Starity

R n' B

62 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 14:07 #221
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Így visszaolvasva néhány helyen elég érdekesen fogalmaztam. blush.gif De hát hajnali fél három... _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 16. 14:14 #222
- törölt felhasználó -    
janet7: meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Én elolvastam a hozzászólásod,és úgynézem meg is döntötted a hosszúsági rekordodat. biggrin.gif De nem baj,mert pl. én ezt soha az életben nem tudtam volna ezt így kompletten,kerek egészben megfogalmazni.És komolyan ezeken a dolgokon,amiket ide így leírtál énis minden nap elgondolkodok.Néha vannak ilyen "rohamaim" hogy most akkoris népszerűsíteni fogom XY sztárt.Mondjuk ahányszor csak meglátom hogy szeleníta első helyen röhög a pofámba-vagy nézem hogy egy 10 éves dizni sztár előbb van mint Liyah,akkor gőzerővel töltöm fel a képeket olyan előadókról akiket jónak tartok. rohog.gif Szóval sok mindenki megérdemelné az első helyet...na mindegy úgyis tudjátok mit gondolok erről. wink.gif Szerintem nagyon jó volt amit írtál,és köszönöm hogy helyettem is így összeszedted ezeket a dolgokat mert én biztos nem tudtam volna.Nagyon igazad volt ebben a hozzászólásban és azért még reménykedhetünk hogy az R&B egyszer még újra népszerű lesz.Meg nem csak ez,hanem úgy egyáltalán a normális zene.Vagy csak simán a zene,mert ezek amiket mostanában így fluor meg társai alkotnak hát...én még a "hülyüljünkegyet" kategóriában is soknak tartom.TEHÁT röviden tömören köszi hogy ezt leírtad. meghajolo.gif

Nekem ez a legeslegnagyobb kedvencem Aliciától.(na majd a végén látjátok)És amúgy szerintem a The Element of Freedom az egyik legjobb albuma.Látjátok ez a lemez 2009-es és érdekes mégis megtudott maradni R&B-nek.Ráadásul úgy hogy azért Alicia egy népszerű énekesnő,általánosságban mindenhol ismerik a nevét és szeretik is a rádiók.Szóval ő az élő példa,hogy most is meg lehetne élni R&B-ből,maximum nem ő lesz minden tinimagazin címlapján.De szerintem ez megér annyit,hogy igazi rajongói vannak,akik azért szeretik amilyen és nem azért mert divat szeretni.Nem értem miért mennek át a normális R&B előadók tucatba,amikor látják hogy rendes zenével is sikeres lehet lenni,max nem 10 éves kislányok fogják imádni.

Imádom,imádom,imádoom. heart.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 16. 14:30 #223
- törölt felhasználó -    
Ja,és Adri én szeretném látni azt a Tupacos cikket. smileeee.gif Szerintem van tehetséged a cikkíráshoz,legalábbis a Cudis az tetszett. rolleyes.gif

MY BEST OF The Element of Freedom. heart.gif heart.gif

Na mondjuk ennyi erővel az egész albumot belinkelhettem volna. rohog.gif De ha egyszer olyan jóóóó. wub.gif

Gyönyörű Gyönyörű és Gyönyörű wub.gif wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, janet7, Adri98
2011. augusztus 16. 14:31 #224
janet7
janet7

Státusz.
Ohh nagyon köszönöm blush.gif beer.gif
Pedig szerintem borzasztóan fogalmaztam, most elolvasva. De tegnap még jónak tűnt. rohog.gif

Igen, pontosan. Én is mikor elgondolkodom ezen, mindig Alicia jut eszembe. Szóval nem tudom, hogy hogy csinálja, de neki nagyon összejött. Nem is lett kommersz, nem is kell r.bancnak lennie, olyan zenét csinál, amilyet ő akar, nem kell alkalmazkodnia senkihez, van stílusa, nem adta el magát és mindezek ellenére még ismert is. Igen, nem ő van a tinimagazinok címlapján, de ne is legyen! Többet ér ő annál. Szóval igen, ő rá az élő példa, csak sajnos rajta kívül nem sok ilyen van. Mert ha nem kommerszedsz el, nem vetkőzöl, nem leszel tucat, igazi zenét csinálsz, akkor manapság sajnos nem vagy megbecsülve. Ha viszont sokan ismernek és szeretnek, igazán híres vagy, akkor az meg most 2011-ben majdnem csak úgy lehet, ha eladod magad. unsure.gif
De azért Alicia mégis reményt ad, hogy lehet így is. heart.gif

Nekem a The Element Of Freedomról a Love Is My Disease, a Try Sleeping With A Broken Heart és a Love Is Blind a kedvencek. De tényleg az egész album zseniális és fantasztikus lett. Mikor megjelent el sem hittem, hogy van olyan előadó, aki nem hódolt be a divatnak és igényes maradt. De azóta már tudom, hogy Alicia nem is fog, ő nem csinálna rosszat soha.
Nekem hogy ha egyetlen kedvenc számot kellene tőle választani, akkor ez lenne:

Már kb. 3 éve ez a kedvenc. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Aalyah, Bogszics, Adri98
2011. augusztus 16. 14:39 #225
- törölt felhasználó -    
Most hogy így belegondolok,rajta kívül nem is tudok más énekesnőt aki igényes zenét csinál,nem adta el magát,gyönyörű,a zenéje is gyönyörű,és még ismert is olyan szinten hogy azért lehet rá mondani, hogy világhírű.És róla tudom is,hogy nem fog a tucat után menni soha.Szóval igen ő tényleg reményt ad. heart.gif

Ja,és most jut eszembe,hogy a múltkor a német viván volt valami olyan lista,hogy zongorával kísért számok.Szóval Aliciától a Fallin' lett az első. wub.gif (Hát kimás?Le is ütöttem volna őket rohog.gif )
2011. augusztus 16. 15:24 #226
Bogszics
Bogszics

Státuszjobbára ártalmatlan
Hozzászólás: 915
Csatolások: 439
Azonosító: 143956
janet7: Én is végigolvastam, és hatalmas köszönet hogy ezt leírtad, mert pontosan ezek jártak nekem is a fejemben, de nem tudtam volna így megfogalmazni, főleg nem hajnali háromkor meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Én optimista vagyok ebben a kérdésben, még ha nagyon nehéz is, főleg az ilyen rebekablekkeket látva. Bár néha nekem is vannak ilyen rohamaim, amikor a régi nagy klasszikusokat hallgatva megsiratom a jó zenét. De ahogy mondjátok, ilyenkor mindig Aliciára gondolok, hogy lehet ezt másképpen is, és valamiért még mindig itt van. Még mindig népszerű, persze nem a tinilányok körében, de tudjuk, hogy ezerszer többet érnek az igazi rajongók, mint ha időszakosan csorgatják rád a nyáluk. Nem tudom hogy csinálta, de iszonyatosan örülök ennek. Bár van egy tippem: amikor mindenki lelépett, vagy átment tucatba, ő egyiket sem tette meg, hanem csinálta ugyanúgy amit eddig, és ezzel megőrizte az igazi rajongóit. De szerintem az se érdekelte volna, ha azok után nem lesz annyira híres, mert ő tényleg a zenéért és a zenélés öröméért csinálja. Ő egy igazi művész, egy reménysugár. Nagyon szeretem heart.gif Meg ugye időközben meg is újult, nemcsak a zenéje, hanem a megjelenése is, de mindeközben nem k.rvás meg tucat lett, hanem mindig is kreatív tudott maradni. Ugyan minden lemeze r'n'b/soul, de egyik sem ugyanolyan, mindegyikben van valami különleges, ami csak arra jellemző. Ezért sincs kifejezett kedvencem, de ha egyet kéne választanom, akkor a Songs in a minor, talán ez a legsokszínűbb (bár mindegyik az wub.gif ), ugye főleg soul és r'n'b, de van benne egy kis hip hop is, pl a Girlfriendben, vagy egy kis jazz, pl a Fallin-ban. Meg azt is nagyon bírom, hogy a legtöbb szám zongorára építkezik. És a keverék Alicia stílusában. wub.gif wub.gif Egy szó mint száz: imádom őt, és remélem sosem hagyja abba a zenélést, és megtartja az alázatát a zenéhez heart.gif

Az egyik kedvencem az albumról: (meg úgy általában tőle)

Olyan különleges hangulata van, és annyiféle érzelem... wub.gif wub.gif wub.gif És pontosan, az eddigi 10 év meggyőzött minket, hogy soha nem volt és soha nem is lesz belőle tucat. Bár a 2001 egy keserédes év volt, meghalt Liyah sad.gif , de feltűnt Alicia smileeee.gif Talán épp egy isteni sugallatra pont abban az évben.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Adri98
2011. augusztus 16. 15:38 #227
janet7
janet7

Státusz.
Nagyon köszönöm heart.gif beer.gif
Én általában hallgatom, amit szeretek és nem foglalkozom azzal, hogy most nem menő. De vannak ilyen "rohamaim" nekem is, amikor elkeseredek, hogy már nem a ZENÉRE vevők, hanem a hulladékra. És Alicia tényleg hatalmas kivétel, és ilyen talán nincs is több rajta kívül, aki nem adta el magát, mégis világhírű és nagyon sokan vevők rá. Egyrészről szomorú, hogy más fantasztikus előadókat túl kevesen ismernek, másrészről legalább ő itt van nekünk. heart.gif
Egyébként szerintem sem érdekelte volna, ha nem lesz ilyen híres, mert ő tipikusan olyan, hogy nem a világhír érdekli, hanem hogy önmaga maradjon. Szerintem úgy gondolkodik ebben, mint Solange.
És igen, ő tényleg mindig megújult, de csak pozitív értelemben. Mikor olyan előadók, akik régen mondjuk még elviselhető zenét csináltak, elsz.ródnak zeneileg (pl. Eminem, Bee) akkor mindig arra fogják, hogy megújultak. Oké, de azt lehet úgyis, hogy igényes maradsz. Lásd: Alicia. smileeee.gif
Nekem is talán a Songs In A Minor a kedvencem, vagy pedig az As I Am. De az összes albuma egyedülálló és lenyűgöző. Igen, a The Life-ot már beszéltük is, hogy annyira különleges a hangulata, fantasztikus szám. meghajolo.gif
Most eszembe jutott, hogy az As I Am-ről múltkor olvastam kritikát és erre a számra:

Azt írták, hogy Pink betütésű. ohmy.gif Hát nem tudom ez mit hallgatott, de ennek annyi köze van Pinkhez, mint a Guns N' Roseshoz. _nevet.gif Szerintem semmi Pinkes nincs benne. Nincs különösebb bajom Pinkkel, de ő szerintem soha nem tudna egy ilyen zseniális számot csinálni. Ez az egyik kedvenc az albumról, annyira fülbemászó és egyedi. heart.gif

Ezen a Liyah-s dolgon még nem is gondolkodtam el, de teljesen igazad van. Tényleg így lehetett. meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: Bogszics, Aalyah, Adri98
2011. augusztus 16. 16:10 #228
Bogszics
Bogszics

Pontosan meghajolo.gif Az sokkal nagyobb érdem, ha az r'n'b-ben tudsz megújulni, mintha átmész popba. Mert ugye nem túl nagy keretek között mozog ez a műfaj, de Aliciának mégis mindig sikerül valami újat belevinnie meghajolo.gif Igen, Solange is pont ugyanez, és ha már itt tartunk, nagyon örülnék, ha Alicia meg Solange csinálna egy közös számot thumbsup.gif Szerintem sokkal jobban összeillene a hangjuk, mint Beyonce-val, ráadásul a zenéjük hasonló (mármint ugye neo-soul). És az eddig elképzelt párosok közül ez a legvalószínűbb, ebben még reménykedek, hogy megvalósul. És ha megvalósulna, talán Solangera is jobban felfigyelnének w00t.gif

A Sure looks good to me nekem is az egyik kedvencem az albumról, na de... Pink?? 110.gif 110.gif 110.gif Hát kb. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha valami gagyihoz hasonlították volna. Dehát köze sincs hozzá!! omg.gif Max annyi, hogy Linda Perry a producere a dalnak, és ő Pinknek is volt 110.gif

Igen, egy elégtétel. Ha már Liyah nincs, legalább Alicia itt van. Mindketten fantasztikus személyiségek és a zenéjük se hasonlítható máséhoz. Liyah egyértelműen Queen of r'n'b, Alicia meg talán Princess of soul, de nekem ő is királynő laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, janet7
2011. augusztus 16. 16:20 #229
- törölt felhasználó -    
Idézet
Ja,és Adri én szeretném látni azt a Tupacos cikket.  Szerintem van tehetséged a cikkíráshoz,legalábbis a Cudis az tetszett.

Már pirulok blush.gif rohog.gif Még délelőtt bekültem a cikket, remélem majd hamarosan kirakják, de azért nem készülök újságírónak, suliban se tudok értelmes fogalmazást írni, nekem ahoz több óra kell.
Ja és janet7: én is végigolvastam azt a jó hosszú hsz.-edet meghajolo.gif hogy van türelmed ennyit írni?
De ha már Alicia heart.gif wub2.gif

3 felhasználónak tetszik: Aalyah, janet7, Bogszics
2011. augusztus 16. 16:40 #230
- törölt felhasználó -    
Én most küldtem be Wizről a cikket de ahogy visszaolvastam hát volt benne helyesírási hiba pl. "fhip hop" _nevet.gif szóval remélem azt kijavítják.

Amúgy érdekelne valakit priviben egy jó kis rap előadó?Csak mert ugye ez R&B topic. biggrin.gif Ja és janet7 ez "new age" úgyhogy szerintem neked nem igazán jönne be. rohog.gif Bár asszem neked egyszer mutattam a legjobb számát és az tetszett,szóval nemtudom tehetsz egy próbát.Én már imádom és szerintem k.rva jó.

Héjj,héjj most nézem...azt hittétek megússzátok Chris Brown-t mi? _nevet.gif

http://www.youtube.com/watch?v=GJ26gAc7BtU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=eNII9PDlFJ0&feature=relmfu

Úristen annyit tudnék még mutatni,de talán ezek a legjobbak a klipesek közül.És akkor a klip nélküliekről még szó sem esett. rohog.gif OMG a Run It az egy találmány.Imádom. heart.gif A With You hát az meg egy ... egy klasszis. wub.gif Komolyan mondom ennek tantárgynak kéne lennie.Mr. Fucking Breezy wub.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, janet7, Bogszics
2011. augusztus 16. 16:45 #231
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 16:40)
Én most küldtem be Wizről a cikket de ahogy visszaolvastam hát volt benne helyesírási hiba pl. "fhip hop" _nevet.gif szóval remélem azt kijavítják.
Amúgy érdekelne valakit priviben egy jó kis rap előadó?Csak mert ugye ez R&B topic. biggrin.gif Ja és janet7 ez "new age" úgyhogy szerintem neked nem igazán jönne be. rohog.gif Bár asszem neked egyszer mutattam a legjobb számát és az tetszett,szóval nemtudom tehetsz egy próbát.Én már imádom és szerintem k.rva jó. 
Héjj,héjj most nézem...azt hittétek megússzátok Chris Brown-t mi? _nevet.gif 

Úristen annyit tudnék még mutatni,de talán ezek a legjobbak a klipesek közül.És akkor a klip nélküliekről még szó sem esett. rohog.gif OMG a Run It az egy találmány.Imádom. heart.gif A With You hát az meg egy ... egy klasszis. wub.gif Komolyan mondom ennek tantárgynak kéne lennie.Mr. Fucking Breezy wub.gif

Hát szívesen tanulnám azt a tantárgyat yes.gif heart.gif wub.gif wub2.gif wub3.gif Kéne még egy Tip-es is yes.gif Na de az már más téma. heart.gif Ja és engem érdekelne az a rapper.
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 16. 16:46 #232
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (Bogszics @ 2011.08.16. 16:10)
Pontosan meghajolo.gif Az sokkal nagyobb érdem, ha az r'n'b-ben tudsz megújulni, mintha átmész popba. Mert ugye nem túl nagy keretek között mozog ez a műfaj, de Aliciának mégis mindig sikerül valami újat belevinnie meghajolo.gif Igen, Solange is pont ugyanez, és ha már itt tartunk, nagyon örülnék, ha Alicia meg Solange csinálna egy közös számot thumbsup.gif Szerintem sokkal jobban összeillene a hangjuk, mint Beyonce-val, ráadásul a zenéjük hasonló (mármint ugye neo-soul). És az eddig elképzelt párosok közül ez a legvalószínűbb, ebben még reménykedek, hogy megvalósul. És ha megvalósulna, talán Solangera is jobban felfigyelnének w00t.gif 
A Sure looks good to me nekem is az egyik kedvencem az albumról, na de... Pink?? 110.gif  110.gif  110.gif Hát kb. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha valami gagyihoz hasonlították volna. Dehát köze sincs hozzá!! omg.gif Max annyi, hogy Linda Perry a producere a dalnak, és ő Pinknek is volt 110.gif 
Igen, egy elégtétel. Ha már Liyah nincs, legalább Alicia itt van. Mindketten fantasztikus személyiségek és a zenéjük se hasonlítható máséhoz. Liyah egyértelműen Queen of r'n'b, Alicia meg talán Princess of soul, de nekem ő is királynő laugh.gif

Így van. Ha úgy újulsz meg, hogy teljesen más stílusra térsz át és az igényesség sem lesz már meg, az nem túl nagy érdem. De Aliciánál pont az ellenkezője volt.
Úristen igeen, az mennyire jó lenne. És igen, erre van a legnagyobb esély. Tuti, hogy ha megvalósulna, a kedvenc dalok között lenne. Szerintem is sokkal jobban illik a hangjuk, mint Beyoncével meg a zenei stílusuk is.
Hát igen, annál jobb, de fogalmam sincs, hogy mit hallhatott benne, ami Pinkes. Szerintem a lehető legkülönbözőbb. Most is azt a számot hallgatom és akárhogy próbálom, semmi Pinkeset nem fedezek fel benne. Igen, Linda miatt mondták is, hogy rockosabb lett az album... Mondjuk nekem ez még mindig soul, de lényegtelen. Mindenesetre zseniális egy album, az biztos.
Pontosan így van. Bár az lenne a legjobb, ha mindketten itt lennének még, Lisával együtt, de így legalább Alicia itt van. heart.gif

Idézet
Ja és janet7: én is végigolvastam azt a jó hosszú hsz.-edet meghajolo.gif hogy van türelmed ennyit írni?

Na, akkor mégis voltak, akik végig tudták olvasni. rohog.gif Nem tudom, én szeretek hosszan írni. Meg ha olyan témáról van szó, amit szeretek, vagy olyan személyről, akit szeretek, akkor úgy érzem, mintha valahogy kötelességem lenne hosszan írni, vagy nem tudom... laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 16:48 #233
janet7
janet7

Státusz.
Idézet
Ja és janet7 ez "new age" úgyhogy szerintem neked nem igazán jönne be.  rohog.gif

Na mutasd és csak azért is megpróbálkozom vele. rohog.gif Neem, amúgy nincs bajom a "new age" ( _nevet.gif ) zenékkel úgy alapvetően, csak hát ami szemét, az szemét...De te még sosem mutattál szemetet, úgyhogy... rohog.gif

Ja és Chris meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif Dehogyis, én egy percig se hittem, hogy megússzuk. Azon csodálkoztam, hogy eddig nem raktad be. rohog.gif
Én ettől libabőrös leszek konkrétan:

És a felső komment. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
De az összes, amit beraktál rohadt jó (Kiss Kiss még mindig kedvenc laugh.gif ) meg amiket múltkor linkeltél az a "pár", azok is. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Aalyah, Bogszics
2011. augusztus 16. 16:59 #234
- törölt felhasználó -    
OMG! wub2.gif Chris hogy lehet ennyire jó??? De most komolyan... heart.gif
Am Aalyah: már kíváncsi vagyok arra a rapperre reklamalo.gif rohog.gif

3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 17:13 #235
- törölt felhasználó -    
janet7: találtam egy Mos Def-es cikket (pontosabban Black Star-os) meg szeretnéd írni? Annyira nem nehéz lefodítani, igaz, hogy 8 napos, de az nem baj. laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics
2011. augusztus 16. 17:19 #236
- törölt felhasználó -    
Áhh Crawl + Forever gyengepont. wub.gif

Most Chris várj egy kicsit ezt mindenkinek látnia kell még akkoris ha nem ide tartozik.Nincs kedvem külön-külön elküldeni,mert ezt mindenkinek fel fogja dobni a napját.(És amúgy nekem CoolDoogg mutatta,köszi meghajolo.gif ) Adri neked ment privibe Kid Ink. biggrin.gif

Rebeka black tatásított változata. _nevet.gif Egy kicsit barnulnia kéne (nameg tehetség se ártana) aztán próbálkozzon a rap-el.Vagy inkább lője le magát. rohog.gif A 80 éves gangsta. rohog.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

2011. augusztus 16. 17:26 #237
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 17:19)
Most Chris várj egy kicsit ezt mindenkinek látnia kell még akkoris ha nem ide tartozik.Nincs kedvem külön-külön elküldeni,mert ezt mindenkinek fel fogja dobni a napját.(És amúgy nekem CoolDoogg mutatta,köszi meghajolo.gif ) Adri neked ment privibe Kid Ink. biggrin.gif 
Rebeka black tatásított változata. _nevet.gif Egy kicsit barnulnia kéne (nameg tehetség se ártana) aztán próbálkozzon a rap-el.Vagy inkább lője le magát. rohog.gif A 80 éves gangsta. rohog.gif 
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 

nevet2.gif nevet2.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif anyám, ez azért jobb, mint rebecca black _nevet.gif Eminem veszélyben van, egy új feltörekvő csillag rohog.gif nevet2.gif nem bírtam végig nézni..
Ja láttam, Kid Ink-et már egyszer mutattad, de nekem a srác olyan Trey és Chris keverék sok tetkóval rohog.gif Big Sean meg valamiért annyira nem jön be, a mostaniak közül leginkább Wiz-ért vagyok oda wub.gif Na de ez R&B topik rohog.gif mi jó kislányok vagyunk rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 17:27 #238
janet7
janet7

Státusz.
Idézet
janet7: találtam egy Mos Def-es cikket (pontosabban Black Star-os) meg szeretnéd írni? Annyira nem nehéz lefodítani, igaz, hogy 8 napos, de az nem baj. laugh.gif

Húú köszi. w00t.gif heart.gif Lehet, hogy fel fogom adni, de megpróbálom. rohog.gif beer.gif

És Aalyah: Ez nagyon beteg úúristen _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
De én ezt nem tudom elhinni, hogy tényleg vannak ilyenek ez...bizarr. laugh.gif

És meghallgattam, amit priviben küldtél. Nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de egyáltalán nem rossz, főleg ahoz képest, hogy "new age" laugh.gif Tetszik. wink.gif Ja és amúgy nekem is Trey és Chris jutott eszembe róla rögtön.
És a másik, akit mutattál az meg egy fokkal jobban tetszik, szóval ő is jó. cool.gif
3 felhasználónak tetszik: Adri98, Bogszics, Aalyah
2011. augusztus 16. 17:30 #239
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 17:27)
Húú köszi. w00t.gif heart.gif Lehet, hogy fel fogom adni, de megpróbálom. rohog.gif  beer.gif 
És Aalyah: Ez nagyon beteg úúristen _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
De én ezt nem tudom elhinni, hogy tényleg vannak ilyenek ez...bizarr. laugh.gif 
És meghallgattam, amit priviben küldtél. Nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de egyáltalán nem rossz, főleg ahoz képest, hogy "new age" laugh.gif Tetszik. wink.gif Ja és amúgy nekem is Trey és Chris jutott eszembe róla rögtön. 
És a másik, akit mutattál az meg egy fokkal jobban tetszik, szóval ő is jó. cool.gif

akkor küldöm privibe a linket, de ha nem megy, akkor én is szívesen megírom wub.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2011. augusztus 16. 17:33 #240
Bogszics
Bogszics

Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 17:19)
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  :nevet

ÚHÚÚÚÚRISTEEEN EZ MÁR TÉNYLEG NAGYON FÁÁJ _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif 110.gif 110.gif rekekablekk úgy néz ki megihlette a tatikát 110.gif 110.gif ohmy.gif rohog.gif

Na de hogy ne offoljunk annyira:

El sem hiszem, hogy ezt még be se raktuk (de azt se hogy Aalyah kibírta, hogy eddig ne rakjon Christ rohog.gif ) ohmy.gif Klasszikus meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Aalyah, Adri98
62 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!