Starity

R n' B

62 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 29. 19:29 #361
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.29. 13:15)
Nnnna rajta vagytok az adatlapomon. heart.gif Keressétek meg magatokat. rohog.gif

deéédes biggrin.gif
köszönöm smileeee.gif heart.gif
1 felhasználónak tetszik: Aalyah
2011. augusztus 29. 19:46 #362
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Fuh janet7 köszi hogy belinkelted ezt az En vogue számot, mert ezidáig nem találtam, de most meghallgattam, és gyönyörű meghajolo.gif wub.gif

Aalyah köszi, aranyos vagy heart.gif

Michael, boldog szülinapot, és bárcsak te is a földön ünnepelhetnéd cray.gif heart.gif

Az egyik kedvencem heart.gif

Asszem nem kell részleteznem, hogy ez így mekkora nagy meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 29. 20:12 #363
- törölt felhasználó -    
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.29. 19:29)
deéédes biggrin.gif 
köszönöm smileeee.gif heart.gif

szintúgy, köszi Aalyah blush.gif
Happy Birthday Michael bday.gif

4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 29. 20:23 #364
- törölt felhasználó -    
Boldog születésnapot Mike! wub.gif wub.gif wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics, Aalyah, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 29. 22:40 #365
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet
Fuh janet7 köszi hogy belinkelted ezt az En vogue számot, mert ezidáig nem találtam, de most meghallgattam, és gyönyörű  meghajolo.gif  wub.gif 

Nincs mit. smileeee.gif Én azóta is azt hallgatom rohog.gif Iszonyatosan tetszik heart.gif

Siedah fantasztikus. wub.gif

Amit az elején mondd, úristen...Miért nem ilyen mindenki? meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 30. 08:50 #366
janet7
janet7

Státusz.

Azért rapper létére jobban énekel, mint elég sok rendes énekesnő. rohog.gif És a szám meg tökéletes heart.gif

wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 30. 21:22 #367
- törölt felhasználó -    
janet7.. jókis összeállítás lett wub.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah
2011. augusztus 31. 12:24 #368
- törölt felhasználó -    
jajj. ne aludjon a fórum.
hozom mostani személyes kedvenceimet..biggrin.gif

annyira édes az egész wub.gif

tudom... Beyonce,de szerintem nagyon jól sikerült heart.gif

örökzöld heart.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Bogszics, chrisBrown14, Aalyah
2011. augusztus 31. 13:18 #369
janet7
janet7

Státusz.
Na, a Love On Top nekem is tetszik. Nem bírom az új albumát, de ez még az okés számok között van. Igazán fülbemászó wink.gif

A másik kettőhöz meg szerintem nem kell mit hozzáfűzni, isteniek. smileeee.gif

Na akkor én is hozom a mai kedvenceket laugh.gif

Az En Vogue-tól mindennap más számot szeretek meg nagyon-nagyon. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 31. 19:00 #370
- törölt felhasználó -    
Őrök kedvenc!!! wub.gif wub.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 31. 19:53 #371
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!Rögtön a közepébe vágnék.Már régebben is ismertem Aaliyahot, de eddig nem annyira tetszett a zenéje. Őszintén megmondom, hogy én voltam a legbutább ember a világon emiatt!Most viszont beláttam a tévedésem.Nagyon megszerettem, mind a zenéjét, mind őt magát.Pár éve még biztos nem voltam felkészülve egy ilyen csodára.Nézegettem ezt a topikot és láttam, hogy sokszor feltűnik Aaliyah(ez a legnagyobb rendben van).Ez a topik vezetett arra, hogy jobban belehalgassak a zenéibe, és hát mitagadás ELVARÁZSOLT.Úgyhogy köszönöm mindenkinek, akik ebbe a topikba írtak, hogy felnyitották a szemem Aaliyahhal kapcsolatban.Örök hálám! meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 31. 20:30 #372
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (csibus0128 @ 2011.08.31. 19:53)
Sziasztok!Rögtön a közepébe vágnék.Már régebben is ismertem Aaliyahot, de eddig nem annyira tetszett a zenéje. Őszintén megmondom, hogy én voltam a legbutább ember a világon emiatt!Most viszont beláttam a tévedésem.Nagyon megszerettem, mind a zenéjét, mind őt magát.Pár éve még biztos nem voltam felkészülve egy ilyen csodára.Nézegettem ezt a topikot és láttam, hogy sokszor feltűnik Aaliyah(ez a legnagyobb rendben van).Ez a topik vezetett arra, hogy jobban belehalgassak a zenéibe, és hát mitagadás ELVARÁZSOLT.Úgyhogy köszönöm mindenkinek, akik ebbe a topikba írtak, hogy felnyitották a szemem Aaliyahhal kapcsolatban.Örök hálám! meghajolo.gif  meghajolo.gif meghajolo.gif

