Starity

R n' B

62 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 23. 20:12 #321
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (janet7 @ 2011.08.23. 20:04)
Aztarohadt w00t.gif heart.gif Már halottam a nevüket, de sosem jutottam odáig, hogy utána nézzek. De úgy látom új kedvenceim vannak. Na ezt nevezem én RnB-nek, fantasztikus heart.gif meghajolo.gif

Asszem nekem is wub.gif

Na de akkor két legyet egy csapásra:

Ezt ott oldalt ajánlotta:

Ebben minimum olyan a harmónia, mint egy En vogue-számban meghajolo.gif meghajolo.gif Nagyon durva ohmy.gif wub.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif wub.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. augusztus 23. 22:29 #322
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.23. 08:20)

Na de hogy ne offoljak nagyon:

Ez valamiért olyan Bogszicsos laugh.gif

Ja amúgy ez nem tudom hogy jutott eszedbe, de tényleg laugh.gif cool.gif És k.rvajóó szám meghajolo.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98
2011. augusztus 24. 11:31 #323
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Akkor én is mutatok egy bandát. Lisa támogatta őket. wub.gif
És egyébként az rapper csaj rappelési stílusa tiszta Lisa. Na jó, persze azért nyilván nem olyan jó. laugh.gif

Idézet
Ja amúgy ez nem tudom hogy jutott eszedbe, de tényleg  laugh.gif  cool.gif És k.rvajóó szám  meghajolo.gif  wub.gif

Én sem tudom rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 24. 11:31 #324
- törölt felhasználó -    
okéé. ez elképesztő ♥

wub.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 24. 11:35 #325
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (hummingbirdheartbeat @ 2011.08.24. 11:31)
okéé. ez elképesztő ♥

wub.gif

Az biztos meghajolo.gif
Csak az a kár, hogy Lisa nem lehetett ott. cray.gif heart.gif
De hála az égnek az En Vogue-ból az eredeti felállás volt, mert az az igazi. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 24. 11:43 #326
janet7
janet7

Státusz.
Na és persze a Total. Nem hiszem el, hogy őket kihagytam unsure.gif

3 felhasználónak tetszik: hummingbirdheartbeat, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 24. 11:47 #327
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.24. 11:35)
Az biztos meghajolo.gif 
Csak az a kár, hogy Lisa nem lehetett ott. cray.gif heart.gif
De hála az égnek az En Vogue-ból az eredeti felállás volt, mert az az igazi. heart.gif

Lisa alkotott volna egyfajta hangulatot :\ heart.gif

És igen... az En Vogue,nagyon ottvolt biggrin.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 24. 12:02 #328
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.24. 11:31)
Akkor én is mutatok egy bandát. Lisa támogatta őket. wub.gif 
És egyébként az rapper csaj rappelési stílusa tiszta Lisa. Na jó, persze azért nyilván nem olyan jó. laugh.gif 
Én sem tudom rohog.gif

Hát most feladtad a leckét rohog.gif
Mikor először meghallottam a csajszit, majdnem azt hittem, hogy Lisa w00t.gif A hangja is kicsit hasonlít rá meg a stílusa is, de persze Lisa az egy és egyetlen biggrin.gif Nagyon jók (nem csoda hogy Lisa támogatta őket), szerintem ők is felkerülnek a kedvencek közé wub.gif Meg a Totalt is most hallgatom thumbsup.gif
hummingbirdheartbeat: hú az a fellépés iszonyat nagy volt, de még nagyobb lett volna, ha Lisa is ott van cray.gif Azért nem véletlen hogy őket hozták össze, ők voltak a legnagyobb lánybandák meghajolo.gif heart.gif És persze Alicia heart.gif Az En vogue így az igazi meghajolo.gif wub.gif Én most ebbe a számba szerettem bele nagy tőlük:

Ennek az alapja szerintem Beethowen Moonlight Sonata-jából van , legalábbis ezt dolgozza fel, elég csak az elejét meghallgatni. Mindkettő gyönyörű meghajolo.gif wub.gif

Na meg Alicia is ezt használta fel a Piano & I -hoz:

Úgy imádom, ahogy "RnB-síti"

wub.gif wub.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 24. 12:53 #329
janet7
janet7

Státusz.
A Sad But True az valami elképesztően gyönyörű szám, nekem is a kedvencek között van. w00t.gif Egy csomó mindenről eszembe szokott jutni ez a szám. Majdnem tökéletes, csak annyi vele a baj, hogy ennél már nem volt Dawn sad.gif De tényleg iszonyat jó szám heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 24. 13:20 #330
janet7
janet7

Státusz.
Nekem most ez tetszett meg nagyon tőlük:

Bár ez az utolsó albumukon van és azt a felállást már...nem az, hogy nem szeretem, de nem az igazi, mert itt már Max sem volt, hanem Rhona volt helyette. Pedig amúgy Rhona nagyon aranyos meg a hangja neki is nagyon erős és jó, de akkoris az eredeti 4-es felállás a legjobb, és ha már Dawn nincs, akkor legalább a Maxine, Terry, Cindy hármas maradjon.
De ettől függetlenül az utolsó albumuk is tökéletes lett és fantasztikusak rajta a számok, főleg ez, csak maga a tudat, hogy ez már mégsem az igazi...
2011. augusztus 24. 13:40 #331
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.24. 13:20)
Nekem most ez tetszett meg nagyon tőlük:

Bár ez az utolsó albumukon van és azt a felállást már...nem az, hogy nem szeretem, de nem az igazi, mert itt már Max sem volt, hanem Rhona volt helyette. Pedig amúgy Rhona nagyon aranyos meg a hangja neki is nagyon erős és jó, de akkoris az eredeti 4-es felállás a legjobb, és ha már Dawn nincs, akkor legalább a Maxine, Terry, Cindy hármas maradjon. 
De ettől függetlenül az utolsó albumuk is tökéletes lett és fantasztikusak rajta a számok, főleg ez, csak maga a tudat, hogy ez már mégsem az igazi...

Ez is nagyon szép meghajolo.gif wub.gif
Igen ismerem az érzést, és egyértelmű, hogy náluk is az eredeti felállás az igazi és a legeslegjobb. De náluk legalább nem volt az, hogy az új tag nem volt méltó az En vogue nevéhez és rontott volna színvonalon - egyszerűen csak ő már nem volt az eredeti.

Ez is milyen jó: wub.gif wub.gif

2 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah
2011. augusztus 24. 13:48 #332
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.08.24. 13:40)
Ez is nagyon szép meghajolo.gif  wub.gif 
Igen ismerem az érzést, és egyértelmű, hogy náluk is az eredeti felállás az igazi és a legeslegjobb. De náluk legalább nem volt az, hogy az új tag nem volt méltó az En vogue nevéhez és rontott volna színvonalon - egyszerűen csak ő már nem volt az eredeti. 
Ez is milyen jó: wub.gif  wub.gif

Pontosan így van meghajolo.gif
Igen, ezt is szeretem nagyon. wub.gif
Múltkor egész éjszaka ezt hallgattam:

Annyira jó. heart.gif És ez még az eredeti felállás wub.gif

Amúgy bírom, hogy egy olyan számhoz, aminél még négyen voltak, pont egy olyan képet tettek be, amikor már Dawn nincs... rohog.gif
2011. augusztus 24. 15:17 #333
janet7
janet7

Státusz.
A 702-t már mutattam. Tőlük most ez tetszett meg nagyon:

heart.gif
2011. augusztus 25. 14:01 #334
Bogszics
Bogszics

Pont ma halt meg 10 éve drága Babygirl-ünk cray.gif

Nekem inkább a legelső sokkoló dolog:(( A videó végén hallhatók az utolsó szavai: "Őszintén mondom, hogy az összes áldozat, amit hoztam, megérte, hiszen idáig jutottam. Megérte a sok fáradtságot és szomorúságot. Azt akarom, hogy az emberek jó emberként és olyan előadóként emlékezzenek rám, aki mindent beleadott." De biztosan mindannyian ismeritek ezeket a sorokat. Azt hiszem nem kell ecsetelnem, hogy milyen fantasztikus volt. Minden szempontból nagyon tehetséges és jó ember volt, ő pont nem érdemelte volna ezt a korai, tragikus halált. Igazságtalan az élet. Számomra az egyetlen elfogadható magyarázat az, hogy ő Isten angyala, és ezért vette olyan korán magához. Abba a legszomorúbb belegondolni, hogy még mennyi minden várt volna rá, mennyi mindent alkothatott volna, és akkor talán az r'n'b sem ott tartana, ahol most. Bár ő így is elérte a legnagyobbat, amit ilyen rövid idő alatt lehetett. Ebben a műfajban senki sem fogja és senki sem tudja felülmúlni. Ő az r'n'b igazi királynője és örökre az is marad. Fájdalmas, hogy sokan, akik azt mondják magukról, hogy szeretik az r'n'b-t, soha nem is hallották az ő nevét. De a zenéje és az emléke örökre fenn fog maradni, és akik igazán szeretik őt sohasem fognak elpártolni tőle. Nyugodj békében drága Liyah, örökre a szívünkben fogsz élni! Kár ezen a "mi lett volna ha"-n rágódni, szóval azt is megköszönöm Istennek, hogy egyáltalán a világon voltál. Sajnos a legjobbak mindig fiatalon távoznak el. Este majd fogok imádkozni és gyertát gyújtani érted. cray.gif cray.gif heart.gif

Itt a fórumon ezzel búcsúznék el tőle sad.gif heart.gif

R.I.P. heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 25. 14:30 #335
janet7
janet7

Státusz.
Istenem, ne is mondd, most is itt bőgök. cray.gif Nagyon szépen leírtad. Múltkor mikor hallgattam a Street Thinget belegondoltam, hogy úristen, ott még csak 15 éves volt. Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy valaki 15 évesen képes volt úgy énekelni. Mert oké, vannak 15 évesen jó hangú emberek, na de hogy ennyire ne hallatszódjon a hangján, hogy még gyerek...Valaki felnőtt korában sem tud úgy énekelni. Egyszerűen fantasztikus volt, szavakkal ki sem lehet fejezni, hogy mennyire. Emlékszem 3 éve ezen a napon is pont így sírtam miatta, mint most. Iszonyatosan hiányzik. Itt kéne lennie, nem ennek kellett volna történnie, vele nem. A rövid karrierje alatt is annyi mindent adott a világnak. Valaki 3 élet alatt sem lehetne akkora, mint amekkora ő olyan rövid idő alatt lett. Iszonyatosan rossz rágondolni, hogy már nincs itt köztünk, és hogy már 10 éve volt. Lehet hülyének nézni, de én bevállalnám, hogy inkább én haljak meg és ő jöjjön vissza. Annyira boldog volt, hogy annyi mindent elért, és még többet elérhetett volna, ha nem történik ez. Az emberek azt mondják, hogy ha még élne a legnagyobbak között lenne. Hát szerintem így is ott van. Az RnB-ben, és úgy szerintem az egész zenében ALAP a neve. Szánalmasnak tartom, hogy egyesek arra verik magukat, hogy így RnB, úgy RnB, de nem ismernek egy Aaliyah-t vagy egy TLC-t, pedig ők alapok ebben a műfajban. Ezt hívják igazi RnB-nek, nem a a mai tömeggyártású tucatokat. Ha Liyah még élne, akkor tényleg nem itt tartana az RnB. Ő sosem adta volna el magát és nem lett volt tucat, hiszen sosem volt az. Mindig újított és saját stílusa volt, ami nem hasonlít senki másra. Borzasztó nézni, hogy nem egy mai "RnB énekesnő" (ERŐSEN idézőjelben) mennyire próbálja koppintani őt, és azok szemében, akik nem ismerik Liyah-t úgy tűnik, mintha az a saját stílusuk lenne, pedig nem az. Gyűlölöm, ha bárkit is hozzá hasonlítanak, mert senki nem érhet a nyomába, senki nem lehet olyan, vagy hasonló, mint ő. Ő sosem koppintott senkit, őt pedig rengetegen koppinták. Illetve próbálják. De ez mindenki részéről szánalmas próbálkozás, mert akárhogyis azt mondja néhány műveletlen, hogy "olyan, mint Aaliyah", akiknek egy csöppnyi eszük is van, azok tudják, hogy senki nem hasonlíthat rá. Ő volt (Lisa mellett) a leggyönyörűbb nő a világon és az utánzói hiába koppintják le a haját, a sminkjét, a táncstílusát, az öltözködését, mert csak silány másolatok lesznek, sosem érhetnek a nyomába. Nulla sminkkel is milliószor olyan gyönyörű volt, mint a sok agyonsminkelt műnő. A zenéi egytől egyig tökéletesek, ő igazán beleadta a szívét-lelkét ebbe az egészbe és rengeteget dolgozott érte. Ma már sajnos a zeneipar nem is a zenéről szól, hanem arról, hogy legyünk kommerszek, vetkőzzünk, keltsünk botrányt. Ő viszont tényleg a zenei iránti szenvedélye miatt csinálta ezt, és ez meg is látszik a zenéjén. Neki sosem lett volna szüksége botrányokra és vetkőzésre ahoz, hogy figyeljenek rá. Sosem volt r.banc, az elegancia megtestesítője volt, visszafogott, de mégis szexi és mégsem ezen volt a hangsúly. Amég mások a nulla tehetségüket a kinézetükkel, a botrányaikkal és a koncertjeiken hatalmas show elemekkel próbálják eltűntetni, ő addig a világ legegyszerűbb ruhájában, egy családias hangulatú, minden show-elemtől mentes koncerten úgy énekelt és táncolt, hogy az embernek elakadt a szava. Ezt hívják tehetségnek, méghozzá hihetetlenül nagy tehetségnek. Ha nem halt volna meg akkor, biztos vagyok benne, hogy már lenne egy tucat filmje, ahol a többi ember is jobban megismerte volna és meglátták volna, hogy színésznőként is annyira fantasztikus, mint énekesnőként. A filmszakmában is hatalmas lehetett volna, a tehetsége megvolt hozzá. A személyisége pedig...le sem tudom írni komolyan mondom. Annyit mondok, hogy még SOHA nem láttam annyira bájos, kedves és őszinte lányt, mint amilyen ő volt. És nem is fogok soha. Ha rá gondolok összeszorul a szívem, annyira nehéz elhinni, hogy már nincs itt. Annyira nem ezt érdemelte, hogy az hihetetlen. Bármit megtennék, hogy visszahozzam őt. És hátborzongató, hogy ebben az utolsó interjúban úgy beszélt, mintha megérezte volna a halálát, vagy nem tudom. Ilyenkor őszintén remélem, hogy létezik az a bizonyos "másik hely" és ő most ott van és hihetetlenül boldog, Lisával együtt. Így kell lennie. Én is úgy gondolom, ahogy Bogszics, Isten angyala volt és ezért távozott el olyan korán. Ha biztosra tudnánk, hogy most jól van és boldog, akkor máris kisebb lenne a fájdalom, persze sosem szűnne meg teljesen. Próbálom ezt az egészet úgy felfogni, ahogy Lisa mondta mindig. Remélem, hogy így van. Amikor a mai tehetségtelen tucatsztárok, akikért tinik milliói vannak oda már rég a süllyesztőben lesznek, az ő neve még akkor is fennt fog maradni. Lehet, hogy most kevesebb divatmajom tinédzser ismeri, de akiket most ők bálványoznak, azok mind egyformák, el fognak tűnni és jönni fognak az újabb tehetségtelenségek. De Liyah neve ÖRÖKRE fennt fog maradni, mert ő a rövid karrierje alatt is igazi legendává vált és maradandót alkotott. Olyat, ami nem hagyja, hogy elfelejtsék őt. És ez az igazi tehetség, az igazi művészet. Bizonyos értelemben még most is él és mindig is élni fog.
Nyugodjanak békében Liyah és Lisa. Sosem felejtjük el őket. heart.gif cray.gif
Én pedig a kedvenc dalommal búcsúznék:

És még ezzel:

(A számot egyébként az En Vogue-os Terry énekli heart.gif )
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 25. 14:43 #336
- törölt felhasználó -    
Igen,Rest In Peace Liyah. sad.gif
Nem is tudom mit írhatnék most...számomra ő az "énekesnő" fogalom megtestesítője.Szerintem...amikor történt az a baleset,akkor valamilyen szinten az R&B is meghalt vele együtt.Nem is jut eszembe most semmi,pedig róla aztán lehetni mit írni bőven.Úgyhogy csak ezzel a két mondattal búcsúzok tőled Aaliyah Dana Haughton. R.I.P. heart.gif

Lovely
Innate talent
Young
Amazing
Hurt in my Heart heart.gif

4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 25. 14:53 #337
Bogszics
Bogszics

janet7 gyönyörűen leírtad, megfogalmaztad azokat a gondolataimat is, amik hirtelen nem jöttek elő sad.gif smileeee.gif ( ez egy ilyen szomorú mosoly akar lenni). meghajolo.gif Nem is tudok mit hozzáfűzni meghajolo.gif sad.gif

Neki is nagyon fájt Liyah halála, ahogy a videóban látszik. Ki gondolta volna, hogy egy évre rá ő is meghal? Iszonyú cray.gif Amúgy szerintem is hülyeség, hogy azt mondják, hogy most a legnagyobbak közt lehetne. Hát ott van így is. Nem véletlen: hatalmas újító volt az r'n'b-ben, de igazából nemcsak abban, hanem ahogy egyszer Aalyah mondta, mintha már az r'n'b-ben is egy külön ágazatot hozott volna létre, ami csak rá jellemző. Ő nem követett semmilyen divatot, hanem ő diktálta, minden téren: zene, megjelenés stb. HÁT NEM AZ ILYET HÍVJUK LEGENDÁNAK? Az már más kérdés, hogy ő ezt nagyon fiatalon érte el, és ez csak még nagyobbá teszi. Teszek róla, hogy majd a gyerekeim is ismerjék őt és ők is továbbadják. Nyugodjanak békében mindketten, Liyah és Lisa is heart.gif cray.gif

szerk: Aalyah te is gyönyörűen leírtad meghajolo.gif Az a nap tényleg a nap, amikor meghalt az r'n'b, legalábbis elkezdett haldokolni. Ebből is látszik, hogy ő a legnagyobb. rolleyes.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 25. 15:03 #338
janet7
janet7

Státusz.
Köszönöm beer.gif
Az biztos, ezen látszik, hogy nem ilyen megjátszott fájdalom. Látszik Lisán, hogy majdnem sír. És istenem igen, ki gondolta volna, hogy 1 éven belül ő is...Istenem cray.gif heart.gif
Pontosan. Ő egy IGAZI legenda és egy IGAZI tehetség. Ilyenből nincs sok. És tényleg ő az énekesnő fogalom megtestesítője. De még annál is sokkal több. Lisa pedig hatalmasabb az összes többi rappernél legyen az férfi, vagy nő. Nekem itt ne jöjjön senki ilyen Nicki Minajokkal. Undorító, hogy valakik még őt tartják a legjobb női rappernek. Nehogymár...Hát köztük sincsen. De ebbe most nem is mennék bele. Lisa a legnagyobb rapper és az is marad. Két angyal heart.gif cray.gif

Ez elképesztő. Ma már nem tudnának ilyen őszinte és gyönyörű dalt írni megemlékezésképp. Ebben ÉRZÉSEK vannak, és fájdalom és semmi giccs vagy szenzációhajhászat. Mindig sírok rajta. cray.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, hummingbirdheartbeat, Adri98
2011. augusztus 25. 18:12 #339
- törölt felhasználó -    
R.I.P. Aaliyah.A halála 10. éfordulója! sad.gif
5 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 25. 19:36 #340
- törölt felhasználó -    
Mindent leírtatok amit megfogalmazhatnék... Azt bánom hogy nem ismerkedtem előbb össze Velük. Lisa és Liyah remek helyen vannak sad.gif .. De ahová tökéletesen illenék az a hely itt van. A TLC most a világ leghíresebb és legeslegjobb RNB lánybandája lehetne.. És nem Minajkát neveznék a legjobb női rappernek hanem Lisat ! Liyah mellett pedig elbújna Rihanna..Beyoncé és a többiek, ő nem electrozná és gépezné szétt a dalait, ő továbbra is igazi Zenét játszana, és a hangjával ejtene minket ámulatba. De sajnos ez nem fog megtörténni sad.gif Nem alkothatnak tovább,elvették tőlük a lehetőséget...Felfoghatatlan sad.gif Miközben az 'It"s Whatever'-t vagy a 'Waterfallst" hallgatom, mindig arra gondolok hogy ők már nincsenek itt, őket már nem lehet élőben hallgatni sad.gif Szörnyü..
Liyah és Lisa Nyugodj Békében! sad.gif heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Adri98, Bogszics
62 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!