Starity

David Tennant 3

100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. július 11. 18:02 #1781
- törölt felhasználó -    
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 17:03)
Tegnap sikerült megszerezni a filmet, hétvégén nézem majd meg, remélem, vagy hamarabb biggrin.gif 
Fogalmam sincs mit olvastatok, de ha már itt felcsigázzátok az embert, akkor tessék szépen leírni, mert nagyon-de-nagyon-de-nagyon kíváncsi lettem biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kata valami olyasmit olvashatott, amiről nem akar beszélni biggrin.gif szóval a nevében nem tudok nyilatkozni. Én olyan reviewet olvastam, amire arra volt kihegyezve, hogy David túl szenvedélyes volt a filmben és a karaktere is.

Nos, ez érdekes dolog, nem voltam még ilyen helyzetben hála Égnek. Dave férfiból van, tudható volt, hogy egy idő után talál magának valakit és azzal fog is valamit csinálni.. A review szerint Dave zavaró hatással van a nézőkre, mert láthatóan mutatja fájdalmát meghalt felesége iránt, ám mégis .. hogy is mondjam? Úgy csinálja Sarah-val, mintha nyúl lenne. (Érhető volt a megfogalmazás? biggrin.gif ) Nem tudom erre mit mondjak. Dave szenvedett és álmaiban volt felesége is megjelent Sarah mellett, tehát tényleg szerette és hiányzott neki, akkor tehát így képes volt túllépni ...
A cikk azt is írja, hogy David 'túlfűtötte a motorokat' a forgatáson, és egyik pillanatban még sír a felesége után, másikban meg Sarah-ra gondol/Sarah-val csinálja, ami nem helyes. A szerző szerint vagy az új vagy a régi kapcsolatnak gyengülnie kellett volna. Nyilvánvalóan a karaktert és utána Davidet hibáztatja.

Interesting .. és sokat gondolkoztam ezen. Talán igaza van a szerzőnek, sőt, szerintem igaza van. Úgy gondolom, hogy életünkben egy igazi szerelmünk van és ha az eltávozik/nem találjuk meg akkor hoppon maradtunk. Dave erősnek mutatkozott de nagyon is törékeny ember volt belülről, Sarah-val közös kapcsolatukban soha nem voltam biztos, valamiért bennem azt a benyomást keltette, hogy ekkora trauma mellett nem adok nekik sok eélyt, max pár év.

Lehet Davidet okolni persze, ő csak adta a karaktert. Ha ő úgy gonmdolta, hogy így játsza el, akkor így játszotta el. A második rész végén a csók jelenet túl vadnak mutatkozott (a cikk szerint).

A szerző David színészi képességének hitelességét firtatja, szerinte túlzás, amit csinál.

Gond-e tehát, ha többet adunk egy karakterbe, mint kellene? unsure.gif
2011. július 11. 18:16 #1782
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 903
Csatolások: 0
Azonosító: 151965
[quote=kateblock,2011.07.11. 18:02~2232380]

Köszi szépen

Egy kis félreértés volt nálam, mert vmiért azt hittem, hogy az L.A. without a map-ről beszéltek.
De megnézem ma amit írtál.

Talán már írtam, hogy nekem is fura volt először, hogy olyan hamar túllendül Ritán, de ki tudja bizonyos emberek, hogyan dolgozzák fel a tragédiát. Talán azt lehet, hogy Dave a szeretett társát, Sarah pedig a legjobb barátnőjét veszíti el, és egymásba kapaszkodnak, minden értelemben. De talán ezt mondja is Sarah a filmben. Lehet, hogy Dave-nek ez kell, hogy túlélje. ?
2011. július 11. 18:33 #1783
Sunyi
Sunyi
Time Lady

StátuszNot impossible, just… a bit unlikely!
Hozzászólás: 1160
Azonosító: 148328
Idézet (kericske @ 2011.07.11. 18:00)
Hát, ha nem szereted, nem szereted biggrin.gif 
a regenerálódás az alap a sírásban, meg a journey's end is (Doomsday:)
Először nekem furcsa volt Donna, de aztán megszereti az ember, na igen amikor elveszi az emlékeit, az nagyon brutál.
Egy kedvenc részem amikor a Journey's endben, bemutatkozik Rose Marthának és ő azt mondja, hogy "uramisten, hát megtalálta" na ott a szőr feláll a kezemen. De mondjuk én nagy Doktor-Rose fan vagyok. (ja, amikor a Stolen earth-be futnak egymás felé, az a zene alatta, meg a Doktor arca, az vmi nagyon jó biggrin.gif 
De ha már a Doktornál tartunk, a Madame Pompadour-os rész-t nem értem.mert ha Rose-Doktor fan vagyok, akkor úgy gondolom, hogy ott már kezd kialakulni köztük vmi, és közben beleszeret Rennett-be?nem tudom, lehet csak elvakít a Rose-Doktor love w00t.gif valaki világosítson fel, hogy is van ez?
plusz egy kérdés:
Mielőtt regenerálódik, elköszön a többiektől. elmegy Rose-hoz is, mielőtt még találkoztak volna, de Rose nem emlékszik rá, mármint később. Pedig az én gondolatmenetem szerint hiába  sötét helyen állt a Doki, de Rose-nak látnia kellett. Ha látta, akkor amikor Chris átalakult Daviddé, akkor fel kellett volna ismernie. szerintem. de nagy valószínűséggel vagy tényleg nagyon sötétben állt, vagy Rose volt piás. Mert hát nagy szerelme a Doki és ha már látta egyszer, nem emlékszik rá?

Én nekem a kedvencem Rose. Szóval én nagyon elkámpicsosórodom a Doomsday-en..
A journey's end-ben nekem is az a kedvenc jelenetem, de a végén úgy sajnálom a doctort hogy látja "önmagát" amint esélyt kap arra hogy Rose-sal maradjon
Az eot nem is szeretem nézni tudom mi a vége, nem szeretem...Addig egészen jól bírom amíg nem megy el Rosehoz, hogy lássa őt utoljára akit előszörre is látott..
Most szomorú lettem

Plusz egy válasz: pofon egyszerű, akkor még nem tudták hogy David úgy megy el a sorozatból.
2 felhasználónak tetszik: kericske, Sally Sparrow
2011. július 11. 18:35 #1784
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 18:02)
Kata valami olyasmit olvashatott, amiről nem akar beszélni  biggrin.gif szóval a nevében nem tudok nyilatkozni. Én olyan reviewet olvastam, amire arra volt kihegyezve, hogy David túl szenvedélyes volt a filmben és a karaktere is. 
Nos, ez érdekes dolog, nem voltam még ilyen helyzetben hála Égnek. Dave férfiból van, tudható volt, hogy egy idő után talál magának valakit és azzal fog is valamit csinálni.. A review szerint Dave zavaró hatással van a nézőkre, mert láthatóan mutatja fájdalmát meghalt felesége iránt, ám mégis .. hogy is mondjam? Úgy csinálja Sarah-val, mintha nyúl lenne. (Érhető volt a megfogalmazás?  biggrin.gif ) Nem tudom erre mit mondjak. Dave szenvedett és álmaiban volt felesége is megjelent Sarah mellett, tehát tényleg szerette és hiányzott neki, akkor tehát így képes volt túllépni ...
A cikk azt is írja, hogy David 'túlfűtötte a motorokat' a forgatáson, és egyik pillanatban még sír a felesége után, másikban meg Sarah-ra gondol/Sarah-val csinálja, ami nem helyes. A szerző szerint vagy az új vagy a régi kapcsolatnak gyengülnie kellett volna. Nyilvánvalóan a karaktert és utána Davidet hibáztatja.
Interesting .. és sokat gondolkoztam ezen. Talán igaza van a szerzőnek, sőt, szerintem igaza van. Úgy gondolom, hogy életünkben egy igazi szerelmünk van és ha az eltávozik/nem találjuk meg akkor hoppon maradtunk. Dave erősnek mutatkozott de nagyon is törékeny ember volt belülről, Sarah-val közös kapcsolatukban soha nem voltam biztos, valamiért bennem azt a benyomást keltette, hogy ekkora trauma mellett nem adok nekik sok eélyt, max pár év. 
Lehet Davidet okolni persze, ő csak adta a karaktert. Ha ő úgy gonmdolta, hogy így játsza el, akkor így játszotta el. A második rész végén a csók jelenet túl vadnak mutatkozott  (a cikk szerint).
A szerző David színészi képességének hitelességét firtatja, szerinte túlzás, amit csinál.
Gond-e tehát, ha többet adunk egy karakterbe, mint kellene?  unsure.gif

Azt olvastam/hallottam hogy nagyon sok volt belőle a David abban a jelenetben. Nagyon átjött rajta a hétköznapi DT, a gesztusaiban meg hasonlókban felfedezni vélték Davidet az egyszerű skót ficsúrt.
2011. július 11. 18:40 #1785
kericske
kericske

StátuszI like the yellow ones!
Hozzászólás: 903
Azonosító: 151965
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 18:33)
Én nekem a kedvencem Rose. Szóval én nagyon elkámpicsosórodom a Doomsday-en..
A journey's end-ben nekem is az a kedvenc jelenetem, de a végén úgy sajnálom a doctort hogy látja "önmagát" amint esélyt kap arra hogy Rose-sal maradjon
Az eot nem is szeretem nézni tudom mi a vége, nem szeretem...Addig egészen jól bírom amíg nem megy el Rosehoz, hogy lássa őt utoljára akit előszörre is látott..
Most szomorú lettem
Plusz egy válasz: pofon egyszerű, akkor még nem tudták hogy David úgy megy el a sorozatból.

Na igen, amikor Rose megcsókolja a Doktort, ő meg nyel egy hatalmasat, a szívem szakad meg érte blush.gif
Tényleg, erre nem is gondoltam, hogy őt látja először és utoljára (ha leszámítjuk azt az odd-ot:)

(SF: Tetszik amikor a szállodában szinte rátöri az ajtót Sarah-ra.)
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sunyi
2011. július 11. 21:30 #1786
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 18:35)
Azt olvastam/hallottam hogy nagyon sok volt belőle a David abban a jelenetben. Nagyon átjött rajta a hétköznapi DT, a gesztusaiban meg hasonlókban felfedezni vélték Davidet az egyszerű skót ficsúrt.

Igen, a DW-nál is pont ez volt a baj, egyesek szerint. Kérdés az, hogy ez most jó vagy nem? rolleyes.gif Vannak, akik azért nem néznek DT-től semmit, mert idegesítőnek találják a DT gesztusokat (hajbatúrás, szemöldökemelés stb) .. mellow.gif
2011. július 11. 21:44 #1787
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (kateblock @ 2011.07.11. 21:30)
Igen, a DW-nál is pont ez volt a baj, egyesek szerint. Kérdés az, hogy ez most jó vagy nem?  rolleyes.gif Vannak, akik azért nem néznek DT-től semmit, mert idegesítőnek találják a DT gesztusokat (hajbatúrás, szemöldökemelés stb) ..  mellow.gif

Azt hogy lehet idegesítőnek találni?? blink.gif blink.gif 110.gif Én attól olvadok el.
Szerintem nincs benne semmi rossz, szerintem csak szorongana a forgatásokon, ha nem csinálhatná a saját gesztusait. És ha tényleg hozza a figurát ás beleéli magát szerintem ez elkerülhetetlen...
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 12. 08:51 #1788
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Reggelt!!!
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lo7fhoGUQ01qzcunco1_500.gif
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock, Sally Sparrow, kericske
2011. július 12. 08:54 #1789
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 21:44)
Azt hogy lehet idegesítőnek találni??  blink.gif  blink.gif  110.gif Én attól olvadok el.
Szerintem nincs benne semmi rossz, szerintem csak szorongana a forgatásokon, ha nem csinálhatná a saját gesztusait. És ha tényleg hozza a figurát ás beleéli magát szerintem ez elkerülhetetlen...

Ez tetszik nem tetszik kérdése. Én is fan vagyok, de a hajbatúráson kívül más mozgat meg bennem semmit. HIába emelgeti a szemöldökét vagy huzigálja a cimpáját unsure.gif Mikor a nyelvével zsonglőrködik akkor felmerül bennem valami biggrin.gif , de azzal sincs semmi különleges. mellow.gif

Az az idegesítő benne, hogy nem hoz újat a karakterbe. Többen magyar fanok is mondták már, hogy nem hoz sok újat a karakterekbe ezért nem törik magukat megnézni a többi filmjét. Mintha nem is színészkedne. Vannak igen, hasonlóságok, de én úgy vagyok ezzel, hogy a szereppel való egyesülés jobb mint a nem egyesülés. Isten ments, hogy Miley Cyrus féle 20%-ot dobjon a karakterbe, mikor 120%-ot is tud.

Én megértem, ha valakit ez zavar. Engem nem. Tessék megnézni a Secret Smilet vagy a St Trinianst, Hátborzongatókat és utána tessék mondani, hogy 'olyan mint a Doki'.

Apropó creepy. Az egyik 'legcreepybb' magyar DT fan elkezdett követni twitteren. WTF??
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 12. 09:00 #1790
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.07.12. 08:54)
Ez tetszik nem tetszik kérdése. Én is fan vagyok, de a hajbatúráson kívül más mozgat meg bennem semmit. HIába emelgeti a szemöldökét vagy huzigálja a cimpáját  unsure.gif Mikor a nyelvével zsonglőrködik akkor felmerül bennem valami  biggrin.gif , de azzal sincs semmi különleges.  mellow.gif 
Az az idegesítő benne, hogy nem hoz újat a karakterbe. Többen magyar fanok is mondták már, hogy nem hoz sok újat a karakterekbe ezért nem törik magukat megnézni a többi filmjét. Mintha nem is színészkedne. Vannak igen, hasonlóságok, de én úgy vagyok ezzel, hogy a szereppel való egyesülés jobb mint a nem egyesülés. Isten ments, hogy Miley Cyrus féle 20%-ot dobjon a karakterbe, mikor 120%-ot is tud.
Én megértem, ha valakit ez zavar. Engem nem. Tessék megnézni a Secret Smilet vagy a St Trinianst, Hátborzongatókat és utána tessék mondani, hogy 'olyan mint a Doki'.
Apropó creepy. Az egyik 'legcreepybb' magyar DT fan elkezdett követni twitteren. WTF??

Ezt már többször kiveséztük. Többféle fortélyokat tanulnak a színészek, de tulajdonképpen régebben ez volt az elfogadott stílus. Mindenki önmagát vitte bele a dologba, mert hogy úgy hitelesebb. Sean Beanre is rengetegszer mondták már, hogy csak a rejtett agresszióit, dühét éli ki egy-egy szerepben és nem jó színész, és persze van is ebben valami, de pontosan ezért kell minél több filmjét megnézni. David esetében is akkor derül ki a "turpisság", ha az ember több műfajban megismerkedik vele. Van a másik véglet, ami manapság divat, hogy a színészek totálisan átalakulnak egy-egy szerep kedvéért. Kit Harington már ez a nemzedék, de ez meg veszélyes, mert ha valaki nem elég tehetséges és kreatív egyszer csak kifogy a figurákból. blink.gif David tehetségével, színészi kvalitásaival nincs semmi baj. Ha néha sok, az azért van, mert ő maga is tud néha sok lenni. Senki sem tökéletes, olyan nincs. Barátunk remek színész, attól, hogy önmagát adja még el kell játszania bizonyos helyzeteket, amiket lehet, hogy még sosem élt át.
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Sally Sparrow
2011. július 12. 09:05 #1791
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Sunyi @ 2011.07.11. 18:33)

A journey's end-ben nekem is az a kedvenc jelenetem.

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lo7cqot6ek1qih65no1_500.gif
2 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, kericske
2011. július 12. 09:09 #1792
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.12. 09:00)
Ezt már többször kiveséztük. Többféle fortélyokat tanulnak a színészek, de tulajdonképpen régebben ez volt az elfogadott stílus. Mindenki önmagát vitte bele a dologba, mert hogy úgy hitelesebb. Sean Beanre is rengetegszer mondták már, hogy csak a rejtett agresszióit, dühét éli ki egy-egy szerepben és nem jó színész, és persze van is ebben valami, de pontosan ezért kell minél több filmjét megnézni. David esetében is akkor derül ki a "turpisság", ha az ember több műfajban megismerkedik vele. Van a másik véglet, ami manapság divat, hogy a színészek totálisan átalakulnak egy-egy szerep kedvéért. Kit Harington már ez a nemzedék, de ez meg veszélyes, mert ha valaki nem elég tehetséges és kreatív egyszer csak kifogy a figurákból.  blink.gif David tehetségével, színészi kvalitásaival nincs semmi baj. Ha néha sok, az azért van, mert ő maga is tud néha sok lenni. Senki sem tökéletes, olyan nincs. Barátunk remek színész, attól, hogy önmagát adja még el kell játszania bizonyos helyzeteket, amiket lehet, hogy még sosem élt át.

Pontosan. Sok reviewban leírták már ezt. Kezd kissé unalmassá válni. mellow.gif Úgysem fogunk dűlőre jutni. mellow.gif

Oh la la la. 90-ik oldal már megint *evil laugh*
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow
2011. július 12. 09:14 #1793
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.12. 09:09)
Pontosan. Sok reviewban leírták már ezt. Kezd kissé unalmassá válni.  mellow.gif Úgysem fogunk dűlőre jutni.  mellow.gif 
Oh la la la. 90-ik oldal már megint *evil laugh*

rohog.gif Megint lehet majd új topikot nyitni!
Ollé, akartam kérdezni, hogy mit jelent "legcreepybb" DT fannak lenni? biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Sunyi, kateblock, Sally Sparrow
2011. július 12. 09:16 #1794
Sunyi
Sunyi
Time Lady

Idézet (Grace Benning @ 2011.07.12. 09:00)
Ezt már többször kiveséztük. Többféle fortélyokat tanulnak a színészek, de tulajdonképpen régebben ez volt az elfogadott stílus. Mindenki önmagát vitte bele a dologba, mert hogy úgy hitelesebb. Sean Beanre is rengetegszer mondták már, hogy csak a rejtett agresszióit, dühét éli ki egy-egy szerepben és nem jó színész, és persze van is ebben valami, de pontosan ezért kell minél több filmjét megnézni. David esetében is akkor derül ki a "turpisság", ha az ember több műfajban megismerkedik vele. Van a másik véglet, ami manapság divat, hogy a színészek totálisan átalakulnak egy-egy szerep kedvéért. Kit Harington már ez a nemzedék, de ez meg veszélyes, mert ha valaki nem elég tehetséges és kreatív egyszer csak kifogy a figurákból.  blink.gif David tehetségével, színészi kvalitásaival nincs semmi baj. Ha néha sok, az azért van, mert ő maga is tud néha sok lenni. Senki sem tökéletes, olyan nincs. Barátunk remek színész, attól, hogy önmagát adja még el kell játszania bizonyos helyzeteket, amiket lehet, hogy még sosem élt át.

Nem csak az a baj, hogy kifogy a figurákból, ilyenkor óhatatlanul felvesz szokásokat abból amivé átlényegült, ezek szerencsés esetben jó szokások, de ha rosszak, akkor baj van. Egy idő után majd nem tudja ezt kezelni, és akkor már tényleg bajban lesz..
Én szeretem, ha egy színész odateszi magát, mert akkor szerintem az kicsit több...
2011. július 12. 09:22 #1795
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Sunyi @ 2011.07.12. 09:16)
Nem csak az a baj, hogy kifogy a figurákból, ilyenkor óhatatlanul felvesz szokásokat abból amivé átlényegült, ezek szerencsés esetben jó szokások, de ha rosszak, akkor baj van. Egy idő után majd nem tudja ezt kezelni, és akkor már tényleg bajban lesz..

Ez igaz! Az egyik színészhaverom annyiszor utánozta két másik színész barátunk modorát, mozdulatait, beszédstílusát viccből, hogy a végén beleragadt ebbe a dologba és sokszor rá kellett szólni, hogy "már megint csabizol!" rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. július 12. 09:38 #1796
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.12. 09:14)
rohog.gif Megint lehet majd új topikot nyitni!
Ollé, akartam kérdezni, hogy mit jelent "legcreepybb" DT fannak lenni?  biggrin.gif

A kisasszony tumblr oldalon is követ biggrin.gif Mikor legutoljára a HP4 volt az RTL KLUB-on, enyhén szólva is be volt zsongva a kisasszony. Azt akarta, hogy trendeljen David neve, szóval kiírta, hogy David hova tehetné a nyelvét inkább minthogysem a saját ajkait nyalogossa vele. Így nyitott a kisasszony a film elején, a film vége felé már használta azt a bizonyos 3 betűs csúnya szót és átköltötte Fogkrém Tomi Mizuját 'Álljunk össze mint két kicsi nyuszi, szexeljünk az ágyban'-ra. biggrin.gif biggrin.gif Utána egy kiscsajjal megbeszélték, hogy osztozkodnak 10inchen és hívják Captain C**k Harkness-t illetve majd buliznak együtt és innentől kezdve nem mertem elolvasni amiket írt. biggrin.gif Gyengusz vagyok. Nem fordult fel tőle a gyomrom csak ... eleinte még vicces az ilyen de egy idő után nekem ez már sok(k). Én amúgy nem néztem magyarul, csak felmentem a yamm-ra, hogy megnézzem trendingel-e a HP vagy David neve és ott bukkantam ezekre az aranyat érő twittekre biggrin.gif
2011. július 12. 10:39 #1797
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.12. 09:38)
A kisasszony tumblr oldalon is követ  biggrin.gif Mikor legutoljára a HP4 volt az RTL KLUB-on, enyhén szólva is be volt zsongva a kisasszony. Azt akarta, hogy trendeljen David neve, szóval kiírta, hogy David hova tehetné a nyelvét inkább minthogysem a saját ajkait nyalogossa vele. Így nyitott a kisasszony a film elején, a film vége felé már használta azt a bizonyos 3 betűs csúnya szót és átköltötte Fogkrém Tomi Mizuját 'Álljunk össze mint két kicsi nyuszi, szexeljünk az ágyban'-ra.  biggrin.gif  biggrin.gif Utána egy kiscsajjal megbeszélték, hogy osztozkodnak 10inchen és hívják Captain C**k Harkness-t illetve majd buliznak együtt és innentől kezdve nem mertem elolvasni amiket írt.  biggrin.gif Gyengusz vagyok. Nem fordult fel tőle a gyomrom csak ... eleinte még vicces az ilyen de egy idő után nekem ez már sok(k). Én amúgy nem néztem magyarul, csak felmentem a yamm-ra, hogy megnézzem trendingel-e a HP vagy David neve és ott bukkantam ezekre az aranyat érő twittekre  biggrin.gif

Ok, that's creepy, my dear. Rajongani, "csúnyákat" gondolni mindenkinek szabad, még a felnőtteknek is, na de legalább privátban intézzék már az ilyen ügyeket! Amúgy nekem ez a "ki mit hova tegyen" témakör már túl intim. Ilyesmit nem és nem osztunk meg senkivel. Főleg nem ilyen hangnemben. blink.gif A "leköszön a tangám bokáig", illetve az "úgy sütögetnék vele kétszersültet" helyes, humoros kis beszólások, elvétve én is ki szoktam jelenteni ilyeneket, de csakis négyszemközt, privátban. Olyan szép virágnyelvünk van, miért nem lehet használni, ha már ilyen témákról beszélgetünk? Muszáj mindent ilyen alpári módon kimondani, leírni? Úgy látszik manapság ez a menő. Részemről ez nem álszenteskedés, csak úgy gondolom, léteznek bizonyos morális szabályok, amiket az ember nem hág át. Persze arctalanul, névtelenül, egy 'nickname' mögé rejtőzve könnyű ilyeneket mondani, de akkor hol marad a morál? Az ember ne vetkőzzön már ki önmagából csak azért, mert úgyse derül ki, hogy ő mondott/tett ilyeneket!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. július 12. 11:45 #1798
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.12. 10:39)
Ok, that's creepy, my dear. Rajongani, "csúnyákat" gondolni mindenkinek szabad, még a felnőtteknek is, na de legalább privátban intézzék már az ilyen ügyeket! Amúgy nekem ez a "ki mit hova tegyen" témakör már túl intim. Ilyesmit nem és nem osztunk meg senkivel. Főleg nem ilyen hangnemben.  blink.gif A "leköszön a tangám bokáig", illetve az "úgy sütögetnék vele kétszersültet" helyes, humoros kis beszólások, elvétve én is ki szoktam jelenteni ilyeneket, de csakis négyszemközt, privátban. Olyan szép virágnyelvünk van, miért nem lehet használni, ha már ilyen témákról beszélgetünk? Muszáj mindent ilyen alpári módon kimondani, leírni? Úgy látszik manapság ez a menő. Részemről ez nem álszenteskedés, csak úgy gondolom, léteznek bizonyos morális szabályok, amiket az ember nem hág át. Persze arctalanul, névtelenül, egy 'nickname' mögé rejtőzve könnyű ilyeneket mondani, de akkor hol marad a morál? Az ember ne vetkőzzön már ki önmagából csak azért, mert úgyse derül ki, hogy ő mondott/tett ilyeneket!

Én csak azt nem értem, hogy nem fél, hogy kitudódik a léte? Ez a liba először tumblr oldalon kezdett követni a DT film felirat miatt (gondolom) és rögtön utána bejelölt twitteren, facebookon is megtalált blink.gif Pedig nagyon vigyázok az inkognitómra, direkt azért bújok ilyen és ennyi álnév mögé, hogy az ismerőseim nehogy tudjanak a dolgaimról. Nem szégyenlem, ne tessék félreérteni, nálam ez kocka gondolkodás, senkinek semi köze hozzá, hogy melyik DT karaktert adoptálnám vagy melyik színészre mondom, hogy 'letépném róla a ruhát' (viccből csak nyilván).
Nincs az ilyeneknek rossz érzésük? Nem érzik, hogy nagyon üres az életük? Ráadásul pasija is van. A pasim kitérne a hitéből, ha tudná hogy itt és a britsorin miféle hozzászólásokat írok. Nem mintha sok rosszat írnék, csak ő olyan ... nem sértődös, hanem makacs..mindegy, nem is ez itt most a lényeg. Kedveli a rosszfiúkat és DT-t, ennyi közös van bennünk biggrin.gif Ha Brad Pittért rajonganék, akkor sem mernék ennyire alpári módon kiírkálni minden hülyeséget mellow.gif
Azután felkavaró csak a dolog, ha elgondolkozom mi lenne, ha David ezt tudná. Creepy fangörlök Magyarországon is, amúgy sem ismeri itt sok ember, azoknak az X %-a így beszél, bezzeg e Recoveryt egyik sem hajlandó megnézni mad.gif

Pont ezt mondtam a múltkor, kezdünk már sokan lenni DT 'fanok' bár a FN szerintem nálunk még nem lesz áttörés, úgy gondolom nem tart sokáig hogy eljussunk legalább egy 'Orlando Bloom' szintre mellow.gif Fenébe is, bánom már az egészet. Ha DW után ment volna a Spooksba, talán azóta is ott lenne és nem lenne ennyi hülye fanja ... mellow.gif

Szerk: Tegnap David Gerry Rafferty-ról olvasott fel egy audiobookot ha minden igaz. Gerry skót énekes volt, Januárban halt meg és a Baker Street (!) című számmal futott be. Óriási sikernek örvendő ember volt, aki ott született, ahol David ...
2011. július 12. 12:03 #1799
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.07.12. 11:45)
Én csak azt nem értem, hogy nem fél, hogy kitudódik a léte? Ez a liba először tumblr oldalon kezdett követni a DT film felirat miatt (gondolom) és rögtön utána bejelölt twitteren, facebookon is megtalált  blink.gif Pedig nagyon vigyázok az inkognitómra, direkt azért bújok ilyen és ennyi álnév mögé, hogy az ismerőseim nehogy tudjanak a dolgaimról. Nem szégyenlem, ne tessék félreérteni, nálam ez kocka gondolkodás, senkinek semi köze hozzá, hogy melyik DT karaktert adoptálnám vagy melyik színészre mondom, hogy 'letépném róla a ruhát' (viccből csak nyilván). 
Nincs az ilyeneknek rossz érzésük? Nem érzik, hogy nagyon üres az életük? Ráadásul pasija is van. A pasim kitérne a hitéből, ha tudná hogy itt és a britsorin miféle hozzászólásokat írok. Nem mintha sok rosszat írnék, csak ő olyan ... nem sértődös, hanem makacs..mindegy, nem is ez itt most a lényeg. Kedveli a rosszfiúkat és DT-t, ennyi közös van bennünk  biggrin.gif Ha Brad Pittért rajonganék, akkor sem mernék ennyire alpári módon kiírkálni minden hülyeséget  mellow.gif 
Azután felkavaró csak a dolog, ha elgondolkozom mi lenne, ha David ezt tudná. Creepy fangörlök Magyarországon is, amúgy sem ismeri itt sok ember, azoknak az X %-a így beszél, bezzeg e Recoveryt egyik sem hajlandó megnézni  mad.gif 
Pont ezt mondtam a múltkor, kezdünk már sokan lenni DT 'fanok' bár a FN szerintem nálunk még nem lesz áttörés, úgy gondolom nem tart sokáig hogy eljussunk legalább egy 'Orlando Bloom' szintre  mellow.gif Fenébe is, bánom már az egészet. Ha DW után ment volna a Spooksba, talán azóta is ott lenne és nem lenne ennyi hülye fanja ...  mellow.gif
Szerk: Tegnap David Gerry Rafferty-ról olvasott fel egy audiobookot ha minden igaz. Gerry skót énekes volt, Januárban halt meg és a Baker Street (!) című számmal futott be. Óriási sikernek örvendő ember volt, aki ott született, ahol David ...

Bruhahaha, valószínűleg az ő pasija se sejti, miket írkál őhölgysége ide-oda. Azért ez nem szép dolog. A humorral semmi bajom, a pajzánsággal sincs semmi bajom, de amikor már valaki hozzászólásain, megnyilvánulásain érződik a megszállottság, az már zavar. Az ilyen embereken - szerintem - segíteni kellene. Legalább egy terápia kijárna nekik, mert valami nagyon nincs rendben a lelki világukkal. Arról meg már ne is beszéljünk, mit tartok a divat-fanokról! omg.gif

Újabb audiobook? Davidünk a gyanúm szerint bakkecskével lett keresztezve, hogy így ugrál. rohog.gif
2011. július 12. 12:38 #1800
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.07.12. 12:03)

Újabb audiobook? Davidünk a gyanúm szerint bakkecskével lett keresztezve, hogy így ugrál.  rohog.gif

rofl.gif rofl.gif

Szerintem viszont:
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lo4red0lXi1qjkmbno1_500.gif

biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Sally Sparrow, Sunyi
100 oldal 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok