Úristen,Adri el sem hiszem miket írtak a cikkedhez. Mekkora nyomik pedig az a szám rohadt jó a klipel együtt-erre leszólják. De hogy is tetszhetne nekik,hiszen ez nem tucat. Amúgy tök jó lett a cikked,jól meg lett fogalmazva.Grat! Most ezt írta ki a gép: Üzenet: A szöveg tiltott szavakat tartalmaz, így nem küldheted el! Felhívjuk figyelmedet, hogy sem a sztárokat, sem a felhasználókat nem sértheted meg az üzeneteddel! A rendbontókat figyelmeztetés nélkül kitiltjuk.
Ezzel én is szoktam néha találkozni Egyébként tényleg jó lett a cikk janet7: Na neee... Ez azért tényleg fura mikor a legtöbb cikknél -tartalmától függően egy csomó "azta" meg "xD" van
Ezt amúgy úgy bírom, mikor beírok egy csúnya szót egy üzenetbe, akkor nem engedi elküldeni, mert csúnya szót tartalmaz. Erre látom nem egy cikknél, hogy cenzúrázatlanul vannak ott csúnya szavak. Most akkor nekik hogy engedi elküldeni, ha nekem nem? Meg mikor írok 2 szót, akkor túl rövid az üzenet. De vannak olyan cikkek, aminél a hozzászólások 80%-a ilyen két szavas sz.r
ez a kétszavas dolog engem is felszokott b_szni...:|
de az a legjobb amikor mittudomén összeházasodott valaki, és csak annyit lehet írni rá hogy "grat"...és ugye rövid, háth mit lehetne még ? :'D
Úristen,Adri el sem hiszem miket írtak a cikkedhez. Mekkora nyomik pedig az a szám rohadt jó a klipel együtt-erre leszólják. De hogy is tetszhetne nekik,hiszen ez nem tucat. Amúgy tök jó lett a cikked,jól meg lett fogalmazva.Grat!
Idézet
Ezzel én is szoktam néha találkozni Egyébként tényleg jó lett a cikk
Köszi. Mikor megnéztem a videót nagyon jót csinált Cudi, ám a zene se szörnyű, a gitár a legjobb benne. Lehet, hogy megpróbálok még írni, mert most megtettszett a cikkírás (és a 26-ot nem javították ki 27-re )
Látom, hogy Amy-nél tartunk, de hozok még Jagged Edge-t, mert egyre jobban szeretem őket
Ez fantasztikus. Mariahnak tényleg rohadtul jó hangja van. A pasi meg szerintem még jobb. (ő énekel amúgy a Tampered With refrénjében )
Meg merem kockáztatni, hogy MAJDNEM olyan jó, mint Michaelék.
Ez fantasztikus. Mariahnak tényleg rohadtul jó hangja van. A pasi meg szerintem még jobb. (ő énekel amúgy a Tampered With refrénjében )
Meg merem kockáztatni, hogy MAJDNEM olyan jó, mint Michaelék.
Wow Ez már valami, Mariah-nek tényleg fantasztikus a hangja élőben, de ez a pasi, utánanéztem hát igen, Brandy-vel
Coko annyira jól néz ki a klipben, nagyon tetszik. De persze Leelee és Taj is. Na jó, mostmár tényleg leállok Cokoval, mert hülyének néztek. Egyébként ez volt az a szám, amivel megismertem őket, ezt hallottam tőlük először, mert mikor egy másik számot kerestem, akkor valahogy belefutottam ebbe...na de ezt már leírtam korábban. Itt olvasgattam kommenteket (ez ugyanaz a szám, csak a másik videó jobb minőségű, ezért azt raktam be, csak itt meg többen írtak) és annyira jó olvasni, hogy mások is úgy éreznek, mint mi, hogy ez volt az igazi és bárcsak még ilyen lenne a zene. Szóval akárhogyis itt M.o.-n nincs kereslet igazán erre, de külföldön azért még vannak jópáran, akik inkább erre lennének vevők. Imádom ezeket a kommenteket. Volt egy ilyen, ennél a videónál, hogy:
Idézet
Aaliyah + Missy Elliott + Timbalad = perfection
Hát nem tudom, hogy ezt miért ehez a videóhoz írta, de nagyon igaz.
