R n' B
2011. augusztus 16. 14:14
janet7:
Én elolvastam a hozzászólásod,és úgynézem meg is döntötted a hosszúsági rekordodat.
De nem baj,mert pl. én ezt soha az életben nem tudtam volna ezt így kompletten,kerek egészben megfogalmazni.És komolyan ezeken a dolgokon,amiket ide így leírtál énis minden nap elgondolkodok.Néha vannak ilyen "rohamaim" hogy most akkoris népszerűsíteni fogom XY sztárt.Mondjuk ahányszor csak meglátom hogy szeleníta első helyen röhög a pofámba-vagy nézem hogy egy 10 éves dizni sztár előbb van mint Liyah,akkor gőzerővel töltöm fel a képeket olyan előadókról akiket jónak tartok.
Szóval sok mindenki megérdemelné az első helyet...na mindegy úgyis tudjátok mit gondolok erről.
Szerintem nagyon jó volt amit írtál,és köszönöm hogy helyettem is így összeszedted ezeket a dolgokat mert én biztos nem tudtam volna.Nagyon igazad volt ebben a hozzászólásban és azért még reménykedhetünk hogy az R&B egyszer még újra népszerű lesz.Meg nem csak ez,hanem úgy egyáltalán a normális zene.Vagy csak simán a zene,mert ezek amiket mostanában így fluor meg társai alkotnak hát...én még a "hülyüljünkegyet" kategóriában is soknak tartom.TEHÁT röviden tömören köszi hogy ezt leírtad.
Nekem ez a legeslegnagyobb kedvencem Aliciától.(na majd a végén látjátok)És amúgy szerintem a The Element of Freedom az egyik legjobb albuma.Látjátok ez a lemez 2009-es és érdekes mégis megtudott maradni R&B-nek.Ráadásul úgy hogy azért Alicia egy népszerű énekesnő,általánosságban mindenhol ismerik a nevét és szeretik is a rádiók.Szóval ő az élő példa,hogy most is meg lehetne élni R&B-ből,maximum nem ő lesz minden tinimagazin címlapján.De szerintem ez megér annyit,hogy igazi rajongói vannak,akik azért szeretik amilyen és nem azért mert divat szeretni.Nem értem miért mennek át a normális R&B előadók tucatba,amikor látják hogy rendes zenével is sikeres lehet lenni,max nem 10 éves kislányok fogják imádni.
Imádom,imádom,imádoom.
Én elolvastam a hozzászólásod,és úgynézem meg is döntötted a hosszúsági rekordodat.
Nekem ez a legeslegnagyobb kedvencem Aliciától.(na majd a végén látjátok)És amúgy szerintem a The Element of Freedom az egyik legjobb albuma.Látjátok ez a lemez 2009-es és érdekes mégis megtudott maradni R&B-nek.Ráadásul úgy hogy azért Alicia egy népszerű énekesnő,általánosságban mindenhol ismerik a nevét és szeretik is a rádiók.Szóval ő az élő példa,hogy most is meg lehetne élni R&B-ből,maximum nem ő lesz minden tinimagazin címlapján.De szerintem ez megér annyit,hogy igazi rajongói vannak,akik azért szeretik amilyen és nem azért mert divat szeretni.Nem értem miért mennek át a normális R&B előadók tucatba,amikor látják hogy rendes zenével is sikeres lehet lenni,max nem 10 éves kislányok fogják imádni.
Imádom,imádom,imádoom.
2011. augusztus 16. 14:30
2011. augusztus 16. 14:31
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Ohh nagyon köszönöm
Pedig szerintem borzasztóan fogalmaztam, most elolvasva. De tegnap még jónak tűnt.
Igen, pontosan. Én is mikor elgondolkodom ezen, mindig Alicia jut eszembe. Szóval nem tudom, hogy hogy csinálja, de neki nagyon összejött. Nem is lett kommersz, nem is kell r.bancnak lennie, olyan zenét csinál, amilyet ő akar, nem kell alkalmazkodnia senkihez, van stílusa, nem adta el magát és mindezek ellenére még ismert is. Igen, nem ő van a tinimagazinok címlapján, de ne is legyen! Többet ér ő annál. Szóval igen, ő rá az élő példa, csak sajnos rajta kívül nem sok ilyen van. Mert ha nem kommerszedsz el, nem vetkőzöl, nem leszel tucat, igazi zenét csinálsz, akkor manapság sajnos nem vagy megbecsülve. Ha viszont sokan ismernek és szeretnek, igazán híres vagy, akkor az meg most 2011-ben majdnem csak úgy lehet, ha eladod magad.
De azért Alicia mégis reményt ad, hogy lehet így is.
Nekem a The Element Of Freedomról a Love Is My Disease, a Try Sleeping With A Broken Heart és a Love Is Blind a kedvencek. De tényleg az egész album zseniális és fantasztikus lett. Mikor megjelent el sem hittem, hogy van olyan előadó, aki nem hódolt be a divatnak és igényes maradt. De azóta már tudom, hogy Alicia nem is fog, ő nem csinálna rosszat soha.
Nekem hogy ha egyetlen kedvenc számot kellene tőle választani, akkor ez lenne:
Már kb. 3 éve ez a kedvenc.
Pedig szerintem borzasztóan fogalmaztam, most elolvasva. De tegnap még jónak tűnt.
Igen, pontosan. Én is mikor elgondolkodom ezen, mindig Alicia jut eszembe. Szóval nem tudom, hogy hogy csinálja, de neki nagyon összejött. Nem is lett kommersz, nem is kell r.bancnak lennie, olyan zenét csinál, amilyet ő akar, nem kell alkalmazkodnia senkihez, van stílusa, nem adta el magát és mindezek ellenére még ismert is. Igen, nem ő van a tinimagazinok címlapján, de ne is legyen! Többet ér ő annál. Szóval igen, ő rá az élő példa, csak sajnos rajta kívül nem sok ilyen van. Mert ha nem kommerszedsz el, nem vetkőzöl, nem leszel tucat, igazi zenét csinálsz, akkor manapság sajnos nem vagy megbecsülve. Ha viszont sokan ismernek és szeretnek, igazán híres vagy, akkor az meg most 2011-ben majdnem csak úgy lehet, ha eladod magad.
De azért Alicia mégis reményt ad, hogy lehet így is.
Nekem a The Element Of Freedomról a Love Is My Disease, a Try Sleeping With A Broken Heart és a Love Is Blind a kedvencek. De tényleg az egész album zseniális és fantasztikus lett. Mikor megjelent el sem hittem, hogy van olyan előadó, aki nem hódolt be a divatnak és igényes maradt. De azóta már tudom, hogy Alicia nem is fog, ő nem csinálna rosszat soha.
Nekem hogy ha egyetlen kedvenc számot kellene tőle választani, akkor ez lenne:
Már kb. 3 éve ez a kedvenc.
2011. augusztus 16. 14:39
Most hogy így belegondolok,rajta kívül nem is tudok más énekesnőt aki igényes zenét csinál,nem adta el magát,gyönyörű,a zenéje is gyönyörű,és még ismert is olyan szinten hogy azért lehet rá mondani, hogy világhírű.És róla tudom is,hogy nem fog a tucat után menni soha.Szóval igen ő tényleg reményt ad.
Ja,és most jut eszembe,hogy a múltkor a német viván volt valami olyan lista,hogy zongorával kísért számok.Szóval Aliciától a Fallin' lett az első.
(Hát kimás?Le is ütöttem volna őket
)
Ja,és most jut eszembe,hogy a múltkor a német viván volt valami olyan lista,hogy zongorával kísért számok.Szóval Aliciától a Fallin' lett az első.
2011. augusztus 16. 15:24
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
janet7: Én is végigolvastam, és hatalmas köszönet hogy ezt leírtad, mert pontosan ezek jártak nekem is a fejemben, de nem tudtam volna így megfogalmazni, főleg nem hajnali háromkor
Én optimista vagyok ebben a kérdésben, még ha nagyon nehéz is, főleg az ilyen rebekablekkeket látva. Bár néha nekem is vannak ilyen rohamaim, amikor a régi nagy klasszikusokat hallgatva megsiratom a jó zenét. De ahogy mondjátok, ilyenkor mindig Aliciára gondolok, hogy lehet ezt másképpen is, és valamiért még mindig itt van. Még mindig népszerű, persze nem a tinilányok körében, de tudjuk, hogy ezerszer többet érnek az igazi rajongók, mint ha időszakosan csorgatják rád a nyáluk. Nem tudom hogy csinálta, de iszonyatosan örülök ennek. Bár van egy tippem: amikor mindenki lelépett, vagy átment tucatba, ő egyiket sem tette meg, hanem csinálta ugyanúgy amit eddig, és ezzel megőrizte az igazi rajongóit. De szerintem az se érdekelte volna, ha azok után nem lesz annyira híres, mert ő tényleg a zenéért és a zenélés öröméért csinálja. Ő egy igazi művész, egy reménysugár. Nagyon szeretem
Meg ugye időközben meg is újult, nemcsak a zenéje, hanem a megjelenése is, de mindeközben nem k.rvás meg tucat lett, hanem mindig is kreatív tudott maradni. Ugyan minden lemeze r'n'b/soul, de egyik sem ugyanolyan, mindegyikben van valami különleges, ami csak arra jellemző. Ezért sincs kifejezett kedvencem, de ha egyet kéne választanom, akkor a Songs in a minor, talán ez a legsokszínűbb (bár mindegyik az
), ugye főleg soul és r'n'b, de van benne egy kis hip hop is, pl a Girlfriendben, vagy egy kis jazz, pl a Fallin-ban. Meg azt is nagyon bírom, hogy a legtöbb szám zongorára építkezik. És a keverék Alicia stílusában.
Egy szó mint száz: imádom őt, és remélem sosem hagyja abba a zenélést, és megtartja az alázatát a zenéhez
Az egyik kedvencem az albumról: (meg úgy általában tőle)
Olyan különleges hangulata van, és annyiféle érzelem...
És pontosan, az eddigi 10 év meggyőzött minket, hogy soha nem volt és soha nem is lesz belőle tucat. Bár a 2001 egy keserédes év volt, meghalt Liyah
, de feltűnt Alicia
Talán épp egy isteni sugallatra pont abban az évben.
Az egyik kedvencem az albumról: (meg úgy általában tőle)
Olyan különleges hangulata van, és annyiféle érzelem...
2011. augusztus 16. 15:38
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nagyon köszönöm
Én általában hallgatom, amit szeretek és nem foglalkozom azzal, hogy most nem menő. De vannak ilyen "rohamaim" nekem is, amikor elkeseredek, hogy már nem a ZENÉRE vevők, hanem a hulladékra. És Alicia tényleg hatalmas kivétel, és ilyen talán nincs is több rajta kívül, aki nem adta el magát, mégis világhírű és nagyon sokan vevők rá. Egyrészről szomorú, hogy más fantasztikus előadókat túl kevesen ismernek, másrészről legalább ő itt van nekünk.
Egyébként szerintem sem érdekelte volna, ha nem lesz ilyen híres, mert ő tipikusan olyan, hogy nem a világhír érdekli, hanem hogy önmaga maradjon. Szerintem úgy gondolkodik ebben, mint Solange.
És igen, ő tényleg mindig megújult, de csak pozitív értelemben. Mikor olyan előadók, akik régen mondjuk még elviselhető zenét csináltak, elsz.ródnak zeneileg (pl. Eminem, Bee) akkor mindig arra fogják, hogy megújultak. Oké, de azt lehet úgyis, hogy igényes maradsz. Lásd: Alicia.
Nekem is talán a Songs In A Minor a kedvencem, vagy pedig az As I Am. De az összes albuma egyedülálló és lenyűgöző. Igen, a The Life-ot már beszéltük is, hogy annyira különleges a hangulata, fantasztikus szám.
Most eszembe jutott, hogy az As I Am-ről múltkor olvastam kritikát és erre a számra:
Azt írták, hogy Pink betütésű.
Hát nem tudom ez mit hallgatott, de ennek annyi köze van Pinkhez, mint a Guns N' Roseshoz.
Szerintem semmi Pinkes nincs benne. Nincs különösebb bajom Pinkkel, de ő szerintem soha nem tudna egy ilyen zseniális számot csinálni. Ez az egyik kedvenc az albumról, annyira fülbemászó és egyedi.
Ezen a Liyah-s dolgon még nem is gondolkodtam el, de teljesen igazad van. Tényleg így lehetett.
Én általában hallgatom, amit szeretek és nem foglalkozom azzal, hogy most nem menő. De vannak ilyen "rohamaim" nekem is, amikor elkeseredek, hogy már nem a ZENÉRE vevők, hanem a hulladékra. És Alicia tényleg hatalmas kivétel, és ilyen talán nincs is több rajta kívül, aki nem adta el magát, mégis világhírű és nagyon sokan vevők rá. Egyrészről szomorú, hogy más fantasztikus előadókat túl kevesen ismernek, másrészről legalább ő itt van nekünk.
Egyébként szerintem sem érdekelte volna, ha nem lesz ilyen híres, mert ő tipikusan olyan, hogy nem a világhír érdekli, hanem hogy önmaga maradjon. Szerintem úgy gondolkodik ebben, mint Solange.
És igen, ő tényleg mindig megújult, de csak pozitív értelemben. Mikor olyan előadók, akik régen mondjuk még elviselhető zenét csináltak, elsz.ródnak zeneileg (pl. Eminem, Bee) akkor mindig arra fogják, hogy megújultak. Oké, de azt lehet úgyis, hogy igényes maradsz. Lásd: Alicia.
Nekem is talán a Songs In A Minor a kedvencem, vagy pedig az As I Am. De az összes albuma egyedülálló és lenyűgöző. Igen, a The Life-ot már beszéltük is, hogy annyira különleges a hangulata, fantasztikus szám.
Most eszembe jutott, hogy az As I Am-ről múltkor olvastam kritikát és erre a számra:
Azt írták, hogy Pink betütésű.
Ezen a Liyah-s dolgon még nem is gondolkodtam el, de teljesen igazad van. Tényleg így lehetett.
2011. augusztus 16. 16:10
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Pontosan
Az sokkal nagyobb érdem, ha az r'n'b-ben tudsz megújulni, mintha átmész popba. Mert ugye nem túl nagy keretek között mozog ez a műfaj, de Aliciának mégis mindig sikerül valami újat belevinnie
Igen, Solange is pont ugyanez, és ha már itt tartunk, nagyon örülnék, ha Alicia meg Solange csinálna egy közös számot
Szerintem sokkal jobban összeillene a hangjuk, mint Beyonce-val, ráadásul a zenéjük hasonló (mármint ugye neo-soul). És az eddig elképzelt párosok közül ez a legvalószínűbb, ebben még reménykedek, hogy megvalósul. És ha megvalósulna, talán Solangera is jobban felfigyelnének
A Sure looks good to me nekem is az egyik kedvencem az albumról, na de... Pink??
Hát kb. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha valami gagyihoz hasonlították volna. Dehát köze sincs hozzá!!
Max annyi, hogy Linda Perry a producere a dalnak, és ő Pinknek is volt
Igen, egy elégtétel. Ha már Liyah nincs, legalább Alicia itt van. Mindketten fantasztikus személyiségek és a zenéjük se hasonlítható máséhoz. Liyah egyértelműen Queen of r'n'b, Alicia meg talán Princess of soul, de nekem ő is királynő
A Sure looks good to me nekem is az egyik kedvencem az albumról, na de... Pink??
Igen, egy elégtétel. Ha már Liyah nincs, legalább Alicia itt van. Mindketten fantasztikus személyiségek és a zenéjük se hasonlítható máséhoz. Liyah egyértelműen Queen of r'n'b, Alicia meg talán Princess of soul, de nekem ő is királynő
2011. augusztus 16. 16:20
Idézet
Ja,és Adri én szeretném látni azt a Tupacos cikket. Szerintem van tehetséged a cikkíráshoz,legalábbis a Cudis az tetszett.
