Szerencsétek,hogy most mennem kell mert különben raktam volna még 30 Chris számot. Ez jobb mint a Rihanna vácc máj ném.
Amúgy Ink tényleg tiszta Chris meg Trey. Már gondolkodtam rajta milyen lenne,ha összekevernénk őket de valahogy nem ez jött ki. Ööööö Chiddy Bang érdekel valakit majd holnap privibe? (new age jeee )De ez már tényleg az utolsó offolásom. Na sziasztok.Majd holnap jövök,vagy lehet hogy még ma.
Szerencsétek,hogy most mennem kell mert különben raktam volna még 30 Chris számot. Ez jobb mint a Rihanna vácc máj ném.
Amúgy Ink tényleg tiszta Chris meg Trey. Már gondolkodtam rajta milyen lenne,ha összekevernénk őket de valahogy nem ez jött ki. Ööööö Chiddy Bang érdekel valakit majd holnap privibe? (new age jeee )De ez már tényleg az utolsó offolásom. Na sziasztok.Majd holnap jövök,vagy lehet hogy még ma.
bárhol-bármikor, nekem jöhet am ez tényleg jobb szia
beírtam google-ba, hogy magyar R&B előadók és ez a lista jött ki: Gáspár Laci,Happy Gang,Hien,Jenny,Király Viktor,L.L. Junior,Molnár Ferenc Caramel,Pápai Joci,Rapülők,SP,Tóth Vera
Vincabi,Voga Viki
beírtam google-ba, hogy magyar R&B előadók és ez a lista jött ki: Gáspár Laci,Happy Gang,Hien,Jenny,Király Viktor,L.L. Junior,Molnár Ferenc Caramel,Pápai Joci,Rapülők,SP,Tóth Vera
Vincabi,Voga Viki
NEE Hát ez rohadtul beteg. Csoda, hogy Nótár Maryt nem írták... Kezdjük ott, hogy szerintem nincs is magyar RnB előadó. Ezek közül MAX Caramel az, akire rá lehet fogni valamilyen szinten...
Úristen az a Jenny...Ti rá emlékeztek? Régen volt egy vagy két száma és mindig volt a Viván és mindig hangsúlyozták, hogy az RnB. Hát...most...nem is tudom megfogalmazni, hogy erről mit gondolok. De ha nem emlékeztek, keressetek rá Youtube-on és megtudjátok. Most így el akartam kezdeni írni, hogy semmi tehetsége a csajnak, amit csinál nem éneklés, és nem zene, nemhogy RnB, de rájöttem, hogy képtelen vagyok kellőképpen hangsúlyozni, lehetetlen...
NEE Hát ez rohadtul beteg. Csoda, hogy Nótár Maryt nem írták... Kezdjük ott, hogy szerintem nincs is magyar RnB előadó. Ezek közül MAX Caramel az, akire rá lehet fogni valamilyen szinten...
Úristen az a Jenny...Ti rá emlékeztek? Régen volt egy vagy két száma és mindig volt a Viván és mindig hangsúlyozták, hogy az RnB. Hát...most...nem is tudom megfogalmazni, hogy erről mit gondolok. De ha nem emlékeztek, keressetek rá Youtube-on és megtudjátok. Most így el akartam kezdeni írni, hogy semmi tehetsége a csajnak, amit csinál nem éneklés, és nem zene, nemhogy RnB, de rájöttem, hogy képtelen vagyok kellőképpen hangsúlyozni, lehetetlen...
beírtam Youtube-ra, mert egy másik oldalon láttam, hogy ezt istenítik, de ilyen külföldi valakik jöttek ki Hát meg talán még Pápai Joci, mert neki is van egy-két olyan száma, de mikor gondolkoztam, hogy vannak-e magyarok is, egy se jutott eszembe, de SP Hien-ről ne is beszéljünk
Az biztos És élő janet7: komolyan mondom már gondolkoztam, hogy berakom csak neked csak most azt a klipet És ez a lista, úristen, ez valami botrány Ez jobban fáj mint amikor Bee-re vagy Rihannára mondják
Az biztos És élő janet7: komolyan mondom már gondolkoztam, hogy berakom csak neked csak most azt a klipet És ez a lista, úristen, ez valami botrány Ez jobban fáj mint amikor Bee-re vagy Rihannára mondják
Ohh de aranyos vagy. Az biztos. Akkor már inkább Bee meg Rihanna RnB, mint ezek. De leginkább egyik sem.
Na akkor belinkelem azt a Jennyt, de csak saját felelősségre hallgassátok. Ez és ez.
Ohh de aranyos vagy. Az biztos. Akkor már inkább Bee meg Rihanna RnB, mint ezek. De leginkább egyik sem. Na akkor belinkelem azt a Jennyt, de csak saját felelősségre hallgassátok. Ez és ez.
Ez már csak természetes
Jéjzuss Ez olyan tipikus legalja -szó se róla- TLC ezerszer inkább Vagy ez:
Hát az biztos, meg annyira látszik, hogy koppintani akarta az ilyen amerikai RnB előadókat, de nagyon elszúrta szegényke. Jajj ezt én is nagyon imádom. Most eszembe jutott (nem tudom honnan ) ez a klip. (youtube-on ez is sz.r minőségben van ) Annyira tetszik. Meg persze a szám is. Azért vicces (vagy inkább szomorú), hogy ilyen szeleníta meg gaga klipek persze, hogy fennt vannak jó minőségben, de egy ilyen nincs...
Idézet
Oh hogy te milyen figyelmes vagy Ha ezt nem linkelted volna be, nem is tudom mennyivel lennék kevesebb xDD
Hát tudoom...Nem vállalhattam azt a felelősséget, hogy miattam esetleg lemaradtok erről a remekműről. Ezt mégsem hagyhattam, megértheted.
Hát az biztos, meg annyira látszik, hogy koppintani akarta az ilyen amerikai RnB előadókat, de nagyon elszúrta szegényke. Jajj ezt én is nagyon imádom. Most eszembe jutott (nem tudom honnan ) ez a klip. (youtube-on ez is sz.r minőségben van ) Annyira tetszik. Meg persze a szám is. Azért vicces (vagy inkább szomorú), hogy ilyen szeleníta meg gaga klipek persze, hogy fennt vannak jó minőségben, de egy ilyen nincs... Hát tudoom...Nem vállalhattam azt a felelősséget, hogy miattam esetleg lemaradtok erről a remekműről. Ezt mégsem hagyhattam, megértheted.
Uhh ez a klip is de jó Erykah tényleg az az igazi fekete nő, olyan természetes és ettől gyönyörű
És amit mondassz tényleg gáz. Sokan szidják a VEVO-t különböző okok miatt, amik szerintem hülyeségek. Viszont az egyszerűen felháborító, hogy pl Aaliyah klipjeit nem töltik fel normális minőségben Na meg az is, hogy egy csomó mindent letilt az országomban
Héjj,héjj most nézem...azt hittétek megússzátok Chris Brown-t mi?
Na csajok, eljött az én időőm. Chris Brown..a legjobb számainak kb. 2%-át említettétek itt, úgyhogy be kell ezt pótolni. Egyébként Chris Brown az a fajta előadó, akitől szinte mindent szeretek. Ha R&B-t csinál, imádom! Ha rapper csinál, azt is szeretem. Vagy ügye Hip-Hop..vagypedig ha dance-t, azt se utasítom el...de inkább azt a sz@r műfajt hagyom másokra..vagyis nem azt mondom, hogy nincsenek jó számok, de hogy két percig ez az eltorzított, ösze-viszaság, ahogy ők nevezik, zene megy, én azt nemtudom elviselni. Borzalmas.Visszataszító. Meg azt se bírom, amikor a nevét említik mindenki elkezdi hogy nőverő, meg ilyesmi. Na, ezen úgy feltudom kipani a vizet, értitek, egyszer megverte RiRi-t, és egyből a padló. Kb. ott is volt 1, másfél évig, de örömmel tapasztalom, hogy most kezd viszajönni a zeneiparba. Najó, mondjuk hogy visszatért már végérvényesen. Inkább most befejezem a mondandóm, mert ha fojtatnám akkor egész este itt pötyögnék, és öszehordanák minden baromságot, úgyhogy most csak számokat linekelek, és kussolok. A F.A.M.E albumáról ezeket nagyon bírom:
Ezt az utolsó számot a vma-n? Nemtudom, de valahol fellépés közben előadta, és azóta halgatom, nagyon jó. És az utolsóra meg nincs szó. Rongyosra halgattam.
Uhh ez a klip is de jó Erykah tényleg az az igazi fekete nő, olyan természetes és ettől gyönyörű És amit mondassz tényleg gáz. Sokan szidják a VEVO-t különböző okok miatt, amik szerintem hülyeségek. Viszont az egyszerűen felháborító, hogy pl Aaliyah klipjeit nem töltik fel normális minőségben Na meg az is, hogy egy csomó mindent letilt az országomban Ez pl miii?? A TÉVÉBŐL vágták ki
Egyébként ez az egyik kedvenc számom Liyah-tól Oh köszi, feldobtad az estémet
Igen, ő pont ilyen. Mint pl. India.Arie is. Imádom az ilyeneket. Pontosan. Mindig látom, hogy a VEVO így meg úgy szar, de szerintem ez a legnagyobb probléma, hogy ilyen ocsmány minőségben van néhány klip. Pláne ilyenek. Na igen, amit beraktál...Vagy ami még ennél is rosszabb:
Ez mégis mi akar lenni, ez a minőség? És VEVO...hát gratulálok komolyan mondom. Na igen, az, hogy le van tiltva egy csomó, ez meg a másik. Én is imádom ezt a számot, bár nekem a lemezes verzió jobban tetszik, mint ez a klipes. De természetesen mindkettő jó. Naa örülök, hogy ezzel a fantasztikusan tehetséges Jennyvel is hozzá járulhattam a fejlődésedhez.
Jajj de szépek és nagyon aranyosak együtt. És mindkettőjüket imádjuk Egyébként jóó az aviid
hummingbirdheartbeat: Úgy örülök, hogy ekkora sikert arattam ezzel és így is elértem, hogy művelődjetek egy kicsit Magyarország igen színvonalas és változatos zenei világát illetően. Már ezért megérte élnem, és szerintem nektek is.