Lady Gaga bocsánatot kért
2011. április 28. 17:13
|
|
sophie.williamsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 204 Csatolások: 4 Azonosító: 148459 offline
|
Legalább valahogy eljutott odáig, hogy bocsánatot kért.Ez is valami.
2011. április 28. 17:18
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
tényleg olyan nyilvánvaló h senkit nem akart megsérteni ..köze nincs a fogytékosoknak ahhoz amiről beszélt ...
és még bocsánatot is kért ..nagyon sokan használják ezt a szót és nem a fogyatékosokra gondolnak .. :S ez tényleg elég erőltetett h becsmérelte a fogyatékkal élőket ..
2011. április 28. 17:18
|
|
PerlitaFänni™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 483 Azonosító: 139171 offline
|
Nem tudom, hogy miért kell ezt ennyire felfújni. Szerintem a világon nagyon sokan használják ezt a szót, mint szídást vagy hasonlót.
De az viszont nagyon értékelendő, hogy fontosnak tartotta, hogy bocsánatot kérjen.
De az viszont nagyon értékelendő, hogy fontosnak tartotta, hogy bocsánatot kérjen.
2011. április 28. 17:22
Jó, hogy bocsánatot kért, de én sem értem, hogy ezt mér kell felfújni...
2011. április 28. 17:23
Nem kellett volna így felfújni a dolgot, de rendes dolog volt tőle, hogy bocsánatot kért.
2011. április 28. 17:27
|
|
MerionSunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 149943 offline
|
nem értem miért fújták fel így a dolgot...
egyszerűen csak rosszul fejezte ki magát, gondolom ilyen mindenkivel előfordult már, de rendes vt Gagától, h bocsánatot kért : )
egyszerűen csak rosszul fejezte ki magát, gondolom ilyen mindenkivel előfordult már, de rendes vt Gagától, h bocsánatot kért : )
2011. április 28. 17:33
|
|
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline
|
Szokás szerint kiforgatják a szavait.. -.-" De Ő bocsánatot kért,holott nem lett volna miért. Azt hiszem ez (is) becsülendő lenne benne. Csak hát szidni könnyebb....
1 felhasználónak tetszik:
Holly Keller
2011. április 28. 17:38
A retardált szót én is használom a hétköznapjaimban, sőt a fórumon itt is van pár retardált ember. Szerintem ezt a szót mindenki használja. Vagy, ha nem is mindenki, de a többség igen. Szerintem ez megint csak szőrszál hasogatás volt, mert nem tudnak már mibe belekötni. Ha a fogyatékosokra mondta volna ezt, akkor oké. Bár én személy szerint nem a fogyatékosokra használom ezt a szót, hanem azokra, akik tök normális emberként élik az életüket, csak brutálisan hülyék, magyarul retardáltak. Szerintem Gaga is ilyen értelemben akarta használni. Egyetértek Kitty Andrews-al. A szavait kiforgatták.
2011. április 28. 17:47
Szerintem ez nem olyan durva. Az ember néha mond dolgokat meggondolatlanságból..
2011. április 28. 17:49
|
|
Glambert98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 248 Csatolások: 28 Azonosító: 147748 offline
|
erre nincs mit mondani
2011. április 28. 18:02
Szerintem ez nem olyan durva. Az ember néha mond dolgokat meggondolatlanságból..
2011. április 28. 18:09
Idézet (_ToTo_ @ 2011.04.28. 16:38)
"Erre csak annyit mondott, hogy eleve az akkordmenet hasonló, mint az általában mindegyik diskószámban az elmúlt ötven évben"
Ezzel a kijelentéssel is csak öngólt rugott - semmi újat vagy mást nem nyújt, mint bármelyik diszkóelőadó - ő csak rádob egy raklap balhét és botrányt amivel saját maga feltűnési vágyát is kielégíti. Ennyi.
Ezzel a kijelentéssel is csak öngólt rugott - semmi újat vagy mást nem nyújt, mint bármelyik diszkóelőadó - ő csak rádob egy raklap balhét és botrányt amivel saját maga feltűnési vágyát is kielégíti. Ennyi.
Neki még az öngól is jól jön. Ez a nő akármit csinál, csak szeretik egyre jobban.
2011. április 28. 18:13
|
|
Lilly98Unicorn♥ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.11.22. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 643 Azonosító: 139329 offline
|
az egy dolog, hogy bocsánatot kért, de attól még nme fogja semissé tenni a dolgot. bármondjuk lehet, hogy lett mégnéhány rajongója az által, hogy bocsánatot kért. az is lehet, hogy az egészet így tervezte el
2011. április 28. 18:26
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Hát szerintem ezt iszonyatosan felfújták. Azért mert azt mondta, hogy retardált? Én is mondok ilyet, mások is használják ezt a szót sok mindenre és nem azért, hogy becsméreljék a fogyatékosokat.
Gaga végre nem valami orbitális botrányt csinál, hanem tett egy tök normális kijelentést és azt is ennyire fel kell fújni és botrányt csinálni belőle.
Szerintem nem kellett volna ezen ennyire fennakadni.
Amúgy meg szép tőle, hogy bocsánatot kért
Gaga végre nem valami orbitális botrányt csinál, hanem tett egy tök normális kijelentést és azt is ennyire fel kell fújni és botrányt csinálni belőle.
Szerintem nem kellett volna ezen ennyire fennakadni.
Amúgy meg szép tőle, hogy bocsánatot kért
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.