Mark Wahlberg filmet készít Bieberrel
2011. április 28. 17:45
Imádom Mark Wahlberget, de ez nagyon gáz. Talán a film nem lesz akkora bukta, mert Wahlberg azért nyomja fel a színvonalat. Amerikában biztosan csomóan megnézik majd. A poén az, hogy nem Mark miatt, aki egy kiváló színész, hanem bíbőr gyerekre lesznek kíváncsiak. Ez gáz...
2011. április 28. 18:00
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.28. 17:45)
Imádom Mark Wahlberget, de ez nagyon gáz. Talán a film nem lesz akkora bukta, mert Wahlberg azért nyomja fel a színvonalat. Amerikában biztosan csomóan megnézik majd. A poén az, hogy nem Mark miatt, aki egy kiváló színész, hanem bíbőr gyerekre lesznek kíváncsiak. Ez gáz...
Justin Bieber első filmje sem volt bukta. Rengeteget kaszáltak vele. Itt is csak erre megy ki a játék.
2011. április 28. 18:02
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Empress @ 2011.04.28. 17:56)
tya04
"nem egy nagy színész "
kislány nem láttad többi filmjeit ? Max Payne, Orvlövész,Majmok bolygója stb..Ez a színész egy kincs.Nézz csak utána!
"nem egy nagy színész "
kislány nem láttad többi filmjeit ? Max Payne, Orvlövész,Majmok bolygója stb..Ez a színész egy kincs.Nézz csak utána!
Amiket felsoroltál, mind láttam
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. április 28. 18:19
Idézet (kateblock @ 2011.04.28. 18:00)
Justin Bieber első filmje sem volt bukta. Rengeteget kaszáltak vele. Itt is csak erre megy ki a játék.
Már azért kíváncsi vagyok, hogy kik nézik meg? Itt is annyian köpködnek bíbőrre. Komolyan minden 8-14 éves szereti ezt a bazári majmot? Mert max akkor jöhet össze annyi bevétel. Én is megnézem majd esetleg a filmet, de nem moziban, hanem itthon letöltöm torrenten keresztül.
Idézet (tinkerbell798 @ 2011.04.28. 18:07)
Valószinüleg azért szántak szerepet ennek a cirkuszi majomnak, hogy legyen a filmnek nézetsége, mivel a sok kislány ha meghallja/ látja a Bieber szót azonnal megnézi a filmet...
Na, ez a szomorú, hogy nem Mark Wahlberg miatt mennek el megnézni, hanem bíbőr miatt, aki akkor még meg sem fogant, amikor Mark már régen színészkedett. Ezért sajnálom egyedül ezt a filmet.
2011. április 28. 18:22
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (tinkerbell798 @ 2011.04.28. 18:07)
Valószinüleg azért szántak szerepet ennek a cirkuszi majomnak, hogy legyen a filmnek nézetsége, mivel a sok kislány ha meghallja/ látja a Bieber szót azonnal megnézi a filmet...
Szerintem is csak ennyiről lehet szó..
2011. április 28. 18:25
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.28. 18:19)
Már azért kíváncsi vagyok, hogy kik nézik meg? Itt is annyian köpködnek bíbőrre. Komolyan minden 8-14 éves szereti ezt a bazári majmot? Mert max akkor jöhet össze annyi bevétel.
Amerikában vannak rá vevő fiatalok. Ha tudnád mennyien vannak... Napokkal azelőtt sátrat vernek a mozinál, hogy a nagy napon ne kelljen várakozni és biztosan bejussanak. Twitteren láttam erről anno egy képet. Egy ismerős kiment és lefényképezte hogy mekkora a sor. WOW
Idézet (Holly Keller @ 2011.04.28. 18:19)
Én is megnézem majd esetleg a filmet, de nem moziban, hanem itthon letöltöm torrenten keresztül.
Én biztosan nem rombolom ezzel az arányomat. Kíváncsi embernek tartom magam de azért ezt már még se plusz ilyenre egy szabad percem sincs
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. április 28. 18:32
tinkerbell798 véleményével értek egyet ez a cirkuszi majom meg az ideális név Justinkára
2011. április 28. 19:53
jajj Istenem.biztos h pont vele akarnak majd filmet csinálni??
2011. április 28. 19:57
|
|
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline
|
Dzsásztinka énekelni nem tud, akkor most színészkedni próbál.
Én nagyon unom már ezt a gyereket, így is folyton róla hallani, és most még a filmekben is az ő fejével találkozhatok?
Inkább kíméljen minket.
De legalább énekelni nem fog a filmben ez nagyon jó hír.
Ha mégis megnézném a filmet, legalább röhögök egy jót, hogy milyen szánalom.
Én nagyon unom már ezt a gyereket, így is folyton róla hallani, és most még a filmekben is az ő fejével találkozhatok?
Inkább kíméljen minket.
De legalább énekelni nem fog a filmben ez nagyon jó hír.
Ha mégis megnézném a filmet, legalább röhögök egy jót, hogy milyen szánalom.
2011. április 28. 20:34
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát miért ne én kiváncsi vagyok rá mit produkálnak max egy nagyot röhögök azt csá meg ha joh akk gart nekik rmeélem joh lesz deaz sembaj ha nem amjd szakadok ... :PPP
2011. április 28. 20:47
Holly Keller
ezen az oldalon tudod nem több millióan vannak regisztrálva mindig kb ugyanazok fujolnak azt kész a justin fanok pedig azért nemirnak mert nemaakrnak veszekedést
ezen az oldalon tudod nem több millióan vannak regisztrálva mindig kb ugyanazok fujolnak azt kész a justin fanok pedig azért nemirnak mert nemaakrnak veszekedést
2011. április 28. 20:52
Hát nem tudom hogy megéri majd 2000 ft fizetni a mozi jegyért.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.