VV4: Közeledik az Anikó–Éva-párbaj
2011. április 28. 15:01
|
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline
|
HAJRÁ ÉVA!!
2011. április 28. 15:02
Szerintem nagyon szoros párbaj lesz, nem tudom ki fog visszamenni Évát kedvelem Anival meg elvagyok, de Aninak nem Évát kellet volna kihívnia mert lehet, hogy kinn marad. És szerintem ez egy kicsit gonosz húzás volt az Anikótól, mert tényleg Évával volt a legjobb kapcsolatban a bentlévők közül... Én inkább Évának szurkolok!
2011. április 28. 15:03
|
|
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline
|
ÉVA ÉVA ÉVA ÉVA
le fogod győzni ezt a kis senki szivárványt -.-""
2011. április 28. 15:08
|
|
littlecartervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 230 Csatolások: 2 Azonosító: 147420 offline
|
Remélem Éva fog vissza menni.Igaz,egy alkoholista,de még mindig jobb mint ez a r*banc napraforgó ^^
2011. április 28. 15:13
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Olyan jókat mosolygok némelyik ember hsz-én.
Egyébként mélyen egyetértek LULUPeas hozzászólásával. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy kit/kiket nevezünk alkoholistának. Attól, mert még néha Éva kicsit kirúgott a hámból, nem azt jelenti, hogy alkoholista lenne.
Éva fanok! Azért, mert ennek a kis napraforgónak sokkal nagyobb a rajongótábora, nem jelenti azt, hogy ő is fog visszamenni. Ott volt a Béci-Jerzy párbaj is. Állítólag Bécikének jóval több rajongója van, de amikor a szavazásra került a sor, hol voltak ezek az állítólagos rajongók? Sehol. Ennyit erről.
F**k yeah!
Éva fanok! Azért, mert ennek a kis napraforgónak sokkal nagyobb a rajongótábora, nem jelenti azt, hogy ő is fog visszamenni. Ott volt a Béci-Jerzy párbaj is. Állítólag Bécikének jóval több rajongója van, de amikor a szavazásra került a sor, hol voltak ezek az állítólagos rajongók? Sehol. Ennyit erről.
F**k yeah!
2011. április 28. 15:21
|
|
Bogi13陽炎 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 7246 Csatolások: 50928 Azonosító: 62047 offline
|
Idézet (dave095 @ 2011.04.28. 15:13)
Olyan jókat mosolygok némelyik ember hsz-én.
Egyébként mélyen egyetértek LULUPeas hozzászólásával. Sokatok nincs tisztában azzal, hogy kit/kiket nevezünk alkoholistának. Attól, mert még néha Éva kicsit kirúgott a hámból, nem azt jelenti, hogy alkoholista lenne.
Igen, igazad van én is ezen gondolkoztam, Starityn Bécinek akkor talán már 1000 rajongója is volt, Jerzynek meg 300 körül lehetett, mégis kiejtette. Szal nem reménytelen az ügy.
Meg azért Éva sokkal jobban megérdemelné, hogy a fináléban legyen.
2011. április 28. 15:23
Bogi13nak igaz van Éva sokkal jobban megérdemli a döntőbe jutást mint Anikó! Hajrá Éva
2011. április 28. 15:23
|
|
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 419 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline
|
Nekem elegem van évából!!
Alekosz nélkül semmit sem ér.
Úgyhogy hajrá anikó!!!!!!!!!
Alekosz nélkül semmit sem ér.
Úgyhogy hajrá anikó!!!!!!!!!
2011. április 28. 15:33
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Hajrá Anikó!
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. április 28. 15:45
|
|
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline
|
Hajrá Ani
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.