerném, mert ő inkább régi-disco zenét hallgat : DDD
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, janet7
2011. augusztus 13. 15:51 #40
- törölt felhasználó -    
Adri98... ha ezeket hallgatod , amiket mondtál, jóban leszünk. : DD
üdvözöllek én is itt! : )
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics, janet7
62 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!