Naa, helyes meghajolo.gif Igazán nincs mit, örülünk, hogy végül megszeretted wink.gif Én már az első pillanattól kezdve, amikor megismertem imádom, már majdnem 3 és fél éve heart.gif El sem tudom képzelni, hogy ne imádjam már az elejétől. laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 31. 20:50 #373
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
smileeee.gif

Tök ciki, hogy csak most tudtam meg, hogy MJ-nek tegnapelőtt volt a szülinapja.sad.gif Na mindegy, bepótolom ma este.smileeee.gif
Holnap iskola. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 31. 22:09 #374
- törölt felhasználó -    
Ez annyira gyönyörű!!! wub.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 31. 22:33 #375
Bogszics
Bogszics

Aaliyah zenéjét csak szeretni lehet, erre előbb utóbb mindenki rájön, úgyhogy csibus örülünk, hogy megszerettettük veled wink.gif Ja és nagyon jó számokat raktatok be meghajolo.gif Az En vogue-tól én a Sad but true-ról nem tudok még mindig leszakadni rohog.gif wub.gif A Love on top tényleg jó, azt én is szeretem. Na jut eszembe Beyonce-tól még nem volt túl sok szám itt, pedig voltak neki jók:

Ez tényleg lenyűgöző meghajolo.gif

heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 01. 11:40 #376
- törölt felhasználó -    
[quote=Bogszics,2011.08.31. 22:33~2457845]Aaliyah zenéjét csak szeretni lehet, erre előbb utóbb mindenki rájön, úgyhogy csibus örülünk, hogy megszerettettük veled wink.gif Ja és nagyon jó számokat raktatok be meghajolo.gif Az En vogue-tól én a Sad but true-ról nem tudok még mindig leszakadni rohog.gif wub.gif A Love on top tényleg jó, azt én is szeretem. Na jut eszembe Beyonce-tól még nem volt túl sok szám itt, pedig voltak neki jók:

Igaz hogy már nem mindig r'n'b-t csinál... kezd tucatosodni, de én imádom wub.gif Szerintem a hangja, és dívasága miatt heart.gif Én a Sasha Fiercét is szerettem, és a 4-t is :")
A 4 igazán jó album lett, pár dalnak vannak "Régi Beyos" beütései smileeee.gif ... leginkább a 1+1-t és a Love on top-t szeretem.. Ő azért annyira nem kurvul el, és nem csinál tucat számokat mint Rihanna.. őt megutáltam. csak a régi dalait hallgatom. Vagy már azt sem, és a "delete gomb" irányítása alá vettem..
Hiányzik Aaliyah és a TLC. micsoda zene lenne akkor most :\
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. szeptember 01. 14:09 #377
janet7
janet7

Státusz.
Ja, eléggé tucatosodik, meg engem az zavar, hogy lassan már olyan, mintha nem is fekete lenne, hanem fehér...mármint stílust meg zene szempontból. A hangja az még mindig... wub2.gif
Én a Sasha Fierce-t nagyon nem bírtam, a 4 sem annyira nagy cucc nekem, de van rajta 3-4 szám, ami tetszik. Szerintem még mindig a Dangerously In Love a legjobb albuma, meg a B'Day-t is bírtam. Meg persze a Destiny's Childdal.
Rihanna, ne is mondd...én is megutáltam már, már azokat a dalait, amiket kedvelek, azokat is egyre ritkábban hallgatom. Mondjuk a G4L-t nem tudom megunni wub.gif

Jó, azért annyira ezt sem dícsérem, nem egy Aaliyah vagy TLC szintű, de Rihanna szinten viszont nagyon jó.
Huuh ne is mondd...Ha Michael, Aaliyah meg a TLC még csinálná, akkor egész más lenne ma a zene. Számomra ők a leges legnagyobbak. Még jó, hogy legalább Alicia itt van nekünk. heart.gif Na meg Solange. Tényleg, mostmár sürgősen kell tőle új album laugh.gif És ugye elvileg az SWV is visszatér, már alig váárom, végre valami igazi zene pompom.gif thumbsup.gif

Na de ha már Beyonce.

Ezek a legjobbak nekem meghajolo.gif Meg a Signs, de azt Bogszics már berakta heart.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Aalyah, Adri98
2011. szeptember 01. 14:29 #378
Bogszics
Bogszics

Rihannát már én is unom, meg az is elég taszító hogy nagyon k.rvás lett... dry.gif
Én reménykedek, hogy az anyaság alatt rájön Bee, hogy vissza kéne térni az r'n'b-hez. Bár erre nem sok esély van, mert gondolom rájött, hogy eladhatóbb, amit most csinál. Kár érte. A Sasha Fierce-t egy időben bírtam, de már csak a Halo-t szeretem róla. A 4 meg...hát jobb, mint amire a Run the world után számítottam, van pár jobb szám, de összeségében nem túl kiemelkedő.

Na ez már lehet hogy volt bent, de tegnap egy huzatra vagy ötször meghallgattam, nagyon jó heart.gif Szerintem jobban utána nézek majd a csajszinak smileeee.gif

4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Aalyah, janet7, Adri98
2011. szeptember 01. 15:11 #379
- törölt felhasználó -    
janet7 : amiket Beyotól beraktál, nagy szerelmek wub.gif
mint ők :Get Me Bodied heart.gif ,Fever,If I Were a Boy,Radio,Single Ladies,Ego,Diva,Hello,Irreplaceable,Green Light, Welcome to Hollywood,Suga Mama,Resentment,Ring The Alarm,World Wide Woman,Crazy In Love,Yes,Work It Out,Countdown,End of Time,1+1,Love on top, Best Thing I Never Had,I Was Here. wub.gif
nagyjából összeszedtem párat smileeee.gif nem akartam videóként kirakni őket, mert sok lett volna biggrin.gif de mindet ajánlom smileeee.gif
Remélem kicsit jobban megszeretitek Beet blush.gif

Bogszics: a Monday Morning nagyonjó *-* rendesen imádom wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah, Adri98
2011. szeptember 01. 15:17 #380
Bogszics
Bogszics

Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.09.01. 15:11)
janet7 : amiket Beyotól beraktál, nagy szerelmek  wub.gif 
mint ők :Get Me Bodied :heart :,Fever,If I Were a Boy,Radio,Single Ladies,Ego,Diva,Hello,Irreplaceable,Green Light, Welcome to Hollywood,Suga Mama,Resentment,Ring The Alarm,World Wide Woman,Crazy In Love,Yes,Work It Out,Countdown,End of Time,1+1,Love on top, Best Thing I Never Had,I Was Here. wub.gif 
nagyjából összeszedtem párat smileeee.gif nem akartam videóként kirakni őket, mert sok lett volna biggrin.gif de mindet ajánlom smileeee.gif
Remélem kicsit jobban megszeretitek Beet  blush.gif
Bogszics: a Monday Morning nagyonjó *-* rendesen imádom  wub.gif

Végülis bejelöltem kedvencnek, mert a régebbi zenéit nagyon szeretem, na meg a hangja és a tánctudása wub2.gif Szóval szeretem én, félreértés ne essék:D De azért Solanget jobban tongue.gif laugh.gif

Most ezt nagyon megszerettem tőle:

heart.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, janet7, Aalyah, Adri98
62 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!