Az Oscar-díjra jelölt színész igazi tehetségnek tartja Justin Biebert, így talán nem véletlen, hogy következő filmjében ő is kiemelkedő szerephez jut.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mark Wahlberg filmet készít Bieberrel
2011. április 28. 09:22
2011. április 28. 11:33
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nos, ha Mark nem is tartja tehetségesnek Biebert, abban biztos lehet, hogy a film bevételei az egeket fogják verni. Jól jár vele mind a kettő. Az más kérdés, hogy én úgy sem fogom megnézni. Egyiktől sem vagyok ugyanis elájulva.
Azért sok sikert nekik.
2011. április 28. 11:51
|
|
mikayla11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 18 Azonosító: 144323 offline
|
JAJ NE MÁR
MÉG HOGY BIBER
SZEREPET KAP MEG HOGY SZINÉSZ LESZ
EZ HÜLYESÉG
HISZ Ő OLYAN BUZIS
1.-NEK AMIKOR HALLOTAM A SZÁMÁT
AKKOR NEM TUDTA HOGY EZ LÁNY VAGY FIÚ?
HA BIBER SZEREPET KAP
AKKOR ÉN REMÉLEM HOGY MEGFOGOK VAKULNI
MERT NEM AKAROM LÁTNI
AZT A HÜLYE POFÁJÁT . : )
MÉG HOGY BIBER
SZEREPET KAP MEG HOGY SZINÉSZ LESZ
EZ HÜLYESÉG
HISZ Ő OLYAN BUZIS
1.-NEK AMIKOR HALLOTAM A SZÁMÁT
AKKOR NEM TUDTA HOGY EZ LÁNY VAGY FIÚ?
HA BIBER SZEREPET KAP
AKKOR ÉN REMÉLEM HOGY MEGFOGOK VAKULNI
MERT NEM AKAROM LÁTNI
AZT A HÜLYE POFÁJÁT . : )
2011. április 28. 12:04
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Nyilván, hogy ezt kell nyilatkoznia még ha nem is így gondolja.
Köztudott, hogy Mark lánya van oda érte - ebből pedig minden leszűrhető, hogy mi miért van/lesz.
Remélem olyan szerep lesz, mint a helyszínelőkben vagy lehet horror is, legalább megnézhetjük, hogy fejlövés után hogyan darabolják fel
Köztudott, hogy Mark lánya van oda érte - ebből pedig minden leszűrhető, hogy mi miért van/lesz.
Remélem olyan szerep lesz, mint a helyszínelőkben vagy lehet horror is, legalább megnézhetjük, hogy fejlövés után hogyan darabolják fel
2011. április 28. 12:11
Oh Mark, van ennél lentebb?
2011. április 28. 12:12
Mark feje amúgy sem jön be, nem hogy a színészi játéka. Valamiért nagyon irritál az egész fickó. De így, hogy Bieberrel is összeáll, valahogy mégkevésbé leszek rá kíváncsi
2011. április 28. 12:51
Idézet (Courtneyy @ 2011.04.28. 12:12)
Mark feje amúgy sem jön be, nem hogy a színészi játéka. Valamiért nagyon irritál az egész fickó. De így, hogy Bieberrel is összeáll, valahogy mégkevésbé leszek rá kíváncsi 
Én most csalódtam Markban, bevallom őszintén viszont Justin talán a filmes szakmát választja és abbahagyja azt a valamit, amit ő énekelésnek hív. Drukkolok Justinnak, hogy tolják befelé hülye bugyuta filmekbe, mert olyat nem nézek viszont rádiót hallgatok, vagyis hallgatnék, mint a régi szép időkben
Úgy olvastam egyébként, hogy Bieber zenélő elektromos fogkefékhez adta a nevét. Érdekes, nem menő a körömlakk üzlet sem?
2011. április 28. 13:37
hát nem is tudom... szerintem Justinban nincs túl nagy tehetség.
2011. április 28. 13:41
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
háát..erre a filmre kíváncsi leszek
2011. április 28. 13:41
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
nagyon kíváncsi vagyok rá
biztos jó lesz
2011. április 28. 13:47
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
óó szerintem ezzel lealacsonyítja magát Mark
2011. április 28. 13:47
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
de azért megnézem,már csak kíváncsiságból
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: