VV4: Közeledik az Anikó–Éva-párbaj
2011. április 28. 18:55
|
|
anna21blackbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 3766 Csatolások: 81 Azonosító: 142236 offline
|
Mivel Éva, kezd legyengülni, ezért szerintem Anikó fog vissza menni.Alekosz, szemtelen, de számomra meggyőző volt.Anikónak szurkolok, mert Évi, elég szánalmas volt.
2011. április 28. 19:20
|
|
Micyke14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 558 Csatolások: 0 Azonosító: 144595 offline
|
Most nézem az összefoglalót, és azt hallom, foggal - körömmel fognak küzdeni. És mégis hogy küzdenek? Szópárbajt vívnak? Kifésülik egymás haját? Vagy hogy lehet az ilyen párbajokon foggal - körömmel küzdeni??
2011. április 28. 20:14
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
ha Ani esik ki,akkor többet nem is nézem a műsort:/
2011. április 28. 20:21
Idézet (dave095 @ 2011.04.28. 15:13)
Olyan jókat mosolygok némelyik ember hsz-én.
Egyébként mélyen egyetértek LULUPeas hozzászólásával. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy kit/kiket nevezünk alkoholistának. Attól, mert még néha Éva kicsit kirúgott a hámból, nem azt jelenti, hogy alkoholista lenne.
Éva fanok! Azért, mert ennek a kis napraforgónak sokkal nagyobb a rajongótábora, nem jelenti azt, hogy ő is fog visszamenni. Ott volt a Béci-Jerzy párbaj is. Állítólag Bécikének jóval több rajongója van, de amikor a szavazásra került a sor, hol voltak ezek az állítólagos rajongók? Sehol. Ennyit erről.
F**k yeah!

Éva fanok! Azért, mert ennek a kis napraforgónak sokkal nagyobb a rajongótábora, nem jelenti azt, hogy ő is fog visszamenni. Ott volt a Béci-Jerzy párbaj is. Állítólag Bécikének jóval több rajongója van, de amikor a szavazásra került a sor, hol voltak ezek az állítólagos rajongók? Sehol. Ennyit erről.
F**k yeah!
Nos, nem szeretnék vitázni, de Jerzyre nem a saját rajongói, hanem Olika csatlósai szavaztak, akik képesek voltak pénzt költeni erre a mérhetetlenül buta emberre Olivér kedvéért. És igen, valószínű, hogy Bécinek nagyobb a rajongótábora, sőt biztos vagyok benne. Én is nagyon szerettem, a kedvenc lakóm volt, mégsem gondoltam arra, hogy elpazarlok ki tudja hányszor 315 Ft-ot megjegyzem, feleslegesen, hiszen úgyis az RTL dönt. Lehet, a Béci fanok így gondolkodtak. Legalábbis ez az én elméletem
2011. április 28. 20:32
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Én azok -szerintem- kevesek közé tartozok, aki szerint Éva sokkal többet nyújtott a villában, mint Anikó. Szerintem Éva sokkal erősebb egyéniség.
Megértem azokat is, akik azt mondják, hogy ő egy alkoholista, mert valljuk be tényleg elég sokat iszik. De Anikó sem sokkal különb.
Anikó személyisége csak akkor kezdett kibontakozni, mikor már fogytak az emberek, és már nem volt annyira sok rivális. Ez is mutat valamit. .________.
Éva sem a kedvencem, de szerintem sokkal színesebb egyéniség. Ő menjen vissza. [ :
Megértem azokat is, akik azt mondják, hogy ő egy alkoholista, mert valljuk be tényleg elég sokat iszik. De Anikó sem sokkal különb.
Anikó személyisége csak akkor kezdett kibontakozni, mikor már fogytak az emberek, és már nem volt annyira sok rivális. Ez is mutat valamit. .________.
Éva sem a kedvencem, de szerintem sokkal színesebb egyéniség. Ő menjen vissza. [ :
2011. április 28. 20:37
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
AnikoO VS. Évaaa nee én mindketőtt szertem sé nem akaromh valamelyikük kiessen rmeélem ugyannyi lesz a % és akkor majd midnkettő vissza megy ..
az AnikoO nak a Jerzyt kellett volna kíhívnia mert ő ellen vissza jön és akkor AlekinyoO De Floras , Éva meg AnikoO lett volna benn a fináléba és az lett volna a jooh.. :PPPP de azért én midnketőtnek szurkolok..
P <3
2011. április 28. 20:44
Idézet (Zsécii @ 2011.04.28. 20:21)
Nos, nem szeretnék vitázni, de Jerzyre nem a saját rajongói, hanem Olika csatlósai szavaztak, akik képesek voltak pénzt költeni erre a mérhetetlenül buta emberre Olivér kedvéért. És igen, valószínű, hogy Bécinek nagyobb a rajongótábora, sőt biztos vagyok benne. Én is nagyon szerettem, a kedvenc lakóm volt, mégsem gondoltam arra, hogy elpazarlok ki tudja hányszor 315 Ft-ot megjegyzem, feleslegesen, hiszen úgyis az RTL dönt. Lehet, a Béci fanok így gondolkodtak. Legalábbis ez az én elméletem
És ezzel most is így vagyok. Csak remélem,hogy Ani megy vissza, tenni nem fogok érte. 
Megmondva nagyon egyetértek veled.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: