Új tehetségkutató műsor indult
2011. április 28. 16:50
Én megnéztem az elsőt, és nagyon bejövős. Inkább amerikai tehetségkutatókat nézek, mint magyarokat.
2011. április 28. 20:13
|
|
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline
|
szerintm marhára jól hangzik..itthon is inditjatnának eggyet
2011. április 28. 21:41
Idézet (Demilena @ 2011.04.28. 16:50)
Én megnéztem az elsőt, és nagyon bejövős. Inkább amerikai tehetségkutatókat nézek, mint magyarokat.
Már nem azért de magyar tehetségkutatók nincsenek. Vagy igen? Én úgy tudtam, hogy minden Magyarországon lement tehetségkutató külföldről érkezik/érkezett. Csak azért mert átveszik a műsort tőlük és netalán változtatnak rajta egy két dolgot, még nem számít magyarnak.
2011. április 29. 20:04
hűű, ez nagyon jó!
Végre nem számít semmilyen előítélet és külsőség CSAK A HANG, és persze a tehetség. Ennek sikere lesz, ezt értékelem.
2011. április 29. 20:25
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
mivel nem magyar hanem angol ezért gondolom nem az Rtl-en vagy a Tv2-ön fog menni... hanem mondjuk az Mtv-n de akk is végig kéne várni h le legyen szinkronizálva magyarra.. szal még egy picit sztem várni kell vele... de érdekes lesz
2011. április 30. 09:29
|
|
emilycody69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.21. Hozzászólás: 429 Csatolások: 53 Azonosító: 141288 offline
|
Idézet (MandyBrait @ 2011.04.27. 17:01)
nagyon jól hangzik 
eggyet értek veled!
2011. április 30. 16:31
|
|
anduska14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.14. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 120228 offline
|
Aki megnézte, az tudja, hogy nem azért jó ez a műsor mert picit más, gondoljatok bele, amint kiválasztották a legjobbakat ugyanolyan lesz mint az x-faktor, american idol és társai. A hangsúly itt a jól összeválogatott edzőcsapaton van. Mindannyian tettek le vmit az asztalra, és igen értenek a zenéhez, persze mindegyikük a saját stílusán belül. A másik pedig hogy olyan szinten meg van a kémia közöttük, hogy inkább ők érdekeltek és nem az énekesek. Más zsűrivel én nem nézném.
2011. május 03. 21:29
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Megnéztem az első részét és annyiban másítanám a véleményem, hogy talán nem annyira felesleges. A zsűri szimpatikus, zenei téren mindegyik elismert, a versenyzőknek pedig jó hangjuk van. Még aki nem kerül be, mert nem választják ki, annak is több tehetség van a kisujjában egyedül, mint Fekete Bekának vagy Biebernek...
Amíg nincs US X-Factor, nekem ez is megteszi.
Magyarban meg NE csináljanak semmilyen tehetségkutató műsort...
Amíg nincs US X-Factor, nekem ez is megteszi.
Magyarban meg NE csináljanak semmilyen tehetségkutató műsort...
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.