Már pirulok
Ja és janet7: én is végigolvastam azt a jó hosszú hsz.-edet
De ha már Alicia
2011. augusztus 16. 16:40
Én most küldtem be Wizről a cikket de ahogy visszaolvastam hát volt benne helyesírási hiba pl. "fhip hop"
szóval remélem azt kijavítják.
Amúgy érdekelne valakit priviben egy jó kis rap előadó?Csak mert ugye ez R&B topic.
Ja és janet7 ez "new age" úgyhogy szerintem neked nem igazán jönne be.
Bár asszem neked egyszer mutattam a legjobb számát és az tetszett,szóval nemtudom tehetsz egy próbát.Én már imádom és szerintem k.rva jó.
Héjj,héjj most nézem...azt hittétek megússzátok Chris Brown-t mi?
http://www.youtube.com/watch?v=GJ26gAc7BtU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eNII9PDlFJ0&feature=relmfu
Úristen annyit tudnék még mutatni,de talán ezek a legjobbak a klipesek közül.És akkor a klip nélküliekről még szó sem esett.
OMG a Run It az egy találmány.Imádom.
A With You hát az meg egy ... egy klasszis.
Komolyan mondom ennek tantárgynak kéne lennie.Mr. Fucking Breezy
Amúgy érdekelne valakit priviben egy jó kis rap előadó?Csak mert ugye ez R&B topic.
http://www.youtube.com/watch?v=GJ26gAc7BtU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=eNII9PDlFJ0&feature=relmfu
Úristen annyit tudnék még mutatni,de talán ezek a legjobbak a klipesek közül.És akkor a klip nélküliekről még szó sem esett.
2011. augusztus 16. 16:45
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 16:40)
Én most küldtem be Wizről a cikket de ahogy visszaolvastam hát volt benne helyesírási hiba pl. "fhip hop"
szóval remélem azt kijavítják.
Bár asszem neked egyszer mutattam a legjobb számát és az tetszett,szóval nemtudom tehetsz egy próbát.Én már imádom és szerintem k.rva jó.
OMG a Run It az egy találmány.Imádom.
A With You hát az meg egy ... egy klasszis.
Komolyan mondom ennek tantárgynak kéne lennie.Mr. Fucking Breezy 
Hát szívesen tanulnám azt a tantárgyat
2011. augusztus 16. 16:46
|
janet7 |
|
Idézet (Bogszics @ 2011.08.16. 16:10)
Pontosan
Az sokkal nagyobb érdem, ha az r'n'b-ben tudsz megújulni, mintha átmész popba. Mert ugye nem túl nagy keretek között mozog ez a műfaj, de Aliciának mégis mindig sikerül valami újat belevinnie
Igen, Solange is pont ugyanez, és ha már itt tartunk, nagyon örülnék, ha Alicia meg Solange csinálna egy közös számot
Szerintem sokkal jobban összeillene a hangjuk, mint Beyonce-val, ráadásul a zenéjük hasonló (mármint ugye neo-soul). És az eddig elképzelt párosok közül ez a legvalószínűbb, ebben még reménykedek, hogy megvalósul. És ha megvalósulna, talán Solangera is jobban felfigyelnének
Hát kb. Mondjuk ez még mindig jobb, mintha valami gagyihoz hasonlították volna. Dehát köze sincs hozzá!!
Max annyi, hogy Linda Perry a producere a dalnak, és ő Pinknek is volt
Így van. Ha úgy újulsz meg, hogy teljesen más stílusra térsz át és az igényesség sem lesz már meg, az nem túl nagy érdem. De Aliciánál pont az ellenkezője volt.
Úristen igeen, az mennyire jó lenne. És igen, erre van a legnagyobb esély. Tuti, hogy ha megvalósulna, a kedvenc dalok között lenne. Szerintem is sokkal jobban illik a hangjuk, mint Beyoncével meg a zenei stílusuk is.
Hát igen, annál jobb, de fogalmam sincs, hogy mit hallhatott benne, ami Pinkes. Szerintem a lehető legkülönbözőbb. Most is azt a számot hallgatom és akárhogy próbálom, semmi Pinkeset nem fedezek fel benne. Igen, Linda miatt mondták is, hogy rockosabb lett az album... Mondjuk nekem ez még mindig soul, de lényegtelen. Mindenesetre zseniális egy album, az biztos.
Pontosan így van. Bár az lenne a legjobb, ha mindketten itt lennének még, Lisával együtt, de így legalább Alicia itt van.
Idézet
Ja és janet7: én is végigolvastam azt a jó hosszú hsz.-edet meghajolo.gif hogy van türelmed ennyit írni?
Na, akkor mégis voltak, akik végig tudták olvasni.
2011. augusztus 16. 16:48
|
janet7 |
|
Idézet
Na mutasd és csak azért is megpróbálkozom vele.
Ja és Chris
Én ettől libabőrös leszek konkrétan:
És a felső komment.
De az összes, amit beraktál rohadt jó (Kiss Kiss még mindig kedvenc
2011. augusztus 16. 17:19
Áhh Crawl + Forever gyengepont.
Most Chris várj egy kicsit ezt mindenkinek látnia kell még akkoris ha nem ide tartozik.Nincs kedvem külön-külön elküldeni,mert ezt mindenkinek fel fogja dobni a napját.(És amúgy nekem CoolDoogg mutatta,köszi
) Adri neked ment privibe Kid Ink.
Rebeka black tatásított változata.
Egy kicsit barnulnia kéne (nameg tehetség se ártana) aztán próbálkozzon a rap-el.Vagy inkább lője le magát.
A 80 éves gangsta.
Most Chris várj egy kicsit ezt mindenkinek látnia kell még akkoris ha nem ide tartozik.Nincs kedvem külön-külön elküldeni,mert ezt mindenkinek fel fogja dobni a napját.(És amúgy nekem CoolDoogg mutatta,köszi
2011. augusztus 16. 17:26
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 17:19)
Egy kicsit barnulnia kéne (nameg tehetség se ártana) aztán próbálkozzon a rap-el.Vagy inkább lője le magát.
A 80 éves gangsta.
Ja láttam, Kid Ink-et már egyszer mutattad, de nekem a srác olyan Trey és Chris keverék sok tetkóval
2011. augusztus 16. 17:27
|
janet7 |
|
Idézet
janet7: találtam egy Mos Def-es cikket (pontosabban Black Star-os) meg szeretnéd írni? Annyira nem nehéz lefodítani, igaz, hogy 8 napos, de az nem baj.
Húú köszi.
És Aalyah: Ez nagyon beteg úúristen
De én ezt nem tudom elhinni, hogy tényleg vannak ilyenek ez...bizarr.
És meghallgattam, amit priviben küldtél. Nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de egyáltalán nem rossz, főleg ahoz képest, hogy "new age"
És a másik, akit mutattál az meg egy fokkal jobban tetszik, szóval ő is jó.
2011. augusztus 16. 17:30
Idézet (janet7 @ 2011.08.16. 17:27)
Húú köszi.
Lehet, hogy fel fogom adni, de megpróbálom.
És meghallgattam, amit priviben küldtél. Nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de egyáltalán nem rossz, főleg ahoz képest, hogy "new age"
Tetszik.
Ja és amúgy nekem is Trey és Chris jutott eszembe róla rögtön.
akkor küldöm privibe a linket, de ha nem megy, akkor én is szívesen megírom
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 16. 17:33
|
|
Bogszics |
|
Idézet (Aalyah @ 2011.08.16. 17:19)
A 80 éves gangsta.
:nevet
ÚHÚÚÚÚRISTEEEN EZ MÁR TÉNYLEG NAGYON FÁÁJ
Na de hogy ne offoljunk annyira:
El sem hiszem, hogy ezt még be se raktuk (de azt se hogy Aalyah kibírta, hogy eddig ne rakjon Christ
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.