|
Einzelgänger
|
|
|
|
Csoport: Tag
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
|
1. Sétálsz az úton, és meglátsz egy dobozt az út szélén. Mi van benne? semmi, vagy néhány irat/hirdetés/szemét
2. Ha kiválaszthatnád, hol élj életed hátra lévő részében, mit választanál?
ha rendes, emberekkel teli helyet kell mondani, akkor Japán vagy Dél-Korea, esetleg Oroszország vagy Svédország, mert nincs meleg. de semmiképp sem a fővárosban, inkább valami kisebb településen. de ellennék egy civilizációtól távol eső lakatlan szigeten is, ameddig van internet kapcsolat.
3. Egy sivatagban kóborolsz órák óta, amikor hirtelen meglátsz egy falut a távolban, és nem messze tőle egy oázist is. Melyik felé indulsz? az oázis felé.
4. Mit tennél, ha egyik napról a másikra mindenedet elveszítenéd?
világgá mennék, lakatlan területeket és fura helyeket érintve.
5. Mit csinálsz egy átlagos vasárnapon?
döglöm, animézek, rajzolok, house of cards-maraton, koreaizom, zabálok
6. Nehéz helyzetbe kerültél; kérsz segítséget valakitől?
nem, én mindent megoldok magam is, csak idő kérdése.
7. Ha egész életedben ugyanannyi idős maradhatnál, hány éves szeretnél lenni?
19
8. Ha csak 24 órád lenne hátra az életedből, mivel/kivel töltenéd?
ha mások is tudnák, hogy haldoklom, akkor mindenképpen egyedül, zenét hallgatva, olvasva, a lényeg, hogy eltereljem a gondolataim. ha nem tudnák rólam, akkor a családommal, ami nehéz lenne, mert három különböző településen laknak a családtagjaim, egymástól jó messze, de mindenkivel beszélnék pár sort, köznapi dolgokról.
9. Hatalmas tűz van, és csak egy személyes tárgyadat mentheted meg. Mi az?
ez a kérdés az egyik rémálmom. én sosem dobok ki semmit, engem még a kiürült parfümös üvegeimhez is érzelmi szálak fűznek xd gyűlölném, ha több dologról le kellene mondanom, de talán a telefonomra esne a választásom (fülhallgató+töltővel együtt). de jobban belegondolva az irataimat sem ártana menteni, bár azok nem valami személyes tárgyak.
0 felhasználónak tetszik: