VV4: Közeledik az Anikó–Éva-párbaj
2011. április 28. 10:36
nagyon remélem hogy Éva a negyedik párbaját is megnyeri, én nem tartom olyan erősnek Anikót, szerintem nem erősebb mint Gigi és ha már Éva őt is kint hagyta akkor Anikóval is ez fog történni. HAJRÁ ÉVA4!!!
2011. április 28. 10:44
|
|
AllieNessie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.09. Hozzászólás: 768 Csatolások: 32 Azonosító: 146918 offline
|
Ani jöjjön vissza, nem ő volt a kedvencem, de Évát ki nem állhatom:S
2011. április 28. 11:03
|
|
Kovacúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 148616 offline
|
Ez a képződmény(ÉVA), a VV után biztos, hogy jósnak megy , mert ez mindent megérez
amikor bementek az olivérék mi volt az első mondata?? Éreztem
idegesítő liba remélem azt is érzed hogy kiesel a sunyiba!!
amikor bementek az olivérék mi volt az első mondata?? Éreztem
idegesítő liba remélem azt is érzed hogy kiesel a sunyiba!!
2011. április 28. 11:07
|
valentina villalbavisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.07. Hozzászólás: 377 Csatolások: 8687 Azonosító: 142793 offline
|
HAJIRÁ ÉVA én neki szurkolok ő a legjobb a villában!Anikó hazug és kétszínű!!!!!!!!!!!
Éva ősszinte és megértem hogy minden áron benne szeretne lenni a fináléban hiszen megérdemelné.ÉS hogy 4 is megy ez túlzás ez már nekem is sok lenne,de remélem hogy győztesként tér majd vissza én rászavazom.Éva Forevor!!!!!!!!!!!!!!!!!
Éva ősszinte és megértem hogy minden áron benne szeretne lenni a fináléban hiszen megérdemelné.ÉS hogy 4 is megy ez túlzás ez már nekem is sok lenne,de remélem hogy győztesként tér majd vissza én rászavazom.Éva Forevor!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. április 28. 12:01
Hajrá Ani! Vinned kell mindent!
Szerintem eddig tartott Éva nagy imádata Anikó iránt.
És még Ani napraforgó...amióta kiválasztották, Éva ott loholt mögötte és rá akarta beszélni, hogy ne őt hívja ki. De ez most nem jött be.
Ani vissza a villába, Éva go home!
Az Ildikótól meg megint sikerült kikészülnöm...
Szerintem eddig tartott Éva nagy imádata Anikó iránt.
És még Ani napraforgó...amióta kiválasztották, Éva ott loholt mögötte és rá akarta beszélni, hogy ne őt hívja ki. De ez most nem jött be.
Ani vissza a villába, Éva go home!
Az Ildikótól meg megint sikerült kikészülnöm...
2011. április 28. 12:23
|
|
cheetahgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 29 Azonosító: 121237 offline
|
Hajrá Anikó! Nagyon remélem te mész vissza én tuti szavazzok rád!
2011. április 28. 12:30
éva megjátszotta magát mostanában a sok sírás meg minden h anikó ne vigye ki és mindenki megsajnálja és rá szavazzon....de anikó a jobb és neki kell visszamennie!
2011. április 28. 12:56
|
|
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1579 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline
|
Hajrá Anikó!
2011. április 28. 13:07
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
HAJRÁÁÁ ÉVA!!!!!!!!!
2011. április 28. 13:09
|
|
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline
|
Nagyon remélem hogy Ani fog visszamenni.Nem az az erkölcstelen, alkoholista, köpködés, embertelen, hülye liba.Nem érdemel az semmit, dolgozzon inkább a pénzéért.Kétszínű, hisztis r*banc... 
Aki meg neki szurkol, nem lehet jobb nála.
Aki meg neki szurkol, nem lehet jobb nála.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: