VV4: Közeledik az Anikó–Éva-párbaj
2011. április 28. 15:47
Hajrá Éva! Te vagy a legjobb, most vissza megy és remélem a játékot is ő nyeri meg!!!!
2011. április 28. 15:51
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
Szerintem Éva fog visszamenni, de azért reménykedek, hogy Anikó! Hajrá Ani!! ♥♥ Te igazán megérdemled! 
Ja és lehet, hogy nem szeretitek Anikót.. ezt elfogadom, a véleményeteket is elfogadom, de talán a rajongóinak nem esik jól ha úgy írjátok pl, hogy r*banc..! Ezért szeretnék kérni mindenkit, hogy kulturáltan fejezze ki magát.. Köszi
Itt pl littlecarter-re vagy MandyBrait-re gondolok. Ezzel nem akarok vitát kezdeményezni, csak kértem valamit, Anikó rajongóknak is ugyanúgy szól.. szóval..
Ja és lehet, hogy nem szeretitek Anikót.. ezt elfogadom, a véleményeteket is elfogadom, de talán a rajongóinak nem esik jól ha úgy írjátok pl, hogy r*banc..! Ezért szeretnék kérni mindenkit, hogy kulturáltan fejezze ki magát.. Köszi
Itt pl littlecarter-re vagy MandyBrait-re gondolok. Ezzel nem akarok vitát kezdeményezni, csak kértem valamit, Anikó rajongóknak is ugyanúgy szól.. szóval..
2011. április 28. 16:01
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
és már takarodjon is ki onnan az az alkoholista b_nkó állat -.- (bocsánat, de szerintem véleménynek az igazat kell mondani, nem hazudozni :$)
2011. április 28. 16:01
SZAVAZZ ÉVÁRA!!! Küldd az ÉVA nevet SMS-ben a 1799-es számra, vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot.
Hajrá Éva!!
Hajrá Éva!!
2011. április 28. 16:06
Én bírom Anikót, bár néha kifejezetten idegesítő. Évát és szeretem, jófej csaj, szerintem (legalább is nagyon reménykedem) ő fog vissza menni! Bár nem biztos..
Azt meg, hogy Éva alkoholista lenne óriási nagy baromságnak tartom főleg, hogy azért ha megnézzük Anikó is kirúgott néha a hámból és azért valljuk be elég hülyén viselkedett ő is..
Azt meg, hogy Éva alkoholista lenne óriási nagy baromságnak tartom főleg, hogy azért ha megnézzük Anikó is kirúgott néha a hámból és azért valljuk be elég hülyén viselkedett ő is..
2011. április 28. 16:06
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Anikó
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 28. 16:37
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
dave095 nincs tisztában?Ki nincs vele tisztában?Láttál már olyan napot, mikor az Éva nem piált volna?Mert én nem.
Az alkoholizmus egy több, sokszor ellentmondó jelentéssel bíró kifejezés. Az orvosi definíciók az alkoholizmust olyan szenvedélybetegségként írják le, mely az alkohol kitartó fogyasztásával jár a negatív következmények dacára.
Míg az alkohol fogyasztása szükséges az alkoholizmus kialakulásához, nem jelzi előre az alkoholizmus kialakulását. Az alkoholizmus kialakulásához szükséges mennyiség és gyakoriság mindenkinél különbözik. Lényege az alkoholtól való testi - lelki függőség kialakulása, adott esetben - az alkohol hiánya esetén - elvonási tünetek megjelenése jelzi ezt a függőségi állapotot. Továbbá, bár az alkoholizmussal járó biológiai mechanizmusok még nem teljesen ismertek, több rizikófaktort azonosítottak már, köztük a társadalmi környezetet, érzelmi egészséget és genetikai hajlamosságot.
Erről ennyit.Ha Éva nem is, de Alek már-már kicsit belehülyült a fogyasztásba.
Az alkoholizmus egy több, sokszor ellentmondó jelentéssel bíró kifejezés. Az orvosi definíciók az alkoholizmust olyan szenvedélybetegségként írják le, mely az alkohol kitartó fogyasztásával jár a negatív következmények dacára.
Míg az alkohol fogyasztása szükséges az alkoholizmus kialakulásához, nem jelzi előre az alkoholizmus kialakulását. Az alkoholizmus kialakulásához szükséges mennyiség és gyakoriság mindenkinél különbözik. Lényege az alkoholtól való testi - lelki függőség kialakulása, adott esetben - az alkohol hiánya esetén - elvonási tünetek megjelenése jelzi ezt a függőségi állapotot. Továbbá, bár az alkoholizmussal járó biológiai mechanizmusok még nem teljesen ismertek, több rizikófaktort azonosítottak már, köztük a társadalmi környezetet, érzelmi egészséget és genetikai hajlamosságot.
janet7
2011. április 28. 16:44
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Idézet (Dolly-Lolly @ 2011.04.28. 16:37)
dave095 nincs tisztában?Ki nincs vele tisztában?Láttál már olyan napot, mikor az Éva nem piált volna?Mert én nem.
Köszönöm ezt a kimerítő magyarázatot.
dana
2011. április 28. 16:47
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
dave095 ne vitázzunk má' ezen.Elfogadom a véleményed, és megértem, mindketten másképp látjuk
dave095
2011. április 28. 17:10
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Hajrááááááááá Anii^^ / Hajrááááááááá Évi^^ nem tudok dönteni
2011. április 28. 17:11
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Ugyanmár... Évának papírja van róla, h bolond!! És most ezt komolyan mondom.. Anikóról nem derült ki semmi olyan dolog a múltjából ami esetleg kínos lenne, Évának viszont annál több... Mikor egy Gigi félével ment ki Éva mégszép h neki szurkoltam, de nem hiszem el, h ilyen sokra tartjátok ezt a nőt.. -.- (Mondjuk azért őt vártam vissza mert Gigit alapból utálom) Alek nélkül semmit nem érne. Anikónak mindig kiesik egy közelálló személy a villából és ezért lett ő "napraforgó" de nem értem... ha Évának hamarabb kiesett volna Alek ak ő nem szólne meg nem közeledne senkihez?! A kapcsolatrombolásról meg aza véleményem h 2 ember kell hozzá meg am is szeretethiányos. És elolvastam itt a hsz-eket és mindenki ebbe köt bele holott már vagy 60szor elmondta mért csinálja ezeket. Az alkoholizmus meg egy tág fogalom és Éva 1napot nem töltött még el pia nélkül... Szal tartom magam Anikóhoz. <3
Dolly-Lolly
2011. április 28. 17:13
|
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline
|
vikesz22-höz csatlakoznék xxxD.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.