Annyira tetszik ez a klip, meg persze a szám is:
Coko annyira jól néz ki a klipben, nagyon tetszik. De persze Leelee és Taj is. Na jó, mostmár tényleg leállok Cokoval, mert hülyének néztek. Egyébként ez volt az a szám, amivel megismertem őket, ezt hallottam tőlük először, mert mikor egy másik számot kerestem, akkor valahogy belefutottam ebbe...na de ezt már leírtam korábban. olvasgattam kommenteket (ez ugyanaz a szám, csak a másik videó jobb minőségű, ezért azt raktam be, csak itt meg többen írtak) és annyira jó olvasni, hogy mások is úgy éreznek, mint mi, hogy ez volt az igazi és bárcsak még ilyen lenne a zene. Szóval akárhogyis itt M.o.-n nincs kereslet igazán erre, de külföldön azért még vannak jópáran, akik inkább erre lennének vevők. Imádom ezeket a kommenteket. Volt egy ilyen, ennél a videónál, hogy:
Hát nem tudom, hogy ezt miért ehez a videóhoz írta, de nagyon igaz.
Na jó, nem röhög, együttérez, mert én is imádom Cokot Ezeket én is szeretem olvasni Mert oké, M.o-n nem túlzottan ismert az igazi fekete zene, nincs kultusza. Mondjuk azt jó lenne ha tudnák, hogy Bee és Rihanna nem r'n'b. De azért jó látni, akár így interneten keresztül is, hogy igenis vannak akik hiányolják azokat a napokat
Idézet
1997, what a year.
Még szép, akkor születtem Viccet félretéve, tényleg nagy év volt. Meg úgy az egész 90-es évek. És igen, a Liyah-Missy-Timbo hármas óriási volt
A nagy klasszikus:
A GN'R-nak is van egy olyan száma, hogy One in a million. De az már nem ide tartozik:DD Mindegy is, mindkettőt imádom
Most erről jut eszembe, az SWV-nek meg Erykah Badunak is van egy olyan száma, hogy On & on
Helyes helyes Én akkor voltam 1 éves. Pontosan. De tényleg az egész 90-es évek egyszerűen ÓRIÁSI volt. Az RnB fénykora. A One In A Million talán a második kedvenc Liyah számom. Imádom. És a klip is hatalmas kedvenc, így szerettem a legjobban a haját. Amikor a pasival táncol fehér ruhában, fehér háttér előtt, az annyiraa jó.
Pont tegnap jutott eszembe, hogy majd berakom, hogy SWV és Erykah is. Imádom mindkettőt, ez csak természetes. Az SWV-sben Cokonak olyan erős a hangja, mondjuk mindenhol az. 1:36-1:46 a kedvenc rész. Volt egy idő mikor mindennap hallgattam ezt a számot. Na basszus, megint Coko istenítésénél tartok. Jó, nem érdekel, akkoris...
Na ezt tényleg nem hiszem el, pont ebben a pillanatban akartam én is leprintelni a VEVO-s Waterfalls-t áááh.
Múltkor vettem észre, hogy ez a két szám kb. ugyanarról szól:
És ugyanabban az évben készültek és hasonló sor is van bennük. És mindkettőt imádom. A Too Gone, Too Long-ban úgy tetszik az a részt 3:54-4:15 De persze az egészet. Csak annyi a gond ezzel a számmal, hogy itt már nem volt Dawn. De amúgy tökéletes.
Helyes helyes Én akkor voltam 1 éves. Pontosan. De tényleg az egész 90-es évek egyszerűen ÓRIÁSI volt. Az RnB fénykora. A One In A Million talán a második kedvenc Liyah számom. Imádom. És a klip is hatalmas kedvenc, így szerettem a legjobban a haját. Amikor a pasival táncol fehér ruhában, fehér háttér előtt, az annyiraa jó. Pont tegnap jutott eszembe, hogy majd berakom, hogy SWV és Erykah is. Imádom mindkettőt, ez csak természetes. Az SWV-sben Cokonak olyan erős a hangja, mondjuk mindenhol az. 1:36-1:46 a kedvenc rész. Volt egy idő mikor mindennap hallgattam ezt a számot. Na basszus, megint Coko istenítésénél tartok. Jó, nem érdekel, akkoris... Na ezt tényleg nem hiszem el, pont ebben a pillanatban akartam én is leprintelni a VEVO-s Waterfalls-t áááh. Múltkor vettem észre, hogy ez a két szám kb. ugyanarról szól:
És ugyanabban az évben készültek és hasonló sor is van bennük. És mindkettőt imádom. A Too Gone, Too Long-ban úgy tetszik az a részt 3:54-4:15 De persze az egészet. Csak annyi a gond ezzel a számmal, hogy itt már nem volt Dawn. De amúgy tökéletes.
Baszki biztos nem vagy a tesóm?? Ez már veszélyes, hogy mennyire egyre gondolunk Ennyi xD Úgy éltem volna a 90-es években, vagy még a 80-as években is A 80-as években mindenképp L.A.-ban, ugye a rockbandák miatt (kulturális központ xD) A 90-es években meg... Hol volt az r'n'b központja? Mindegy is, sajnos ilyen fénykor nem lesz újra egyhamar
Liyah haja tényleg olyan gyönyrű, na meg a videóklip is Ezek is nagyon jó számok
Amúgy Aaliyah legjobb klipje szerintem az Are You That Somebody (így linkelem, mert Youtube-on borzalmas a minősége). Annyira tetszik benne az a koreográfia, úristen. Szerintem ez az egyik legjobb klip a világon. Azt hiszem Fatima Robinsonnak hívják a koreográfust, úgy emlékszem. Egy zseni mindenesetre, az biztos.
És még az előbbiekről eszembejutott, hogy az SWV-s On&On-t mindig a Watcha Need-del szoktam hallgatni:
Ja és Erykah On&On klipje annyira tetszik. Na ő is az a bizonyos IGAZI fekete nő, aki büszke arra, hogy fekete és ezt ki is hangsúlyozza klipekben/dalokban/stílusban. Nem úgy, mint egyesek... Múltkor ebbe a klipbe szerettem bele tőle teljesen:
Pedig amúgy semmi nem történik benne különösen, de akkoris annyira stílusos, nagyon tetszik, fantasztikus. Meg amúgy egész jó benne a pasi.
Baszki biztos nem vagy a tesóm?? Ez már veszélyes, hogy mennyire egyre gondolunk Ennyi xD Úgy éltem volna a 90-es években, vagy még a 80-as években is A 80-as években mindenképp L.A.-ban, ugye a rockbandák miatt (kulturális központ xD) A 90-es években meg... Hol volt az r'n'b központja? Mindegy is, sajnos ilyen fénykor nem lesz újra egyhamar Liyah haja tényleg olyan gyönyrű, na meg a videóklip is Ezek is nagyon jó számok
Amúgy ja Lehet, hogy titkon tesók vagyunk. Én is Meg amúgy különböző dolgok/stílusok/zenék miatt nekem a 70-es/60-as/50-es évek is tetszenek, akár ott is élnek. És de jó lett volna 69-ben ott lenni Woodstockban, úristen... Hööh nem tudom, de New Yorkban a fekete zene virágzott mindig is. Meg különben is régóta New Yorkban akarok élni. Na meg persze Atlantában, hiszen a TLC is ott alakult. Hát az biztos. A zene most inkább zuhanórepülést végez manapság.
Amúgy ja Lehet, hogy titkon tesók vagyunk. Én is Meg amúgy különböző dolgok/stílusok/zenék miatt nekem a 70-es/60-as/50-es évek is tetszenek, akár ott is élnek. És de jó lett volna 69-ben ott lenni Woodstockban, úristen... Hööh nem tudom, de New Yorkban a fekete zene virágzott mindig is. Meg különben is régóta New Yorkban akarok élni. Na meg persze Atlantában, hiszen a TLC is ott alakult. Hát az biztos. A zene most inkább zuhanórepülést végez manapság.
Tudod, volt már máskor is ilyen Lehet Igen, azokban az időkben is éltem volna Na akkor NYC-ben éltem volna a 90-es években, vagy Atlantában Mindig amikor az Empire state of mindot hallom, azt kívánom bárcsak new yorki lennék, olyan hangulatos Én most Párizsban laknék szívesen, még sohasem voltam ott, de szerintem olyan feelinges lehet, már csak a képekből is árad az az életérzés Hát ez az. Sajnos. Pont azon gondolkoztam, hogy mi törhette meg ennyire az r'n'b népszerűségét, mert ugye ott volt a 90-es évek, de mire beléptünk a 21. századba, hopp mintha elvágták volna Oké, még azért a 2000-res évek elején voltak jók, de akkor már látszott, hogy egyre jobban kezd lecsengeni. Lehet, mert egyszerűen "kimentek a divatból" az ilyen girlbandek, ahogy a boybandek is. Vagy csak egyszerűen megjelentek ezek a popfosok, ami kihatott teljes egészében a zeneiparra, mert népszerűségben minden műfajt lesöpört. Mert az lett az eladható. Totál felborult az értékrend: az énekes nem baj ha nem tud énekelni, feljavítják a hangját. Ha zenélni se tud, az se baj: írnak neki valami klisés, de megkajáltatható szzámot. Meg ugye az elektro, dance meg az ilyen house zenék lettek az uralkodóak, és ezeket úgymond elkezdték keverni r'n'b-vel, amiből ugye az lett, hogy semmi sem maradt az r'n'ből azokban a számokban. Na mindegy, mindjárt hajnali 2 én meg itt filozofálok De én nem akarom elhinni, nem hiszem el, hogy ennél már csak szarabb jöhet. Az örök körforgás: valami új készülődik. Így kell/kéne lennie. Kezdenek nagyon elfajulni a dolgok. Eddig mindig jött valami, ami lemossa a populárist, pl a 80-as évek végén a Guns N' Roses, vagy a 90-es évek elején a Nirvana stb. Remélem hamarosan kihúz valaki minket a szarból.
Olyan jó szám, meg a videóklipben lévő zongorabetét És milyen jó Alicia sminkje Top comment:
Idézet
i wish that Aaliyah and Alicia Keys could have done a song together. Thumbs up if you agree
Nahát ezt még sehol sem olvastam és... én is pontosan erre gondoltam Még Laurynnak meg Erykahnak kéne egy közös szám, ehhez még fűzök némi reményt
Tudod, volt már máskor is ilyen Lehet Igen, azokban az időkben is éltem volna Na akkor NYC-ben éltem volna a 90-es években, vagy Atlantában Mindig amikor az Empire state of mindot hallom, azt kívánom bárcsak new yorki lennék, olyan hangulatos Én most Párizsban laknék szívesen, még sohasem voltam ott, de szerintem olyan feelinges lehet, már csak a képekből is árad az az életérzés Hát ez az. Sajnos. Pont azon gondolkoztam, hogy mi törhette meg ennyire az r'n'b népszerűségét, mert ugye ott volt a 90-es évek, de mire beléptünk a 21. századba, hopp mintha elvágták volna Oké, még azért a 2000-res évek elején voltak jók, de akkor már látszott, hogy egyre jobban kezd lecsengeni. Lehet, mert egyszerűen "kimentek a divatból" az ilyen girlbandek, ahogy a boybandek is. Vagy csak egyszerűen megjelentek ezek a popfosok, ami kihatott teljes egészében a zeneiparra, mert népszerűségben minden műfajt lesöpört. Mert az lett az eladható. Totál felborult az értékrend: az énekes nem baj ha nem tud énekelni, feljavítják a hangját. Ha zenélni se tud, az se baj: írnak neki valami klisés, de megkajáltatható szzámot. Meg ugye az elektro, dance meg az ilyen house zenék lettek az uralkodóak, és ezeket úgymond elkezdték keverni r'n'b-vel, amiből ugye az lett, hogy semmi sem maradt az r'n'ből azokban a számokban. Na mindegy, mindjárt hajnali 2 én meg itt filozofálok De én nem akarom elhinni, nem hiszem el, hogy ennél már csak szarabb jöhet. Az örök körforgás: valami új készülődik. Így kell/kéne lennie. Kezdenek nagyon elfajulni a dolgok. Eddig mindig jött valami, ami lemossa a populárist, pl a 80-as évek végén a Guns N' Roses, vagy a 90-es évek elején a Nirvana stb. Remélem hamarosan kihúz valaki minket a szarból.
Olyan jó szám, meg a videóklipben lévő zongorabetét És milyen jó Alicia sminkje Top comment: Nahát ezt még sehol sem olvastam és... én is pontosan erre gondoltam Még Laurynnak meg Erykahnak kéne egy közös szám, ehhez még fűzök némi reményt
Igeen, Párizsban én is. Ezen én is gondolkodom sokat. Szerintem nem is az volt igazán, hogy..."megtört" a népszerűsége. Mert eléggé kedvelt műfaj volt már a legelejétől, bár akkor még ugye más volt. Aztán a 90-es évek szerintem abszolút az aranykora volt. A kétezres évek meg...Igen ezek a lánybandák, azok az igazán jók, igazi RnB-vel már csak az elején voltak jelen. Viszont utána is voltak azért jó szólóelőadók, csak sajnos túl kevesen és nem elég elismertek. Szerintem az a gond, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a cuki pofira, a populárisságra, az eladhatóságra, arra, hogy minnél kevesebb ruha legyen rajtad, stb. Mondjuk ez is fura, mert szerintem a legtöbb RnB előadó sokkal szebb, mint szeleníta, meg ilyesmik, de ez lényegtelen. Szóval a legnagyobb gond, hogy mostmár tényleg nem a zene számít. Legyél minnél populárisabb, legyen jól megcsinálva a hangod, legyél csinos, csinálj nagy show-t, vetkőzz, egy kis protekció sem árt és kész. Szóval szerintem az a legnagyobb baj, hogy régen még nem lehetett minden tehetség nélkül egy csapásra sikeresnek lenni, most meg már igen. És így egyre több tehetségtelen nyálgép kerül be az iparba, akikre különböző okokból vevők. És így kiszorulnak az igazi tehetségek. És mivel jobban vannak futtatva az előbb említett kategóriában lévők, így többen ismerik őket. És sajnos túl sokan gondolkodnak úgy, hogy ha ez menő, akkor nekik is szeretniük kell. A csordaszellem mindehol megvan, szóval lehet, hogy ennélkül fele ennyien sem szeretnének hulladék előadókat, mint most. Elkeserítő, hogy ha mondjuk egy TLC videót megnéznek 1 millióan, akkor már az nagy dolognak számít manapság, egy ilyen szeleníta kaliberűnél meg alap, hogy 10-20-30-szor (vagy még többször) ennyi nézettség van. Szerintem úgy igazán csak...mondjuk 2006 környékétől vesztette el a népszerűségét. Egyébként szerintem a Youtube videók nézettsége teljesen más képet mutatna, ha nem 2006-ban jelent volna meg az oldal. Akkor talán nem lenne az, hogy egy Michael Jackson vagy egy Aaliyah videót tized annyian néznek meg, mint egy szeleníta, vagy gaga videót. Szóval 2006. Ezután az időszak jelent meg a nagyon durván igénytelen, tucat, divatsz.rok nagy része is. Előtte még azt mondom, hogy oké is volt, még ha nem is 90-es évek szinten. És rossz, hogy mondjuk az igazi RnB-sek közül egy Keyshia Cole vagy egy Monica még ismertnek/szeretettnek is mondható, mert mondjuk van 5-6-7-8 milliós nézettség néhány számuknál. És mikor meglátom, akkor úgy szoktam neki örülni, mert mégiscsak egyre ritkább ez, de aztán rájövök, hogy ez édes kevés ahoz képest, amennyi tényleg kéne, hogy legyen. De még így is meglepődök azoknál a bizonyos kategóriájú kommenteknél, amiket ugye szoktunk mondani. Szóval igazából engem már ezek feldobnak, csak sajnos tényleg el vannak nyomva az ilyen ízlésű emberek és maga a műfaj is, ilyen igénytelen tucatok által. És ez szomorú...És ha belegondolunk tényleg visszafejlődik ez az egész. Mert oké, vannak még páran, akik maiak és igazi RnB/Soul zenét csinálnak, de akkor sem fog már olyan fényesen ragyogni a műfaj, mint mondjuk a 90-es években. Meg azoknak a korszaknak a hatalmas nagy előadói már idősebbek, nem csinálják, vagy már nem is élnek ugye...Soha nem lesz olyan, mint akkor volt. Jajj, csak aztán nehogy megint megkapjam, hogy a múltban élek. Meg szerintem az is rohadt nagy baj, és nagyon rásegít erre, hogy nagyon sokan teljesen tévedésben vannak azt illetően, hogy mi RnB és mi nem. Tudjuk ugye, ez már ki lett tárgyalva...Ha mondjuk csak minden ötödik ember, aki RnB hallgatónak vallja magát, az tényleg utána nézne és ismerné, akiket kell, akkor nem tartanánk itt. És akkor nem Rihannát futtatnák RnB címszó alatt, hanem azokat, akiket tényleg azt csinálnak. Ez már hatalmas haladás lenne szerintem.
Az a baj, hogy erről olyan sok mindent lehetne mondani, meg gondolni, hogy mi is az oka ennek, és most úgy érzem, hogy egy összefüggéstelen zagyvaságot írtam, mert nem tudom rendesen leírni. És tuti, hogy eszembe fog jutni még ötven dolog, amit le kellett volna írnom és nem írtam le. Jajj ne is mondd. Hát nagyon reménykedjünk, hogy most is jönni fog valami ilyen, akármennyire lehetetlennek is tűnik jelenleg. Nekem azok a bizonyos kommentek, mikor olvasom mindig elhihetik velem, hogy így lehet más egyszer, de tényleg sajnos túl kevesen vannak azok, akik úgy gondolkodnak. Pedig igazából nem kevés, mert vannak nagyon sokan, csak azokhoz képest, akik birka módjára követik a tömeget és ilyen hulladékokon élvezkednek, azokhoz képest mégiscsak kevés...
Úristen igen, egy Liyah & Alicia duett mekkora lett volna...Annál nagyobb már csak egy Lisa & Liyah duett lehetne. Huhh, hogy az mennyire kellett volna. Szerintem egyébként, ha nem haltak volna meg akkor, szinte biztos, hogy lett volna közös számuk. Jajj de jó is lenne egy Erykah & Lauryn duett. Igen, abban még reménykedhetünk. Meg akkor már egy Amel & India duett is kéne, ők nekem mindig együtt szerepelnek valamiért. Meg az is mekkora lett volna, ha az SWV és a TLC együtt. És mindenki énekelt volna benne. Lett volna külön része Tajnak, Leeleenek, T-Boznak, Chillinek, Cokonak és Lisának lett volna benne egy kib.szott hosszú rap része. És az egész szám nagyon hosszú lett volna és a refrén is olyan tipikus SWV+TLC stílusú lett volna. Úristen de jó lett volnaaa. Jajj és úgy imádom ezt a számot Aliciától. Ez is a kedvencek között van tőle. Zseniális. Egyszer mutattam ezt valakinek, aki a legkevésbé sem szereti az RnB-t, sőt egyáltalán a fekete zenét, a lehető legkülönbözőbb ízlésünk van, de ez még neki is rohadtul tetszett.
Öö egyébként csak úgy mellékesen: már vagy tizedjére szerkeztem a hozzászólásom és szerintem ember nem lesz, aki ezt elolvassa.