Starity

R n' B

62 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 22:14 #261
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Na most nagynehezen összeszenvedtem a Black Staros cikket, de meg kell mondjam nem ment valami könnyen. laugh.gif Mert értettem mindent, ami benne van a cikkben, de úgy lefordítani és megfogalmazni, hogy igazi cikk jellege legyen magyarul is...az nehéznek bizonyult nekem. rohog.gif
Előtte még elküldöm neked, Adri, hogy oké-e. Elég rövid, meg váá nem tudom, hogy jó lesz-e... blush.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 17. 01:15 #262
janet7
janet7

Státusz.
Kelist még nem is írtam. unsure.gif Pedig nálam ő is a legnagyobbak között van ebben a műfajban. Igaz, hogy már inkább electrot csinál, de érdekes módon ő azt is meg tudta úgy oldani, hogy igényes és egyedi legyen. wink.gif De azért mégiscsak az RnB jobban áll neki szerintem.

(Ennek imádom a címét laugh.gif )

És a kedvenc:

Pharrell része... wub2.gif wub3.gif De az egész heart.gif

Ja és hadd ne kelljen felsorolnom azokat a mai nagyon imádott és naagyon "egyedi" előadókat, akik koppintottak a stílusából és mégis őket ismerik és szeretik a birkák, nem pedig ezt a nagyszerű művészt. Mindenesetre Rihannán, Gagán és Minajon kívül voltak még egy páran... rohog.gif wink.gif
2011. augusztus 17. 01:28 #263
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (janet7 @ 2011.08.17. 01:15)
Kelist még nem is írtam. unsure.gif Pedig nálam ő is a legnagyobbak között van ebben a műfajban. Igaz, hogy már inkább electrot csinál, de érdekes módon ő azt is meg tudta úgy oldani, hogy igényes és egyedi legyen. wink.gif De azért mégiscsak az RnB jobban áll neki szerintem.
(Ennek imádom a címét laugh.gif )
És a kedvenc:
Pharrell része... wub2.gif wub3.gif De az egész heart.gif
Ja és hadd ne kelljen felsorolnom azokat a mai nagyon imádott és naagyon "egyedi" előadókat, akik koppintottak a stílusából és mégis őket ismerik és szeretik a birkák, nem pedig ezt a nagyszerű művészt. Mindenesetre Rihannán, Gagán és Minajon kívül voltak még egy páran... rohog.gif  wink.gif

El se hiszem, hogy még nem raktunk Kelist meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Ja igen ő az egyedi, és nem a ma annak nevezett sztárocskák omg.gif És ő azon kevesek közé tartozik, akinek meghallgatom az elektros számait, mert tényleg igényes is jó, és egyedi tudott maradni. De persze az r'n'b az igazi.
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 17. 01:33 #264
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.08.17. 01:28)
El se hiszem, hogy még nem raktunk Kelist meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif Ja igen ő az egyedi, és nem a ma annak nevezett sztárocskák omg.gif És ő azon kevesek közé tartozik, akinek meghallgatom az elektros számait, mert tényleg igényes is jó, és egyedi tudott maradni. De persze az r'n'b az igazi.

Pontosan meghajolo.gif
És az a poén, hogy mikor volt egy cikk arról, hogy Rihanna meg Gaga utánozza őt, akkor jött a sok kis tudatlan, tájékozatlan, elvakult Gaga-Rihanna rajongó és olyanokat mondtak Kelisre, hogy biztos csak ötperc hírnevet akar, meg a kutyát sem érdekli, SŐT még azt, hogy ő koppintott róluk. 110.gif Szerintem Kelis soha életében nem koppintott senkiről, ő az egyik legegyedibb előadó, akit ismerek. És ő tényleg már akkor újító és stílusikon volt, amikor Gaga meg Rihanna még sehol sem volt. Még mikor régebben néztem a Vivát és egy interaktívban Puskás Peti volt bennt, és kérdezték erről a témáról, sőt ha jól emlékszem még az is felvetődött, hogy Kelis koppintott, akkor Peti tök korrekten elmondta, hogy nem hinné, hogy Kelis bárkiről is koppintott volna, neki már 10 éve is egyedi és őrült volt a stílusa, ő volt az első ilyen őrültebb stílusú RnB énekesnő. Itt nagyot nőtt a szememben Peti. meghajolo.gif Annyira bírom, hogy a sok fanatikus olyan tájékozatlan a zenében, mint egy ötéves, de azért okoskodnak és ekkora baromságokat mondanak Kelisre. Tök jó, hogy sok általuk istenített sztár simán lenyúlta Kelis stílusát és mégsem Kelist ismerik el, akitől igazából származnak ezek a dolgok... Legalább néznének utána, könyörgök. 110.gif
2011. augusztus 17. 12:47 #265
janet7
janet7

Státusz.
Na beküldtem életem első cikkét. laugh.gif
Jujj most félek blush.gif Az is lehet, hogy nem jelentetik meg, de az is, hogy sz.r lett. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 17. 13:25 #266
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.17. 12:47)
Na beküldtem életem első cikkét. laugh.gif 
Jujj most félek blush.gif Az is lehet, hogy nem jelentetik meg, de az is, hogy sz.r lett. rohog.gif

szerintem el fogják fogadni yes.gif , nekem is most 2 cikkem megjelent (Mary. J. Blige-s, Tinie Tempah-s) tongue.gif biggrin.gif de a Tupac-es még mindig nem 110.gif
ennek örömére hoztam ezt heart.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 17. 13:38 #267
janet7
janet7

Státusz.
Na, úgy látom nagyon belejöttél. rohog.gif beer.gif
Jajj imádom ezt a számot heart.gif Meg ezeket is:

3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 17. 14:39 #268
- törölt felhasználó -    
Na láttam szó volt a "nagy magyar R&B előadókról" rohog.gif SP _nevet.gif

Na és én itt még mindig nem fejeztem be Brown-al.
Ez azért nem semmi,nem?Olyan mint amikor CD-n hallgatom. king.gif

Na szóval nekem ezek a kedvenceim az összes albumáról. heart.gif

Ezt ki a f@sz dislikeolta? wtf.gif

Ezt mindenki hallgassa meg mindenképp. wub.gif

Ezek meg a mixtape-ek közül. wub.gif

Meg még a legújabb mixtape-jét még meg se hallgattam,de annyi számot csinál mostanában hogy követni se tudom. rohog.gif

BóNuSz _nevet.gif

Ez olyan jó klip. wub.gif

És asszem ez még mindig nem lenne elég,dehát biztos unjátok már. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, chrisBrown14
2011. augusztus 17. 14:41 #269
Bogszics
Bogszics

Idézet (Adri98 @ 2011.08.17. 13:25)
szerintem el fogják fogadni yes.gif , nekem is most 2 cikkem megjelent (Mary. J. Blige-s, Tinie Tempah-s) tongue.gif  biggrin.gif de a Tupac-es még mindig nem 110.gif 
ennek örömére hoztam ezt heart.gif

Adri itt is megköszönném, hogy feldobtad a napomat w00t.gif meghajolo.gif Két fantasztikus zenész, és most együtt csináltak dalt, és vááá... El se hiszem:DD
Ez nagyon jó szám, meg amiket janet7 rakott, azok is heart.gif meghajolo.gif
Aalyah: Na most adtál ám hallgatnivalót rohog.gif biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 17. 15:04 #270
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.17. 14:41)
Adri itt is megköszönném, hogy feldobtad a napomat w00t.gif  meghajolo.gif Két fantasztikus zenész, és most együtt csináltak dalt, és vááá... El se hiszem:DD
Ez nagyon jó szám, meg amiket janet7 rakott, azok is heart.gif meghajolo.gif
Aalyah: Na most adtál ám hallgatnivalót rohog.gif  biggrin.gif

Már várom én is a közös dalt, ezermilliárd százalék, hogy ütős lesz (Slash szavaival) rohog.gif wub.gif ja és Aalyah wub2.gif Chris még a végén az első helyen lesz nálam, ennyi zenét... rohog.gif mindjárt hallgatom őket, mert ebből egy párat nem ismerek, de úristen wub2.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 17. 15:06 #271
- törölt felhasználó -    
Tudjátok mit vettem? rolleyes.gif Egy ilyet: http://clothesbym.files.wordpress.com/2011/04/kj.png
Csak ami ezen fehér,az enyémen szürke és rá van írva,hogy Green Campus University Eighteen vagy mi. rohog.gif Amúgy a pulcsiról beszélek. _nevet.gif Bocs az offért,de ezt már hónapok óta meg akartam venni és muszály elmondani. smileeee.gif És azt is tudom hogy ez nem ide tartozik...ja de mert ez R&B/Hip Hop stílusú. rohog.gif

Bogszics: Tudom,hogy nem éppen a kedvencetek de azért hallgassátok meg ezeket,mert ez a legjava. smileeee.gif (többek közt rohog.gif )
Adri: Még hozhattok ha akarod. laugh.gif laugh.gif

Meine Güte ... kihagytam az egyik legjobbat. heart.gif És ez az egy amiben nem tudom eldönteni,hogy Chris vagy Trey jobb. dry.gif

2 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7
2011. augusztus 17. 15:18 #272
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.17. 15:06)
Tudjátok mit vettem? rolleyes.gif Egy ilyet: http://clothesbym.files.wordpress.com/2011/04/kj.png
Csak ami ezen fehér,az enyémen szürke és rá van írva,hogy Green Campus University Eighteen vagy mi. rohog.gif Amúgy a pulcsiról beszélek. _nevet.gif Bocs az offért,de ezt már hónapok óta meg akartam venni és muszály elmondani. smileeee.gif És azt is tudom hogy ez nem ide tartozik...ja de mert ez R&B/Hip Hop stílusú. rohog.gif 
Bogszics: Tudom,hogy nem éppen a kedvencetek de azért hallgassátok meg ezeket,mert ez a legjava. smileeee.gif (többek közt rohog.gif )
Adri: Még hozhattok ha akarod. laugh.gif  laugh.gif

nyugodtan hozhatsz heart.gif de ez a pulcsi wub2.gif kell nekem is egy ilyen wub.gif de egy kicsit én is őrjítelek titeket rohog.gif

3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, janet7
2011. augusztus 17. 15:20 #273
- törölt felhasználó -    
Nekem ez a kedvenc Kelis számom. wub.gif Nemrég találtam meg.Előtte legalább egy évig kerestem,mert nem tudtam mi ez a szám és nagyon tetszett,De mostmár megvan.Legenda ez a szám. thumbsup.gif

3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7
2011. augusztus 17. 15:26 #274
Bogszics
Bogszics

Idézet (Aalyah @ 2011.08.17. 15:06)

Végülis idetartozik, mi raktunk be ruhákat:DD
Ja amúgy nem azért mondtam laugh.gif Na de most bepótolom Christ is, kicsit kultúrálódok xD Lehet még meg is szeretm:D
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, janet7
2011. augusztus 17. 15:28 #275
- törölt felhasználó -    
Idézet (Adri98 @ 2011.08.17. 15:18)
nyugodtan hozhatsz heart.gif de ez a pulcsi wub2.gif kell nekem is egy ilyen  wub.gif de egy kicsit én is őrjítelek titeket rohog.gif 

Ez a Jagged Edge-Fabolous-Diddy trió ez nagyon jó.Áhhh már töltöm is. wub.gif Meg a Nellys se rossz. thumbsup.gif Ez a pulcsi 9000 Ft volt saját zsebből.Atlanta Braves-eset akartam de azt mikor talál az ember M.o.-n? rohog.gif Örülök hogy legalább ilyen volt.Egyébként New Yorker,Adri ha meg akarod venni. smileeee.gif Én nem sajnáltam rá a pénzt, ilyet kerestem már nem is tudom mióta biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, janet7
2011. augusztus 17. 15:35 #276
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.17. 15:26)
Végülis idetartozik, mi raktunk be ruhákat:DD
Ja amúgy nem azért mondtam laugh.gif Na de most bepótolom Christ is, kicsit kultúrálódok xD Lehet még meg is szeretm:D

Tudom,hogy nem azért. smileeee.gif De szerintem nem is a kedvencetek. rolleyes.gif EGYENLŐRE. _nevet.gif

Ez meg egy Jackson 5 szám feldolgozás ha minden igaz.

Szerk:

Chrisnek köszönhetően Rihanna egyik legütősebb száma.Bár RiRinek kicsikét olyan a hangja mintha héliumot szívott volna. rohog.gif És ha jól tudom ebben a számban hallottam Christ és mondtam akkor:ki ez az idióta? rohog.gif De már megváltozott a véleményem ígérem. _nevet.gif

3 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics
2011. augusztus 17. 15:37 #277
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.17. 15:28)
Ez a Jagged Edge-Fabolous-Diddy trió ez nagyon jó.Áhhh már töltöm is. wub.gif Meg a Nellys se rossz. thumbsup.gif Ez a pulcsi 9000 Ft volt saját zsebből.Atlanta Braves-eset akartam de azt mikor talál az ember M.o.-n? rohog.gif Örülök hogy legalább ilyen volt.Egyébként New Yorker,Adri ha meg akarod venni. smileeee.gif Én nem sajnáltam rá a pénzt, ilyet kerestem már nem is tudom mióta biggrin.gif

én most a Nelly-set töltöm, a Diddy-s már megvolt blush.gif rohog.gif
mondjuk amennyire jól néz ki, megéri, én is nemrég kinéztem egy pulcsit, de az csak kb. 2300 FT rohog.gif ilyesmi, csak egy kicsit sötétebb szürke és nem az van ráírva, hogy Everlast, hanem nem tudom mi, de az is ilyen lilás-rózsaszínnel van ráírva heart.gif

http://ruhafogas.hu/szurke-kapucnis-pulover-0.jpg

ja és ez wub2.gif heart.gif

3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 17. 15:42 #278
janet7
janet7

Státusz.
Annyira kár, hogy ő ilyen ismeretlen és hogy csak egy albuma volt, mert szerintem az fantasztikus. heart.gif

3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 17. 15:56 #279
- törölt felhasználó -    
Sweet Sable-t már egyszer mutattad nekem. thumbsup.gif Tiszta Liyah ez a csaj. wub2.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Bogszics
2011. augusztus 17. 17:38 #280
- törölt felhasználó -    
Hoztam én is egy tehetséges énekesnőt, LeToya-t pardon.gif
u.i.: a nevét mindig kevertem Michael tesójáéval, LaToya-val rohog.gif cool.gif

2 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7
62 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!