Starity

R n' B

62 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 17:44 #241
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bogszics @ 2011.08.16. 17:33)
ÚHÚÚÚÚRISTEEEN EZ MÁR TÉNYLEG NAGYON FÁÁJ _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  110.gif  110.gif rekekablekk úgy néz ki megihlette a tatikát 110.gif  110.gif  ohmy.gif  rohog.gif 
Na de hogy ne offoljunk annyira:

El sem hiszem, hogy ezt még be se raktuk (de azt se hogy Aalyah kibírta, hogy eddig ne rakjon Christ rohog.gif ) ohmy.gif Klasszikus meghajolo.gif

w00t.gif azért ez is jó verzió heart.gif

3 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Bogszics
2011. augusztus 16. 17:44 #242
- törölt felhasználó -    
Szerencsétek,hogy most mennem kell mert különben raktam volna még 30 Chris számot. rohog.gif
Ez jobb mint a Rihanna vácc máj ném. rohog.gif

Amúgy Ink tényleg tiszta Chris meg Trey. wub.gif Már gondolkodtam rajta milyen lenne,ha összekevernénk őket de valahogy nem ez jött ki. rohog.gif Ööööö Chiddy Bang érdekel valakit majd holnap privibe? (new age jeee _nevet.gif )De ez már tényleg az utolsó offolásom. rohog.gif
Na sziasztok.Majd holnap jövök,vagy lehet hogy még ma. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics
2011. augusztus 16. 17:47 #243
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 17:44)
Szerencsétek,hogy most mennem kell mert különben raktam volna még 30 Chris számot. rohog.gif 
Ez jobb mint a Rihanna vácc máj ném. rohog.gif 

Amúgy Ink tényleg tiszta Chris meg Trey. wub.gif Már gondolkodtam rajta milyen lenne,ha összekevernénk őket de valahogy nem ez jött ki. rohog.gif Ööööö Chiddy Bang érdekel valakit majd holnap privibe? (new age jeee _nevet.gif )De ez már tényleg az utolsó offolásom. rohog.gif 
Na sziasztok.Majd holnap jövök,vagy lehet hogy még ma. smileeee.gif

bárhol-bármikor, nekem jöhet laugh.gif am ez tényleg jobb wub.gif
szia
2 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah
2011. augusztus 16. 17:48 #244
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (Adri98 @ 2011.08.16. 17:30)
akkor küldöm privibe a linket, de ha nem megy, akkor én is szívesen megírom wub.gif  wink.gif

Nagyon köszönöm heart.gif beer.gif Most egy kicsit elmegyek, aztán megnézem, hogy tudok-e vele kezdeni valamit. rohog.gif És hogyha nem, akkor tied a pálya laugh.gif

Bogszics: Na ezt én sem hiszem el, hogy még nem raktuk be. Zseniális, ez a legjobb szó rá.
Ha már Fugees:

Jó, ez részben rap, de nem bírom nem berakni. Nekem ez a kedvenc tőlük, egyszerűen megunhatatlan. meghajolo.gif

Ja és ezt is muszáj beraknom:

Bogszics, Aalyah titeket már zaklattalak vele, de akkoris. laugh.gif
Aaaannyira jó a klip és nem csak Alicia miatt... heart.gif wub2.gif wub3.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 17:53 #245
- törölt felhasználó -    
_nevet.gif beírtam google-ba, hogy magyar R&B előadók és ez a lista jött ki: Gáspár Laci,Happy Gang,Hien,Jenny,Király Viktor,L.L. Junior,Molnár Ferenc Caramel,Pápai Joci,Rapülők,SP,Tóth Vera
Vincabi,Voga Viki
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 17:58 #246
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Adri98 @ 2011.08.16. 17:53)
_nevet.gif beírtam google-ba, hogy magyar R&B előadók és ez a lista jött ki: Gáspár Laci,Happy Gang,Hien,Jenny,Király Viktor,L.L. Junior,Molnár Ferenc Caramel,Pápai Joci,Rapülők,SP,Tóth Vera
Vincabi,Voga Viki

NEE _nevet.gif _nevet.gif fear.gif help.gif
Hát ez rohadtul beteg. ohmy.gif
Csoda, hogy Nótár Maryt nem írták... _nevet.gif 110.gif
Kezdjük ott, hogy szerintem nincs is magyar RnB előadó. Ezek közül MAX Caramel az, akire rá lehet fogni valamilyen szinten...
Úristen az a Jenny...Ti rá emlékeztek? Régen volt egy vagy két száma és mindig volt a Viván és mindig hangsúlyozták, hogy az RnB. Hát...most...nem is tudom megfogalmazni, hogy erről mit gondolok. De ha nem emlékeztek, keressetek rá Youtube-on és megtudjátok. _nevet.gif Most így el akartam kezdeni írni, hogy semmi tehetsége a csajnak, amit csinál nem éneklés, és nem zene, nemhogy RnB, de rájöttem, hogy képtelen vagyok kellőképpen hangsúlyozni, lehetetlen... reklamalo.gif 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 18:01 #247
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 17:58)
NEE _nevet.gif  _nevet.gif fear.gif help.gif
Hát ez rohadtul beteg. ohmy.gif 
Csoda, hogy Nótár Maryt nem írták... _nevet.gif  110.gif 
Kezdjük ott, hogy szerintem nincs is magyar RnB előadó. Ezek közül MAX Caramel az, akire rá lehet fogni valamilyen szinten...
Úristen az a Jenny...Ti rá emlékeztek? Régen volt egy vagy két száma és mindig volt a Viván és mindig hangsúlyozták, hogy az RnB. Hát...most...nem is tudom megfogalmazni, hogy erről mit gondolok. De ha nem emlékeztek, keressetek rá Youtube-on és megtudjátok. _nevet.gif Most így el akartam kezdeni írni, hogy semmi tehetsége a csajnak, amit csinál nem éneklés, és nem zene, nemhogy RnB, de rájöttem, hogy képtelen vagyok kellőképpen hangsúlyozni, lehetetlen... reklamalo.gif  110.gif

beírtam Youtube-ra, mert egy másik oldalon láttam, hogy ezt istenítik, de ilyen külföldi valakik jöttek ki mellow.gif
Hát meg talán még Pápai Joci, mert neki is van egy-két olyan száma, de mikor gondolkoztam, hogy vannak-e magyarok is, egy se jutott eszembe, de SP omg.gif Hien-ről ne is beszéljünk
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Aalyah
2011. augusztus 16. 18:07 #248
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
Idézet (Adri98 @ 2011.08.16. 17:44)
w00t.gif azért ez is jó verzió heart.gif

Az biztos w00t.gif meghajolo.gif És élő meghajolo.gif
janet7: komolyan mondom már gondolkoztam, hogy berakom csak neked csak most azt a klipet _nevet.gif heart.gif
És ez a lista, úristen, ez valami botrány ohmy.gif Ez jobban fáj mint amikor Bee-re vagy Rihannára mondják omg.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Aalyah
2011. augusztus 16. 19:34 #249
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.08.16. 18:07)
Az biztos w00t.gif  meghajolo.gif És élő meghajolo.gif 
janet7: komolyan mondom már gondolkoztam, hogy berakom csak neked csak most azt a klipet _nevet.gif heart.gif
És ez a lista, úristen, ez valami botrány ohmy.gif Ez jobban fáj mint amikor Bee-re vagy Rihannára mondják omg.gif

Ohh de aranyos vagy. blush.gif heart.gif
Az biztos. Akkor már inkább Bee meg Rihanna RnB, mint ezek. rohog.gif De leginkább egyik sem. laugh.gif

Na akkor belinkelem azt a Jennyt, de csak saját felelősségre hallgassátok. _nevet.gif 110.gif
Ez és ez.
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 20:01 #250
janet7
janet7

Státusz.
Ja, most látom, az egyik nem hallatszik rendesen. cray.gif
Berakok egy másikat, hogy nehogy hiányt szenvedjetek. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Tessék. 110.gif

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én valahogy szívesebben hallgatom ezt:

laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 20:27 #251
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 19:34)
Ohh de aranyos vagy. blush.gif heart.gif
Az biztos. Akkor már inkább Bee meg Rihanna RnB, mint ezek. rohog.gif De leginkább egyik sem. laugh.gif 
Na akkor belinkelem azt a Jennyt, de csak saját felelősségre hallgassátok. _nevet.gif  110.gif 
Ez és ez.

Ez már csak természetes smileeee.gif heart.gif

Jéjzuss 110.gif 110.gif 110.gif _nevet.gif _nevet.gif omg.gif Ez olyan tipikus legalja -szó se róla- 110.gif
TLC ezerszer inkább meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif wub.gif
Vagy ez:

Mondjuk nem az ő száma, de nagyon jó feldolgozás meghajolo.gif heart.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 20:32 #252
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 20:01)
Ja, most látom, az egyik nem hallatszik rendesen. cray.gif
Berakok egy másikat, hogy nehogy hiányt szenvedjetek. _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif Tessék110.gif

Oh hogy te milyen figyelmes vagy rohog.gif Ha ezt nem linkelted volna be, nem is tudom mennyivel lennék kevesebb xDD _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 20:35 #253
janet7
janet7

Státusz.
Hát az biztos, meg annyira látszik, hogy koppintani akarta az ilyen amerikai RnB előadókat, de nagyon elszúrta szegényke. _nevet.gif
Jajj ezt én is nagyon imádom. heart.gif
Most eszembe jutott (nem tudom honnan laugh.gif ) ez a klip. (youtube-on ez is sz.r minőségben van dry.gif ) Annyira tetszik. w00t.gif Meg persze a szám is. wub.gif Azért vicces (vagy inkább szomorú), hogy ilyen szeleníta meg gaga klipek persze, hogy fennt vannak jó minőségben, de egy ilyen nincs... 110.gif

Idézet
Oh hogy te milyen figyelmes vagy rohog.gif  Ha ezt nem linkelted volna be, nem is tudom mennyivel lennék kevesebb xDD  _nevet.gif

Hát tudoom...Nem vállalhattam azt a felelősséget, hogy miattam esetleg lemaradtok erről a remekműről. Ezt mégsem hagyhattam, megértheted. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98
2011. augusztus 16. 20:46 #254
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 20:35)
Hát az biztos, meg annyira látszik, hogy koppintani akarta az ilyen amerikai RnB előadókat, de nagyon elszúrta szegényke. _nevet.gif 
Jajj ezt én is nagyon imádom. heart.gif
Most eszembe jutott (nem tudom honnan laugh.gif ) ez a klip. (youtube-on ez is sz.r minőségben van dry.gif ) Annyira tetszik. w00t.gif Meg persze a szám is. wub.gif Azért vicces (vagy inkább szomorú), hogy ilyen szeleníta meg gaga klipek persze, hogy fennt vannak jó minőségben, de egy ilyen nincs... 110.gif
Hát tudoom...Nem vállalhattam azt a felelősséget, hogy miattam esetleg lemaradtok erről a remekműről. Ezt mégsem hagyhattam, megértheted. _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Uhh ez a klip is de jó meghajolo.gif Erykah tényleg az az igazi fekete nő, olyan természetes és ettől gyönyörű heart.gif

És amit mondassz tényleg gáz. Sokan szidják a VEVO-t különböző okok miatt, amik szerintem hülyeségek. Viszont az egyszerűen felháborító, hogy pl Aaliyah klipjeit nem töltik fel normális minőségben reklamalo.gif Na meg az is, hogy egy csomó mindent letilt az országomban 110.gif 110.gif mad.gif

Ez pl miii?? A TÉVÉBŐL vágták ki reklamalo.gif

Egyébként ez az egyik kedvenc számom Liyah-tól wub.gif

Oh köszi, feldobtad az estémet _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 16. 20:54 #255
chrisBrown14
chrisBrown14
OKC
Hozzászólás: 1450
Csatolások: 1870
Azonosító: 143010
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 16:40)
Héjj,héjj most nézem...azt hittétek megússzátok Chris Brown-t mi? _nevet.gif

Na csajok, eljött az én időőm. beer.gif beer.gif
Chris Brown..a legjobb számainak kb. 2%-át említettétek itt, úgyhogy be kell ezt pótolni.biggrin.gif Egyébként Chris Brown az a fajta előadó, akitől szinte mindent szeretek. Ha R&B-t csinál, imádom! Ha rapper csinál, azt is szeretem. Vagy ügye Hip-Hop..vagypedig ha dance-t, azt se utasítom el...de inkább azt a sz@r műfajt hagyom másokra..vagyis nem azt mondom, hogy nincsenek jó számok, de hogy két percig ez az eltorzított, ösze-viszaság, ahogy ők nevezik, zene megy, én azt nemtudom elviselni. biggrin.gif Borzalmas.Visszataszító. blink.gif
Meg azt se bírom, amikor a nevét említik mindenki elkezdi hogy nőverő, meg ilyesmi. Na, ezen úgy feltudom kipani a vizet, értitek, egyszer megverte RiRi-t, és egyből a padló. Kb. ott is volt 1, másfél évig, de örömmel tapasztalom, hogy most kezd viszajönni a zeneiparba. Najó, mondjuk hogy visszatért már végérvényesen.biggrin.gif Inkább most befejezem a mondandóm, mert ha fojtatnám akkor egész este itt pötyögnék, és öszehordanák minden baromságot, úgyhogy most csak számokat linekelek, és kussolok.biggrin.gif biggrin.gif
A F.A.M.E albumáról ezeket nagyon bírom:

Ezt az utolsó számot a vma-n? Nemtudom, de valahol fellépés közben előadta, és azóta halgatom, nagyon jó.biggrin.gif
És az utolsóra meg nincs szó. Rongyosra halgattam. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 16. 20:57 #256
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.08.16. 20:46)
Uhh ez a klip is de jó meghajolo.gif Erykah tényleg az az igazi fekete nő, olyan természetes és ettől gyönyörű heart.gif
És amit mondassz tényleg gáz. Sokan szidják a VEVO-t különböző okok miatt, amik szerintem hülyeségek. Viszont az egyszerűen felháborító, hogy pl Aaliyah klipjeit nem töltik fel normális minőségben  reklamalo.gif Na meg az is, hogy egy csomó mindent letilt az országomban 110.gif  110.gif  mad.gif 
Ez pl miii?? A TÉVÉBŐL vágták ki reklamalo.gif 

Egyébként ez az egyik kedvenc számom Liyah-tól wub.gif
Oh köszi, feldobtad az estémet _nevet.gif

Igen, ő pont ilyen. Mint pl. India.Arie is. Imádom az ilyeneket. meghajolo.gif heart.gif
Pontosan. Mindig látom, hogy a VEVO így meg úgy szar, de szerintem ez a legnagyobb probléma, hogy ilyen ocsmány minőségben van néhány klip. Pláne ilyenek. Na igen, amit beraktál...Vagy ami még ennél is rosszabb:

Ez mégis mi akar lenni, ez a minőség? ohmy.gif És VEVO...hát gratulálok komolyan mondom. reklamalo.gif
Na igen, az, hogy le van tiltva egy csomó, ez meg a másik. dry.gif
Én is imádom ezt a számot, bár nekem a lemezes verzió jobban tetszik, mint ez a klipes. De természetesen mindkettő jó. heart.gif
Naa örülök, hogy ezzel a fantasztikusan tehetséges Jennyvel is hozzá járulhattam a fejlődésedhez. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, Adri98, hummingbirdheartbeat, Aalyah
2011. augusztus 16. 21:16 #257
- törölt felhasználó -    
Ha nem hallgatom meg ezt Jennyt, hülyén halok meg.
köszi janet7. meghajolo.gif
mára csökkent az agyam információ befogadása.: D
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 21:47 #258
Bogszics
Bogszics

Találtam egy nagyon jó képet:

India és Alicia heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 22:05 #259
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.08.16. 21:47)
Találtam egy nagyon jó képet:
India és Alicia heart.gif

Jajj de szépek és nagyon aranyosak együtt. wub.gif És mindkettőjüket imádjuk cool.gif
Egyébként jóó az aviid rohog.gif heart.gif

hummingbirdheartbeat: Úgy örülök, hogy ekkora sikert arattam ezzel és így is elértem, hogy művelődjetek egy kicsit Magyarország igen színvonalas és változatos zenei világát illetően. Már ezért megérte élnem, és szerintem nektek is. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: Bogszics, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
2011. augusztus 16. 22:09 #260
Bogszics
Bogszics

Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 22:05)
Jajj de szépek és nagyon aranyosak együtt. wub.gif És mindkettőjüket imádjuk cool.gif 
Egyébként jóó az aviid rohog.gif heart.gif

Igen-igen rolleyes.gif
Köszi rohog.gif Coko heart.gif
4 felhasználónak tetszik: janet7, hummingbirdheartbeat, Adri98, Aalyah
62 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!