Starity

R n' B

62 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 26. 09:42 #341
- törölt felhasználó -    
Olyan rossz volt tegnap.Mindenről csak Liyah jutott eszembe.De ez nem is lenne baj,csaj sajna az is eszembe jutott hogy nincs többé. cray.gif

Ezt a számot egyébként ismeritek?Szerintem gyönyörű,kicsit olyan '90-es hangulata van pedig nem akkor készült.De nagyon nagyon szép. heart.gif

5 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Pillebaba98, janet7, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 26. 11:17 #342
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.26. 09:42)
Olyan rossz volt tegnap.Mindenről csak Liyah jutott eszembe.De ez nem is lenne baj,csaj sajna az is eszembe jutott hogy nincs többé. cray.gif 
Ezt a számot egyébként ismeritek?Szerintem gyönyörű,kicsit olyan '90-es hangulata van pedig nem akkor készült.De nagyon nagyon szép. heart.gif

Tényleg gyönyörű wub.gif
Sokkal jobb mint a mai tuc-tuc és agyongépelt számai..:\ dry.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 26. 12:09 #343
- törölt felhasználó -    
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.26. 11:17)
Tényleg gyönyörű  wub.gif 
Sokkal jobb mint a mai tuc-tuc és agyongépelt számai..:  dry.gif

Hát igen.Ez is annak a kis nyomorult david guettának a hibája.Elrontotta Kellyt,Akont,Flo Rida-t,Snoop Dogg-ot,és most nézem a következő albumán rajta lesz Chris meg Jennifer Hudson! ohmy.gif Már előre rettegek mit fog csinálni velük.Én nem értem. Chris a tökéletes énekes volt,tökéletes stílus,hang,tánc,zene most meg bele akarja vonni még őt is ebbe a tuc-tuc szarba. reklamalo.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, janet7, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 26. 13:00 #344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.26. 12:09)
Hát igen.Ez is annak a kis nyomorult david guettának a hibája.Elrontotta Kellyt,Akont,Flo Rida-t,Snoop Dogg-ot,és most nézem a következő albumán rajta lesz Chris meg Jennifer Hudson! ohmy.gif Már előre rettegek mit fog csinálni velük.Én nem értem. Chris a tökéletes énekes volt,tökéletes stílus,hang,tánc,zene most meg bele akarja vonni még őt is ebbe a tuc-tuc szarba. reklamalo.gif

Nemáár. Chris is ? sad.gif
Bár én a Beautyful People-tól is sokkot kaptam...
de nekem maga a szám elmegy, de guetta nem kéne :S
Ő számomra egyrejobban antipatikus... Kezdjen valamit azokkal akik alapból is ezzel foglalkoznak, mint pl.: Inna, vagy most Alexandra Stan.
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 26. 13:04 #345
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Huh ne is mondjátok, Guetta...De én nem értem, hogy miért kell mindenkinek behódolni ennek a ma divatosó szemétnek. Snoop is, úristen...nem is tudom mit mondjak, mintha nem is ő lenne, hanem valami kis k.csög. blink.gif Meg a többiek is...

Őt ismeritek?

Ő is ilyen "youtube sztár", de ő tényleg rohadtul tehetséges és ez a szám szerintem fantasztikus. Meg nem mondanám róla, hogy ilyen "mai zene". laugh.gif
4 felhasználónak tetszik: Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 26. 16:17 #346
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.26. 13:04)
Huh ne is mondjátok, Guetta...De én nem értem, hogy miért kell mindenkinek behódolni ennek a ma divatosó szemétnek. Snoop is, úristen...nem is tudom mit mondjak, mintha nem is ő lenne, hanem valami kis k.csög. blink.gif Meg a többiek is...
Őt ismeritek?

Ő is ilyen "youtube sztár", de ő tényleg rohadtul tehetséges és ez a szám szerintem fantasztikus. Meg nem mondanám róla, hogy ilyen "mai zene". laugh.gif

Nem ismertem, de elég furcsa hogy youtube sztár, és még sem olyan kaliberű mint jb vagy rebeccablack..biggrin.gif
Tényleg nagyon tehetséges,és a szám is jó .. thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 26. 18:36 #347
- törölt felhasználó -    
éppen egy zenét kerestem és ezt találtam; egész jó a srác, na meg ismerős a neve think.gif

ja és olvastam a hírt: Liyah cray.gif
nem hiszem el, hogy 10 éve (jó akkor még kicsi voltam de akkor is) mintha csak nemrég lett volna, olyan mintha még élne, látom beraktátok a Miss You-t meghajolo.gif cray.gif olyan szép az a szám, na meg ahogy olvastam a cikket is... sad.gif de néhány hozzászólás feldühített pl. R.I.P. sad.gif -azt ennyi, nem hiszem el, hogy Liyah csak egy ripet érdemel mad.gif janet7: láttam megint tudtál mit írni a cikkhez rohog.gif egy jó fél oldal (legfeljebb ennyit érdemelne Liyah) yes.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 26. 18:59 #348
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.26. 18:36)
éppen egy zenét kerestem és ezt találtam; egész jó a srác, na meg ismerős a neve think.gif

ja és olvastam a hírt: Liyah cray.gif
nem hiszem el, hogy 10 éve (jó akkor még kicsi voltam de akkor is) mintha csak nemrég lett volna, olyan mintha még élne, látom beraktátok a Miss You-t  meghajolo.gif cray.gif olyan szép az a szám, na meg ahogy olvastam a cikket is... sad.gif de néhány hozzászólás feldühített pl. R.I.P. sad.gif -azt ennyi, nem hiszem el, hogy Liyah csak egy ripet érdemel  mad.gif janet7: láttam megint tudtál mit írni a cikkhez rohog.gif egy jó fél oldal (legfeljebb ennyit érdemelne Liyah) yes.gif

Ez k.rva jó zene, nagyon tetszik. w00t.gif meghajolo.gif
Pontosan, annyira furcsa belegondolni, hogy 10 év. Meg egyáltalán abba, hogy már nincs itt. Hiányzik cray.gif
Huhh ne is mondd, ezeken annyira kiakadok. Meg hogy egyesek úgy írtak oda 1 sort, mintha szerették volna. Kezdjük ott, hogy akkor nem csak 1 sort írnának. De ami mégfontosabb: direkt megnéztem pár ilyen hozzászólónak a kedvenceit, és érdekes módon, Liyah nincs köztük. Valaki azt írta, imádta a számait, megnéztem, 10 oldal kedvence van, de Liyah nincs ott. Akkor miről beszélünk? 110.gif
Igeen rohog.gif De Liyah-nál bármennyit írok, mindig úgy érzem, hogy a felét sem írtam le, mert ő sokkal, de sokkal többet érdemelne. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 26. 19:02 #349
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
R.I.P Aaliyah sad.gif De fel a fejjel srácok! Illetve lányok. rohog.gif
Jövök egy találós kérdéssel inkább, ez a szám R'n'B?

Amúgy nagyon jó! biggrin.gif
2011. augusztus 26. 19:10 #350
- törölt felhasználó -    
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.26. 19:02)
R.I.P Aaliyah sad.gif De fel a fejjel srácok! Illetve lányok. rohog.gif 
Amúgy nagyon jó! biggrin.gif

szerintem nem think.gif (mondjuk janet7 a szakértő) rohog.gif ettől a számtól hülyét kapok, mert volt olyan időszak, amikor a nővérem állandóan ezt énekelte és már unom rohog.gif
Idézet
Ez k.rva jó zene, nagyon tetszik. 
Pontosan, annyira furcsa belegondolni, hogy 10 év. Meg egyáltalán abba, hogy már nincs itt. Hiányzik 
Huhh ne is mondd, ezeken annyira kiakadok. Meg hogy egyesek úgy írtak oda 1 sort, mintha szerették volna. Kezdjük ott, hogy akkor nem csak 1 sort írnának. De ami mégfontosabb: direkt megnéztem pár ilyen hozzászólónak a kedvenceit, és érdekes módon, Liyah nincs köztük. Valaki azt írta, imádta a számait, megnéztem, 10 oldal kedvence van, de Liyah nincs ott. Akkor miről beszélünk? 
Igeen  De Liyah-nál bármennyit írok, mindig úgy érzem, hogy a felét sem írtam le, mert ő sokkal, de sokkal többet érdemelne.

Szerintem Liyah-ról lehetne egy könyvet is írni meghajolo.gif (vagy már van? unsure.gif ) és szerencsére nem szóltak le érte, hogy ennyit írtál rohog.gif , mert amikor volt az a hír, hogy Amy meghalt, akkor néztem egy nagyot, amit neked írtak (hogy fél oldalt pocsékolsz egy drogosra, piásra) valami ilyesmi volt, ja és szerintem aki odaírta, hogy imádta a számait, és még sincs a kedvencei közt, az szerintem gyorsan felment YT-re és meghallgatta az első számot, ami ott volt rolleyes.gif
2011. augusztus 26. 19:20 #351
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.26. 19:10)

Szerintem Liyah-ról lehetne egy könyvet is írni  meghajolo.gif (vagy már van? unsure.gif ) és szerencsére nem szóltak le érte, hogy ennyit írtál rohog.gif , mert amikor volt az a hír, hogy Amy meghalt, akkor néztem egy nagyot, amit neked írtak (hogy fél oldalt pocsékolsz egy drogosra, piásra) valami ilyesmi volt, ja és szerintem aki odaírta, hogy imádta a számait, és még sincs a kedvencei közt, az szerintem gyorsan felment YT-re és meghallgatta az első számot, ami ott volt  rolleyes.gif

Huh nem is tudom, szerintem volt róla már könyv. Viszont jó lenne olyan, ami itthon is megjelenik és jó hosszú. És mivel már 10 éve, hogy nincs itt, akkor nem kellene annyira félni attól, hogy hülyeségeket írnak benne és csak a pénzért megy. dry.gif
Jajj ne is mondd az Amyset...mondjuk az egy idióta volt, érzéketlen barom, mindenkinek beszólt, aki Amyt védte, úgyhogy annyira nem vettem magamra, meg mellettem azért többen voltak, mint mellette. rolleyes.gif

Idézet

A Jackson 5 alapvetően RnB is, de ez a szám...is-is, de inkább pop szerintem. Az ilyesmi számaik már inkább RnB-k:

Egyébként engem nem idegesít a szám, én szeretem, de vannak jobb számaik is. De hogy Michael már ilyen kicsiként is milyen jól nyomta...hihetetlen. heart.gif
Idézet
(mondjuk janet7 a szakértő)

Ohh köszönöm rohog.gif blush.gif
5 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 28. 12:14 #352
- törölt felhasználó -    
Akkor most én teszek fel egy jó kis kérdést. rohog.gif
Ez a szám milyen műfajú?Amúgy eléggé híres.Szerintem a refrént az Hip Hop vagy rap,de mivel a többi részét éneklik (jó van még benne egy rap rész)de nem lehet az.De nem is R&B.Szerintem amúgy ha nagyon leegyszerűsítjük akkor Urban. rolleyes.gif Szerintetek? Amúgy:jent7 találd ki mi a gyerek új albumának a címe.biggrin.gif

Amúgy Michael Jackson gyerekkorában tényleg tök jó volt.A Ben-t azt olyan szépen énekelte. wub.gif Jó régi felvétel. biggrin.gif

Amúgy most írtam egy cikket Fabolousról marha kiváncsi vagyok megjelenik-e. dry.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 28. 12:43 #353
- törölt felhasználó -    
Hát ezt nem lehetett kihagyni.Az egyik legütősebb R&B szám.A másik meg a Run It. biggrin.gif Kár hogy már nem ilyeneket csinál.

5 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat, chrisBrown14
2011. augusztus 28. 13:01 #354
janet7
janet7

Státusz.
Idézet
Akkor most én teszek fel egy jó kis kérdést.  rohog.gif 
Ez a szám milyen műfajú?Amúgy eléggé híres.Szerintem a refrént az Hip Hop vagy rap,de mivel a többi részét éneklik (jó van még benne egy rap rész)de nem lehet az.De nem is R&B.Szerintem amúgy ha nagyon leegyszerűsítjük akkor Urban.  rolleyes.gif  Szerintetek?

Na ezt sosem tudtam eldönteni, hogy milyen műfaj. Nem rap meg nem is RnB, az biztos. Maradjunk a leegyszerűsítésnél rohog.gif Valamiért én sosem szerettem ezt a számot, nem tudom miért. Lehet azért, mert állandóan adták a rádióban, egy időben a Viván is, szóval... laugh.gif

Idézet
Amúgy:jent7 találd ki mi a gyerek új albumának a címe. biggrin.gif

Na várjunk, most kiről beszélünk? _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Idézet
Amúgy Michael Jackson gyerekkorában tényleg tök jó volt.A Ben-t azt olyan szépen énekelte.  wub.gif Jó régi felvétel.  biggrin.gif 

A Ben-t én is imádom, az egyik legjobb kiskori száma szerintem. És még nagyon szeretem a Music & Me-t. wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 28. 13:05 #355
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Aalyah @ 2011.08.28. 12:43)
Hát ezt nem lehetett kihagyni.Az egyik legütősebb R&B szám.A másik meg a Run It. biggrin.gif Kár hogy már nem ilyeneket csinál.

Ez tényleg jó. meghajolo.gif Mondjuk nekem még mindig azok a kedvenceim, amiket még a legeslegelején csinált. Imádom azokat wub.gif

Az ilyen "újabbak" közül pedig ez:

Ez viszont szerintem k.rva jó. El sem hiszem, hogy 2010-es, valami fantasztikus wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 29. 10:31 #356
janet7
janet7

Státusz.
Két órája ezt hallgatom wub.gif :
http://www.myspace.com/envogue/music/songs/sitting-by-heaven-s-door-65417785
Fantasztikus heart.gif meghajolo.gif

Youtube-on persze nincs fennt, miért is lenne? 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 29. 12:01 #357
- törölt felhasználó -    
Nemrég írta valaki,hogy Ciara meg Chris milyen jól táncol.Na akkor ez mi? wub.gif wub.gif Amikor bejön az a rap rész az marha jó csak így néztem. w00t.gif Beautiful People az egyértelmű playback volt de szerintem nem is tagadja mert a tánc volt a lényeg.West hogy nézi.Nagyon tetszett neki. _nevet.gif

4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, janet7, Adri98
2011. augusztus 29. 12:25 #358
- törölt felhasználó -    
OMG hányszor is jobb a táncosainál? w00t.gif

http://www.youtube.com/watch?v=ISTYFZzhphM&feature=related

Ez meg egy tök jó kis összeállítás. thumbsup.gif

4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, janet7, Adri98
2011. augusztus 29. 13:15 #359
- törölt felhasználó -    
Nnnna rajta vagytok az adatlapomon. heart.gif Keressétek meg magatokat. rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat
2011. augusztus 29. 14:15 #360
janet7
janet7

Státusz.
Ha már a táncnál tartunk...
Boldog 53. szülinapot, drága Michael! Bárcsak még itt lennél... heart.gif cray.gif

Angyal... cray.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat, chrisBrown14
62 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!