Drámába torkollik VV Anikó párbaja?
2011. április 27. 18:07
Remélem vissza megy Anikó
Szerintem szomorú lesz vagy el bizonytalanodik a párbaj alatt mert nem lesz ott a az a személy aki neki a legfontosabb: az Anyukája :/
Szerintem szomorú lesz vagy el bizonytalanodik a párbaj alatt mert nem lesz ott a az a személy aki neki a legfontosabb: az Anyukája :/
2011. április 27. 18:07
Hát sajnálom nagyon.Szerintem is,hogy hogy az anyja a munkát választotta és nem azt,hogy lánya hogyan mutatkozik a tévében.Erre azt tudom mondani "Jobb,ha dolgozol mert a mai világ tönkre tesz"
2011. április 27. 18:12
hát szemtelen dolog az anyjától hogy ilyenkor nem jön haza, legalább itt támogatnia kellene a lányát, csak a pénz érdekli a pedig már a lányából annyi pénzt fog keresni amennyit nem akar, szerintem nem is érdekli de azért kíváncsi leszek hogy csak kitaláció -e ez az egész hogy figyelmet kapjon a párbaj
2011. április 27. 18:18
|
|
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline
|
amúgy nem kedvencem...de sajnálom..ő az aki még sosem látta a szeretteit mióta beköltözött csak fényképről vagy videóüzeneten...
nagyon erős lány az egyszer biztos
nagyon erős lány az egyszer biztos
2011. április 27. 18:26
szegény
látszik majd h tényleg nagyon szereti az anyukáját
látszik majd h tényleg nagyon szereti az anyukáját
2011. április 27. 18:29
|
|
fubz.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 149294 offline
|
ezis megrendezett jelenet lesz? biztos ezzel is alátámasztják hogy miért nem ő megy vissza.. mondjuk nkm valszeg fontosabb lenne a lányom, mint egy nap munka.. főleg úgy hogy ha csak rám számíthatna.. és még meg sem tudja mért nem lesz ott ..
2011. április 27. 18:33
azért Anikónak jó élete van hogy az anyja fizeti a lakását. sajnálom de nem igazán érdekel. úgyis megoldja az rtl...
2011. április 27. 18:41
|
|
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1242 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline
|
Sajnálom Anit
Végül is ő a műsor alatt 1szer sem találkozhatott az anyukájával és még most sem lehet ott
Azért ez szomorú!!
2011. április 27. 18:43
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
-.-" azért befoghatnha a lepcsesét... el van kényelmesedve a kisk**vája
hát mit hisz ez ? azt a házat is ha megnyeri az anja fizeti hát tuti nem ... ilyen felelötlen embert .-.-"" és egy bunko par*szt aki mindekinke keresztbe tesz :| de utálom :/
hát mit hisz ez ? azt a házat is ha megnyeri az anja fizeti hát tuti nem ... ilyen felelötlen embert .-.-"" és egy bunko par*szt aki mindekinke keresztbe tesz :| de utálom :/
Kapcsolódó sztárok
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: