Starity

R n' B

62 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 22. 16:56 #301
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Tényleg kicsit leálltunk, de legalább tényleg nincs off biggrin.gif

A mostani kedvenceim talán ezek:

India a legújabb kedvenc meghajolo.gif Ez a szövege miatt is heart.gif biggrin.gif

heart.gif A klipje is nagyon tetszik semmi faxni, csak a tánc, ami önmagában elviszi, mert Ciara iszonyatjól táncol meghajolo.gif Na valahogy így kéne kinézni egy koreográfiának, egy táncnak, mert mostanság amit legtöbben csinálnak, az szimpla seggrázás 110.gif

Na meg ha már tánc, ezt biztos láttátok:

Hát ez... Minden elismerésem meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Nagyon jól táncolnak mindketten, szerintem tutira kéne nekik egy közös szám cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah
2011. augusztus 22. 18:43 #302
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Hát végülis igen laugh.gif
Na ha már India:

Ez a szám valamiért annyira nyomaszt és lehangol, hogy huuh...De egyébként gyönyörű meghajolo.gif heart.gif

És ha már Ciara:

Ez egy k.rva jó klip és szám. meghajolo.gif Igazából szerintem ez volt neki az igazi, nem amiket most csinál. rolleyes.gif És egyébként egyedül vagyok azzal, hogy szerintem ezzel a kinézettel jobb volt? Mert mindenki azt mondja, hogy a mostani kinézete jobb, de szerintem ez jobb volt laugh.gif Itt viszont tényleg nagyon jól néz ki, bár azok a kommentek, hogy olyan, mint Liyah...ezeken nagyon dühöngök reklamalo.gif Az egyetlen, akire elviselem, ha ezt mondják, az Tweet. Na jó még Solange, mert rá is szokták. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 22. 18:51 #303
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.22. 18:43)
Na ha már India:

Ez a szám valamiért annyira nyomaszt és lehangol, hogy huuh...De egyébként gyönyörű meghajolo.gif heart.gif
És ha már Ciara:

Ez egy k.rva jó klip és szám. meghajolo.gif Igazából szerintem ez volt neki az igazi, nem amiket most csinál. rolleyes.gif És egyébként egyedül vagyok azzal, hogy szerintem ezzel a kinézettel jobb volt? Mert mindenki azt mondja, hogy a mostani kinézete jobb, de szerintem ez jobb volt laugh.gif Itt viszont tényleg nagyon jól néz ki, bár azok a kommentek, hogy olyan, mint Liyah...ezeken nagyon dühöngök reklamalo.gif Az egyetlen, akire elviselem, ha ezt mondják, az Tweet. Na jó még Solange, mert rá is szokták. heart.gif

Szerintem is szebb volt régebben, de most is gyönyörű heart.gif
A Like a Boy-t imádom tőle, és hát igen, a tánc, elképesztően jól mozog. És azt szeretem nagyon benne, hogy egyszerre nőies és laza meghajolo.gif ...gyönyörű wub.gif
1,2 step = wub2.gif istenem, milyen jó szám heart.gif
meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

ohmy.gif ohmy.gif wtf.gif a kép neve = Ciara and 2pac omg.gif nevet2.gif
http://www.freakingnews.com/ciara-and-2pac-Pics-54368.asp
ja, és janet7, hiányzik a Mos Def cikk rohog.gif nem hiszem el, hogy még mindig nem fogadták el blink.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:14 #304
janet7
janet7

Státusz.
Idézet
ja, és janet7, hiányzik a Mos Def cikk  rohog.gif  nem hiszem el, hogy még mindig nem fogadták el blink.gif

Hát szerintem már nem is fogják 110.gif Végülis nem szelenítáról meg britniről van, akkor minek, nem? rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, chrisBrown14, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:19 #305
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.22. 19:14)
Hát szerintem már nem is fogják 110.gif Végülis nem szelenítáról meg britniről van, akkor minek, nem? rohog.gif

hát az kár lenne sad.gif pedig örültem volna, ha Mos Def lett volna a címlapon, mondjuk a 2pac-est is húzták egy darabig, de pedig szerintem jó lett, LÁZADJUNK! rohog.gif meg kéne nyitni azt a "tehetségekről cikket" topikot rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: chrisBrown14, janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:20 #306
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
El is felejtettem, én le sem írtam a mostani favoritomat. rohog.gif

janet7: Próbálj meg egy Justinos cikket, mondjuk írd meg azt, hogy ellopták Justun Bieber út névtábláját rohog.gif Biztos leadják _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:31 #307
- törölt felhasználó -    
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.22. 19:20)
El is felejtettem, én le sem írtam a mostani favoritomat. rohog.gif 

janet7: Próbálj meg egy Justinos cikket, mondjuk írd meg azt, hogy ellopták Justun Bieber út névtábláját rohog.gif  Biztos leadják _nevet.gif

azt a k*rva, holnapra már tuti megírja egy hülye gyerek rohog.gif ott fog virítani a címlapon _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, chrisBrown14, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:33 #308
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.22. 19:19)
hát az kár lenne  sad.gif pedig örültem volna, ha Mos Def lett volna a címlapon, mondjuk a 2pac-est is húzták egy darabig, de pedig szerintem jó lett, LÁZADJUNK! rohog.gif meg kéne nyitni azt a "tehetségekről cikket"  topikot rohog.gif

De az a poén, hogy azzal a kvázi rövid cikkel is k.rva sokat szenvedtem, mert tele volt olyan mondatokkal, amiket képtelenség értelmesen magyarra fordítani, akkor azt is kitalálni, hogy mi legyen, bővíteni egy kicsit, meg ugye még sosem írtam cikket...Szóval egy icipicit zavar, hogy úgy mondjam rohog.gif Pedig szerintem nem lett rossz ahoz képest, hogy első cikk. De valószínű nem azért nem fogadták el, mert sz.rt írtam, hanem mert nem bibör, nem szeleníta... 110.gif

Idézet
janet7: Próbálj meg egy Justinos cikket, mondjuk írd meg azt, hogy ellopták Justun Bieber út névtábláját  rohog.gif  Biztos leadják  _nevet.gif

Az a gáz, hogy tényleg leadnák, sőt azt is leadnák, hogy mondjuk "dzsászin bibörnek belement valami a szemébe, de kijött" _nevet.gif rohog.gif De inkább nem szennyezem ezzel a lelkivilágomat, meg különben is akkor helyesen kéne írni bibör nevét, márpedig én olyat elvből nem teszek. rohog.gif rohog.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, chrisBrown14, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:41 #309
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.22. 19:33)
De az a poén, hogy azzal a kvázi rövid cikkel is k.rva sokat szenvedtem, mert tele volt olyan mondatokkal, amiket képtelenség értelmesen magyarra fordítani, akkor azt is kitalálni, hogy mi legyen, bővíteni egy kicsit, meg ugye még sosem írtam cikket...Szóval egy icipicit zavar, hogy úgy mondjam rohog.gif Pedig szerintem nem lett rossz ahoz képest, hogy első cikk. De valószínű nem azért nem fogadták el, mert sz.rt írtam, hanem mert nem bibör, nem szeleníta... 110.gif 
Az a gáz, hogy tényleg leadnák, sőt azt is leadnák, hogy mondjuk "dzsászin bibörnek belement valami a szemébe, de kijött" _nevet.gif  rohog.gif De inkább nem szennyezem ezzel a lelkivilágomat, meg különben is akkor helyesen kéne írni bibör nevét, márpedig én olyat elvből nem teszek. rohog.gif  rohog.gif  rohog.gif

nevet2.gif _nevet.gif nevet2.gif
atyaúristen _nevet.gif tök jó, hogy Justin-ról beszélünk, pedig az elején ott van, hogy Justin Bieber nem R&B énekes rohog.gif ,mondjuk csak röhögünk rajta, de akkor is, miért kellett odaírni, hogy "de kijött" _nevet.gif egy napig röhögni fogok ezen, az biztos
na megyek, sziasztok
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, chrisBrown14, Aalyah
2011. augusztus 22. 19:54 #310
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.22. 18:43)
Na ha már India:
És ha már Ciara:

Ez a szám is gyönyörű meghajolo.gif heart.gif
A 1,2 step is nagyon jóó thumbsup.gif Amúgy szerintem is a Goodies-os zenéi meg az a stílusa volt a legjobb. Persze most sem csinál rosszakat, de remélem legközelebb inkább valami olyasmival fog előállni. Aaliyah-hoz már komolyan mindenkit hasonlítanak, de szerintem sem hasonlít rá Ciara, maximum abban hogy ő is rohadtjól táncol meghajolo.gif Igen, csak rájuk lehet mondani.
Az meg nagyon gáz hogy nem rakták ki: lehet (na jó, tuti) nem lenne olyan népszerű, de attól még vannak itt Mos-nak rajongói, és ha már dolgoztál vele nem kicsit, kötelességük lenne kirakni 110.gif -.- Nem hinném, hogy megterhelő lenne elfogadni-.-
4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, chrisBrown14, Aalyah
2011. augusztus 23. 08:20 #311
janet7
janet7

Státusz.
Persze az a cikk megjelent, hogy vajon mi fog történni a Barátök Köztben. Ennek mi értelme van? Nem ír le semmit, csak kérdéseket vet fel, meg leírja, hogy mik voltak a befejeztlen szálak. Aki nézi, az úgyis tudja, aki meg nem, azt úgy sem érdekli, akkor mégis minek? pardon.gif
És értitek ennek meg kell jelenni. Mert ez olyan magas színvonalú. Black Star? Oh, ugyan, minek? 110.gif _nevet.gif Színvonal azért megvan laugh.gif
Na de hogy ne offoljak nagyon:

Ez valamiért olyan Bogszicsos laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 23. 12:31 #312
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
hááhááá _nevet.gif
http://starity.hu/magazin/19027-megfujtak-a-justin-bieber-utcanevtablat/

Nem tartozik ide, de azért jó:
4 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 23. 13:33 #313
- törölt felhasználó -    
Idézet (chrisBrown14 @ 2011.08.23. 12:31)
hááhááá _nevet.gif 
http://starity.hu/magazin/19027-megfujtak-a-justin-bieber-utcanevtablat/
Nem tartozik ide, de azért jó:

omg.gif én megmondtam rohog.gif a hozzászólások a legjobbak _nevet.gif
am Alicia a nap sztárja shout.gif pompom.gif
tudom, hogy sok Alicia volt berakva, de ennek örömére most is be kell rakni meghajolo.gif

3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 23. 14:40 #314
Bogszics
Bogszics

Idézet (Adri98 @ 2011.08.23. 13:33)
omg.gif én megmondtam  rohog.gif a hozzászólások a legjobbak _nevet.gif 
am Alicia a nap sztárja shout.gif pompom.gif
tudom, hogy sok Alicia volt berakva, de ennek örömére most is be kell rakni meghajolo.gif

Huhhhúúúúú ezt is megértük!! pompom.gif pompom.gif thumbsup.gif
Aliciából sosem elég laugh.gif Most akkor legyen egy élő felvétel Jamie Foxxal, aki szintén lehengerlő (együtt még jobban), a számot meg asszem nem kell magyaráznom wink.gif

Na ezt még muszáj beraknom laugh.gif :

heart.gif

Idézet
ez előrelátható volt rohog.gif omg.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Adri98, chrisBrown14, janet7, Aalyah
2011. augusztus 23. 14:47 #315
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.23. 14:40)
Huhhhúúúúú ezt is megértük!! pompom.gif pompom.gif thumbsup.gif 
Aliciából sosem elég laugh.gif Most akkor legyen egy élő felvétel Jamie Foxxal, aki szintén lehengerlő (együtt még jobban), a számot meg asszem nem kell magyaráznom wink.gif 
Na ezt még muszáj beraknom laugh.gif :
heart.gif
ez előrelátható volt rohog.gif omg.gif _nevet.gif

ezt a Jamie Foxxost én is láttam, egyszerűen ZSENIÁLIS meghajolo.gif mint ahogy a Superwoman is wub.gif

3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 23. 19:42 #316
janet7
janet7

Státusz.
A Jamie Foxxos tényleg gyönyörű és tökéletes. Nem is volt az az érzésem, hogy "Hogy merik Ray után?", márpedig az nálam ritka laugh.gif Jamie és Alicia is elképesztőek és zseniálisak és nagyon passzol egymáshoz a hangjuk.

A Superwoman meg...leírhatatlan. Nem sok olyan szám van, aminek a klipjén sírok, csak a klip miatt, de ez olyan. Egyszerűen elképesztő az a klip, leírhatatlan. Nem utálom Beyoncét, de ezek után mondja nekem valaki, hogy a Run The World ad erőt a nőknek... dry.gif blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 23. 19:48 #317
- törölt felhasználó -    
már rég irtam ide cool.gif
ez a csaj, kereken 4 évvel idősebb nálam rohog.gif ő is március 8. énis az vagyok laugh.gif
na szóval cool.gif szerintem kicsit R and B style smileeee.gif legalábbis 1-2 száma wink.gif bár szerintem jobban hasonlit erre a müfajra, mint Kat DeLuna rohog.gif bár ezt döntsétek el ti cool.gif
1 felhasználónak tetszik: Aalyah
2011. augusztus 23. 19:52 #318
janet7
janet7

Státusz.
Ez mondjuk nekem nem RnB, inkább pop. Legalábbis szerintem. Amúgy Kat DeLunának annyi köze van az RnB-hez, mint Britneynek rohog.gif
2011. augusztus 23. 20:00 #319
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.23. 19:42)
A Jamie Foxxos tényleg gyönyörű és tökéletes. Nem is volt az az érzésem, hogy "Hogy merik Ray után?", márpedig az nálam ritka laugh.gif Jamie és Alicia is elképesztőek és zseniálisak és nagyon passzol egymáshoz a hangjuk. 
A Superwoman meg...leírhatatlan. Nem sok olyan szám van, aminek a klipjén sírok, csak a klip miatt, de ez olyan. Egyszerűen elképesztő az a klip, leírhatatlan. Nem utálom Beyoncét, de ezek után mondja nekem valaki, hogy a Run The World ad erőt a nőknek... dry.gif  blink.gif

Pontosan cool.gif
A Superwoman klipje tényleg gyönyörű, az pont az a fajta, hogy semmi csili-vili gagyi seggrázás, hanem csak a mondanivaló meghajolo.gif Mondjuk Alicia minden klipjére igaz ez, de erre főleg laugh.gif Na erre és a Womans Worth-ra tudom inkább azt mondani, hogy inspirál meg erőt ad, mint arra-.-

90's:

Őket most találtam, hasonlóan jó lánybanda, mint az En vogue, SWV... meghajolo.gif

cassiecica: ez a csajszi szerintem is inkább pop, attól függetlenül jó, bár számomra nem mutat semmi különlegeset. Mondjuk wikipédián úgy van írva, hogy pop és r'n'b, de én nem tudom hol van ebben az r'n'b blink.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 23. 20:04 #320
janet7
janet7

Státusz.
Aztarohadt w00t.gif heart.gif Már halottam a nevüket, de sosem jutottam odáig, hogy utána nézzek. De úgy látom új kedvenceim vannak. Na ezt nevezem én RnB-nek, fantasztikus heart.gif meghajolo.gif
62 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!