Idézet (kericske @ 2011.07.11. 17:03)
Tegnap sikerült megszerezni a filmet, hétvégén nézem majd meg, remélem, vagy hamarabb
Fogalmam sincs mit olvastatok, de ha már itt felcsigázzátok az embert, akkor tessék szépen leírni, mert nagyon-de-nagyon-de-nagyon kíváncsi lettem

Fogalmam sincs mit olvastatok, de ha már itt felcsigázzátok az embert, akkor tessék szépen leírni, mert nagyon-de-nagyon-de-nagyon kíváncsi lettem
Kata valami olyasmit olvashatott, amiről nem akar beszélni
Nos, ez érdekes dolog, nem voltam még ilyen helyzetben hála Égnek. Dave férfiból van, tudható volt, hogy egy idő után talál magának valakit és azzal fog is valamit csinálni.. A review szerint Dave zavaró hatással van a nézőkre, mert láthatóan mutatja fájdalmát meghalt felesége iránt, ám mégis .. hogy is mondjam? Úgy csinálja Sarah-val, mintha nyúl lenne. (Érhető volt a megfogalmazás?
A cikk azt is írja, hogy David 'túlfűtötte a motorokat' a forgatáson, és egyik pillanatban még sír a felesége után, másikban meg Sarah-ra gondol/Sarah-val csinálja, ami nem helyes. A szerző szerint vagy az új vagy a régi kapcsolatnak gyengülnie kellett volna. Nyilvánvalóan a karaktert és utána Davidet hibáztatja.
Interesting .. és sokat gondolkoztam ezen. Talán igaza van a szerzőnek, sőt, szerintem igaza van. Úgy gondolom, hogy életünkben egy igazi szerelmünk van és ha az eltávozik/nem találjuk meg akkor hoppon maradtunk. Dave erősnek mutatkozott de nagyon is törékeny ember volt belülről, Sarah-val közös kapcsolatukban soha nem voltam biztos, valamiért bennem azt a benyomást keltette, hogy ekkora trauma mellett nem adok nekik sok eélyt, max pár év.
Lehet Davidet okolni persze, ő csak adta a karaktert. Ha ő úgy gonmdolta, hogy így játsza el, akkor így játszotta el. A második rész végén a csók jelenet túl vadnak mutatkozott (a cikk szerint).
A szerző David színészi képességének hitelességét firtatja, szerinte túlzás, amit csinál.
Gond-e tehát, ha többet adunk egy karakterbe, mint kellene?

0 felhasználónak tetszik: