Mit vásároltál legutóbb?
2015. augusztus 29. 14:11
Egy platformos csizmát, 4 db fekete Super Skinny farmert, abból 3 ripped (szakadt), illetve a H&Mből egy kalapot, 3 felsőt, és persze ha már arra jártam, bementem a New Yorkerbe, Zarába és Mangoba és onnan is felvásároltam sok mindent. Éljen az iskolakezdés
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
2015. augusztus 29. 16:21
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
7 liter kólát
Hopeh.
2015. augusztus 29. 20:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Tesicipőt meg felszerelést, mert anyám kivan akadva, hogy mindig otthonról viszem a pólóimat.
Vettem egy szakadt gatyát, aminek anyám nem örül mert mindig szétszedem őket. Egy feketét, ami a térdénél szakadt és egy sima farmert. 3 pulcsit, egy sima pólót, bugyit, zoknikat, hajgumikat, melltartót és 2 macskás tokot, aminek édesanyám rendkívül örül, utálja hogy macskamániás vagyok.
2015. augusztus 31. 16:24
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
rövidnaci,balerina cipő,ing,farmerdzsekit,airmax cipőt
2015. szeptember 01. 15:50
legjobb barátnőmmel voltam jogózni
utána vettem magamnak egy álomfogót (nem hiszek az ilyen cuccokban, csak már annyira akartam venni
) ja és a büfében vettem rántott húsos szenyát, és egy üveg vizet
2015. szeptember 01. 22:22
|
|
vasasreka8rebecca |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.12. Hozzászólás: 1159 Csatolások: 151 Azonosító: 152836 offline
|
Ruhákat. De nem vagyok teljesen megelégedve, valahogy sehol nem találok igazán jó cuccokat. És annyira elegem van ezekből a feliratos oversized pólókból, mint pl. You, me, on the streets of LA. Szerintem értitek, hogy milyenekre gondolok. Igazán kimehetnének már "divatból". Errefelé minden üzlet ezekkel van telenyomva.
Wyrd
2015. szeptember 28. 07:39
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Az imént brutáldrágán egy (ritka) DVD-t.
Nem, nem vagyok normális, tudom. Már napok óta szemeztem vele, visszafojtva a vágyat, hogy megvegyem. De elcsábultam... Egyszerűen beszerezhetetlen a film DVD-formátumban, VHS-en és Laser Discen kering inkább - használtan, s ezek se olcsók... Akkor meg már inkább az új, fóliás DVD. Plusz úgy egy hónapja szintén megevett a fene egy másik ritkaságért, hasonló áron, az ráadásul VHS volt, mert DVD-n meg se jelent... (plusz le se lehet tölteni, meg semmi) Mondanom sem kell, hosszas tépelődés után győzött a hülyeségem.
Utóbbi már Bécsben jár, talán a héten hozza is a postás... Ez a mostani meg legkésőbb jövő hét elején szerintem befut... Akkor majd hozom róla/róluk a fényképes beszámolót az aktuális, témába vágó topikba...
Amúgy igen, igen, MÁR MEGINT Colin Firth...
Amúgy igen, igen, MÁR MEGINT Colin Firth...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.